Eu am scris ca avem patru articulate suplimentate de doua scurte (C-uri), acum daca prin asta s-a inteles ca regia a suplimentat numarul de vehicule la cererea petentilor, ori a fost vina mea folosind acest termen, ori a celor care frustrati de situatie nu vor sa mai auda sau sa inteleaga nimic din ce se scrie in topic.
Stimata
oana13, administratorul forumului nu este administratorul regiei si nu are ca atributiuni receptionarea sesizarilor, reclamatiilor sau nemultumirilor calatorilor. Trebuia sa va fi dat seama de asta cand ati acceptat inscrierea pe forum. Citez o fraza din regulamentul cu care ati fost de acord la inscriere:
Citeaza
Pentru a primii un raspuns oficial la reclamatiile si plangerile la adresa serviciilor regiei, , este nevoie ca acestea sa fie inregistrate la registratura regiei nu postate pe forum(la sediul din blv. Take Ionescu 56).
Mai nou, exista si posibilitatea plasarii unei petitii online, urmand link-ul de pe pagina principala a RATT. Acolo puteti scrie ce "rocade" doriti si veti primi un raspuns oficial de la un referent relatii publice. Eu aici incerc sa ajut, prezentand situatia cat mai clar, cu grafice, capturi din planificari, etc. Specialitatea mea nu este nicidecum organizarea transportului in comun, dar totusi nu inteleg chiar atat de greu cum credeti.
Doar din ce scria
bata se intelege clar ca e vorba de o rocada, dvs. cerand chiar cu o postare inainte (citez) "
ca dimineata intre 7 si 8 sa puneti autobuze mari. pe alea mici punetile la ora 6 sau dupa ora 8 sa circule" V-am explicat clar ca
in intervalul orar 7-8 sunt efectuate 6 curse complete si cum astea nu pot fi facute doar de 4 articulate, veti avea si doua scurte oricum.
Ca toate cele sase curse sa fie efectuate de articulate, inseamna (ce sa vezi) chiar suplimentarea cu doua articulate si asta se va putea doar daca ar fi vehicule suficiente si soferi pentru ele (da, chiar am mai scris ca nu sunt suficiente si nu inteleg de ce ma acuzati ca as ascunde asta, doar daca nici nu cititi ce scriu eu)
P.S. Discutia despre preturi, tot dvs. ati inceput-o, (ziceati ca stiti exact ce scrieti) eu fiind doar curios sa aflu ce conditii ati dori si de ce va pare scump abonamentul. (unde ati vazut ironia aici?)