STP Timișoara Forum: Linia Expres 7 - STP Timișoara Forum

Salt la continut

Imagine postata
  • (73 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Linia Expres 7 Evaluare topic: -----

#1041 Useril este offline   bata 

• Membru activ
  • Grup: * Membri activi *
  • Postari: 210
  • Inregistrat: 31 ianuarie 10

Postat 09 octombrie 2015 - 18:59

Vezi postareaFlorin.B RATT, la 08 octombrie 2015 - 21:04, a spus:

Azi am pregatit headerul modificat pentru tablele de statie. Probabil de luni, dar o sa vin cu un comunicat, imediat ce-l voi primi.

L.E. Vad pe grafice ca sunt valabile din data de 10, deci probabil asta e data in care se revine.

Azi e data de 09.10 si nu vad vreun comunicat despre asta pe site.Deci miine dimineata unde astept autobuzul cind merg la lucru,fiindca e simbata si daca pierd un MTC urmatorul vine peste o jumatate de ora.Tipic romaneste.
1

#1042 Useril este offline   Andy 

• Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 2521
  • Inregistrat: 29 iunie 10
  • Sexul:masculin
  • Locatia:zona metropolitană
  • Interese:Timișoara și zona metropolitană

Postat 09 octombrie 2015 - 20:36

RATT - Oficial a spus:

COMUNICAT DE PRESĂ - 09.10.2015

Începând cu data de 10 octombrie, autobuzele care circulă pe linia Expres 7 vor reveni pe vechiul traseu, având în vedere finalizarea lucrărilor de pe strada Nicolae Andreescu. Mai exact, autobuzele de pe această linie vor reintra pe strada Nicolae Andreescu, iar staţiile vor rămâne aceleaşi.
FB
0

#1043 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 30186
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Locatia:RATT

Postat 09 octombrie 2015 - 21:09

Pe site sunt deja si graficele valabile de maine.
Am spus din start ca daca se va lua hotararea, se va lua joi in comisia de circulatie, deci cum vreai sa fi anuntat mai din timp?

L.E. Am reactivat si panoul din statia Banatul>Abator.
0

#1044 Useril este offline   bata 

• Membru activ

Postat 16 noiembrie 2015 - 18:10

Oare chiar trebuie la inceputul fiecarui semestru scolar sa trimit cite o sesizare la R.A.T.T.pentru ca la orele cind copii merg la scoala sa fie introduse G-uri si nu C-uri ,deoarece de o saptamina de cind a reinceput scoala s-a renuntat la acest obicei?
1

#1045 Useril este offline   bata 

• Membru activ

Postat 18 noiembrie 2015 - 17:26

Imi puteti spune si mie ce s-a intimplat cu E7 de la ora 06.18 statia de la Lic.auto sens Abator-Traian Grozavescu deoarece alipsit la apel.Cit despre cealalta problema legata de programarea G-urilor o voi rezolva cu o alta petitie trimisa .
0

#1046 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 18 noiembrie 2015 - 18:37

Din pacate, trenul doi, care ar fi trebuit sa fie ZZN nu a putut pleca din garaj, iesind pe traseu mult mai tarziu (la 7:40 pleca de la Grozavescu). De aici rezulta problema sesizata de tine. ZZN a pierdut astfel 4 semiture.

L.E. De maine se circula dupa grafice modificate si le aveti pe pagina web.
0

#1047 Useril este offline   oana13 

• Membru începător
  • Pip
  • Grup: Members
  • Postari: 8
  • Inregistrat: 24 noiembrie 15

Postat 25 noiembrie 2015 - 17:59

de ce dimineata pe linia de expres 7, intre orele 7:14 si 7:40 trimiteti pe treseu autobuze mici ?????? sunt extrem de aglomerate si cu oricare alegi sa mergi in intervalul acesta nu ai alta varianta, pt ca sunt 3 autobuze mici in acest interval de timp. calatorim in conditii inumane, ca sa nu mai vorbim de faptul ca sunt multi calatori care raman in statii deoarece nu mai au unde urca. avand in vedere la cat sunt de scumpe abonamentele RATT mi se pare o bataie de joc la adresa noastra. Va rog sa faceti ceva in sensul acesta
0

#1048 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 25 noiembrie 2015 - 19:33

La cate reclamatii pe tema asta au fost, nu cred ca cineva trimite intentionat C-uri. Din pacate, G-urile (articulatele) sunt mult mai putine decat C-urile (30 fata de 55)
-1

#1049 Useril este offline   NDY 

• Membru VIP*
  • Grup: VIP
  • Postari: 2439
  • Inregistrat: 07 iunie 09
  • Locatia:Timisoara

Postat 25 noiembrie 2015 - 20:03

Cu tot respectul, daca majoritatea din cele 30 de articulate ar fi pe traseu, nimeni nu ar mai avea nimic de obiectat. Sunt cateva linii unde este nevoie de ele (E1, E2, E7, 33, 40) si sunt sigur ca necesarul acestor linii este de sub 30 de autobuze pe zi. La situatia de fata, m-as mira sa fie disponibile mai mult de 10-12 articulate zilnic, la cate plangeri vad. Daca s-ar investi putin timp si putini bani in cele trase pe dreapta, toata lumea ar fi fericita :) .
2

#1050 Useril este offline   oana13 

• Membru începător
  • Pip

Postat 25 noiembrie 2015 - 20:38

Cu tot respectul revin pentru a solicita inlocuirea autobuzelor mici cu cele ,,articulate,, in intervalul 7:15 - 7:40. Nu mi se pare normal ca la ora 7 :05 sa plece pe traseu de la Abator un autobuz articulat , aproape gol, comparativ cu intervalul sus mentionat in care se ocupa 3/4 din autobuz cu calatorii de la Abator si Fabrica de zahar. Esta asa de greu sa inlocuiti autobuzele mici cu cele mari in acest interval de timp ? Practic noi calatorii asta dorim. E destul de neplacut sa stai inghesuit ca sardelele, sa te coci de cald (pt ca soferul uita sa mai opreasca radiatorul avand in vedere faptul ca oricum oamenii pe frigul asta sunt imbracati si nu pleaca in tricou) si sa asculti certurile aprope zilnice dintre pasageri pe tema aglomeratiei; si toate astea la un pret extraordinar, al abonamentului de 75 de lei pe luna. Minunat
Si inca ceva de ce pana la vacanta scolara din luna noiembrie pe traseul acesta in intervalul mentionat de mine circulau cel putin 2 autobuze mari. S-a schimbat de atunci nr de autobuze? Sau e nevoie de fapt de o mai buna organizare. Nu zice nimeni ca se intampla acest lucru intentionat, asa cum spuneti dumneavoastra, cred ca trebuie sa va organizati mai bine

Aceasta postare a fost editata de oana13: 25 noiembrie 2015 - 20:44

0

#1051 Useril este offline   bata 

• Membru activ

Postat 25 noiembrie 2015 - 20:43

Vezi postareaFlorin.B RATT, la 25 noiembrie 2015 - 19:33, a spus:

La cate reclamatii pe tema asta au fost, nu cred ca cineva trimite intentionat C-uri. Din pacate, G-urile (articulatele) sunt mult mai putine decat C-urile (30 fata de 55)

cu tot respectul,eu cred ca se face intentionat treaba asta, fiindca altfel nu imi pot explica cum de intre orele 06.50 si 07.15 trec trei g-uri ,iar intre orele 07.15 si 07.40 trec doua C-uri cu toate ca am semnalat nu numai eu acest fapt atit pe forum cit si direct la RATT.Concluzia o trageti singuri.

Aceasta postare a fost editata de bata: 25 noiembrie 2015 - 20:44

1

#1052 Useril este offline   bata 

• Membru activ

Postat 25 noiembrie 2015 - 20:51

Vezi postareaoana13, la 25 noiembrie 2015 - 20:38, a spus:

Cu tot respectul revin pentru a solicita inlocuirea autobuzelor mici cu cele ,,articulate,, in intervalul 7:15 - 7:40. Nu mi se pare normal ca la ora 7 :05 sa plece pe traseu de la Abator un autobuz articulat , aproape gol, comparativ cu intervalul sus mentionat in care se ocupa 3/4 din autobuz cu calatorii de la Abator si Fabrica de zahar. Esta asa de greu sa inlocuiti autobuzele mici cu cele mari in acest interval de timp ? Practic noi calatorii asta dorim. E destul de neplacut sa stai inghesuit ca sardelele, sa te coci de cald (pt ca soferul uita sa mai opreasca radiatorul avand in vedere faptul ca oricum oamenii pe frigul asta sunt imbracati si nu pleaca in tricou) si sa asculti certurile aprope zilnice dintre pasageri pe tema aglomeratiei; si toate astea la un pret extraordinar, al abonamentului de 75 de lei pe luna. Minunat
Si inca ceva de ce pana la vacanta scolara din luna noiembrie pe traseul acesta in intervalul mentionat de mine circulau cel putin 2 autobuze mari. S-a schimbat de atunci nr de autobuze? Sau e nevoie de fapt de o mai buna organizare. Nu zice nimeni ca se intampla acest lucru intentionat, asa cum spuneti dumneavoastra, cred ca trebuie sa va organizati mai bine

Eu am trimis acum ceva vreme si petitie la RATT si raspunsul il vedem cei care circulam in fiecare zi pe traseu ,dar se fac ca nu il vad cei care ar trebui sa il vada.Atasez si documentul.

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: scan0016.jpg

Aceasta postare a fost editata de bata: 25 noiembrie 2015 - 21:00

1

#1053 Useril este offline   dan.s 

• Membru onorific
  • Grup: Membru onorific
  • Postari: 4388
  • Inregistrat: 11 septembrie 15
  • Locatia:Everywhere

Postat 25 noiembrie 2015 - 21:01

... revin pentru a solicita inlocuirea autobuzelor mici cu cele ,,articulate,, in intervalul 7:15 - 7:40.

Vezi postareabata, la 25 noiembrie 2015 - 20:43, a spus:

cu tot respectul,eu cred ca se face intentionat treaba asta, fiindca altfel nu imi pot explica cum de intre orele 06.50 si 07.15 trec trei g-uri ,iar intre orele 07.15 si 07.40 trec doua C-uri ...

Eu sunt de parere ca s-ar putea face rocada intre cursele din intervalul 07.15 - 07.40 (C-uri) cu cele di intervalul 06.50 - 07.15 (G-uri), numai ca e destul de greu avand in vedere ca sunt functionale in jur de 17 G-uri din 30 (asa stiu); iar G-uri mai trebuie sa deserveasca si alte linii.
Inca o sugestie ar fi punerea a mai multe curse pe traseu; dar stai, alta problema: nu sunt destui soferi...

Esta asa de greu sa inlocuiti autobuzele mici cu cele mari in acest interval de timp ?

Da, e grele...Imagine postata
0

#1054 Useril este offline   oana13 

• Membru începător
  • Pip

Postat 25 noiembrie 2015 - 21:07

Vezi postareadan.s, la 25 noiembrie 2015 - 21:01, a spus:

Eu sunt de parere ca s-ar putea face rocada intre cursele din intervalul 07.15 - 07.40 (C-uri) cu cele di intervalul 06.50 - 07.15 (G-uri), numai ca e destul de greu avand in vedere ca sunt functionale in jur de 17 G-uri din 30 (asa stiu); iar G-uri mai trebuie sa deserveasca si alte linii.
Inca o sugestie ar fi punerea a mai multe curse pe traseu; dar stai, alta problema: nu sunt destui soferi...

Da, e grele...Imagine postata

Tipic romanesc !
0

#1055 Useril este offline   dan.s 

• Membru onorific
  • Grup: Membru onorific
  • Postari: 4388
  • Inregistrat: 11 septembrie 15
  • Locatia:Everywhere

Postat 25 noiembrie 2015 - 21:09

Vezi postareaoana13, la 25 noiembrie 2015 - 21:07, a spus:

Tipic romanesc !

Da, stiu... Imagine postata Nu-mi aminti...
1

#1056 Useril este offline   oana13 

• Membru începător
  • Pip

Postat 25 noiembrie 2015 - 21:14

Vezi postareabata, la 25 noiembrie 2015 - 20:51, a spus:

Eu am trimis acum ceva vreme si petitie la RATT si raspunsul il vedem cei care circulam in fiecare zi pe traseu ,dar se fac ca nu il vad cei care ar trebui sa il vada.Atasez si documentul.

Sunt incredibili acesti oameni si isi bat joc de noi....pe banii nostrii din pacate
0

#1057 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 25 noiembrie 2015 - 21:47

Cu tot respectul eu va rog sa utilizati functia "petitie online" de pe pagina web. Descarcandu-va frustrarea in acest topic nu rezolva nimic. Cu cat sunt mai multe sesizari care urmeaza traseul oficial, cu atat sunt mai multe sanse sa se rezolve ceva. Cu parere de rau va anunt ca maine situatia va fi si mai proasta... Daca azi au fost doua C-uri si 4 G-uri la ora de varf specificata, maine vor fi 3 - 3. :(

P.S. din moment ce nu sunt vehicule si soferi, nu ca e greu sa fie inlocuite, ci chiar imposibil.

Dane, te cam contrazici: in aceasi postare spui ca nu sunt vehicule (sunt 20 de G-uri planificate maine) si nici soferi, dar totusi spui ca s-ar putea inlocui nu stiu ce curse de la ora 6 cu cele de la ora 7-8... Practic nu inteleg cum crezi ca e posibil asa ceva, tinand cont ca nu s-a inventat autobuzul care sa calatoreasca in timp. :no:

Oana, un abonament pe o linie expres costa 52 de lei pe luna. Asta pare chiar asa de mult? Cat crezi ca ar trebui sa coste un abonament, tinand cont ca se doresc conditii tot mai bune de transport?
E chiar o intrebare sincera, nu incerc sa insinuez nimic. Daca conditiile ar fi ca in Germania sa zicem, ar fi ok un tarif de 50€ sa zicem? Sau costul unui bilet sa fie ceva de genul 1,5€?

Vezi postareabata, la 25 noiembrie 2015 - 20:43, a spus:

cu tot respectul,eu cred ca se face intentionat treaba asta, fiindca altfel nu imi pot explica cum de intre orele 06.50 si 07.15 trec trei g-uri ,iar intre orele 07.15 si 07.40 trec doua C-uri cu toate ca am semnalat nu numai eu acest fapt atit pe forum cit si direct la RATT.Concluzia o trageti singuri.

E foarte simplu, dar daca o ti mortis cu bataia de joc, poate nu te convinge ce scriu eu aici:

De la prima ora circula articulate (4) care pe la ora 6:30 sunt suplimentate cu doua C-uri, deci nu retrage nimeni articulatele, ci pur si simplu se mai introduc doua C-uri, din lipsa de altceva. Linia E7 e a doua ca numar de articulate dupa 33, care are 6 bucati planificate.
0

#1058 Useril este offline   bata 

• Membru activ

Postat 25 noiembrie 2015 - 22:34

Deci,tipic ,noi scriem una fiecare intelege ce vrea,Singurul lucru pe care l-am cerut afost ca DIN G-URILE EXISTENTE PE TRASEU SA SE ALOCE DOUA LA ORA LA CARE MAJORITATEA COPIILOR MERG LA SCOALA SI NU SUPLIMENTAREA NR DE AUTOBUZE.Dar precum spuneam fiecare intelege ce vrea,doar cei care trebuie NU.
1

#1059 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 25 noiembrie 2015 - 22:40

Am inteles perfect si nu am spus ca s-a suplimentat cu doua scurte la cererea ta ci ca asa e planificarea, doua autobuze incepand serviciul la ora 6:30 completand numarul celor aflate deja in serviciu. Totusi, nu inteleg de unde spui sa se inlocuiasca cu doua G-uri, din moment ce tot scriu ca nu e de unde. Sa se scoata de pe alte linii (in detrimentul acestora), sau cum? Crezi ca copii merg la scoala doar cu linia E7, pe restul liniilor nefiind nevoie de capacitate mare de transport?

Iata cum sunt impartite G-uri (ca vad ca o luam razna rau):

-33 6 bucati
-40 3 bucati
-E1 4 bucati
-E2 3 bucati
-E7 4 bucati

Daca astea sunt in stare de functionare, sau doar atatea au soferi, cu ce zici ca s-ar putea inlocui scurtele?

Vorba lui Mile: eu zic ca cine vrea sa inteleaga bine si cine nu, nu.
0

#1060 Useril este offline   FerraryTm 

• Membru Gold
  • Grup: Membru Gold
  • Postari: 1258
  • Inregistrat: 08 ianuarie 11
  • Locatia:Timisoara
  • Interese:Formula 1
    Tramvaie
    Autobuze
    Troleibuze
    Poze
    Filme
    Jocurii
    Distractia

Postat 25 noiembrie 2015 - 23:12

Vezi postareaFlorin.B RATT, la 25 noiembrie 2015 - 22:40, a spus:

Am inteles perfect si nu am spus ca s-a suplimentat cu doua scurte la cererea ta ci ca asa e planificarea, doua autobuze incepand serviciul la ora 6:30 completand numarul celor aflate deja in serviciu. Totusi, nu inteleg de unde spui sa se inlocuiasca cu doua G-uri, din moment ce tot scriu ca nu e de unde. Sa se scoata de pe alte linii (in detrimentul acestora), sau cum? Crezi ca copii merg la scoala doar cu linia E7, pe restul liniilor nefiind nevoie de capacitate mare de transport?

Iata cum sunt impartite G-uri (ca vad ca o luam razna rau):

-33 6 bucati
-40 3 bucati
-E1 4 bucati
-E2 3 bucati
-E7 4 bucati

Daca astea sunt in stare de functionare, sau doar atatea au soferi, cu ce zici ca s-ar putea inlocui scurtele?

Vorba lui Mile: eu zic ca cine vrea sa inteleaga bine si cine nu, nu.

Vrea sa zica ca : cele doua G-uri care pleca la 06:30 sa fie inlocuite cu cele care pleaca intre orele 07:15 si 08:00, adica sa faca rocada intre G si C, ca atunci cand e aglomeratia mai mare sa fie G-urile in fata si C-urile in spate. Sa intre G-urile la ora de varf.

Ex : la ora 07:15 sa vina G, la ora 07:30 sa vina G, la ora 07:45 sa vina G din cate am inteles acum cine asa : la 07:15 vine C, la ora 07:30 vine C si la ora 07:45 vine C.(C-urile find varfuri din cate am inteles de la Domnul Florin)

Eu asta am inteles.

Eu cam asta am inteles.
2

Arata acest topic

• (73 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55