STP Timișoara Forum: Linia Expres 7 - STP Timișoara Forum

Salt la continut

Imagine postata
  • (73 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Linia Expres 7 Evaluare topic: -----

#1061 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 30184
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:RATT

Postat 25 noiembrie 2015 - 23:23

Cam asa sunt intercalate acum: Imagine atasata: Untitled-1.jpg (marcate sunt G-urile, cu albastru deschis e sensul abator>Grozavescu)

Cand spui, de exemplu: "vine la 7:15" la ce statie va referiti? (poate cineva vrea un G la ora 7:15 la Michelangelo si altcineva un G la aceasi ora la capatul opus si asa mai departe)
Problema e ca vin trei C-uri unul dupa altul, urmate de trei G-uri? In intervalul 7-8, vad ca fiecare din cele 6 face cate o tura, deci nu prea vad cum s-ar putea rezolva ca acest interval sa fie asigurat doar cu G-uri. :eusa_think:
Oricum, nu e specialitatea, deci ar trebui insistat ca cei care se pricep sa analizeze, dar, cum spuneam, nu cred ca trei G-uri pot acoperi tot intervalul orar 7-8.
0

#1062 Useril este offline   dan.s 

• Membru onorific
  • Grup: Membru onorific
  • Postari: 4388
  • Inregistrat: 11 septembrie 15
  • Locatia:Everywhere

Postat 25 noiembrie 2015 - 23:30

Imagine postata, Imi traduceti si mie prescurtarile acelea (TZZI...), va rog.? La ce se refera?

Aceasta postare a fost editata de dan.s: 25 noiembrie 2015 - 23:31

0

#1063 Useril este offline   FerraryTm 

• Membru Gold
  • Grup: Membru Gold
  • Postari: 1258
  • Inregistrat: 08 ianuarie 11
  • Locatia:Timisoara
  • Interese:Formula 1
    Tramvaie
    Autobuze
    Troleibuze
    Poze
    Filme
    Jocurii
    Distractia

Postat 25 noiembrie 2015 - 23:31

Vezi postareaFlorin.B RATT, la 25 noiembrie 2015 - 23:23, a spus:

Cam asa sunt intercalate acum: Atasament Untitled-1.jpg (marcate sunt G-urile, cu albastru deschis e sensul abator>Grozavescu)

Cand spui, de exemplu: "vine la 7:15" la ce statie va referiti?

A fost doar un exemplu ... nu stiu orele de functionare.
0

#1064 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 25 noiembrie 2015 - 23:41

Vezi postareadan.s, la 25 noiembrie 2015 - 23:30, a spus:

Imagine postata, Imi traduceti si mie prescurtarile acelea (TZZI...), va rog.? La ce se refera?

Tren cu ultimele litere ale numarului de inmatriculare ZZI :)

Vezi postareaFerraryTm, la 25 noiembrie 2015 - 23:31, a spus:

A fost doar un exemplu ... nu stiu orele de functionare.

E clar, dar tot asa de clar e ca fiecare membru care a postat se poate referi la cu totul alta statie, poate chiar aflate la capete diferite ale liniei.
Ca in intreg intervalul 7-8 sa opreasca un G in orice statie de pe traseu, inseamna sa avem 6 G-uri si niciun C. (adica exact cum e pe linia 33 acum) Parerea mea.
Asta desigur, nu e imposibil, daca vor fi la dispozitie mai multe G-uri cu soferii lor sau daca cineva decide ca o alta linie nu are asa importanta si le planifica pe E7 in detrimentul liniei respective.
Putem intelege aspectele astea sau putem sa credem in continuare ca cineva planifica vehicule doar asa ca sa isi bata joc de calatori, placerea lui fiind sa fie injurat, impreuna cu colegii lui. -_-
3

#1065 Useril este offline   dan.s 

• Membru onorific
  • Grup: Membru onorific
  • Postari: 4388
  • Inregistrat: 11 septembrie 15
  • Locatia:Everywhere

Postat 25 noiembrie 2015 - 23:53

Vezi postareaFlorin.B RATT, la 25 noiembrie 2015 - 23:41, a spus:

Imagine postata, dar eu o singura problema vad: cum s-ar afisa daca ultimele litere ale numarului de inmatriculare a 2 vehicule coincid?
0

#1066 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 25 noiembrie 2015 - 23:56

Habar nu am, dar stiu sigur ca nu e cazul deocamdata. :)
0

#1067 Useril este offline   cseh_17 

• Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 12614
  • Inregistrat: 18 martie 08
  • Locatia:Bergisch-Gladbach / Köln

Postat 26 noiembrie 2015 - 01:38

Deci eu am inteles urmatoarele:

Se vorbeste clar de sensul Abator -> Grozavescu. SI clar ca in acel interval orar, majoritatea merg pana in Sinaia sau dupa. Deci e clar ca s-ar putea rezolva chiar foarte simplu solutia, prin rocada deja mentionata (si aparent priceputa de toti).

Problema pe care o am eu. Culmea ca pe 33 nu se plange nimeni. Nu s-ar putea scoate macar un G de pe 33, si inlocuit cu un C?
Mai mult! Cate autobuze sunt pe 33? Daca doar cele 6 G-uri, e vai de noi. Nu stiu cati va mai amintit, dar prin 2000, erau 14 autobuze pe 33. 14!
Una peste alta, solutii ar exista.
Eu platesc abonament 128€. Si desi pentru prestul asta acopar o zona mare de transport, il folosesc des pe aceleasi linii. Spre exemplu RVK, cei cu care calatoresc cel mai des, au in dotarea la autobaza care deserveste traseul meu (linia 420 si 423) din 100+ autobuze, doar vreo 4 articulate. Culmea, desi alocate la ora in care ies spre exemplu elevi, sunt full ochi. Solutia? Baietii trimit si cate 4 autobuze pentru aceeasi cursa. (solo). Deci spre exemplu, cursa care vine la 13:24, este deservita de 4 autobuze care merg frumos in sir indian pe tot traseul.
Credeti ca la noi, acele 3 curse buclucase nu s-ar putea dubla? Sa fim seriosi! Este doar o simpla problema de organizare la noi...

Si pssst! Cred ca nu trebuie sa mai mentionez ca daca linia 3 ar exista, problema ar fi ca si rezolvata...
2

#1068 Useril este offline   mile 

• Moderator
  • Postari: 10862
  • Inregistrat: 08 octombrie 08
  • Locatia:Regiunea Banat
  • Interese:Navigatia pe Bega, tramvaie si firobuze

Postat 26 noiembrie 2015 - 10:10

:up_arow: Tocmai am vrut sa intervin si eu cand am vazut acest text...minuscul...Credeam initial ca-i vorba de semnatura... :Facepalm_emote_gif:

Citeaza

Si pssst! Cred ca nu trebuie sa mai mentionez ca daca linia 3 ar exista, problema ar fi ca si rezolvata...

Da, aici ii buba...Iata unde s-a ajuns dupa o decizie stramba luata in urma cu 6 ani, respectiv suspendarea Liniei 3 tramvaie...

Problema e ca nici n-au fost atacate niste lucrari de reabilitare a liniei...Am auzit doar promisiuni (minciuni) de-a lungul acestor ani iar in ultima perioada nici macar acestea...

Pana la urma tramvaiul ar fi solutia pe multe trasee (aglomerate) din oras, avand capacitatea marita de transport...Nu ma refer la tramvaiele reabilitate care par mai degraba niste midibuze... :D

Daca ar fi sa caut vinovatii pentru aceste situatii usor diperate, ei sunt usor de gasit. In egala masura si RATT-ul, si Primaria in frunte cu primarul ei...
6

#1069 Useril este offline   Fantoma Tramvaiului 3 

• Membru activ
  • Grup: * Membri activi *
  • Postari: 1095
  • Inregistrat: 06 iulie 14
  • Locatia:Timișoara

Postat 26 noiembrie 2015 - 18:52

Vezi postareacseh_17, la 26 noiembrie 2015 - 01:38, a spus:

Ma simt chemat! :D
1

#1070 Useril este offline   bata 

• Membru activ
  • Postari: 210
  • Inregistrat: 31 ianuarie 10

Postat 26 noiembrie 2015 - 19:09

Vezi postareaFlorin.B RATT, la 25 noiembrie 2015 - 23:23, a spus:

Cam asa sunt intercalate acum: Atasament Untitled-1.jpg (marcate sunt G-urile, cu albastru deschis e sensul abator>Grozavescu)

Cand spui, de exemplu: "vine la 7:15" la ce statie va referiti? (poate cineva vrea un G la ora 7:15 la Michelangelo si altcineva un G la aceasi ora la capatul opus si asa mai departe)
Problema e ca vin trei C-uri unul dupa altul, urmate de trei G-uri? In intervalul 7-8, vad ca fiecare din cele 6 face cate o tura, deci nu prea vad cum s-ar putea rezolva ca acest interval sa fie asigurat doar cu G-uri. :eusa_think:
Oricum, nu e specialitatea, deci ar trebui insistat ca cei care se pricep sa analizeze, dar, cum spuneam, nu cred ca trei G-uri pot acoperi tot intervalul orar 7-8.

Ma refeream la rocada mtc-urilor care pieaca de la Abator la orele 07.14 si 07.24 ,ore la care sint programate doua C-uri si cele de la 07.44 si 07.59 cind sint programate doua G-uri .

..Citez " Daca azi au fost doua C-uri si 4 G-uri la ora de varf specificata, maine vor fi 3 - 3. ":(
Din pacate azi dimineata au fost doar 5 mtc-uri ,cel de la ora 06.34 (statia Simionescu sensul Abator-Grozavescu) lipsind cu desavrsire.Probabil ca din nou ca si saptamina trecuta era aglomerat depoul si nu a putut sa iasa pe traseu.Cam atita despre bataia de joc mentionata de tine ieri.
1

#1071 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 26 noiembrie 2015 - 21:38

Da, la prima ora a iesit din garaj GOK care s-a retras dupa efectuarea unei ture, fiind inlocuit de GLU fix la 6:55, deci intre ora 7 si 8 (intervalul critic mentionat de tine) au fost in serviciu exact 6 vehicule. Si ca sa nu vorbim vorbe, iata o captura din Radfleet:

Imagine atasata: e7.jpg Cu rosu e marcat intervalul orar 7-8 si cu albastru e tura pierduta din cauza schimbarii vehiculului defect.

De ce zici ca defectarea unui vehicul si inlocuirea lui cu altul ar fi bataie de joc, sau iti place tie foarte mult asocierea asta de cuvinte? :intrebare:

Vezi postareabata, la 26 noiembrie 2015 - 19:09, a spus:

Ma refeream la rocada mtc-urilor care pieaca de la Abator la orele 07.14 si 07.24 ,ore la care sint programate doua C-uri si cele de la 07.44 si 07.59 cind sint programate doua G-uri .

Ok. Trimit propunerea d-lui director tehnic care sper ca o va trimite spre analiza cui trebuie. Mai mult de atat nu pot face. :(
0

#1072 Useril este offline   brioti 

• Membru activ
  • Postari: 511
  • Inregistrat: 03 iunie 13

Postat 26 noiembrie 2015 - 23:10

Cseh...cred ca nu stii ce vorbesti...Si 14 sunt putine pe 33...e cea mai aglomerată linie...Si acum cu carrefour va fi măcel.MACEL!!!

Aceasta postare a fost editata de brioti: 26 noiembrie 2015 - 23:10

0

#1073 Useril este offline   mile 

• Moderator
  • Postari: 10862
  • Inregistrat: 08 octombrie 08
  • Locatia:Regiunea Banat
  • Interese:Navigatia pe Bega, tramvaie si firobuze

Postat 27 noiembrie 2015 - 09:29

Pentru Carrefour vine acusi in ajutor tramvaiul M2S (Mall 2 Sagului) si se rezolva problema... :D
Va scadea presiunea pe 33...

Numai sa plece odata "cabana" albastra de acolo...
0

#1074 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 27 noiembrie 2015 - 12:28

Vezi postareamile, la 27 noiembrie 2015 - 09:29, a spus:

... tramvaiul M2S (Mall 2 Sagului)...

Excelenta propunerea. :coolspeak: Daca m-au ascultat in cazul M14, o sa vorbesc si pentru M2S. :rad_masa: O sa spun ca e ideea mea, poate primesc si o prima (prima la dreapta :D )
Sper sa nu aud comentarii contra dupa redenumire... :04: Eu ma gandeam initial la 2L, adica "doi lung", dar mai buna e ideea ta, pardon a mea de acum. :rad_masa:

Glumesc, desigur. :)
5

#1075 Useril este offline   oana13 

• Membru începător
  • Pip
  • Grup: Members
  • Postari: 8
  • Inregistrat: 24 noiembrie 15

Postat 27 noiembrie 2015 - 18:08

Vezi postareaFlorin.B RATT, la 25 noiembrie 2015 - 21:47, a spus:

Cu tot respectul eu va rog sa utilizati functia "petitie online" de pe pagina web. Descarcandu-va frustrarea in acest topic nu rezolva nimic. Cu cat sunt mai multe sesizari care urmeaza traseul oficial, cu atat sunt mai multe sanse sa se rezolve ceva. Cu parere de rau va anunt ca maine situatia va fi si mai proasta... Daca azi au fost doua C-uri si 4 G-uri la ora de varf specificata, maine vor fi 3 - 3. :(

P.S. din moment ce nu sunt vehicule si soferi, nu ca e greu sa fie inlocuite, ci chiar imposibil.

Dane, te cam contrazici: in aceasi postare spui ca nu sunt vehicule (sunt 20 de G-uri planificate maine) si nici soferi, dar totusi spui ca s-ar putea inlocui nu stiu ce curse de la ora 6 cu cele de la ora 7-8... Practic nu inteleg cum crezi ca e posibil asa ceva, tinand cont ca nu s-a inventat autobuzul care sa calatoreasca in timp. :no:

Oana, un abonament pe o linie expres costa 52 de lei pe luna. Asta pare chiar asa de mult? Cat crezi ca ar trebui sa coste un abonament, tinand cont ca se doresc conditii tot mai bune de transport?
E chiar o intrebare sincera, nu incerc sa insinuez nimic. Daca conditiile ar fi ca in Germania sa zicem, ar fi ok un tarif de 50€ sa zicem? Sau costul unui bilet sa fie ceva de genul 1,5€?

E foarte simplu, dar daca o ti mortis cu bataia de joc, poate nu te convinge ce scriu eu aici:

De la prima ora circula articulate (4) care pe la ora 6:30 sunt suplimentate cu doua C-uri, deci nu retrage nimeni articulatele, ci pur si simplu se mai introduc doua C-uri, din lipsa de altceva. Linia E7 e a doua ca numar de articulate dupa 33, care are 6 bucati planificate.

eu folosesc un abonament general. unul doar pe expes 7 nu ma avantajeaza tinand cont ca circul cu mai multe mijloace de transport (asta ca sa lamurim problema costului, desii nu inteleg de ce va legati de treaba asta) Si DA e mult si 52 de lei pe luna la conditiile oferite de voi si la salariile pe care le avem noi.Eu nu am cerut conditii ca in Germania, draga domnule administrator al acestui site, sa fiti mai atent la ce scrie lumea aici.Nu o dati la intors aceasta discutie ca nu va iese.stiu foarte bine ce scriu. eu si alte persoane am cerut ca dimineata intre 7 si 8 sa puneti autobuze mari. pe alea mici punetile la ora 6 sau dupa ora 8 sa circule , cand lumea nu se mai inghesuie sa plece la lucru. si de ce inainte de luna noiembrie era asa, atunci de ce circulau autobuze mari??!!!!! de ce nu recunoasteti ca sunteti efectiv depasiti de situati, nu aveti nici autobuze suficiente si nici soferi...ca de aia se fac angajari
0

#1076 Useril este offline   oana13 

• Membru începător
  • Pip

Postat 27 noiembrie 2015 - 18:14

Vezi postareaFerraryTm, la 25 noiembrie 2015 - 23:12, a spus:

Vrea sa zica ca : cele doua G-uri care pleca la 06:30 sa fie inlocuite cu cele care pleaca intre orele 07:15 si 08:00, adica sa faca rocada intre G si C, ca atunci cand e aglomeratia mai mare sa fie G-urile in fata si C-urile in spate. Sa intre G-urile la ora de varf.

Ex : la ora 07:15 sa vina G, la ora 07:30 sa vina G, la ora 07:45 sa vina G din cate am inteles acum cine asa : la 07:15 vine C, la ora 07:30 vine C si la ora 07:45 vine C.(C-urile find varfuri din cate am inteles de la Domnul Florin)

Eu asta am inteles.

Eu cam asta am inteles.

ai inteles PERFECT !!!! Doar domnul administrator intelege mai greu situatia. toti am cerut sa se faca o ROCADA INTRE AUTOBUZE , nu o suplimentare
0

#1077 Useril este offline   oana13 

• Membru începător
  • Pip

Postat 27 noiembrie 2015 - 18:23

Vezi postareaFlorin.B RATT, la 25 noiembrie 2015 - 23:41, a spus:

E clar, dar tot asa de clar e ca fiecare membru care a postat se poate referi la cu totul alta statie, poate chiar aflate la capete diferite ale liniei.
Ca in intreg intervalul 7-8 sa opreasca un G in orice statie de pe traseu, inseamna sa avem 6 G-uri si niciun C. (adica exact cum e pe linia 33 acum) Parerea mea.
Asta desigur, nu e imposibil, daca vor fi la dispozitie mai multe G-uri cu soferii lor sau daca cineva decide ca o alta linie nu are asa importanta si le planifica pe E7 in detrimentul liniei respective.
Putem intelege aspectele astea sau putem sa credem in continuare ca cineva planifica vehicule doar asa ca sa isi bata joc de calatori, placerea lui fiind sa fie injurat, impreuna cu colegii lui. -_-

Domnule ce nu e clar? E vorba de traseul Abator - Grozavescu...cu plecare de la Abator. Si lasati ironia deoparte. Mai bine va anuntati superiorii de problemele existente
0

#1078 Useril este offline   FerraryTm 

• Membru Gold
  • Grup: Membru Gold
  • Postari: 1258
  • Inregistrat: 08 ianuarie 11
  • Locatia:Timisoara
  • Interese:Formula 1
    Tramvaie
    Autobuze
    Troleibuze
    Poze
    Filme
    Jocurii
    Distractia

Postat 27 noiembrie 2015 - 18:38

Vezi postareaoana13, la 27 noiembrie 2015 - 18:14, a spus:

ai inteles PERFECT !!!! Doar domnul administrator intelege mai greu situatia. toti am cerut sa se faca o ROCADA INTRE AUTOBUZE , nu o suplimentare

Multumesc frumos.
As avea de adaugat ca Domnul Administrator Florin nu poate sa schimbe cu nimic situatia acestor trasee sau sa adauge sau sa retraga MTC-uri, cred ca pot sa fiu deacord cu el sa se faca Reclamati/Sesizare catre Ratt sau chiar sa se ajunga la Primarie pentru aceasta problema, Domnul Florin este doar un simplu angajat al Ratt-ului care incearca sa isi faca meseria pe cat se poate de bine, daca ati observat din postarile Domnului Florin el nu sta in fata calculatorului si urmareste MTC-urile din pacate cateodata mai suporta si caldura, frigul, ploaia adica mai face si munca de teren.
Eu ma gandeam sa faceti in felul urmator : scoaterea telefoanelor din buzunar dupa care filmat/pozat si trimis catre Ratt si Primarie.

P:S Nu cred ca a scris cineva cuvantul ROCADA, pana la postarea mea (nu sunt sigur) deci nu cred ca a inteles mai greu Domnul Florin

Aceasta postare a fost editata de FerraryTm: 27 noiembrie 2015 - 18:42

0

#1079 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 27 noiembrie 2015 - 20:28

Eu am scris ca avem patru articulate suplimentate de doua scurte (C-uri), acum daca prin asta s-a inteles ca regia a suplimentat numarul de vehicule la cererea petentilor, ori a fost vina mea folosind acest termen, ori a celor care frustrati de situatie nu vor sa mai auda sau sa inteleaga nimic din ce se scrie in topic.

Stimata oana13, administratorul forumului nu este administratorul regiei si nu are ca atributiuni receptionarea sesizarilor, reclamatiilor sau nemultumirilor calatorilor. Trebuia sa va fi dat seama de asta cand ati acceptat inscrierea pe forum. Citez o fraza din regulamentul cu care ati fost de acord la inscriere:

Citeaza

Pentru a primii un raspuns oficial la reclamatiile si plangerile la adresa serviciilor regiei, , este nevoie ca acestea sa fie inregistrate la registratura regiei nu postate pe forum(la sediul din blv. Take Ionescu 56).

Mai nou, exista si posibilitatea plasarii unei petitii online, urmand link-ul de pe pagina principala a RATT. Acolo puteti scrie ce "rocade" doriti si veti primi un raspuns oficial de la un referent relatii publice. Eu aici incerc sa ajut, prezentand situatia cat mai clar, cu grafice, capturi din planificari, etc. Specialitatea mea nu este nicidecum organizarea transportului in comun, dar totusi nu inteleg chiar atat de greu cum credeti.
Doar din ce scria bata se intelege clar ca e vorba de o rocada, dvs. cerand chiar cu o postare inainte (citez) " ca dimineata intre 7 si 8 sa puneti autobuze mari. pe alea mici punetile la ora 6 sau dupa ora 8 sa circule" V-am explicat clar ca in intervalul orar 7-8 sunt efectuate 6 curse complete si cum astea nu pot fi facute doar de 4 articulate, veti avea si doua scurte oricum.
Ca toate cele sase curse sa fie efectuate de articulate, inseamna (ce sa vezi) chiar suplimentarea cu doua articulate si asta se va putea doar daca ar fi vehicule suficiente si soferi pentru ele (da, chiar am mai scris ca nu sunt suficiente si nu inteleg de ce ma acuzati ca as ascunde asta, doar daca nici nu cititi ce scriu eu)

P.S. Discutia despre preturi, tot dvs. ati inceput-o, (ziceati ca stiti exact ce scrieti) eu fiind doar curios sa aflu ce conditii ati dori si de ce va pare scump abonamentul. (unde ati vazut ironia aici?)
0

#1080 Useril este offline   bata 

• Membru activ
  • Postari: 210
  • Inregistrat: 31 ianuarie 10

Postat 27 noiembrie 2015 - 20:30

Citez:" Da, la prima ora a iesit din garaj GOK care s-a retras dupa efectuarea unei ture, fiind inlocuit de GLU fix la 6:55, deci intre ora 7 si 8 (intervalul critic mentionat de tine) au fost in serviciu exact 6 vehicule. Si ca sa nu vorbim vorbe, iata o captura din Radfleet:"
Eu m-am referit strict la ora 06.34 din cite am vazut in postare si nu la intervalul 7-8 atunci fiind la servici,deci nu aveam cum sastiu treaba asta.
Citeaza: "si de ce inainte de luna noiembrie era asa, atunci de ce circulau autobuze mari??!!!!! de ce nu recunoasteti ca sunteti efectiv depasiti de situati, nu aveti nici autobuze suficiente si nici soferi...ca de aia se fac angajari"
Inainte de vacanta am trimis petitie la RATT pe tema asta si de aceea aveam G-uri dar din pacate a venit vacanta si tipic romaneste dupa aceea nimeni nu a mai stiut ca a inceput un trimestru deci...

Aceasta postare a fost editata de bata: 27 noiembrie 2015 - 20:31

1

Arata acest topic

• (73 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • Ultima »