Harta propusa de Malaxa la 25.03. e foarte clara, intrucat sunt folosite preponderent linii drepte si unghiuri drepte sau de 45 de grade, dar care respecta in acelasi timp geografia Timisoarei, astfel ca iti poti da seama usor de distante si pozitionare. Si eu as pleda, la fel ca propper, pentru varianta 2 de marcaj al statiilor. As avea si trei propuneri:
1. Statiile terminus sa aiba un marcaj diferit de cel al celor "normale".
2. Din loc in loc, de-a lungul liniilor, ar fi bine sa fie trecute numerele de linii care circula pe respectivul tronson, caci altfel, daca numarul liniei apare doar la capatul de linie, e greu de urmarit traseul.
3. Ar fi poate recomandabil de respectat culorile "clasice" in Timisoara la distinctia tramvai, troleibuz, autobuz: reteaua de tramvai - rosu; reteaua de troleibuz - verde; reteaua de autobuz - albastru.
propper, la Mar 25 2008, 22:29, a spus:
Singura problema e: linia 17 de exemplu era troleu de cand eram io mic si invatam seriile la trolee pe de rost care trec prin marasti.. sa stiu pe ce linie e fiecare (clasa a 5-a).... dar acum e autobuz... .. schimbari de genu sunt cam problematice pt harta
Desi nu sunt bucuros deloc ca sunt linii de troleibuz deservite de autobuze, cred ca harta ar trebui sa tina cont de tipul de mijloc de transport care circula efectiv pe strada. Deci linia 13 sau 17, de ex., ar trebui marcate ca autobuze, atata vreme cat vor circula autobuze pe aceste linii.