STP Timișoara Forum: ŞTIRI - STP Timișoara Forum

Salt la continut

Imagine postata
  • (36 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

ŞTIRI

#241 Useril este offline   cseh_17 

• Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 12614
  • Inregistrat: 18 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Bergisch-Gladbach / Köln

Postat 25 septembrie 2012 - 15:52

Deci cred, ca odata cu aceasta stire,reiese la iveala, ca cineva a vrut sa STEARGA de pe fata pamantului RATT. Deci e clar ca dorinta a fost ajungerea la faliment...
0

#242 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 30199
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Locatia:RATT

Postat 25 septembrie 2012 - 17:44

Incredibil! Si tot pe noi (ca regie) ne criticau ca ce pierderi producem si cat de nerentabili suntem.
0

#243 Useril este offline   dAImon 

• Membru activ
  • Grup: Membru Gold
  • Postari: 3889
  • Inregistrat: 25 martie 08
  • Locatia:Timisoara

Postat 25 septembrie 2012 - 17:45

Don't assume malice for what stupidity can explain :) Nu-i clar dacă cineva a voit să stranguleze financiar regia, dar e clar că datoriile primăriei în ultimul mandat ajuseseră spre pragul de sus, şi e de înţeles că dacă aveau omul lor la RATT şi-au permis să nu plătească.

În altă ordine de idei, sunt curios dacă "rezolvarea" va însemna renunţarea din partea RATT la plata întregii datorii, mulţumindu-se cu o plată parţială sau eşalonată.
0

#244 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 25 septembrie 2012 - 17:52

Pai, daca ne cumpara vre-o 15 tramvaie noi, ii iertam. :04:
0

#245 Useril este offline   Vali 

• Membru VIP**
  • Grup: VIP
  • Postari: 1531
  • Inregistrat: 04 noiembrie 08
  • Interese:Modeling feroviar, transportul in comun(in special trolebuzele :D)

Postat 25 septembrie 2012 - 18:21

140 mil ron in euro cam vine 30 mil aprox... , da vorba lu Florin 15 tramvaie si ii iertam :naughty1:
0

#246 Useril este offline   emilut 

• Membru Gold
  • Postari: 2310
  • Inregistrat: 05 ianuarie 10
  • Locatia:Timişoara

Postat 30 septembrie 2012 - 12:39

Şi, când eu vă spuneam că RATT nu şi-a primit subvenţiile pt gratuităţi în ultimii doi ani, nu m-aţi crezut. Iată ce realitatea este mult mai cruntă.
0

#247 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 30 septembrie 2012 - 17:01

Da, din pacate asa e. :(
0

#248 Useril este offline   Relatii Publice RATT 

• Relatii Publice
  • PipPipPip
  • Grup: RATT Staff
  • Postari: 119
  • Inregistrat: 02 iunie 10
  • Sexul:nespecificat

Postat 19 octombrie 2012 - 10:50

COMUNICAT DE PRESĂ

Începând cu data de 22.10.2012, traseul liniei Expres 2 va fi modificat. În urma mai multor cereri sosite de la călători pe adresa R.A.T.T., autobuzele care circulă pe linia Expres 2 din staţia Piaţa Consiliul Europei vor circula pe Calea Aradului, vor avea staţie facultativă* la Dacia Service (doar în sensul spre Stuparilor), traseul continuând pe strada Amurgului, cu oprire în staţia Divizia 9 Cavalerie de unde vor intra pe traseul consacrat până la staţia Stuparilor. Returul se face pe acelaşi traseu.
Linia Expresului 2 va fi prelungită şi în celălalt capăt. Mai exact, traseul Expres 2 va fi prelungit până la sediul Continental de pe strada Siemens, această ultimă modificare având caracter experimental. În aceste condiţii, pe traseul liniei Expres 2 vor fi înfiinţate trei staţii: Electrotimiş (pe Calea Buziaşului la nr. 1), Siemens (în buclă la Optica) şi Continental. Expres 2 va circula spre Continental doar în zilele lucrătoare, între orele 07:00 – 09:00 şi 16:30 – 18:30.
Până la schimbarea traseului Expres 2 vor fi actualizate şi orarele care vor putea fi găsite în staţii şi pe portalul www.ratt.ro.

*staţie facultativă- şoferii opresc doar la cerere, dacă se activează butonul roşu din interiorul autobuzelor sau dacă există călători în dreptul staţiei care vor să urce.
0

#249 Useril este offline   emilut 

• Membru Gold

Postat 19 octombrie 2012 - 11:40

Dacă se poate, rog expunerea hărţii noului traseu. Mulţumesc.
0

#250 Useril este offline   Rico D. 

• Membru VIP
  • Postari: 238
  • Inregistrat: 17 octombrie 12

Postat 19 octombrie 2012 - 11:55

autobuzele care circulă pe linia Expres 2 din staţia Piaţa Consiliul Europei vor circula pe Calea Aradului, vor avea staţie facultativă* la Dacia Service (doar în sensul spre Stuparilor), traseul continuând pe strada Amurgului,

Am totusi o nelamurire , statia dacia service e dupa semaforul de la amurgului daca opresc in ea,adica remus radulet, cum ma intorc inapoi la amurgului sa merg spre div 9 cavalerie ? Invers am inteles sensul si se poate face statia dacia service.

Aceasta postare a fost editata de Rico D.: 19 octombrie 2012 - 12:00

0

#251 Useril este offline   cseh_17 

• Moderator
  • Postari: 12614
  • Locatia:Bergisch-Gladbach / Köln

Postat 19 octombrie 2012 - 12:02

Va opri doar prin actionarea butonului.... Da cum sa nu. La jumatate din autobuze numai functioneaza, calatorii nu-s obisnuiti, o sa iasa o cacealma IMENSA.

Ba mai mult cu timpul, daca autobuzul nu va opri prea des sa zicem la Dacia, atunci: 1. calatorii vor face gura cam mare dand vina pe sofer, 2. statia va fi prelungita aiurea, timpii vor creste, si pun pariu ca tren sau varf in plus nu va aparea, totul in defavoarea celorlalt calatori, de pe un traseu deja consacrat.
0

#252 Useril este offline   Relatii Publice RATT 

• Relatii Publice
  • PipPipPip
  • Grup: RATT Staff
  • Postari: 119
  • Inregistrat: 02 iunie 10
  • Sexul:nespecificat

Postat 19 octombrie 2012 - 12:13

Vezi postareaRico D., la 19 octombrie 2012 - 11:55, a spus:

autobuzele care circulă pe linia Expres 2 din staţia Piaţa Consiliul Europei vor circula pe Calea Aradului, vor avea staţie facultativă* la Dacia Service (doar în sensul spre Stuparilor), traseul continuând pe strada Amurgului,

Am totusi o nelamurire , statia dacia service e dupa semaforul de la amurgului daca opresc in ea,adica remus radulet, cum ma intorc inapoi la amurgului sa merg spre div 9 cavalerie ? Invers am inteles sensul si se poate face statia dacia service.

Nu treceti intersectia, inainte de a intra pe Amurgului aveti oprirea (la cerere) in carosabil deocamdata. Statia va deveni permanenta in momentul cand se realizeaza alveola.
0

#253 Useril este offline   Rico D. 

• Membru VIP
  • Postari: 238
  • Inregistrat: 17 octombrie 12

Postat 19 octombrie 2012 - 12:15

Vezi postareaRelatii Publice RATT, la 19 octombrie 2012 - 12:13, a spus:

Nu treceti intersectia, inainte de a intra pe Amurgului aveti oprirea (la cerere) in carosabil deocamdata. Statia va deveni permanenta in momentul cand se realizeaza alveola.

Aha, multumesc. Banuaim eu ca asaceva va fii.
0

#254 Useril este offline   emilut 

• Membru Gold

Postat 19 octombrie 2012 - 14:34

Vezi postareacseh_17, la 19 octombrie 2012 - 12:02, a spus:

Va opri doar prin actionarea nutonului....

Nutonul ăsta o fi vreun nou gadget? Sau vreo nouă pedală de frână? :intrebare:
0

#255 Useril este offline   iulius 

• Membru autentic
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 86
  • Inregistrat: 12 decembrie 10

Postat 19 octombrie 2012 - 20:54

dintro postare in ,, despre autobuze un general" , cseh scrie asa ca sa nu-l inteleaga ceilalti....... e suficient ca stie el ce scrie...
0

#256 Useril este offline   Raoul94 

• Membru Gold
  • Postari: 2401
  • Inregistrat: 15 mai 10

Postat 19 octombrie 2012 - 22:15

Deci ca sa inteleg si eu mai bine: E2-ul de la Marasti, merge tot drept pe Calea Aradului si are statie comuna cu 17,18 la Mall. De acolo, iarasi pleaca inainte si va avea statie in carosabil chiar vis-a-vis de actuala "Dacia Service"? iar de acolo face dreapta pe Amforei, stanga pe Divizia 9 Cavalerie, iar statia de la Pomiculturii presupun ca ramane.
Iar in partea celalta nu inteleg, autobuzul vine de pe fosta Lidia, intra in sens la AEM si face dreapta pe Buziasului sau face dreapta pe "Bvd. Industriilor", apoi (dreapta) pe str. Siemens si apoi iarasi dreapta pe Buziasului spre AEM. Imi da cu virgula Electrotimis si Buziasului nr.1 . O harta ca sa inteleg si eu aceasta ultima parte mi-ar fi de folos, multumesc!
0

#257 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 19 octombrie 2012 - 22:16

Pai cred ca Silvia avea una si probabil o va posta.
0

#258 Useril este offline   weg_mann4ratt 

• Membru senior
  • Grup: Membri seniori
  • Postari: 850

Postat 20 octombrie 2012 - 03:14

Nu are cum sa ajunga la Continental de pe bv. Industriei. De la un moment dat devine atat de ingust ca nici macar o masina nu incape.
Singura varianta e din sens de la AEM, dreapta pe Buziasului, statie imediat cum a intrat, acolo unde stau autostopistii, apoi la semafoare la capatul lui 4, apoi la Continental.
0

#259 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 20 octombrie 2012 - 09:45

Corect. Asa cred si eu, mai ales ca este statie in Ciarda Rosie, inainte de capatul care este la Continental.
P.S. Aveti graficele noi pe pagina web (acum le-am pus)
0

#260 Useril este offline   Visor 

• Moderator
  • Postari: 8421
  • Inregistrat: 09 martie 08
  • Interese:STPT, Trenuri, Fotografia, Desenul, PC

Postat 21 octombrie 2012 - 23:59

Dupa ce am vazut programul, imi dau seama ca a fost introdus un varf in plus, deci sunt 4 autobuze in orele de varf.
0

Arata acest topic

• (36 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou