STP Timișoara Forum: Linia Expres 7 - STP Timișoara Forum

Salt la continut

Imagine postata
  • (73 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Linia Expres 7 Evaluare topic: -----

#761 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 30187
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:RATT

Postat 01 octombrie 2013 - 17:48

Acum am primit grafice noi. La gasiti pe site.

Discutia despre M36 e aici.
0

#762 Useril este offline   Dunn91 

• Membru autentic
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 39
  • Inregistrat: 17 februarie 12

Postat 22 octombrie 2013 - 14:43

Graficele de circulatie sunt putin decalate.

De exemplu, astazi a sosit un E7 in Dambovita(spre abator) la ora 14:41 cand trebuia sa soseasca la 14:46. Asta se intampla de fiecare data, vine cu 4-5 minute mai devreme decat este trecut in grafic. La fel se intampla si in directia spre centru, dar aici vine cu intarziere de 5 minute.

Poate este un lucru minor dar chestia asta se intampla de fiecare data de cand s-a trecut la noile grafice.
0

#763 Useril este offline   emilut 

• Membru Gold
  • Grup: Membru Gold
  • Postari: 2310
  • Inregistrat: 05 ianuarie 10
  • Locatia:Timişoara

Postat 22 octombrie 2013 - 19:33

Evident, cei care au conceput graficele nu au habar de condiţiile de trafic. Ei le scriu din birouri şi din "burtă".

Aceasta postare a fost editata de emilut: 22 octombrie 2013 - 19:34

0

#764 Useril este offline   r898 

• Membru începător
  • Pip
  • Postari: 18
  • Inregistrat: 28 octombrie 13

Postat 28 octombrie 2013 - 21:03

Aceiasi problema am sesizat si eu

Aceasta postare a fost editata de r898: 28 octombrie 2013 - 21:05

0

#765 Useril este offline   Dunn91 

• Membru autentic
  • PipPipPip

Postat 02 noiembrie 2013 - 13:12

Am o nelamurire despre graficul de E7 pus pe internet.
De aici reiese ca ultimul autobuz pleaca de la P-ta Regina Maria la 22:43. Mai exista un autobuz dupa el?
Am observat vineri ca mai este un autobuz care ajunge in Dambovita(spre Abator) la 23:23, desi acesta nu apare in grafic.
Multumesc

Aceasta postare a fost editata de Dunn91: 02 noiembrie 2013 - 13:13

0

#766 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 02 noiembrie 2013 - 13:57

Ultimul autobuz pleaca din centru la 23:15 in cursul saptamanii si la 22:51 in week end (conform Radfleet). Nu stiu daca la tine ajuta, dar da niste refres-uri paginii cu graficele, sau sterge cash-ul browserului. Trebuie sa vezi un grafic in care ultima plecare este la 23:09. (si la mine aparea un grafic vechi, pana nu am facut asta)
0

#767 Useril este offline   FerraryTm 

• Membru Gold
  • Grup: Membru Gold
  • Postari: 1258
  • Inregistrat: 08 ianuarie 11
  • Locatia:Timisoara
  • Interese:Formula 1
    Tramvaie
    Autobuze
    Troleibuze
    Poze
    Filme
    Jocurii
    Distractia

Postat 03 noiembrie 2013 - 09:30

Vezi postareaFlorin.B RATT, la 02 noiembrie 2013 - 13:57, a spus:

Ultimul autobuz pleaca din centru la 23:15 in cursul saptamanii si la 22:51 in week end (conform Radfleet). Nu stiu daca la tine ajuta, dar da niste refres-uri paginii cu graficele, sau sterge cash-ul browserului. Trebuie sa vezi un grafic in care ultima plecare este la 23:09. (si la mine aparea un grafic vechi, pana nu am facut asta)

Si de ce pe graficul de pe site arata ca in weekend ultimul pleaca este la 22:23 ?
Si deobicei ultimul care vine in centru se si retrage in garaj deci nu mai ia calatorii, aseara a fost a doua oara cand mi sa intamplat sa nu mai ia calatorii. (am norocul ca stau in Dambovita si toate tramvaele se retrag si mai ia calatorii)
0

#768 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 03 noiembrie 2013 - 09:49

E posibil sa fie cursa care se retrage in garaj (e marcata cu violet in Radfleet), dar nu stiu daca ia calatori. :intrebare:
O sa intreb maine despre aceste grafice, dar si despre cele de la E2. Sunt ceva nepotriviri in ambele.
0

#769 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 08 noiembrie 2013 - 12:39

Aveti grafice noi pentru aceasta linie, pe pagina web.
0

#770 Useril este offline   bata 

• Membru activ
  • Grup: * Membri activi *
  • Postari: 210
  • Inregistrat: 31 ianuarie 10

Postat 30 noiembrie 2013 - 15:05

imi poate spune si mie cineva de ce azi dimineata nu a venit E7 de la ora 06.11 in statia V.Simionescu sensul Abator-Regina Maariasi a trebuit ca sotia mea sa steie de la 06.05 pina la 06.36 in frig,ca sa nu mai vorbim ca a intirziat la servici?
0

#771 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 30 noiembrie 2013 - 15:10

Nu stiu ce s-a intamplat (probabil o problema tehnica), dar vehiculul care trebuia sa plece la 6:03 de la Abator (GUM), a iesit din garaj doar la 6:31. In consecinta, pe traseu era doar un singur autobuz la ora aceea.
0

#772 Useril este offline   mile 

• Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 10862
  • Inregistrat: 08 octombrie 08
  • Locatia:Regiunea Banat
  • Interese:Navigatia pe Bega, tramvaie si firobuze

Postat 08 decembrie 2013 - 17:29

Iata ca "dupa lupte seculare" care au durat vreo 3 - 4 ani, am vazut-o si pe asta. Folosirea in comun a unui peron de statie atat pentru linii de tramvai cat si pentru o linie de autobuz, respectiv Linia E7...
De-a lungul celor trei ani mereu se invoca ba Codul Rutier, ba alte motive de tot felul, care ar "interzice" asemenea practici care pe dincolo se ... practica de mult timp...
Iata ca ne-a venit in cele din urma "mintea la cap" si am "inventat" si noi roata...

Tot de-a lungul timpului, au fost numeroase ocazii, datorate santierelor din oras, cand se puteau folosi peroanele statiilor de tramvai si pentru autobuze...insa acest lucru nu s-a intamplat decat arareori si asta in mod neoficial ci pe barba soferilor mai indrazneti...

Deci, iata ca de ceva vreme se poate practica si la noi un astfel de bi-sistem...

Imagine atasata: expres 7  01.jpgImagine atasata: expres 7  03.jpgImagine atasata: expres 7  05.jpgImagine atasata: expres 7  10.jpg
5

#773 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 08 decembrie 2013 - 18:26

Inclusiv afisarea pe panoul din statie. :)
1

#774 Useril este offline   Dunn91 

• Membru autentic
  • PipPipPip

Postat 09 decembrie 2013 - 18:48

Mie imi place traseul actual de E7. Mai scurt, mai rapid, ajungi mai repede in centru.
Sper sa nu se dea drumu la circulatie pe Michelangelo prea curand :)))
1

#775 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 09 decembrie 2013 - 19:15

Din partea mea, E7 poate sa ramana pe traseul actual, dar pasajul sa se deschida... maine.
0

#776 Useril este offline   mile 

• Moderator

Postat 26 decembrie 2013 - 21:07

Am avut in aceasta seara o experienta neplacuta din punctul meu de vedere de calator pretentios si timisorean exigent. Pe linia E7, care deserveste Freidorf-ul...

Este vorba de autobuzul TM 15 GLJ (Conecto C) la care afisajul functiona insa era in bezna (il puteai vedea de la un 1 m distanta).
In interior functionau doua neoane (din 12 cred!), unul in fata iar celalalt in spate (aspect care brusc mi-a adus aminte de IJTL-ul din perioada Ceausista, cand licareau cate doua beculete in mtc-uri).
Iar validatoarele nu erau setate pentru abonamente gratuite (cele eliberate din 12 decembrie) nici acum la doua saptamani de la introducerea acestora (adica 50 % din perioada propusa). Aici mai trebuie sa mentionez faptul ca in prima saptamana de la introducerea gratuitatii (sub 2.000 lei) validatoarele de pe E7 nu acceptau cardurile respective iar in cazul unei statistici, aceasta va fi "varza"...

Iata o situatie nedemna de un oras care se doreste civilizat, care are istorie in spate in domeniul transportului in comun si care aspira la titlul de CCE in 2021...

Repet pentru a nu stiu cata oara ca "cineva" din Ratt este total delasator, nepasator si indiferent la cum functioneaza aceste "detalii" iar ... un lucu este sigur, intotdeauna un intreg este compus din detalii!!!

Iar acel "cineva" ar trebui sa-si revizuiasca comportamentul sau ... sa paraseasca "corabia" ori sa fie aruncat peste bord, daca altfel nu se poate...
0

#777 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 26 decembrie 2013 - 21:09

Nu stiu cum stau acum cu neoanele, dar acum cateva luni a fost o mare campanie de punere la punct a lor. S-au reparat atunci, sute de convertizoare si s-au schimbat sute de tuburi de neon. Nu stiu daca acum problema este lipsa tuburilor de schimb, sau convertizoare defecte. :eusa_think:
0

#778 Useril este offline   mile 

• Moderator

Postat 26 decembrie 2013 - 21:41

Da domnu' Florin dar daca din vreo 12 ard doua mi se pare ca de mult nu s-a umblat la acest autobuz sau ... s-au cumparat neoane foarte proaste.

Apoi, setarea validatoarelor trebuia facuta in primele (maxim) doua zile de la introducerea acestor carduri. Iata ca dupa doua saptamani (din 4) am dat cu totul intamplator peste acest autobuz nesetat...

Apoi afisajul in "bezna"...Suntem ca pe vremuri cu toata tehnica nou achizitionata...Nu vreau sa exagerez, la cele mai multe autobuze sau firobuze functioneaza aceste sisteme dar iata ca avem si "exceptii" prea numeroase pentru categoria EXCEPTII...Nu mai pomenesc din nou de SAS-uri caci alea sunt inca SF-uri pentru mentalitatea soferilor de la RATT....
0

#779 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 26 decembrie 2013 - 22:41

Varianta noua de soft, care include si acest titlu de calatorie mai special, este pe server si se incarca pe validatoare automat, atunci cand vehiculul ajunge in raza acces point-ului din garaj. E posibil ca routerul wi-fi sa aiba probleme, sau chiar switch-ul la care sunt conectate toate validatoarele. Probabil e o problema care nu a putut fi rezolvata rapid... Din cate stiu si chiar am vazut asta live, seful de garaj verifica sistemul la iesire.
0

#780 Useril este offline   mile 

• Moderator

Postat 26 decembrie 2013 - 22:58

Iata ca avem iarasi o "exceptie" care se numeste TM 15 GLJ....Poate se ocupa seful de garaj de el in mod special... :)
0

Arata acest topic

• (73 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou