STP Timișoara Forum: ŞTIRI - STP Timișoara Forum

Salt la continut

Imagine postata
  • (36 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

ŞTIRI

#321 Useril este offline   Visor 

• Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 8421
  • Inregistrat: 09 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Timisoara
  • Interese:STPT, Trenuri, Fotografia, Desenul, PC

Postat 06 decembrie 2012 - 18:37

Chiar daca personalul va fi roman, nemtii se vor uita la profit, cheltuieli etc. Iar daca ceva nu pusca sa sti ca ei iau masuri drastice pentru sefii romani, n-or sa lase treaca mearga. Eu zic ca e o schimbare in foarte bine. Trebuie altii sa investeasca in "noi".
0

#322 Useril este offline   Gygyman6 

• Membru Gold
  • Grup: Membru Gold
  • Postari: 3164
  • Inregistrat: 07 ianuarie 09

Postat 06 decembrie 2012 - 19:03

Da din dintr-un punct de vedere optimist pot sa zic si eu ca e inspre bine, dar am vazut eu cum s-au "romanizat" magazinele aduse din strainatate, cum ordinea si disciplina din primele luni a fost imediat inlocuita de salbaticie si disperare cand era mai aglomerat, si ramanea asa si dupa.

Ce cred eu mai in detaliu este ca: DB va tine transportul de calatori asa ca acuma, va baga marfare pe unde nu putea inainte ca sa isi satisfaca clientii mai bine si sa isi eficientizeze transportul de bunuri. Daca cei de la HQ din Germania observa ca incasarile nu prea vin pe ramura de calatori atunci o sa faca controale amanuntite, daca observa ca nu se schimba nimic dupa controale o sa tot taie din trenurile zilnice pana ramane ceea ce ramane si cu asta basta. Asa se fac afacerile nu sta nimeni dupa curu tau (scuzati expresia) sa te intrebe, "vai da hai cumpara bilet, de ce nu cumperi bilet?!, na hai ca azi te iertam da maine te rugam sa cumperi". Probabil au facut ei un studiu de piata inainte sa se bage in afacerea asta, sa vada cam ce clientii ar avea (calatori), care este gradul de civilizatie si cam ce ar putea schimba, dar cu siguranta daca datele nu le comvin vor face ca orice companie de talie inalta, nu vor investii in salbatici doar ca sa avem si noi lux pe care sa il stricam.
0

#323 Useril este offline   dAImon 

• Membru activ
  • Postari: 3889
  • Inregistrat: 25 martie 08

Postat 07 decembrie 2012 - 23:54

Vezi postareaGygyman6, la 06 decembrie 2012 - 17:44, a spus:

Daca DB cumpara RT nu inseamna ca se va schimba ceva, angajatii tot romani vor fii, directorul de pe filiala romana tot roman va fii, nu vor platii nemtii oameni deailor sa mearga in delegatii in Romania.

Asta depinde de cultura instituţională din fiecare loc în parte. Ştiu o fabrică cu acţionariat majoritar elen, care la început primea vizite chiar foarte dese de la diverşi "sus-puşi" în ierarhia internă. De fapt, dacă vrei să-ţi urmăreşti interesul, îţi pui şi un număr de oameni-cheie în poziţie de decizie, cât să te asiguri că nu te fură proprii angajaţi pe la spate. Dacă-s nemţii prea gentlemeni, nu vor face asta.

Cât despre îmbunătăţiri, da, subscriu - nu vă aşteptaţi la minuni din prima zi. Nemţii exploatează orice pe cât de mult este posibil.
0

#324 Useril este offline   dante 

• Membru Senior ***
  • Grup: Membri seniori
  • Postari: 626
  • Sexul:nespecificat
  • Locatia:Timișoara

Postat 10 decembrie 2012 - 12:44

http://www.opiniatim...ratt/10/12/2012
E adevărat ?

Citeaza

Potrivit primarului Nicolae Robu, timisorenii pot circula si luni gratuit cu RATT, “pentru a micsora numarul masinilor personale aflate in trafic”

0

#325 Useril este offline   Gygyman6 

• Membru Gold

Postat 10 decembrie 2012 - 13:12

Probabil de solutia asta a auzit la Berlin cand a fost sa vada de tramvaie -_- . Sunt absolut sigur ca asa se face si in vest cand ninge.

Aceasta postare a fost editata de Gygyman6: 10 decembrie 2012 - 13:12

0

#326 Useril este offline   Viktor 

• Moderator
  • Postari: 4686
  • Locatia:Timişoara
  • Interese:Filme, poze, distractie, calatorii etc.Imi plac foarte mult tramvaiele Wegmann GT4.

Postat 10 decembrie 2012 - 16:01

Eu zic ca a fost doar la Berlin... :happy:
0

#327 Useril este offline   dante 

• Membru Senior ***
  • Postari: 626
  • Locatia:Timișoara

Postat 11 decembrie 2012 - 08:03

Înțeleg deci că a fost ceva neoficial (bine de cei câțiva care au aflat) și că nu s-au făcut controale în condițiile dificile de ieri.

Aceasta postare a fost editata de dante: 11 decembrie 2012 - 08:04

0

#328 Useril este offline   playboy 

• Membru senior
  • Postari: 707
  • Inregistrat: 02 iunie 12
  • Interese:transportul public din timisoara

Postat 11 decembrie 2012 - 08:52

Meteorologii au emis, luni după-amiază, o nouă avertizare meteo cod galben de viscol pentru judeţul Timiş, valabilă 24 de ore începând de marţi, ora 12.

La începutul acestui interval, în Banat va începe să ningă consistent. Conform meteorologilor, cantităţile de precipitaţii vor depăși local 15-20 l/mp şi izolat, în sud-est 25-30 l/mp. Vântul va avea intensificări mai ales spre seară şi noaptea, depăşind temporar la rafală 50-60 km/h, viscolind zăpada. :coolspeak: :so pe iei:
0

#329 Useril este offline   Gygyman6 

• Membru Gold

Postat 12 decembrie 2012 - 13:18

Cum se vede România din tramvai

Vezi postareaGygyman6, la 12 decembrie 2012 - 13:18, a spus:

În foarte multe oraşe ale lumii, tramvaiul este considerat un mijloc de transport mai eficient decât autobuzul, atât din punct de vedere economic, cât şi din punct de vedere al cantităţii reduse de emisii nocive pe care le degajă.

sursa: curierulnational.ro

Aceasta postare a fost editata de Gygyman6: 12 decembrie 2012 - 13:19

0

#330 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 30200
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Locatia:RATT

Postat 15 decembrie 2012 - 12:33

IMPORTANT
Am publicat pe site-ul regiei protocolul primarie-RATT pentru 2013

Link download
0

#331 Useril este offline   emilut 

• Membru Gold
  • Postari: 2310
  • Inregistrat: 05 ianuarie 10
  • Locatia:Timişoara

Postat 15 decembrie 2012 - 21:03

În mare, am parcurs documentul. La o primă citire, pare ca RATT să aibă câştig de cauză, datorită celor 65% din suma necesară supravieţuirii, asigurate de primărie. Pe de altă parte, infinitatea de gratuităţi acordate nu face decât să crească considerabil gradul de uzură fizică al mtc-urilor. Undeva trebuia pusă o frână. Adică prin limitarea numărului de călătorii gratuite la două /zi. Atât în cazul pensionarilor, cât şi în cel al celorlalte categorii de călători. Plus că, în timpul vacanţelor şcolare, junii îşi pierd calitatea de elev.
0

#332 Useril este offline   Gygyman6 

• Membru Gold

Postat 15 decembrie 2012 - 21:29

M-a cam luat cu friguri cand am vazut cate gratuitati se dau. Acum nu e vorba neaparat de acoperit costuri, dar intr-o societate asa de fragila moral ca a noastra asta e ca si cum a-i turna benzina peste foc. Nu stiu ce se va alege de regie, daca cumva brusc primaria va fi nevoita sa renunte la gratuitati si sa le deie doar celor care au cu adevarata nevoie... multora nici acum nu li se pare corect ca trebuie sa plateasca pentru anumite servicii.
0

#333 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 15 decembrie 2012 - 21:45

Cred ca multi au in subconstient ideea ca, din eu stiu ce motive, transportul in comun ar trebui sa fie gratuit, de aici si dorinta tuturor celor care vin la conducerea urbei, de a le satisface aceasta dorinta. -_-
Asta e si nu putem comenta atat timp cat regia isi primeste banii.
Eu, de exemplu, imi doresc sa parchez oriunde gratuit, asta datorita faptului ca multa vreme am fost obisnuit asa (conduc din '84), dar pe de alta parte, transportul in comun nu a fost niciodata gratuit, deci nu vad de unde ideea asta. :mellow:
0

#334 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 17 decembrie 2012 - 19:24

Comunicat de presa:

Citeaza

R.A.T.T. vă informează că, în perioada sărbătorilor de iarnă, cele 16 puncte de vânzare din oraş vor avea programul modificat. În 24 şi 31 decembrie punctele de vânzare vor avea program redus şi vor fi deschise în intervalul orar 06:00 – 14:00. În 25 şi 26 decembrie şi 1 şi 2 ianuarie, punctele de vânzare ale R.A.T.T. vor fi închise.
Din 22 decembrie 2012 până în 13 ianuarie 2013, mijloacele de transport în comun vor circula în regim de vacanţă.
Pe toate liniile R.A.T.T. se va circula, în zilele de 25 şi 26 decembrie şi 1 şi 2 ianuarie, cu program de duminică.
De asemenea, în zilele de 25 decembrie 2012 şi 1 ianuarie 2013 autobuzele de pe linia 33 barat nu vor circula.
Orarul mijloacelor de transport în comun de pe toate liniile poate fi găsit în staţii şi pe site-ul nostru oficial www.ratt.ro.

0

#335 Useril este offline   Visor 

• Moderator
  • Postari: 8421
  • Inregistrat: 09 martie 08
  • Interese:STPT, Trenuri, Fotografia, Desenul, PC

Postat 18 decembrie 2012 - 20:20

Citeaza

Orarul mijloacelor de transport în comun de pe toate liniile poate fi găsit în staţii şi pe site-ul nostru oficial www.ratt.ro.

Gresit spus pentru toate liniile. Doar pentru autobuze...
0

#336 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 19 decembrie 2012 - 20:32

Comunicatul privind facilitatile acordate in 2013:

Citeaza

Facilităţiile la transportul în comun se vor acorda conform Protocolului dintre Primăria Municipiului Timişoara şi Regia Autonomă de Transport Timişoara cuprins în Hotărârea Consiliului Local 192/23.11.2012.
Pensionarii, cetăţenii români cu domiciliul stabil în Municipiul Timişoara care au împlinit 70 de ani şi beneficiarii legilor 341/2004, 44/1994 şi 309/2002 care au deja cardul RATT nu vor mai trebui să se prezinte la chioşcurile RATT pentru activarea abonamentului. Abonamentul va fi prelungit automat şi îi va garanta posesorului gratuitate pe viaţă.
Pensionarii care nu au card de transport RATT sunt aşteptaţi la toate cele 15 puncte de vânzare RATT pentru a primi cardul. Trebuie să aducă în original cartea de identitate, cuponul de pensie de pe ultima lună (sau adeverinţă de la Casa de Pensii), decizie, după caz.
Elevii din clasele I-XII sunt invitaţi la chioşcurile RATT cu buletinul de identitate (dacă au) şi carnetul de elev vizat pentru anul şcolar în curs pentru a-şi activa abonamentul pentru anul 2013. Gratuitatea se menţine până la pierderea calităţii de elev şi este valabilă şi în perioada vacanţelor şcolare. Facilitatea se acordă elevilor până la vârsta de 19 ani.
Angajaţii asociaţiilor de la literele h) – v) îşi vor activa abonamentele pentru anul 2013 la Centrul de Gratuităţi RATT de pe strada Intrarea Doinei, nr.2 pe baza listelor transmise de asociaţii şi a buletinului de identitate.
Beneficiarii din secţiunea reduceri a protocolului îşi vor încărca abonamentele lunar sau la nevoie pe baza documentelor specifice.
Toţi călătorii care au facilităţi la transportul în comun şi sunt cuprinşi în protocol trebui să aibă asupra lor după caz documentele doveditoare: buletin, cupon de pensie, decizie, carnet de elev vizat la zi pe care le vor prezenta la solicitarea echipelor de control.

0

#337 Useril este offline   Vali 

• Membru VIP**
  • Grup: VIP
  • Postari: 1531
  • Inregistrat: 04 noiembrie 08
  • Interese:Modeling feroviar, transportul in comun(in special trolebuzele :D)

Postat 19 decembrie 2012 - 22:31

Deci tot o sa fie ceva cozi in primele zile ca majoritatea nu stiu ca o sa li se incarce automat... si cu gratuitatile parca si studenti aveau nuh?
0

#338 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 19 decembrie 2012 - 23:12

Citeste si protocolul de pe pagina web. Acolo se explica exact ce si cum.
0

#339 Useril este offline   Relatii Publice RATT 

• Relatii Publice
  • PipPipPip
  • Grup: RATT Staff
  • Postari: 119
  • Inregistrat: 02 iunie 10

Postat 11 ianuarie 2013 - 11:57

ÎNCEPÂND DE MIERCURI, 9 IANUARIE, STAŢIA PARCULUI A LINIEI 21 AUTOBUZE ESTE
SUSPENDATĂ TEMPORAR. PÂNĂ LA APROBAREA ÎN COMISIA DE CIRCULAŢIE A UNEI NOI
RUTE, AUTOBUZUL 21 CIRCULĂ PE VECHIUL TRASEU: DE LA STAŢIA MARTIR CORNEL
POPESCU VA OPRI LA ŞCOALA GENERALĂ PLOPI.
0

#340 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 16 ianuarie 2013 - 14:25

Citeaza

16.01.2013 - In atentia studentilor de la Universitatea Politehnica Timisoara
ABONAMENTELE DE TRANSPORT CU REDUCERE DE 100% PENTRU STUDENTII DE LA UNIVERSITATEA POLITEHNICA TIMISOARA SE ACORDA PE BAZA URMATOARELOR DOCUMENTE:
- BULETIN/CARTE DE IDENTITATE
- CARNET DE STUDENT VIZAT PE ANUL ACESTA UNIVERSITAR
- CARD STUDENTESC SECURIZAT (STUDCARD, EURO26, OMNIPASS SAU PROTIMISOARA)
- LEGITIMATIE DE TRANSPORT ELIBERATA DE M.E.C.T.S.* (SE RIDICA DE LA FACULTATEA DE CARE APARTINETI)

Conditiile sunt cuprinse în contractul incheiat intre UPT si RATT conform prevederilor din Sectiunea 2-Reduceri, art.1, lit. c) din Protocolul de acordarea a facilitatilor la transportul in comun. Protocolul poate fi consultat la rubrica Linkuri utile/Documente.
Solicitarea legitimatiei de transport este decizia Universitatii Politehnica Timisoara.

0

Arata acest topic

• (36 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou