Shopping City Timisoara & Dedeman 2 (finalizat)
Postat 29 noiembrie 2015 - 16:27
Postat 29 noiembrie 2015 - 19:44
TIMISOARA. Timisorenii care erau la cumparaturi intr-un hipermarket din Calea Sagului duminica la amiaza au fost anuntati sa paraseasca deindata magazinul, pentru ca s-a luat masura evacuarii.
Speriati, oamenii au lasat cosurile printre rafturi si au dat navala sa iasa in parcare.
Aveau sa afle dupa cateva minute ca totul a fost doar un exercitiu pentru verificarea timpilor de raspuns in caz de incendiu, hipermarketul fiind deschis de putina vreme. Testul a fost organizat de magazin, intrucat n-au fost alertati pompierii si politistii
Multi dintre clienti, furiosi, au decis sa nu se mai intoarca si au plecat spre case fara cumparaturile pentru care venisera.
Cei mai nemultumiti s-au aratat cumparatorii care asteptasera mai bine de o ora la casa pentru a achita produsele si s-au trezit ca trebuie sa le lase pe banda si sa plece.
Sursa OT
Postat 29 noiembrie 2015 - 19:52
Postat 29 noiembrie 2015 - 21:38
In afara de faptul ca era multa lume (pe metru patrat...

Am vazut si o casierita "somera" (pe la jumatatea sirului de case)...Se uita dupa clienti...
Din cele 30 de case maxim 5 erau inchise iar cozile la case erau formate maxim din 3-4 cosuri. E posibil ca la vreo casa sa fi fost 5 cosuri...
Toate astea se intamplau putin dupa ora 16...
Postat 29 noiembrie 2015 - 22:11
Postat 29 noiembrie 2015 - 23:27
Review-ul meu:
- parcarea era plina, dar in timp ce ma indreptam spre iesire (cu intentia sa renunt si sa merg altundeva) am gasit un "ciot" de loc langa un VW Polo care parcase pe diagonala pe un loc si ceva (masina mare, greu de parcat

- mi s-a parut ca benzile din parcare sunt cam inguste
- aspectul interior parca aduce mai mult a galerie comerciala (gen Arcade, dar ceva mai "rasarit") decat a mall
- gresia neagra (pusa din loc in loc) e alunecoasa
- in Carrefour m-a deranjat ca lipsesc categoriile de produse de pe fiecare rand (fiind la prima vizita ar fi facut navigarea mult mai usoara)
- casele de marcat "scurte" (si dispuse alternativ - pe o portiune se sta cu cosul in spatele casierei de vizavi) nu mi-au placut
- la iesire, in acele casute din parcare nu era nici un cos, dar nu era nici lant ca sa-mi pot recupera moneda
Postat 30 noiembrie 2015 - 11:04

Citeaza
Corect!...
Postat 30 noiembrie 2015 - 21:40
Citeaza
Chestia cu casele de marcat esta ca, in mod normal, trebuie sa fie un rand unic perpendicular cu casele de marcat. Am vazut acest sistem in Valencia si pot sa zic ca, acolo cel putin, e mai organizata treaba. Si undeva pe la mijlocul randului e un ecran pe care scrie casa la care sa te duci.
Postat 01 decembrie 2015 - 23:21

Am fost in Arcade Sud si Auchan si surpriza, nu a fost aglomeratie, deci... cel putin deocamdata aglomeratia s-a mutat la Carrefour, avantaj celor care mai meg in continuare la Auchan.
Postat 03 decembrie 2015 - 02:41

In epoca cartea cu moace casele de marcat au butoane Like si Dislike... Din pacate intrebarea este daca ti-a placut cum te-a servit casierul, nu daca ti-a placut magazinul.

PS: In locul magazinului Leonardo din Arcade Nord o sa se deschida Pepco, magazin care exista in Shopping City.
Postat 04 decembrie 2015 - 01:13
Postat 04 decembrie 2015 - 12:11
cseh_17, la 04 decembrie 2015 - 01:13, a spus:
Tot mai speram ca vor monta acele "valuri" cu rol estetic pe care le-am vazut in randari ... dar se pare ca vom ramane cu o hala metalica cu niste sigle ... pe care unii o numesc "mall".
Aceasta postare a fost editata de mio: 04 decembrie 2015 - 14:24