STP Timișoara Forum: Shopping City Timisoara & Dedeman 2 - STP Timișoara Forum

Salt la continut

• (62 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Shopping City Timisoara & Dedeman 2 (finalizat) Evaluare topic: ***** 3 Voturi

#1181 Useril este offline   djulwes 

• Membru autentic
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 73
  • Inregistrat: 17 februarie 09

Postat 18 noiembrie 2020 - 21:29

Da, ai dreptate.
0

#1182 Useril este offline   michidutza 

• Membru activ
  • Grup: * Membri activi *
  • Postari: 1224
  • Inregistrat: 26 iunie 16

Postat 18 noiembrie 2020 - 22:41

Eu cred ca varianta cea mai simpla va fi abordata, adica micsoreaza parcarea de pe acoperis si creaza mai mult spati comercial. Spatiul comercial produce bani pe cand parcarea nu produce. Nu trebuie sa complicam lucrurile, parcarea putand sa sustina spatiul nou construit fara nici o problema...
0

#1183 Useril este offline   dan.s 

• Membru onorific
  • Grup: Membru onorific
  • Postari: 4388
  • Inregistrat: 11 septembrie 15
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Everywhere

Postat 18 noiembrie 2020 - 22:59

In autorizatie specifica clar 'Corp C1', iar conform cf, Sopping City e inpartit in 5 corpuri. C1 este exact suprafata Carrefour, care are stalpi de 50 si tabla pe acoperis. Cand mai trec prin zona o sa fac poze din interior, asa se vede cel mai bine unde se termina stalpii mall-ului (si implicit a parcarii) si unde incep stalpii hipermarketului.
Imagine atasata: ancpi.png

0

#1184 Useril este offline   michidutza 

• Membru activ

Postat 18 noiembrie 2020 - 23:12

Deja am devenit curios :eusa_think:

M-am uitat pe google earth si mi se pare ca se vad capetii de la stalpii de sustinere de la acel corp. De asemenea, mi se pare ca si acoperisul e drept, nu e cu tabla. Posibil sa nu fie chiar asa de compicat sa construiasca peste. Dar sunt aproape 100% convins ca nu vor inchide supermarket-ul.

@dan.s : astept pozele :beer2:

Imagine atasata: Capture18.PNG

update:
Mai facand putina munca de detectiv am gasit poza aceasta din Ianuarie 2018 si se vede clar cum stalpii nu au zapada pe ei datorita efectului de punti termince :naughty1: .

Imagine atasata: Capture181.PNG

Probabil ca se vor conecta la acesti stalpi, desigur sperand ca si studiile le arata ca este sigura o astfel de incarcare suplimentara pe acestia.

Aceasta postare a fost editata de michidutza: 18 noiembrie 2020 - 23:24

1

#1185 Useril este offline   Elphax 

• Membru activ
  • Postari: 1452
  • Inregistrat: 18 aprilie 15

Postat 19 noiembrie 2020 - 16:46

sa ne gandim si la acces, nu au cum sa faca doar deasupra de Carrefour ca nu poti sa faci scari prin hypermarket - cel mai logic ar fi sa faca si pe o parte din parcare
poate chiar o parte mare din ea pentru a se folosi scarile rulante existente - adica sa nu fie o intrare de la care poti doar sa cobori , acolo sa fie intrarea si in noua zona de magazine de la etaj.
chiar sunt curios ce solutie vor aborda
0

#1186 Useril este offline   dan.s 

• Membru onorific

Postat 19 noiembrie 2020 - 22:20

Poze de azi:
Ce se vede de pe Google Earth/ Maps 'patrate pe acoperis' sunt ferestre/guri de evacuare. Se vad transversalele de semifabricat ce sustin acoperisul de tabla ca se afla peste stalpi, ceea ce nu permite etajarea + bolta pentru apa. In ultima poza se vede diferenta de gabarit intre stalpi hipermarketului/ corpului C1 (ce se afla in autorizatie)si stalpii mall-ului/ corpurilor C2, C3 si C4, peste care se desfasoara parcarea.
Imagine atasata: sct-19.nov.2020-001.jpg Imagine atasata: sct-19.nov.2020-002.jpg Imagine atasata: sct-19.nov.2020-003.jpg Imagine atasata: sct-19.nov.2020-004.jpg Imagine atasata: sct-19.nov.2020-005.jpg

Magazin nou in locul 'StarShiners':
Imagine atasata: sct-19.nov.2020-006.jpg

Citeaza

sa ne gandim si la acces, nu au cum sa faca doar deasupra de Carrefour ca nu poti sa faci scari prin hypermarket - cel mai logic ar fi sa faca si pe o parte din parcare

Da, le iesea mai ieftin si mai simplu de realizat pe o bucata din parcare (Corp C2-C4), dar au ales pe corpul C1. Scari exista pe culoarul cu Pepco, dupa acesta, dar se pot realiza unele si intre Carrefour si Noriel, unde este si un lift.
1

#1187 Useril este offline   michidutza 

• Membru activ

Postat 19 noiembrie 2020 - 22:57

Mersi de poze.

Da, nu pare asa simplu sa construiesti deasupra de C1. Cu toate acestea, nu as spune ca sunt firave chiar nici grinzile de la superkarket. Avand in vedere ca nu vor circula masini si se pot supraetaja cu ceva constructii "usoare", sigur exista ceva solutie viabila economic care noi sa nu o vedem.
0

#1188 Useril este offline   dan.s 

• Membru onorific

Postat 19 noiembrie 2020 - 23:53

Vezi postareamichidutza, la 19 noiembrie 2020 - 22:57, a spus:

.... sigur exista ceva solutie viabila economic care noi sa nu o vedem.

Tot ce-i posibil, nu sunt constructor, proiectant sau inginer, sunt fizician, dar tot am ceva cunostinte de rezistenta materialelor si forte. Imagine postata
0

#1189 Useril este offline   Pablo 

• Membru activ
  • Postari: 3434
  • Inregistrat: 09 aprilie 20
  • Locatia:307220 Giroc, Zona Metropolitană Timișoara, Județul Timiș, Regiunea Vest
  • Interese:Proiecte, Construcții, Infrastructură și Investiții - legate de Municipiul Timișoara, Zona Metropolitană Timișoara & Polul de Creștere Timișoara, Zona Urbană Funcțională (ZUF) Timișoara, Județul Timiș, Regiunea de Dezvoltare Vest, Macroregiunea 4 - RO4 (NUTS 1), Euroregiunea DKMT și Banat

Postat 24 noiembrie 2020 - 20:32

Shopping City Timișoara lansează campania „Natura unui MULȚUMESC”, prima inițiativă de colectare selectivă a centrului comercial

Citeaza

Shopping City Timișoara demarează, începând cu luna noiembrie, prima sa inițiativă de colectare selectivă și administrare a deșeurilor la sursă. Desfășurată sub conceptul „Natura unui MULȚUMESC”, campania dă voce beneficiarilor direcți: Apa, Pădurea, Orașul și pune publicul față în față cu schimbările pe care colectarea selectivă le poate aduce concret în fiecare dintre cele trei medii.

În prima etapă a proiectului, implementată deja în Shopping City Timișoara, s-au instalat recipiente de colectare selectivă compartimentate după tipul de deșeu: hârtie și carton, plastic și metal, deșeu menajer. Prin realizarea procesului de colectare selectivă, în viitor, clienții centrului comercial pot contribui la reducerea consumului de energie, reducerea poluării, păstrarea unui mediu curat și reducerea cantităților de deșeuri depozitate, cu efecte pozitive vizibile și imediate asupra orașului și a naturii.

În următoarea etapă, în zona de food court a mall-ului se va implementa un sistem de colectare selectivă pentru reciclarea corectă a deșeului menajer și reducerea plasticului, o strategie proactivă de colectare a deșeurilor la sursă. Bazată pe regula celor 4R: Refolosește, Redu, Reciclează, Repetă!, inițiativa va fi un exemplu de economie circulară și un mod eficient de a proteja mediul prin reducerea plasticului din zona de food court și colectarea selectivă a deșeului alimentar.

Proiectul „Natura unui MULȚUMESC” este comunicat sub umbrela #ResponsiblyTogether (Responsabili, Împreună), platformă de responsabilitate socială, ce reprezintă angajamentul centrului comercial la nivel de grup pentru susținerea și dezvoltarea comunităților. Aceasta va reuni toate inițiativele dedicate pilonilor de sustenabilitate precum educația, comunitatea și protecția mediului.

#ResponsiblyTogether
0

#1190 Useril este offline   Pablo 

• Membru activ
  • Locatia:307220 Giroc, Zona Metropolitană Timișoara, Județul Timiș, Regiunea Vest
  • Interese:Proiecte, Construcții, Infrastructură și Investiții - legate de Municipiul Timișoara, Zona Metropolitană Timișoara & Polul de Creștere Timișoara, Zona Urbană Funcțională (ZUF) Timișoara, Județul Timiș, Regiunea de Dezvoltare Vest, Macroregiunea 4 - RO4 (NUTS 1), Euroregiunea DKMT și Banat

Postat 15 decembrie 2020 - 11:47

Singurul patinoar din Timişoara deschis în pandemie. Poliţia veghează ca oamenii să respecte regulile VIDEO

Citeaza

În sezonul de iarnă 2019-2020, în Timişoara au funcţionat trei patinoare; unul în Piaţa Libertăţii, unul la Shopping City din Calea Şagului şi unul la Iulius Town. Nimeni nu se aştepta ca în pandemiei să mai patineze cineva. De altfel, municipalitatea nu a mai permis amenajarea patinoarului în centrul istoric, nici ei de la Iulius nu au mai deschis. În schimb, spre bucuria iubitorilor de mişcare pe gheaţă, patinoarul din parcarea mall-ului Shopping City funcţionează din nou

“Astăzi (n.r. duminică) a fost mai multă lume la coadă. Am încercat să facem o distanţă între ei, dar nu am putut să facem chiar la fiecare, mai ales la cei din spate. Probabil că a existat o reclamaţie şi au venit cei de la poliţie. Există o limită de 60 de persoane pe gheaţă. Respectăm legea de opt metri pătraţi. Am deschis pe 6 decembrie, dar astăzi este prima zi în care a venit mai multă lume. Noile condiţii; masca obligatorie, distanţă, părinţii nu pot să aştepte aici copiii, trebuie să meargă roată. Există zonă de ieşire şi de intrare, la fel există intrare şi ieşire pe patinoar”, spune administratorul patinoarului.

Patinouarul de la Shopping City are o suprafaţă de 500 de metri pătraţi. Accesul pe gheaţă costă 20 de lei, iar patinele sunt gratuite. Copiii sub şase ani nu trebuie să plătească, dacă sunt însoţiţi pe gheaţă de un părinte. Patinoarul este deschis până în 31 ianuarie, de la ora 11.00 până la ora 21.00.

0

#1191 Useril este offline   dan.s 

• Membru onorific

Postat 06 aprilie 2021 - 17:58

S-au mai inchis magazine prim mall, n-am fost pe culuar spre Carrefour sa vad daca si in partea aceea s-a inchis ceva.

Imagine atasata: sct-06.apr.2021-001.jpg Imagine atasata: sct-06.apr.2021-002.jpg

Multe magazine au anuntat deja pe tara ca se muta sau se vor muta definitiv in online, deci poate o sa mai vedem locatii goale.
0

#1192 Useril este offline   Elphax 

• Membru activ
  • Postari: 1452
  • Inregistrat: 18 aprilie 15

Postat 06 aprilie 2021 - 18:44

sa marit magazinul cu produse naturiste de vizavi de mediagalaxy, nu imi dau seama ce a disparut
0

#1193 Useril este offline   dan.s 

• Membru onorific

Postat 06 aprilie 2021 - 19:48

Intre cafeneaua 'Buna ziua' si Media Galaxy era eta-2U, care s-a inchis in primavara anului trecut, dar probabil te referi pe partea cu farmacia.
0

#1194 Useril este offline   DanielT 

• Membru activ
  • Postari: 1535
  • Inregistrat: 06 aprilie 17

Postat 06 aprilie 2021 - 20:22

Era un magazin de optica, dar nu-i mai știu numele
0

#1195 Useril este offline   dan.s 

• Membru onorific

Postat 07 aprilie 2021 - 16:06

Azi am trecut si pe acel culuar, daca e vorba de Optiblu, sa mutat dupa BCR, intre TUI si Telecom s-a mai inchis ceva, la fel si locatia din poza dar si o cafenea din foodcourt zona pizza Hut.

Imagine atasata: bogd,garii,lidi,sud-07.apr.2021-015.jpg
0

#1196 Useril este offline   dan.s 

• Membru onorific

Postat 14 aprilie 2021 - 09:25

Vezi postareaDin 18 noiembrie 2020 - 11:47:

Citeaza

Beneficiar: SC SHOPPING CITY TIMISOARA SRL , Adresa: SAGULUI nr.100 et.P ap.CORP C1

Descriere
Lucrari de tip a) - Constructii pentru comert - Etajare corp C1 in regim de inaltime P existent - pentru construire "strip mall" in cadrul Centrului Comercial "DERMATINA"Timisoara ("SHOPPING CITY" Timisoara). Setaj=8401,32mp. Zona C

Au trecut 5 luni si nimic. Fosti colegi de-ai mei ce lucreaza in Carrefour nici nu au auzit de aceasta extindere, deci nici vorba de o eventuala inchidere temporara.
Nu ca n-ar fi prima data cand cei de la SCT-NEPI cer AC sau CU si nu mai fac nimic...
0

#1197 Useril este offline   DanielT 

• Membru activ

Postat 13 august 2021 - 08:32

A vazut cineva ceva miscare? :eusa_think:

Citeaza

Marius Barbu, Asset Director NEPI Rockcastle: “Am început dezvoltarea unor proiecte rezidențiale în zonele adiacente centrelor comerciale din București, Timișoara, Brașov, Craiova, Râmnicu Vâlcea și Satu Mare”

În paralel, am început dezvoltarea unor proiecte rezidențiale în zonele adiacente centrelor comerciale din București, Timișoara, Brașov, Craiova, Râmnicu Vâlcea și Satu Mare.

https://www.forbes.r...cea-si-s-226231

Aceasta postare a fost editata de DanielT: 13 august 2021 - 08:33

0

#1198 Useril este offline   Doppler 

• Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 10597
  • Inregistrat: 14 februarie 11

Postat 13 august 2021 - 11:03

Chiar ma intrebam cind o sa construiasca ceva pe hectarele de teren lasat liber catre Calea Sagului.
0

#1199 Useril este offline   DanielT 

• Membru activ

Postat 13 august 2021 - 11:14

Daca te referi la terenul ala unde e totemul exact de la Calea Sagului, nu cred ca pe ala construiesc, mai au niste terenuri in spate la Dedeman, acolo e un proiect. Sunt detalii aici pe topic cu o pagina sau doua in spate
0

#1200 Useril este offline   Pablo 

• Membru activ

Postat 02 martie 2022 - 22:49

In martie, Shopping City Timisoara promoveaza designerii timisoreni prin inaugurarea unui pop-up store unic
0

Arata acest topic

• (62 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic