Shopping City Timisoara & Dedeman 2 (finalizat)
Postat 18 noiembrie 2020 - 22:41
Postat 18 noiembrie 2020 - 22:59

Postat 18 noiembrie 2020 - 23:12

M-am uitat pe google earth si mi se pare ca se vad capetii de la stalpii de sustinere de la acel corp. De asemenea, mi se pare ca si acoperisul e drept, nu e cu tabla. Posibil sa nu fie chiar asa de compicat sa construiasca peste. Dar sunt aproape 100% convins ca nu vor inchide supermarket-ul.
@dan.s : astept pozele

update:
Mai facand putina munca de detectiv am gasit poza aceasta din Ianuarie 2018 si se vede clar cum stalpii nu au zapada pe ei datorita efectului de punti termince

Probabil ca se vor conecta la acesti stalpi, desigur sperand ca si studiile le arata ca este sigura o astfel de incarcare suplimentara pe acestia.
Aceasta postare a fost editata de michidutza: 18 noiembrie 2020 - 23:24
Postat 19 noiembrie 2020 - 16:46
poate chiar o parte mare din ea pentru a se folosi scarile rulante existente - adica sa nu fie o intrare de la care poti doar sa cobori , acolo sa fie intrarea si in noua zona de magazine de la etaj.
chiar sunt curios ce solutie vor aborda
Postat 19 noiembrie 2020 - 22:20
Ce se vede de pe Google Earth/ Maps 'patrate pe acoperis' sunt ferestre/guri de evacuare. Se vad transversalele de semifabricat ce sustin acoperisul de tabla ca se afla peste stalpi, ceea ce nu permite etajarea + bolta pentru apa. In ultima poza se vede diferenta de gabarit intre stalpi hipermarketului/ corpului C1 (ce se afla in autorizatie)si stalpii mall-ului/ corpurilor C2, C3 si C4, peste care se desfasoara parcarea.

Magazin nou in locul 'StarShiners':

Citeaza
Da, le iesea mai ieftin si mai simplu de realizat pe o bucata din parcare (Corp C2-C4), dar au ales pe corpul C1. Scari exista pe culoarul cu Pepco, dupa acesta, dar se pot realiza unele si intre Carrefour si Noriel, unde este si un lift.
Postat 19 noiembrie 2020 - 22:57
Da, nu pare asa simplu sa construiesti deasupra de C1. Cu toate acestea, nu as spune ca sunt firave chiar nici grinzile de la superkarket. Avand in vedere ca nu vor circula masini si se pot supraetaja cu ceva constructii "usoare", sigur exista ceva solutie viabila economic care noi sa nu o vedem.
Postat 24 noiembrie 2020 - 20:32
Citeaza
În prima etapă a proiectului, implementată deja în Shopping City Timișoara, s-au instalat recipiente de colectare selectivă compartimentate după tipul de deșeu: hârtie și carton, plastic și metal, deșeu menajer. Prin realizarea procesului de colectare selectivă, în viitor, clienții centrului comercial pot contribui la reducerea consumului de energie, reducerea poluării, păstrarea unui mediu curat și reducerea cantităților de deșeuri depozitate, cu efecte pozitive vizibile și imediate asupra orașului și a naturii.
În următoarea etapă, în zona de food court a mall-ului se va implementa un sistem de colectare selectivă pentru reciclarea corectă a deșeului menajer și reducerea plasticului, o strategie proactivă de colectare a deșeurilor la sursă. Bazată pe regula celor 4R: Refolosește, Redu, Reciclează, Repetă!, inițiativa va fi un exemplu de economie circulară și un mod eficient de a proteja mediul prin reducerea plasticului din zona de food court și colectarea selectivă a deșeului alimentar.
Proiectul „Natura unui MULȚUMESC” este comunicat sub umbrela #ResponsiblyTogether (Responsabili, Împreună), platformă de responsabilitate socială, ce reprezintă angajamentul centrului comercial la nivel de grup pentru susținerea și dezvoltarea comunităților. Aceasta va reuni toate inițiativele dedicate pilonilor de sustenabilitate precum educația, comunitatea și protecția mediului.
#ResponsiblyTogether
Postat 15 decembrie 2020 - 11:47
Citeaza
“Astăzi (n.r. duminică) a fost mai multă lume la coadă. Am încercat să facem o distanţă între ei, dar nu am putut să facem chiar la fiecare, mai ales la cei din spate. Probabil că a existat o reclamaţie şi au venit cei de la poliţie. Există o limită de 60 de persoane pe gheaţă. Respectăm legea de opt metri pătraţi. Am deschis pe 6 decembrie, dar astăzi este prima zi în care a venit mai multă lume. Noile condiţii; masca obligatorie, distanţă, părinţii nu pot să aştepte aici copiii, trebuie să meargă roată. Există zonă de ieşire şi de intrare, la fel există intrare şi ieşire pe patinoar”, spune administratorul patinoarului.
Patinouarul de la Shopping City are o suprafaţă de 500 de metri pătraţi. Accesul pe gheaţă costă 20 de lei, iar patinele sunt gratuite. Copiii sub şase ani nu trebuie să plătească, dacă sunt însoţiţi pe gheaţă de un părinte. Patinoarul este deschis până în 31 ianuarie, de la ora 11.00 până la ora 21.00.
Postat 06 aprilie 2021 - 18:44
Postat 06 aprilie 2021 - 19:48
Postat 14 aprilie 2021 - 09:25
Din 18 noiembrie 2020 - 11:47:
Citeaza
Descriere
Lucrari de tip a) - Constructii pentru comert - Etajare corp C1 in regim de inaltime P existent - pentru construire "strip mall" in cadrul Centrului Comercial "DERMATINA"Timisoara ("SHOPPING CITY" Timisoara). Setaj=8401,32mp. Zona C
Au trecut 5 luni si nimic. Fosti colegi de-ai mei ce lucreaza in Carrefour nici nu au auzit de aceasta extindere, deci nici vorba de o eventuala inchidere temporara.
Nu ca n-ar fi prima data cand cei de la SCT-NEPI cer AC sau CU si nu mai fac nimic...
Postat 13 august 2021 - 08:32

Citeaza
În paralel, am început dezvoltarea unor proiecte rezidențiale în zonele adiacente centrelor comerciale din București, Timișoara, Brașov, Craiova, Râmnicu Vâlcea și Satu Mare.
https://www.forbes.r...cea-si-s-226231
Aceasta postare a fost editata de DanielT: 13 august 2021 - 08:33
Postat 13 august 2021 - 11:03
Postat 13 august 2021 - 11:14