STP Timișoara Forum: Linia Expres 7 - STP Timișoara Forum

Salt la continut

Imagine postata
  • (73 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Linia Expres 7 Evaluare topic: -----

#861 Useril este offline   Dunn91 

• Membru autentic
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 39
  • Inregistrat: 17 februarie 12
  • Sexul:masculin

Postat 22 iunie 2014 - 20:55

Nu am stiut unde sa postez. Dar nu ar trebui noile orare de circulatie sa fie puse pe site? Vad ca sunt doar cele de scoala la sectiunea Orare.
0

#862 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 30186
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Locatia:RATT

Postat 22 iunie 2014 - 21:35

Sunt modificari in graficele liniei 21 si 22 si s-a suspendat M44. Daca voi primi grafice noi si pentru alte linii, le voi pune imediat pe site.
0

#863 Useril este offline   bata 

• Membru activ
  • Grup: * Membri activi *
  • Postari: 210
  • Inregistrat: 31 ianuarie 10

Postat 03 iulie 2014 - 16:59

Lumeee!S-a modificat modificarea.Dupa doua saptamini de grafic de vacanta de ieri dupa masa avem alt grafic de ...vacanta.Ieri dupa amiaza era omasina de la R.A.T.T. care am vazut-o la statia Paci schimband tablele.Cind am ajuns la Liceul auto,surpriza,a disparut graficul E7.Nimicnou sub soare.M-am intors la statia de la canton unde am constatat ca s-a modificat graficul. Azi dimineata am venit in statie dupa graficul nou si ...surpriza,autobuzele circulau dupa graficul vechi.Din cauza aglomeratiei nu m-am dus sa intreb soferita despre noul grafic asa ca intreb si eu NOI DUPA CE GRAFIC VOTAM? :please:
0

#864 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 03 iulie 2014 - 19:05

Dupa cele de pe pagina web, modificate ieri si postate azi. :)
0

#865 Useril este offline   pop68 

• Membru autentic
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 32
  • Inregistrat: 06 februarie 09

Postat 06 octombrie 2014 - 17:39

De ce aveti un interval nepermis de mare intre cursa care pleaca de la Posta Mare la ora 19.37 si urmatoarea care pleaca la ora 20.16.Este un interval de 39 de minute.Cine a conceput acest grafic.Va bateti joc de calatorii care folosesc aceasta linie care se mai numeste si expres.
0

#866 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 06 octombrie 2014 - 19:15

Este ora la care una dintre curse se retrage in garaj, pe traseu ramanand doar trei autobuze. De aici acest interval mare.
Denumirea de "expres", nu are nimic de a face cu frecventa vehiculelor de pe o linie. Practic ar trebui sa fie statii mult mai putine si asta sa faca diferenta in cazul liniilor expres. Din pacate (sau nu, depinde din ce parte privesti lucrurile), aceasta regula nu se respecta si asta din cauza solicitarilor utilizatorilor acestor linii.
0

#867 Useril este offline   cseh_17 

• Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 12614
  • Inregistrat: 18 martie 08
  • Locatia:Bergisch-Gladbach / Köln

Postat 06 octombrie 2014 - 19:16

Nu vad nici o problema in asta, pana la partea cand se taxeaza un bilet de expres, pe o linie care NU corespunde unei linii de expres...
4

#868 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 06 octombrie 2014 - 19:20

E... Poate unii ar vrea sa plateasca aceasta suma, dar sa mearga in conditii de expres. Daca vocea acestora s-ar face auzita in detrimentul celorlalti, care vor sa coboare din autobuz direct in fata casei, altfel ar sta lucrurile. Dar s-ar parea ca a doua categorie e mai vocala. :)
4

#869 Useril este offline   emilut 

• Membru Gold
  • Grup: Membru Gold
  • Postari: 2310
  • Inregistrat: 05 ianuarie 10
  • Locatia:Timişoara

Postat 07 octombrie 2014 - 16:49

Vezi postareapop68, la 06 octombrie 2014 - 17:39, a spus:

De ce aveti un interval nepermis de mare intre cursa care pleaca de la Posta Mare la ora 19.37 si urmatoarea care pleaca la ora 20.16.Este un interval de 39 de minute.Cine a conceput acest grafic.Va bateti joc de calatorii care folosesc aceasta linie care se mai numeste si expres.

Cine vă obligă să aşteptaţi atât de mult timp în staţie? Aveţi la dispoziţie pe pagina web a RATT toate graficele care vă interesează. Conformaţi-vă lor.
La alte linii intervalele de succedare sunt mult mai mari, şi nimeni nu se plânge. Folosiţi cu încredere graficele afişate.

Aceasta postare a fost editata de emilut: 07 octombrie 2014 - 16:51

0

#870 Useril este offline   dAImon 

• Membru activ
  • Grup: Membru Gold
  • Postari: 3889
  • Inregistrat: 25 martie 08
  • Locatia:Timisoara

Postat 07 octombrie 2014 - 19:46

Fără supărare, dar dacă tu ai nevoie de transport cu regularitate la ora X, iar fix la ora aia e "gaura", nu te încălzeşte cu nimic că există orarul pe net; îl ştii şi-l blestemi :D. Problema este că trebuie să-ţi faci o rută alternativă, probabil mai lungă sau mai costisitoare.

Eu înţeleg că RATT nu poate să răspundă nevoilor personale ale fiecărui călător, dar timpii rezonabili între curse rezolvă problema. Faptul că există o "gaură" în program este ceva de nedorit, indiferent de explicaţii care nu prea te încălzesc :)
4

#871 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 07 octombrie 2014 - 20:30

Din pacate nu ai cum sa ai timpi la fel de scurti si atunci cand ai patru trenuri si doua varfuri si cand ai doar trei trenuri. :(
0

#872 Useril este offline   mile 

• Moderator
  • Postari: 10862
  • Inregistrat: 08 octombrie 08
  • Locatia:Regiunea Banat
  • Interese:Navigatia pe Bega, tramvaie si firobuze

Postat 07 octombrie 2014 - 20:30

Vezi postareaemilut, la 07 octombrie 2014 - 16:49, a spus:

Cine vă obligă să aşteptaţi atât de mult timp în staţie? Aveţi la dispoziţie pe pagina web a RATT toate graficele care vă interesează. Conformaţi-vă lor.
La alte linii intervalele de succedare sunt mult mai mari, şi nimeni nu se plânge. Folosiţi cu încredere graficele afişate.

Iarasi avem un raspuns ne la locul lui din partea unui reprezentant RATT...Un astfel de raspuns nu va multumi niciodata un cetatean care apeleaza la serviciile RATT-ului...

MTC-urile urbane nu circula precum trenurile, cateva pe zi si pe distante mari, ca sa fi nevoit sa le retii orele de plecare... :Facepalm_emote_gif:

Poti ajunge in statie din diverse motive obiective in orice minut iar daca ai ghinionul ca tocmai sa-ti plece expresul de sub nas, atunci stai si astepti 40 de minute urmatorul autobuz?...Pai in 40 de minute este posibil sa ajungi pe jos la destinatie! Si atunci la ce te ajuta transportul in comun...

Daca veti citi frecventa tramvaielor din urma cu 100 de ani in topicul dedicat, veti vedea ca tramvaiele se succedau la intervale de 6 - 10 minute! Repet, acum 100 de ani! In Timisoara!

Si acum iti vine un autobuz la interval de 40 de minute in jurul orei 20! Acum dupa 100 de ani! Tot in Timisoara!...PENIBIL! Indiferent de motivatia expusa!...
4

#873 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 07 octombrie 2014 - 20:35

Mile, intervalul real e in jur de 22 de minute, exista doar un singur gol (in jurul orei 20) produs de retragerea unei curse din cele patru. Da, e groaznic daca ajungi chiar atunci in statie. :(
0

#874 Useril este offline   mile 

• Moderator
  • Postari: 10862
  • Inregistrat: 08 octombrie 08
  • Locatia:Regiunea Banat
  • Interese:Navigatia pe Bega, tramvaie si firobuze

Postat 07 octombrie 2014 - 20:50

OK, inteleg motivarea dar n-o pot accepta...Pentru ca la acea ora foarte multa lume poate petrece cele 30 minute si in statie...

Nu ma afecteaza personal insa ca principiu nu este OK,...iar raspunsul lui emilut m-a blocat!... :eusa_think:
0

#875 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 07 octombrie 2014 - 21:07

Nu prea ma pricep la grafice, dar va pun si voua planificarea, ca sa va faceti o idee despre situatia din momentul respectiv:

Imagine atasata: Untitled-2.jpg
1

#876 Useril este offline   weg_mann4ratt 

• Membru senior
  • Grup: Membri seniori
  • Postari: 850

Postat 07 octombrie 2014 - 21:09

daca va uitati mai atentie pe tabelul din statia de la grozavescu si tabelul de la abator, calculati cat tine o semitura, si cat sta de obicei la fiecare capat, veti constata cu stupoare niste lucruri stranii, nu e vorba doar ca iese un tren din traseu.
daca ar fi doar asta, si daca trenurilor care raman li s-ar scurta din cat au de stat la capete la tura aceea, in loc sa li se LUNGEASCA aceasta pauza FIX ATUNCI... ghiciti ce... nu ar mai fi asa gaura!

nu iti trebuie facultate ca sa observi unele chestii facute chiar in bataie de joc la aceste orare puse asa in vazul tuturor in statii.

noi calatorii suntem de vina ca nu ripostam, vorba lui emilut... la altele is intervale chiar si mai mari... pai de aia sunt asa mari, ca ei au tot intins coarda, au taiat din ele, au vazut ca nu comenteaza nimeni si au continuat sa taie... dar sa nu deviem si sa ramanem la nesimtirea si batjocura locala, de la E7, ca doar asta e titlul firului

si bataia de joc e cu atat mai mare cu cat de cand au aparut primele orare cu aceasta gaura, graficele s-au mai tot schimbat, dar la partea asta nu s-a umblat deloc.

Aceasta postare a fost editata de weg_mann4ratt: 07 octombrie 2014 - 21:17

3

#877 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 07 octombrie 2014 - 21:14

Da, e clar ca e o pauza. Nu stiu de ce exact cand iese un tren din traseu :eusa_think: Poate stie emilut ceva...
Chestia cu bataia de joc am mai disputat-o si cred ca e total aiurea sa insistam cu asta, in loc sa cautam o explicatie logica.
0

#878 Useril este offline   weg_mann4ratt 

• Membru senior

Postat 07 octombrie 2014 - 21:39

Vezi postareaFlorin.B RATT, la 07 octombrie 2014 - 21:14, a spus:

Da, e clar ca e o pauza. Nu stiu de ce exact cand iese un tren din traseu :eusa_think: Poate stie emilut ceva...
Chestia cu bataia de joc am mai disputat-o si cred ca e total aiurea sa insistam cu asta, in loc sa cautam o explicatie logica.

singurii care stiu nu ceea ce este acolo, ci DE CE este acolo acea pauza (de fapt sunt mai multe, una pt fiecare tren care ramane), sunt cei care au facut aceste grafice, care hai sa va mai zic ceva! sunt unice! deci asa ceva nu o sa mai vedeti la nicio alta linie!
deci daca ar fi ceva de domeniul logicii acolo, ar aparea fenomenul si la alte linii.

la orice linie normala, cand un tren iese, trenul din spatele lui se grabeste, si cel din fata lui o lasa mai moale.
cum se traduce asta in limbaj de orare? cel din spatele lui are mai putin de stat la capete, iar cel din fata mai mult.

Aceasta postare a fost editata de weg_mann4ratt: 07 octombrie 2014 - 21:41

0

#879 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 07 octombrie 2014 - 21:41

Si nu crezi ca daca ar vrea sa-si bata joc de cineva, ar aplica metoda si pe alte linii. Sau crezi ca au ceva doar cu cei ce utilizeaza E7? :)
0

#880 Useril este offline   weg_mann4ratt 

• Membru senior

Postat 07 octombrie 2014 - 21:51

asta e buna intrebarea
imi place :respekt:

nu stiu ce sa raspund

poate o doar o forma de batjocura rezultata din nepasare care s-a manifestat doar in momentul in care s-au ocupat de linia E7

scopul meu este sa iasa in evidenta faptul ca nu este ceva normal ce e acolo
0

Arata acest topic

• (73 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • Ultima »