Shopping City Timisoara & Dedeman 2 (finalizat)
Postat 01 aprilie 2015 - 14:48
Citeaza
Constructorii mall-ul din Calea Șagului au fost amendați, în repetate rânduri, pentru poluare
http://ziuadevest.ro...-pentru-poluare
Postat 01 aprilie 2015 - 16:33
Acum inteleg de ce constructorul de la Michelangelo lucreaza asa de incet, se gindeste la sanatatea noastra...

Cit timp terenul a fost viran, Cristestii au fost amendati?
Singurul lucru de reprosat constructorului este ca in loc sa organizeze o statie de spalare a rotilor camioanelor care pleaca din santier platesc 2 muncitori sa mature noroiul lasat pe strada...

Poze din pacate din mers:

Postat 01 aprilie 2015 - 18:47
Citeaza
http://www.airnow.go...le_health.index
Postat 02 aprilie 2015 - 17:22
Intimplare sau nu are nicio legatura cu amenzile, astazi am vazut un camion caruia i se spalau anvelopele.

Poze de astazi, la 2 momente, prima data in jur de ora 11:30, a 2-a oara la 16:30:
Postat 03 aprilie 2015 - 11:16
Citeaza
Ma simt obligat sa intervin si sa spun ca sunt vorbe fara acoperire. De-a lungul timpului, pamantul (spatiul verde) de langa borduri s-a inaltat din diferite motive si iata cateva...Apa de ploaie nescursa de pe carosabil este aruncata de rotile masinilor pe acest spatiu verde odata cu praful si astfel in timp creste nivelul pamantului. Apoi, iarna zapada este aruncata tot pe acest pamant de langa borduri si odata cu zapada se arunca si mizeria din ea (praf) care iarasi creste nivelul "spatiului verde" de langa borduri. Apoi, in multe locuri au fost sapate santuri de-alungul bordurilor, pe spatiul verde adiacent acestora, pentru diferite cabluri, pentru conducte iar dupa astupare pamantul n-a revenit la nivelul initial ci au ramas in urma santierelor mici coline...Apoi mai actioneaza si vantul iar praful purtat de acesta se opreste intre firele de iarba sau buruieni si pe langa drumuri...
Iata doar cateva explicatii despre cum s-a ajuns ca "spatiul verde" de langa borduri sa fie mai inalt decat nivelul bordurilor...Deci, nici vorba ca "comunistii" ar fi facut dinadins acest lucru, ca ar fi fost un model comunist de amenajare a spatiului verde de langa borduri...
Acum 10 ani mi-am facut prin curtea gazonata carari cu dale de 50X50 cm si le-am pus cu 2 cm iesite deasupra solului iar acum sunt cu 2-3 cm sub nivelul solului...

Poarta metalica de la strada am fost nevoit s-o ridic cu 2,5 cm in 10 ani cu inele suplimentare la balamale caci iarna nu reuseam s-o deschid pentru ca freca betonul. Vara aveam un gol de 1-2 cm sub ea...
Concluzia mea este ca pamantul lucreaza, existand diferente intre vara si iarna iar de la un an la altul el creste in "inaltime" cu circa 0,5-1 mm pe an, dupa parerea mea...
Deci, atentie, nu tot ce-i rau este de sorginte comunista!...

Postat 03 aprilie 2015 - 13:06
Mostenire comunista sau nu, daca urmarim ORICE amenajare din ultima vreme, pamintul se pune in continuare pina la nivelul bordurii.

Postat 04 aprilie 2015 - 10:30
Citeaza

Nu peste tot insa peste 20 de ani este posibil ca acest pamant care acum se pune la nivelul bordurii sa fie mai sus cu 5-10 cm. Si atunci se va vorbi de mostenirea lui (de la) Robu?...

Am dat mai sus exemplul de la mine din curte unde nu frunzele moarte neadunate si nici radacinile copacilor mi-au ridicat "gazonul" si nici betonul de la poarta...

Postat 11 aprilie 2015 - 14:48
Sursa. http://www.primariatm.ro/du.php
Aceasta postare a fost editata de ccody: 11 aprilie 2015 - 14:49
Postat 22 aprilie 2015 - 18:26
brioti, la 13 ianuarie 2015 - 19:33, a spus:
Probabil ca (si) mie vroiai sa-mi raspunzi...
Nu mai este mult pana in MAI si cred ca esti convins ca mall-ul nu va fi gata luna viitoare, indiferent de mobilizarea de pe santier!...Poate in MAI 2016...
Si iata un citat (semi)oficial...
Citeaza
OT
Postat 22 aprilie 2015 - 20:01
Postat 22 aprilie 2015 - 23:34
Faza este ca progresul a fost foarte vizibil si cu un puternic impact in cazul etapei ridicarii elementelor de structura.
Acum se suprabetoneaza grinzile si placile, printre altele, munca fiind mai migaloasa si trebuind a fi respectati timpii specifici de intarire a betonului.
De aceea ni se pare ca progresul a incetinit.
Postat 23 aprilie 2015 - 00:00
Postat 23 aprilie 2015 - 16:32
MHN, la 22 aprilie 2015 - 23:34, a spus:
Faza este ca progresul a fost foarte vizibil si cu un puternic impact in cazul etapei ridicarii elementelor de structura.
Acum se suprabetoneaza grinzile si placile, printre altele, munca fiind mai migaloasa si trebuind a fi respectati timpii specifici de intarire a betonului.
De aceea ni se pare ca progresul a incetinit.
Dar cand vor veni finisarile interioare? Vom avea impresia ca nu se mai lucreaza pe santier!?...
Postat 24 aprilie 2015 - 02:00
Uitati-va la magazinul Koton din Iulius Mall, de cate luni se lucreaza doar la interioare.
Postat 24 aprilie 2015 - 17:28