Bogdan.j, la 04 aprilie 2016 - 08:32, a spus:
Nu vad de unde atata ranchiuna,atata inversunare si determinare in a demonstra ca un mall e mai "fain" ca celalalt!?!?! Aveti actiuni si nu stim noi?atunci s-ar intelege motivul,dar altfel chiar nu inteleg.
In loc sa ne bucuram ca incet incet aceasta piata se dezvolta si ofera in Timisoara tot mai multe variante si oportunitati,noi stam sa ne contrazicem si sa ne luptam in "mall-uri".Personal mi se pare prostesc.
Ca si fapt divers,chiar daca nu ii voi intelege vreodata sensul,daca SCT era mai mare ca IM,atunci erati toti multumiti,ca si cum mall-urile sunt jucarii si fiecare cu jucaria lui si ne certam care are jucaria mai faina.E exagerat sa intri in astfel de polemici fara vrun interes anume,atat timp cat tu esti un simplu cumparator si ar trebui sa te intereseze altceva decat structura,marimea,frumusetea etc.
My 2 cent's

Nu despre asta e vorba în discuția avută. Sau nu cred că în această direcție am mers.
Eu cel puțin, am încercat să fac o analiză a celor două centre comerciale, evitând orice verdict clar în favoarea unuia. În primul rând, pentru că nu simt nevoia să fac asta, eu fiind fericit că Timișoara se dezvoltă și crește si acest mall este o dovada foarte clară pentru asta. Niciunde nu am spus ca îmi pare rău că s-a deschis, iar din dorința ca ambele locuri să prospere și nu numai, voi fi, oricum, cel care va mearge alternativ la ambele mall-uri. SCT are unele puncte tari (Cinema, magazine mari si cu varietate mai mare, Carrefour - singurul din oras) si IM altele (varietatea si numarul magazinelor, zona de club si distractii, aspectul, accesul facil). Sunt și mai bucuros că, în sfârșit, ne alinem orașelor mari românești ca suprafața comercială/cap de locuitor după 11 ani in care Timișoara era considerată prasul paradox.
Nimeni nu a spus că noul mall nu are locul lui. Ba tocmai ca am evidențiat acest lucru.
Ranchiuna, înverșunare, luptă între mall-uri?? NU. Era vorba de cu totul și cu totul altceva. Mie imi face mare plăcere să dezbat astfel de subiecte care consider că poate se desprind un pic de nivelul de bază al discuțiilor de pe forumurile românești. Sunt bucuros când lumea se implică în discuții și chiar mă contrazic dacă simt nevoia. La fel cum mă declar dezamăgit că astfel de anailze/discuții pot fi interpretate ca ceva ce trebuie stârpit de pe forumuri. De ce să rămânem neaprat la discuții sterile?
Aceasta postare a fost editata de alex_19: 04 aprilie 2016 - 19:55