Cu tot respectul eu va rog sa utilizati functia "petitie online" de pe pagina web. Descarcandu-va frustrarea in acest topic nu rezolva nimic. Cu cat sunt mai multe sesizari care urmeaza traseul oficial, cu atat sunt mai multe sanse sa se rezolve ceva. Cu parere de rau va anunt ca maine situatia va fi si mai proasta... Daca azi au fost doua C-uri si 4 G-uri la ora de varf specificata, maine vor fi 3 - 3.
P.S. din moment ce nu sunt vehicule si soferi, nu ca e greu sa fie inlocuite, ci chiar imposibil.
Dane, te cam contrazici: in aceasi postare spui ca nu sunt vehicule (sunt 20 de G-uri planificate maine) si nici soferi, dar totusi spui ca s-ar putea inlocui nu stiu ce curse de la ora 6 cu cele de la ora 7-8... Practic nu inteleg cum crezi ca e posibil asa ceva, tinand cont ca nu s-a inventat autobuzul care sa calatoreasca in timp.
Oana, un abonament pe o linie expres costa 52 de lei pe luna. Asta pare chiar asa de mult? Cat crezi ca ar trebui sa coste un abonament, tinand cont ca se doresc conditii tot mai bune de transport?
E chiar o intrebare sincera, nu incerc sa insinuez nimic. Daca conditiile ar fi ca in Germania sa zicem, ar fi ok un tarif de 50€ sa zicem? Sau costul unui bilet sa fie ceva de genul 1,5€?
bata, la 25 noiembrie 2015 - 20:43, a spus:
cu tot respectul,eu cred ca se face intentionat treaba asta, fiindca altfel nu imi pot explica cum de intre orele 06.50 si 07.15 trec trei g-uri ,iar intre orele 07.15 si 07.40 trec doua C-uri cu toate ca am semnalat nu numai eu acest fapt atit pe forum cit si direct la RATT.Concluzia o trageti singuri.
E foarte simplu, dar daca o ti mortis cu bataia de joc, poate nu te convinge ce scriu eu aici:
De la prima ora circula articulate (4) care pe la ora 6:30
sunt suplimentate cu doua C-uri, deci
nu retrage nimeni articulatele, ci pur si simplu se mai introduc doua C-uri,
din lipsa de altceva. Linia E7 e a doua ca numar de articulate dupa 33, care are 6 bucati planificate.