STP Timișoara Forum: Linia Expres 7 - STP Timișoara Forum

Salt la continut

Imagine postata
  • (73 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 65
  • 66
  • 67
  • 68
  • 69
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Linia Expres 7 Evaluare topic: -----

#1321 Useril este offline   Paul85 

• Membru Senior***
  • Grup: Membri seniori
  • Postari: 723
  • Inregistrat: 23 februarie 09
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Timisoara

Postat 10 noiembrie 2017 - 09:20

Da, statia e obligatorie pentru toate MTC-urile: E2, E7 si 15, insa am observat si eu ca de multe ori soferul decide de capul lui sa nu opreasca in ea. Singura statie la care chiar scrie ca este facultativa este Dacia Service pentru E2 (iar in aia E2-ul am vazut ca opreste tot timpul, mai ales acum cand si 14-le si 40-ul opresc acolo).
1

#1322 Useril este offline   IlieB 

• Membru Senior*
  • Postari: 820
  • Inregistrat: 06 iulie 15
  • Interese:Masini, Excursii, Istorie

Postat 10 noiembrie 2017 - 11:59

Linkul meu

Un caz de normalitate. Bravo soferului.
0

#1323 Useril este offline   mile 

• Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 10862
  • Inregistrat: 08 octombrie 08
  • Locatia:Regiunea Banat
  • Interese:Navigatia pe Bega, tramvaie si firobuze

Postat 02 decembrie 2017 - 20:21

Ma intreb si intreb daca intre orele 19-20 exista vreun autobuz pe aceasta linie (E7)?....

Si asta deoarece la ora 18:45 m-am indreptat catre statia Pacii de pe traseu E7, sensul catre centru...

Ma uit pe aplicatie si vad un autobuz la statia FZB. Vad ca are 7 statii de parcurs pana la Pacii, zic OK, acusi vine...Dupa 7-8 minute vad ca nu apare, ma uit din nou pe aplicatie si vad ca el sta pe loc, tot in statia FZB (?!)...Intre timp, pe la ora 19 (fara sa ma uit pe ceas) trece prin statia pacii un (alt) autobuz vanind din centru...
Ma uit din nou in aplicatie si nu-l mai vad pe cel de la FZB insa il vad pe cel care trecuse pe langa mine indreptandu-se spre Abator (unde are capat de linie)...

Dupa cateva minute nu se mai vede nimic in aplicatie, nici dinspre Abator, nici dinspre centru...situatie stabila niste minute bune, pana dupa 19:20 cand vad (in aplicatie) venind doua autobuze dinspre Abator cu distanta mica intre ele...
Stau linistit in statie bazandu-ma macar pe unul din ele si asta pana in momentul cand iarasi au disparut ambele autobuze din aplicatie...
Am stat in statie pana la 19:45, deci in total o ora fara 3 minute total in zadar. M-a intors acasa fara sa mai ajung in centru unde mi-am propus sa merg...

In tot acest interval de timp n-am vazut nici macar un autobuz sa plece din centru in afara de cel pomenit mai sus ajuns in statia Pacii...

Am impresia ca intre 19 si 20 (cel putin) nu era nici un autobuz in serviciu pe traseul liniei E7...

Astept o confirmare sau infirmare din partea domnului Florin...
1

#1324 Useril este offline   denisa.d. 

• Membru Senior**
  • Postari: 610
  • Inregistrat: 26 februarie 14
  • Sexul:feminin
  • Locatia:Timisoara, Romania

Postat 02 decembrie 2017 - 21:07

Cel mai probabil are legatura cu asta...

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: Untitled234.jpg

3

#1325 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 30179
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Locatia:RATT

Postat 02 decembrie 2017 - 22:02

Exact! Acum am primit un comunicat identic si l-am pus pe pagina web.
0

#1326 Useril este offline   mile 

• Moderator

Postat 02 decembrie 2017 - 22:14

Nu-mi vine sa cred!...Imagine postata...

Nu-mi vine sa cred cat de ghinionist sunt!...Imagine postata...

Lasand "gluma" la o parte, mi se pare un incident grav iar in cazul in care faptasii vor fi prinsi, legea va fi extrem de blanda fata de ei...din pacate!....

Ca prim raspuns/impuls, as intoarce linia E7 si L3 la Liceul Auto o perioada de timp....nedeterminata desi o buna parte din calatori n-au nici o vina...
2

#1327 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 02 decembrie 2017 - 22:19

Bine ca nu ai fost in autobuz... :)
1

#1328 Useril este offline   xander89 

• Membru autentic
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 76
  • Inregistrat: 16 decembrie 16

Postat 02 decembrie 2017 - 23:38

si unii mai zic ca e criza de oua si s-au scumpit, iar astia arunca cu ele dupa autobuze :))
3

#1329 Useril este offline   Doppler 

• Moderator
  • Postari: 10594
  • Inregistrat: 14 februarie 11

Postat 03 decembrie 2017 - 11:08

Totusi, e vorba de oua si nu pietre... Cind politicieni votati de milioane de oameni au fost loviti cu oua nu a fost nimeni arestat si condamnat. Imagine postata

Daca la vara un grup de imaturi o sa arunce baloane cu apa o sa fie chemati mascatii? Imagine postata
0

#1330 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 03 decembrie 2017 - 13:23

Cand fiecare arunca cu ce vrea in ce vrea, fara sa pateasca nimic, se numeste anarhie, chiar daca unii zic ca e democratie... :(
Ce s-a intamplat acum, e doar un act de vandalism ca oricare altul si trebuie tratat ca atare. Cum bine stiti au fost si cazuri cand s-a aruncat cu pietre si nu au venit mascatii... Din pacate nici atunci, ca si acum, nu s-a intamplat nimic cu cei care au aruncat. Daca asteptam sa arunce cu cocteiluri Molotov ca sa luam masuri, inseamna ca... :plemplem:
3

#1331 Useril este offline   Ebi 

• Membru activ
  • Grup: * Membri activi *
  • Postari: 309
  • Inregistrat: 08 septembrie 15

Postat 03 decembrie 2017 - 14:14

A fost destul de rau ca niste descreierati au aruncat cu oua, destul de rau ca nu au fost prinsi de politie, si foarte foarte rau ca pantru atata lucru "autobuzele au fost retrase in garaj pentru igienizare". Pai de multe ori sunt asa de murdare de noroi ca nu vezi nimic pe geam, iar acum pentru niste oua lasi traseul fara autobuze? La prima casa daca suna soferul si cerea o sticla cu apa si detergent sa-si curete parbrizul sa zicem, nu cred ca ar fi fost refuzat.
0

#1332 Useril este offline   mile 

• Moderator

Postat 03 decembrie 2017 - 15:25

Pai si daca ieri cand inca eram in statie, venea un autobuz "ciuruit" cu oua si poate si in interior o fi patruns vre-un ou, ce ziceam? Sau ce ziceai tu intr-o astfel de situatie?....

A fost normal sa se retraga pentru igienizare chiar daca pe mine m-a afectat personal in sensul ca am renuntat sa mai merg in centru dupa ce am stat o ora in statie...Si n-am fost singur ci cu sotia...plus alti cativa care nu stiu daca au ramas sa astepte in continuare...

A fost normal sa se retraga autobuzele insa nu-i normal ca acei descreierati sa nu pateasca nimic sau sa pateasca ceva minor daca vor fi identificati....Altfel acest gen de fapte se vor repeta...Si poate ca vor fi si pietre data viitoare...
0

#1333 Useril este offline   Ebi 

• Membru activ
  • Postari: 309
  • Inregistrat: 08 septembrie 15

Postat 03 decembrie 2017 - 16:33

Eu ziceam ca mai bine sa vina un autobuz murdar de oua, decat sa nu vina deloc. Normal ar fi fost sa-l duca la spalat, dar in acest timp sa puna altul pe traseu.
1

#1334 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 03 decembrie 2017 - 17:33

Ma gandesc ca a fost ceva mai serios decat un ou-doua in parbriz, ca nu era nimeni nebun sa le retraga de pe traseu pentru atat. Da, era normal sa fie inlocuite, dar asta oricum dura, soferi de rezerva nefiind.
0

#1335 Useril este offline   RB93 

• Membru activ
  • Postari: 298
  • Inregistrat: 16 noiembrie 13

Postat 03 decembrie 2017 - 18:01

Nu trebuia soferi de rezerva, doar autobuze de rezerva. Presupun ca exista personal (altul decat soferul) care se ocupa de igienizarea vehiculelor, nu?
0

#1336 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 03 decembrie 2017 - 22:17

Pai exact de asta spuneam ca ar dura prea mult, adica soferul sa duca autobuzul in garaj, sa ia altul, sa reintre pe traseu... Se pierde o ora ca nimic.
Daca ar fi rezerve, ar fi simplu, sau mai simplu.
0

#1337 Useril este offline   FerraryTm 

• Membru Gold
  • Grup: Membru Gold
  • Postari: 1258
  • Inregistrat: 08 ianuarie 11
  • Interese:Formula 1
    Tramvaie
    Autobuze
    Troleibuze
    Poze
    Filme
    Jocurii
    Distractia

Postat 03 decembrie 2017 - 23:00

Vezi postareaEbi, la 03 decembrie 2017 - 14:14, a spus:

La prima casa daca suna soferul si cerea o sticla cu apa si detergent sa-si curete parbrizul sa zicem, nu cred ca ar fi fost refuzat.

Oul trebuie cat mai repede indepartat, ataca vopseaua, iar curatarea oului de pe parbriz nu e o treaba prea usoara, dai cu apa si detergent si gata, oul in contact cu apa se coaguleaza.

P:S Cauta pe Google "Metodat de talharit cu oul"

Aceasta postare a fost editata de FerraryTm: 03 decembrie 2017 - 23:01

1

#1338 Useril este offline   Doppler 

• Moderator
  • Postari: 10594
  • Inregistrat: 14 februarie 11

Postat 04 decembrie 2017 - 02:31

Astept cu curiozitate sa vad ce o sa intimple cind anarhistii o sa atace cu oua vagoane cfr si garnituri de metrou. La cfr ce mai contreaza vreo 12 ore intirziere pina cind o sa fie gasite vagoane inexistente care sa inlocuiasca vagoanele duse la pascani pentru igienizare.

Mai ingrijorator decit o omleta uscata ar trebui sa fie incubatorul de bacterii care este orice mijloc de transport:

1

#1339 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 04 decembrie 2017 - 10:10

Stiu caz concret de tren atacat cu pietre... Un coleg avea Skoda nou-nouta pe un vagon ce venea spre Timisoara si i-au fost sparte geamuri ale masinii. Desigur s-au inlocuit la dealer inainte de vanzare, pe cheltuiala lor. Am vazut masina cu ochii mei si piatra ce ajunsese in portbagaj.
Acum sincer, chiar nu inteleg de ce iti pare ceva iesit din comun ca un autobuz in care s-au aruncat spe' oua sa fie trimis la spalat si critici masura de parca ar fi fost ceva total exagerat... (ca practic despre asta discutam)
-1

#1340 Useril este offline   cseh_17 

• Moderator
  • Postari: 12614
  • Inregistrat: 18 martie 08
  • Locatia:Bergisch-Gladbach / Köln

Postat 04 decembrie 2017 - 12:17

Voi nu prea vedeti copacul de padure.
NU faptul ca s-a trimis 2 autobuze la spalat este problema, ci ca lasi o gaura de 1-2 ore pe traseu... :Facepalm_emote_gif:
3

Arata acest topic

• (73 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 65
  • 66
  • 67
  • 68
  • 69
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou