STP Timișoara Forum: Intersectia din Piata Balcescu devine sens giratoriu - STP Timișoara Forum

Salt la continut

• (22 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Intersectia din Piata Balcescu devine sens giratoriu (finalizat) - Constructor: PORR

#201 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 30179
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:RATT

Postat 12 septembrie 2013 - 17:12

Pai, din cate stiu, se va rezolva si schimbarea automata a macazului.
0

#202 Useril este offline   nacro 

• Membru autentic
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 79
  • Inregistrat: 04 august 13

Postat 13 septembrie 2013 - 12:19

O echipa (cred ca de la RATT) fixa cutia de control al macazului. Sa speram ca va functiona...

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: 20130913_131029-w1200-h600.jpg

2

#203 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 13 septembrie 2013 - 12:29

Cel care ti-a facut cu mana eram eu :)
Ca sa functioneze mai e de lucru... El nu era functional inainte de demontare si acum va fi modernizat/modificat.
2

#204 Useril este offline   nacro 

• Membru autentic
  • PipPipPip

Postat 13 septembrie 2013 - 14:39

Vezi postareaFlorin.B RATT, la 13 septembrie 2013 - 12:29, a spus:

Cel care ti-a facut cu mana eram eu :)
Ca sa functioneze mai e de lucru... El nu era functional inainte de demontare si acum va fi modernizat/modificat.

Ma gandeam eu ca tu erai acela :beer2:
0

#205 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 13 septembrie 2013 - 15:00

Eu m-am prins imediat ca tu esti, dupa unghiul fotografiilor postate anterior. :)

Cateva poze de aproape aveti aici
1

#206 Useril este offline   Doppler 

• Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 10594
  • Inregistrat: 14 februarie 11

Postat 16 septembrie 2013 - 16:36

De la distanta nu iti dai seama ca mormintele au fost construite asa aproape de monument:

Imagine atasata: Monumentul Fidelitatii - 2013.09.16 - 01.jpg Imagine atasata: Monumentul Fidelitatii - 2013.09.16 - 02.jpg Imagine atasata: Monumentul Fidelitatii - 2013.09.16 - 03.jpg Imagine atasata: Monumentul Fidelitatii - 2013.09.16 - 04.jpg
Imagine atasata: Monumentul Fidelitatii - 2013.09.16 - 05.jpg Imagine atasata: Monumentul Fidelitatii - 2013.09.16 - 06.jpg Imagine atasata: Monumentul Fidelitatii - 2013.09.16 - 07.jpg
Imagine atasata: Monumentul Fidelitatii - 2013.09.16 - 08.jpg Imagine atasata: Monumentul Fidelitatii - 2013.09.16 - 09.jpg Imagine atasata: Monumentul Fidelitatii - 2013.09.16 - 10.jpg

Este clar ca monumentul a fost facut din bucati care au fost montate fara macara, doar cu scripeti si forta umana DAR nu prea vad cum ar putea sa ridice o schela in jurul lui, o sa fie foarte greu sa transporte blocuri de piatra de sute de kg peste morminte.

Ceva trebuie facut oricum, cu fundatia aceea de caramizi nu prea vad bine viitorul monumentului in locatia actuala.
4

#207 Useril este offline   Chagall 

• Moderator
  • Postari: 10295
  • Inregistrat: 18 martie 08
  • Sexul:nespecificat

Postat 18 septembrie 2013 - 15:35

Poze de azi (18.09.2013)

Imagine atasata: Image1466.jpg Imagine atasata: Image1467.jpg
Imagine atasata: Image1468.jpg Imagine atasata: Image1469.jpg
Imagine atasata: Image1470.jpg Imagine atasata: Image1471.jpg
Imagine atasata: Image1472.jpg Imagine atasata: Image1473.jpg
Imagine atasata: Image1474.jpg Imagine atasata: Image1475.jpg
Imagine atasata: Image1476.jpg Imagine atasata: Image1477.jpg
Imagine atasata: Image1478.jpg
0

#208 Useril este offline   mile 

• Moderator
  • Postari: 10862
  • Inregistrat: 08 octombrie 08
  • Locatia:Regiunea Banat
  • Interese:Navigatia pe Bega, tramvaie si firobuze

Postat 18 septembrie 2013 - 18:49

Puteti observa ca bordura parcarii pe partea bisericii este la acelasi nivel cu trotuarul si parcarea. Este ingropata la acelasi nivel....Pentru o tara cu automobilisti civilizati este OK insa la noi s-ar putea sa apara probleme in sensul ca unii soferi vor depasi in mod sistematic aceasta bordura ingropata, parcand binisor pe trotuar...

Explicatia lui Robu Voievodu privind ingroparea bordurii mi se pare una logica si anume ca in acest mod se obtine un platou mare (parcare + trotuar generos) prin indepartarea masinilor din parcare, platou pe care se pot tine cu diferite ocazii tot felul de evenimente culturale (concerte simfonice in aer liber in fata bisericii, etc.,...) sau de alta natura,...Lucru care mi se pare minunat in perspectiva candidaturii la CCE in 2021...Daca si monumentul va fi mutat in Piata, putem avea deja o imagine virtuala culturala a orasului...
1

#209 Useril este offline   nacro 

• Membru autentic
  • PipPipPip

Postat 18 septembrie 2013 - 22:03

De la sine inteles ca vor parca pe trotuar. Si in varianta veche (cu borduri si cu stalpi ) erau destui cei care parcau incalecau bordura in fata bisericii si de-a lungul si de-a latul.
Mie mi se pare ca, spre deosebire de ce zice Robu, suprafata verde a scazut o data cu modernizarea. Se vede clar ce mult s-a intrat cu trotuarul in spatiul verde din fata scolii generale, insulitele au fost pavate, iar copacii de pe Ciprian Porumbescu au fost taiati.
0

#210 Useril este offline   Lrk 

• Membru începător
  • Pip
  • Postari: 12
  • Inregistrat: 17 septembrie 13

Postat 18 septembrie 2013 - 22:07

Mi-ar fi placut sa planteze mai multi copaci. Si asa au taiat o multime. Planteaza cativa, dar dinaia decorativi probabil. Puteau sa planteze un rand intreg unde era statia de taxiuri si va fi de acum statie de autobus. Trotuarul acolo are vreo 6-7 metri latime, loc era. Si in fata liceului Moisil era loc, acolo trotuarul cred ca are minim 6 si ajunge si la 10-12 metri in fata bisericii. Dar ca deobicei noi preferam sa betonam si sa asfaltam. Nu stiu de ce ma mai evervez, dupa atata vreme ar fi trebuit sa fiu imun la porcariile care se fac in tara asta.
2

#211 Useril este offline   mile 

• Moderator

Postat 18 septembrie 2013 - 22:09

Vezi postareanacro, la 18 septembrie 2013 - 22:03, a spus:

De la sine inteles ca vor parca pe trotuar. Si in varianta veche (cu borduri si cu stalpi ) erau destui cei care parcau incalecau bordura in fata bisericii si de-a lungul si de-a latul.
Mie mi se pare ca, spre deosebire de ce zice Robu, suprafata verde a scazut o data cu modernizarea. Se vede clar ce mult s-a intrat cu trotuarul in spatiul verde din fata scolii generale, insulitele au fost pavate, iar copacii de pe Ciprian Porumbescu au fost taiati.

Daca te referi la copacii batrani de langa blocul tau, cei cu radacinile la vedere, atunci bine au facut, erau oricum un pericol si tineau si multa umezeala pe acolo iar trotuarul era deformat de radacini...

Trebuie sa se inteleaga un lucru si anume ca natura este regenerabila, Slava Domnului! Se pot planta alti copaci pe alte aliniamente si daca nu apar bizoni prin zona, acestia vor creste relativ repede...inlocuindu-i pe cei batrani si poate bolnavi...
0

#212 Useril este offline   FerraryTm 

• Membru Gold
  • Grup: Membru Gold
  • Postari: 1258
  • Inregistrat: 08 ianuarie 11
  • Locatia:Timisoara
  • Interese:Formula 1
    Tramvaie
    Autobuze
    Troleibuze
    Poze
    Filme
    Jocurii
    Distractia

Postat 18 septembrie 2013 - 22:11

Vezi postareaLrk, la 18 septembrie 2013 - 22:07, a spus:

Mi-ar fi placut sa planteze mai multi copaci. Si asa au taiat o multime. Planteaza cativa, dar dinaia decorativi probabil. Puteau sa planteze un rand intreg unde era statia de taxiuri si va fi de acum statie de autobus. Trotuarul acolo are vreo 6-7 metri latime, loc era. Si in fata liceului Moisil era loc, acolo trotuarul cred ca are minim 6 si ajunge si la 10-12 metri in fata bisericii. Dar ca deobicei noi preferam sa betonam si sa asfaltam. Nu stiu de ce ma mai evervez, dupa atata vreme ar fi trebuit sa fiu imun la porcariile care se fac in tara asta.

Un membru care se enerveaza ca si mine cand vede prea putin VERDE. HAI CU BETOANELE
0

#213 Useril este offline   Lrk 

• Membru începător
  • Pip

Postat 18 septembrie 2013 - 22:14

Vezi postareamile, la 18 septembrie 2013 - 22:09, a spus:

Daca te referi la copacii batrani de langa blocul tau, cei cu radacinile la vedere, atunci bine au facut, erau oricum un pericol si tineau si multa umezeala pe acolo iar trotuarul era deformat de radacini...

Da, recunosc si eu care erau batrani si potential periculosi acei copaci.
0

#214 Useril este offline   mile 

• Moderator

Postat 18 septembrie 2013 - 22:19

Vezi postareaFerraryTm, la 18 septembrie 2013 - 22:11, a spus:

Un membru care se enerveaza ca si mine cand vede prea putin VERDE. HAI CU BETOANELE

Dar cand vedeti sute de hectare de paduri defrisate prin toata tara, nu va enervati?...Eu cu padurile defrisate ma enervez foarte tare!!!...
1

#215 Useril este offline   FerraryTm 

• Membru Gold
  • Grup: Membru Gold
  • Postari: 1258
  • Inregistrat: 08 ianuarie 11
  • Locatia:Timisoara
  • Interese:Formula 1
    Tramvaie
    Autobuze
    Troleibuze
    Poze
    Filme
    Jocurii
    Distractia

Postat 18 septembrie 2013 - 22:42

Vezi postareamile, la 18 septembrie 2013 - 22:19, a spus:

Dar cand vedeti sute de hectare de paduri defrisate prin toata tara, nu va enervati?...Eu cu padurile defrisate ma enervez foarte tare!!!...

Crezi ca nu face CRIZE DE NERVIi ? Este doar cea ce ne-am dori sa se intample acum cand se construieste ... sa se gandeasca inainte sa se termine lucrarile.
0

#216 Useril este offline   Lrk 

• Membru începător
  • Pip

Postat 18 septembrie 2013 - 22:52

Cu padurile, nu prea avem ce sa facem, semnam o petitie,etc. Protestele anti-Rosia Montana poate o sa devieze catre gazele de sist. Catre oprirea defrisarii nu are rost, padurile o sa le fure Ion si Gheorghe orice zice Ponta. Are oare rost o petitie sa mai planteze cativa copaci in intersectia din Balcescu? Nu prea am avut treaba cu autoritatile, dar credeti ca are rost? Eu imi asum macar o parte din munca pe tema asta, problema e ca nu pot prea curand, ma insor in 3 saptamani, dupa aia inca 3 luna de miere, apoi vin inapoi la prapad la lucru ca o sa mai am saptamani pana livrarea unui proiect si o sa am o multime de munca. Dar dupa aceste 2 luni jumatate :limba: , sunt pregatit sa ma implic activ in ideea asta. Pareri?
0

#217 Useril este offline   Chagall 

• Moderator

Postat 19 septembrie 2013 - 08:43

Petitiile nu prea au nici un sens, nu le ia nimeni in considerare.
In schimb, in Balcescu, in intersectie daca s-ar planta copaci, ar masca monumentul "Fidelitatii" care va fi mutat intr-o zi acolo.
Sunt de parere ca acesti copaci ar trebui ganditi in asa fel incat odata plantati, pe viitor dupa ce o sa creasca, sa nu incurce vizual.
Avem destule obiective in oras care nu se mai vad aproape deloc din cauza acestor copaci, copaci care precum spunea si Mile de nenumarate ori, ar trebui macar rariti.

P.S. Iti urez "Casa de Piatra" LRK si bine ai venit pe forumul RATT. :welcome:
1

#218 Useril este offline   nacro 

• Membru autentic
  • PipPipPip

Postat 19 septembrie 2013 - 09:13

Vezi postareamile, la 18 septembrie 2013 - 22:09, a spus:

Trebuie sa se inteleaga un lucru si anume ca natura este regenerabila, Slava Domnului! Se pot planta alti copaci pe alte aliniamente si daca nu apar bizoni prin zona, acestia vor creste relativ repede...inlocuindu-i pe cei batrani si poate bolnavi...

Poate ca ai dreptate, insa desi pareau a fi batrani, erau sanatosi si avand coronament mare erau o bariera eficienta impotriva prafului si a zgomotului. Si "slava domnului", in Piata Balcescu zgomot si praf avem si de vanzare :(.
0

#219 Useril este offline   mile 

• Moderator

Postat 19 septembrie 2013 - 20:18

Iata parerea mea despre praful din jurul nostru...din experienta proprie...

Pana acum 9 ani am stat la bloc timp de 31 de ani din care 19 ani pe o strada circulata si neasfaltata, ci betonata. Se facea praf in casa si aruncam vina pe masinile din strada. In urma cu 9 ani cand m-am mutat la casa in Freidorf, pe o strada extrem de linistita si cu verdeata atat la strada cat si prin curte, am zis ca am scapat de praf definitiv. M-am inselat...Tot apare si se formeaza praf in casa...Habar n-am de unde...

Deci, doar partial influenteaza traficul din oras sau de pe strazile sau intersectiile aglomerate cantitatea de praf din casa...Sa speram ca in urmatorii ani aceste strazi si intersectii aglomerate vor fi maturate si spalate mai des si mai bine decat pana acum...
0

#220 Useril este offline   Chagall 

• Moderator

Postat 19 septembrie 2013 - 22:09

Poze din 15 sept 2013, realizate de catre EyeInTheSky.

Imagine atasata: 1094552_638385192868039_649349096_o.jpg Imagine atasata: 1244249_638666842839874_1212003839_o.jpg
Imagine atasata: 1277822_638297302876828_1892121810_o.jpg
5

Arata acest topic

• (22 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • Ultima »