STP Timișoara Forum: Propuneri de noi parcari subterane si supraterane - STP Timișoara Forum

Salt la continut

• (20 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Propuneri de noi parcari subterane si supraterane

#301 Useril este offline   Shhhh 

• Membru activ
  • Grup: * Membri activi *
  • Postari: 1022
  • Inregistrat: 10 mai 12
  • Sexul:masculin

Postat 11 octombrie 2022 - 11:28

@mile: interesul PMT a fost 100% in acord cu interesul cetatenilor. Timisoara, va primi un teren utilizat de Horticultura pentru timisoreni. Daca e sa mergem pe firul asta, mai degraba CJT a actionat ca un privat in cautare de a da un tun. "Oferta" lor initiala pare a fi fost de a lua acest teren pe gratis sau "la valoarea de inventar". Daca PMT accepta, ti se parea normal? Mie nu.

Mai mult, ei vor terenul asta, nu pentru a construi ei ceva (intr-un fel e mai bine, ca am vazut capacitatea lor) ci ca sa il dea unui privat in schimbul unei redevente. Se discuta despre o redeventa anuala de aproximativ 120.000 EUR. Cei de la PNL spun ca aceasta parcare de aproximativ 450 de locuri va costa 14 - 16 milioane de EUR investite de acea firma privata. In acelasi timp, parcarea VOX de 437 de locuri costa ceva mai putin (2,5 mil la nivelul lui 2018). Au mai trecut cativa ani, o fi preturile mai mari, dar de la un, sa zicem, 4 milioane la 16 milioane e cale lunga, mai ales ca terenul este gratuit.

Avand in vedere ca redeventa o scot probabil in doua luni (5 lei pe ora/8 ore pe zi/300 locuri utilizate in medie) si se discuta si despre spatii comerciale la nivelul parter, oare cat de bine da afacerea asta pentru privat si cat de bine e pentru cetatenii Timisoarei?
7

#302 Useril este offline   dAImon 

• Membru activ
  • Grup: Membru Gold
  • Postari: 3889
  • Inregistrat: 25 martie 08
  • Locatia:Timisoara

Postat 11 octombrie 2022 - 15:15

Vezi postareamile, la 10 octombrie 2022 - 21:29, a spus:

Cica s-a ajuns la un acord intre PMT si CJT legat de parcarea de pe strada Sf Ioan...Se face un schimb de terenuri intre cele doua institutii, cam incorect din punctul meu de vedere. 0,05 hectare ale primariei in centrul orasului contra 5 hectare ale CJT la marginea orasului...sau 500 mp contra 50000 mp.

https://www.opiniati...iera/10/10/2022

Și valoarea unui teren ultracentral este ceva mai mare decît a unui tăpșan de la marginea orașului.

Sincer, după aventura cu reabilitarea Castelului Huniade, eu unul nu aș avea încredere în consiliul județean să îmi reabiliteze și zugrăvească scara blocului. Nu mă încîntă deloc să aflu că parcarea din centru va fi pe mîna lor, cine știe ce jaf de lucrare va ieși.

Din păcate, chiar și la nivel local administrația e împletită cu politica. Pentru a putea face administrație trebuie să ai și resurse -- adică bani, terenuri, etc. Este logic ca primăria să negocieze înainte de a ceda ceva din patrimoniul orașului, și să primească ceva la schimb. Cînd s-au scurs 20 de ani, să ne uităm îngust și să vedem că negocierile astea au ținut 6-12 luni pare superfluu; măcar în urma acestor negocieri s-a tranșat problema.

Aceasta postare a fost editata de dAImon: 11 octombrie 2022 - 15:15

6

#303 Useril este offline   mile 

• Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 10862
  • Inregistrat: 08 octombrie 08
  • Locatia:Regiunea Banat
  • Interese:Navigatia pe Bega, tramvaie si firobuze

Postat 11 octombrie 2022 - 19:20

Mi-ati adresat direct sau indirect o gramada de intrebari si teme de discutie. Evident ca n-o sa-mi pierd timpul sa va raspund la toate.
N-am sustinut nicaieri ca PMT trebuia sa doneze acel teren, am spus doar ca au vrut sa dea un tun cu el.
Si mai spun odata ca acea suprafata de teren pe langa ca-i mica, este inconjurata de alte proprietati si ca atare primaria nu putea ajunge la el fara acordul riveranilor.
Care dintre voi si-ar fi cumparat un teren de 500 mp, ultracentral, la care nu poate ajunge? Nimeni sanatos la cap n-ar fi facut o asemenea tranzactie si la un pret piperat!...
Interesul cetatenilor este sa aibe cat mau repede o parcare mare ultracentrala si nu sa aibe o pepiniera. Pepiniera poti s-o ai si la 50 de km de oras fara probleme.
Multi dintre voi ati regretat ca Nica nu a candidat pentru functia de primar dar v-ati bucurat ca macar a ajuns sef la judet. Acum il scuipati in cor.
Nu-l apar deloc pe Nica insa strict in acest caz ii dau dreptate, a fost destept ca a cedat ca lucrurile sa mearga cumva mai departe.
Dar daca mai departe are de gand sa faca matrapazlacuri, sa-l verifice cei indreptatiti si la racoare cu el.

Nu mai departe decat sambata a trebuit sa merg sa ridic o comanda de burgheri vis-a-vis de Parcul Botanic pe straduta la un local si nu am gasit un loc de parcare intre Piata Marasti si 700. Am facut 3 sau 4 ture si apoi am intors la Fantana Punctelor Cardinale si erau vreo 3 locuri libere la Facultatea de Arte. Ridicarea comenzii a durat cca doua minute insa pana acolo si inapoi am facut vreo 5 cu tot cu semaforul de la Facultatea de Arte care pentru pietoni este un "criminal". Si peste faptul ca am facut ture pentru un loc de parcare, onorata primarie mai imi cere si bani ca sa parchez acolo.
Deci, umblu ca prostu sa gasesc o gaura de parcare si dupa aia s-o si platesc...Daca tu primarie vrei bani pentru parcare, ok, ofera-mi si locuri.

De vreo 20 de ani se tot aduna bani prin TelPark si apoi prin TimPark (si) cu scopul de construire de parcari noi si ei ce fac, fac marcaje pe strazi cu noile locuri de parcare...
-1

#304 Useril este offline   Shhhh 

• Membru activ
  • Postari: 1022
  • Inregistrat: 10 mai 12

Postat 11 octombrie 2022 - 21:46

Memento, ca sa stim de unde am plecat. Sunt destul de interesante de citit si de pus in contextul actual.

2014: Planuri pentru încă o parcare în zona zero a Timișoarei Citește mai mult la: https://www.digi24.ro/regional/digi24-timisoara/planuri-pentru-inca-o-parcare-in-zona-zero-a-timisoarei-231568

2018 Nicolae Robu mai pune trei etaje pe parcarea CJT. Pentru că doar el se pricepe la proiecte mari, de anvergură

2020 Primarul Robu a descoperit schimbul imobiliar cu CJ Timiş: Vă dăm clădirile de la Cioca şi îmi daţi parcarea din centru

Aceasta postare a fost editata de Shhhh: 11 octombrie 2022 - 21:48

3

#305 Useril este offline   IlieB 

• Membru Senior*
  • Grup: Membri seniori
  • Postari: 830
  • Inregistrat: 06 iulie 15
  • Interese:Masini, Excursii, Istorie

Postat 12 octombrie 2022 - 01:40

Vezi postareamile, la 11 octombrie 2022 - 19:20, a spus:

Mi-ati adresat direct sau indirect o gramada de intrebari si teme de discutie. Evident ca n-o sa-mi pierd timpul sa va raspund la toate.
N-am sustinut nicaieri ca PMT trebuia sa doneze acel teren, am spus doar ca au vrut sa dea un tun cu el.
Si mai spun odata ca acea suprafata de teren pe langa ca-i mica, este inconjurata de alte proprietati si ca atare primaria nu putea ajunge la el fara acordul riveranilor.
Care dintre voi si-ar fi cumparat un teren de 500 mp, ultracentral, la care nu poate ajunge? Nimeni sanatos la cap n-ar fi facut o asemenea tranzactie si la un pret piperat!...
Interesul cetatenilor este sa aibe cat mau repede o parcare mare ultracentrala si nu sa aibe o pepiniera. Pepiniera poti s-o ai si la 50 de km de oras fara probleme.
Multi dintre voi ati regretat ca Nica nu a candidat pentru functia de primar dar v-ati bucurat ca macar a ajuns sef la judet. Acum il scuipati in cor.
Nu-l apar deloc pe Nica insa strict in acest caz ii dau dreptate, a fost destept ca a cedat ca lucrurile sa mearga cumva mai departe.
Dar daca mai departe are de gand sa faca matrapazlacuri, sa-l verifice cei indreptatiti si la racoare cu el.

Nu mai departe decat sambata a trebuit sa merg sa ridic o comanda de burgheri vis-a-vis de Parcul Botanic pe straduta la un local si nu am gasit un loc de parcare intre Piata Marasti si 700. Am facut 3 sau 4 ture si apoi am intors la Fantana Punctelor Cardinale si erau vreo 3 locuri libere la Facultatea de Arte. Ridicarea comenzii a durat cca doua minute insa pana acolo si inapoi am facut vreo 5 cu tot cu semaforul de la Facultatea de Arte care pentru pietoni este un "criminal". Si peste faptul ca am facut ture pentru un loc de parcare, onorata primarie mai imi cere si bani ca sa parchez acolo.
Deci, umblu ca prostu sa gasesc o gaura de parcare si dupa aia s-o si platesc...Daca tu primarie vrei bani pentru parcare, ok, ofera-mi si locuri.

De vreo 20 de ani se tot aduna bani prin TelPark si apoi prin TimPark (si) cu scopul de construire de parcari noi si ei ce fac, fac marcaje pe strazi cu noile locuri de parcare...

Exista si parcarea de la Finante.
2

#306 Useril este offline   MHN 

• Moderator
  • Postari: 6124
  • Inregistrat: 29 noiembrie 09
  • Interese:Infrastructura & Investitii

Postat 12 octombrie 2022 - 10:01

@ mile, în loc să fi dat atâtea ture cu mașina, puteați să mergeți direct într-una dintre parcările cu plată din zonă:
  • Central (Iprotim)
  • CJT (fostul Centru Militar Județean)
  • Hotel Timișoara
  • Interparking (finanțe)

Sau în cele fără plată:
  • Kaufland
  • Bega Circumvalațiunii
  • Hotel ibis

Fiind sâmbătă, este imposibil să fi fost toate pline.
De la cele fără plată, faceți pe jos 6-7 minute (mers lejer) până în piața Unirii.

Până construiește Nica sau CJT sau partenerul privat parcarea de la CJT/ex-CMJ, dacă mai aveți treabă prin Unirii/700, eu aș alege între acestea.
Vă trimit lista completă în mesaj privat.
3

#307 Useril este offline   mile 

• Moderator

Postat 12 octombrie 2022 - 17:08

Am avut de luat o comanda de hamburgeri facuta prin telefon de la Lera's Bistro care este aproape de zebra de la Parcul Botanic. N-o sa plec de acasa intr-o astfel de situatie cu planul de a parca la Kaufland sau in "groapa" la 700.
Plec de acasa cu gandul sa parchez cat mai aproape de local, sa iau cat mai repede comanda si sa ma intorc acasa. O chestiune de doua trei minute nu o pot transforma intr-una de 15-20 minute. Din aceste motive am cautat un loc cat mai aproape de destinatia mea si am facut 3 sau 4 ture intre sensul de la 700 si sensul din piata Marasti in speranta ca poate-poate gasesc o gaura plecand careva. Din cele zeci sau poate peste 100 de locuri nu s-a eliberat niciunul. Cu alte cuvinte majoritatea celor parcati acolo au venit pentru perioade mai lungi de timp decat doua trei minute ca in cazul meu.
Ghininul meu.

Am povestit aceasta intamplare ca o paranteza la discutia cu trocul intre PMT si CJT.
Si sunt in continuare absolut sigur ca pe majoritatea timisorenilor in aceasta speta ii intereseaza locurile de parcare indestulatoare si pe mult, mult mai putini ii intereseaza pepinierele primariei.
Numai ce "batai" sunt intre blocuri pentru locuri de parcare chiar si in zonele unde de bine sau de rau s-au mai inmultit locurile de parcare.
-1

#308 Useril este offline   dAImon 

• Membru activ
  • Grup: Membru Gold
  • Postari: 3889
  • Inregistrat: 25 martie 08

Postat 12 octombrie 2022 - 23:41

Să-mi fie cu iertare, dar eu nu pricep relevanța exemplului cu burgerii. De la Parcarea ANAF la Lera's, Google Maps zice că-s 400m. De la parcarea de pe Sf. Ioan la Lera's sunt 450m. Nicicum nu-i bine. În general, prin faptul că zona pietonală este un cadrilater destul de larg, niciodată nu va fi bine pentru toată lumea. Că n-are cum. Pur și simplu trebuie să luăm în calcul dinainte care vor fi timpii în scenariul cel mai pesimist, și să ne ajustăm așteptările în consecință.

Ca idee, am fost și eu în situația asta ... o singură dată cînd nu am planificat defel bine. Trebuia să ajung la teatru, într-un weekend de pe la finele lui Decembrie (2019? oricum, în perioada unui tîrg de crăciun). Am găsit pline parcările de la Modex, de pe Brătianu, de pe Carol Telbisz, inclusiv cea din spate de la Bega (!). În final am ajuns în spate la Loga și am mers alert pe distanța de 700m, făcuți în vreo 10 minute. Fix la fel, din speranța că e „chestie de 3 minute” s-a transformat în chestie de 15 minute. Știm deja că este un joc de șanse, încă de cînd plecăm de acasă...

Și dacă s-ar fi făcut, să zicem, parcare etajată + ceva centru comercial în Cazarma „U”, să ne imaginăm oleacă în ce hal ar fi arătat traficul acolo; nu am pierde timp căutînd loc de parcare, adevărat, am pierde timp stînd la coadă. Ca paranteză, am văzut la Iulius Mall diverse forme de imbecilitate vizavi de parcări și cozi. Începînd cu fraierii care dau ture prin parcarea de sub Iulius Gardens, la nivelul imediat de după bariera de intrare, în loc să coboare cu un nivel mai jos și să ia liftul. Terminînd cu o sîmbătă din acest an, cînd efectiv s-a hotărît toată Timișoara că vrea la mall, și am stat 25-30 de minute la coadă în parcarea multietajată; coadă formată pentru că imbecilii și leneșii refuzau să urce cu mașina mai sus de etajul cu Auchan (care e abia ... 1 sau 2, din 6), preferînd să stea pe loc și să aștepte poate se eliberează vreo gaură; efectiv restul etajelor erau aproape complet libere.

Mă rog, divagăm.

6

#309 Useril este offline   mile 

• Moderator

Postat 13 octombrie 2022 - 08:56

Pațania mea era doar o paranteza la discutia esentiala dar iata ca fiecare dintre noi a mai patit si astfel de situatii/ghinioane...
Nu a venit sfarsitul pamantului dupa pațania mea doar ca nu-mi venea sa cred ca nu gasesc o gaura dupa 3 - 4 ture.

Dar va aduc aminte ca de vreo 20 de ani s-a tot vorbit de acea parcare de la CMJ, de o alta in subteranul Pietei Unirii, de subteranul Pietei Victoria, apoi de cea de la Cazarma U, apoi de cea de pe Bratianu, de cea supraetajata de la Bega, cea din Parcul Botanic, cea de 10 etaje (a lui Robu) de langa Punctele Cardinale si nici macar una din acestea nu s-a realizat si nici nu a inceput construirea vreuneia...E jale mare legat de aceste investitii!
0

#310 Useril este offline   Gioco 

• Membru senior
  • Postari: 1457
  • Inregistrat: 25 februarie 16

Postat 17 octombrie 2022 - 13:04

Citeaza

Ce legătură are parcarea pe care CJ Timiş vrea s-o facă în centrul Timişoarei cu spiritismul şi astrologia? PNL

Parcare în buricul târgului! Visul de decenii al timişoreanului motorizat şi promisiunea tuturor candidaţilor la primărie. De exemplu, fostul primar Nicolae Robu, darnic în goluri şi vorbe, nu s-a încurcat prea mult în cifre şi a promis doar… C.I.N.C.I.! Şi acum spune, precum planurile cincinale depăşite după patru ani, că a făcut 120% din tot ce a promis. Aşa, în treacăt, fiindcă nu e subiectul acestor rânduri, a mai promis: un stadion ultramodern, o sală polivalentă, un bazin olimpic şi patru semiolimpice în cartiere ş.a. Ei bine, chiar şi aşa a făcut cu 20% mai multe lucruri decât a promis… [...]
Nu ştiu cum se întâmplă dar, în buna tradiţie politică românească, firma care se va ocupa de proiect, execuţie, ulterior administrare, Public Research din Bucureşti, are pedigri PNL-ist şi e abonată la contracte cu statul. Şi se pricepe la multe: organizarea de cursuri pentru funcționari publici, programe de perfecționare pentru diferite instituții, consultanță în achiziții publice, strategii de dezvoltare locală și națională etc. Dar cel mai tare, firma asigură şi activităţi de… astrologie şi spiritism. Pe bune, nu-i la mişto! Doar proiectări şi construcţii nu face. O să înveţe probabil la parcarea din Timişoara! Dar până se ocupă de parcare, poate liderii CJ Timiş apelează la celelalte abilităţi ale firmei bucureştene, spiritism şi astrologie, ca să aflăm când se va finaliza drumul spre descărcarea pe autostradă de la Giarmata. Alt mare “succes” al CJ Timiş!

P.S. Vicepreşedintele PNL al CJ Timiş ne-a comunicat, după publicarea articolului, că firma din Bucureşti nu este însărcinată cu construcţia parcării, având de aplicat trei etape: 1. Studiul de fundamentare (56 zile). 2. Documentaţia de atribuire (45 zile). 3. Consultanţa în organizarea procedurii de atribuire a contractului, în derularea procedurii de licitaţie, inclusiv pe durata soluţionării unor eventuale contestaţii.

https://debanat.ro/2...pnl_379354.html
4

#311 Useril este offline   mile 

• Moderator

Postat 18 octombrie 2022 - 10:22

Si iata, in timp ce ma plangeam mai sus de lipsa locurilor de parcare in zona centrala, Fritz are idei de diminuare a acestora fara sa construiasca nimic in schimb...respectiv parcari multinivelate, sub sau supraterane...

Citeaza

TIMISOARA. Administratia Fritz vrea o reorganizare a traficului, dar si o noua reducere a numarului locurilor de parcare in zona centrala din Timisoara.

Articolul intreg...

https://www.opiniati...proi/18/10/2022
-1

#312 Useril este offline   Elphax 

• Membru activ
  • Postari: 1452
  • Inregistrat: 18 aprilie 15

Postat 18 octombrie 2022 - 11:34

ca de obicei articolele din opinia au aceeasi atitudine vizavi de "administratia Fritz"... asa ca nu comentez articolul si "faptele" descrise
Parerile sunt impartite legat de a avea sau nu circulatie si parcari in zona centrala, asa a fost si acum 10-12 ani cand Ciuhandu a decis sa faca centrul pietonal. Este mult mai usor sa inchizi decat sa amenajezi, sa construiesti parcari noi. Nici acum nu inteleg de ce nu s-a putut face acea parcare mare in spate la Bega. Daca s-ar face cele 2 parcari promise - de la Centrul Militar si zona Popa Sapca ar fi mult mai usor pentru cei care lucreaza in zona centrala.

Ca fapt divers - noua si marea parcare de pe Circumvalatiunii, in zona centrului comercial Bega si hotel Ibis este plina permanent - pentru ca este gratis. Nu se mai parcheaza lumea la finante, sau la Fructus daca au treaba in zona 700/Centru. Am fost ieri sa iau ceva de la petshop, si acolo au cateva locuri rezervate pentru client si cel de la paza sta de 6. Altfel nu era nici un loc liber in toata parcarea, si sigur nu erau doar clientii de la Mega, Pepco sau de la GymOne. Mi-a spus paznicul respeciv ca si acolo se discuta sa introduca un sistem de plata
3

#313 Useril este offline   mile 

• Moderator

Postat 18 octombrie 2022 - 16:28

@Elphax

Tu ai citit si articolul sau doar titlul?
Intreb asta pentru ca titlul este dat de OT si poate fi tendentios insa continutul articolului este plin de citate preluate de pe FB sau alte surse, citate care pot fi usor combatute de cei citati.

Vorbim de niste planuri/intentii ale administratiei Fritz, planuri/proiecte pe care se si dau niste bani si nu se fac pe gratis.
In aceeasi situatie este si Calea Sagului.
Planul cu zona centrala este bine venit din punctul meu de vedere dar cu o singura conditie majora si anume, sa se construiasca intai niste parcari mari supranivelate de jur imprejurul cartierului Cetate si apoi se poate trece si la desfiintarea benzilor de circulatie si creearea de insule de verdeata la fiecare pom si cos de gunoi...

Probabil ca nu va apuca sa si materializeze aceste planuri dar nici risipa de bani nu este ok. Tot asa facea si Robu, dadea bani pe o gramada de studii nematerializate. Asta da bani pe proiecte fara studii/impact de trafic prealabile...
-1

#314 Useril este offline   Gioco 

• Membru senior
  • Postari: 1457
  • Inregistrat: 25 februarie 16

Postat 18 octombrie 2022 - 16:50

@Elphax

Citeaza

Nici acum nu inteleg de ce nu s-a putut face acea parcare mare in spate la Bega.

Pe motiv de proces care nici acum (au trecut 4 ani și jumătate de la articolul de mai jos :Facepalm_emote_gif: ) nu are o sentință definitivă și irevocabilă.

https://www.tion.ro/...pe-oituz-71525/
0

#315 Useril este offline   The Mechanic 

• Moderator
  • Postari: 1292
  • Inregistrat: 30 ianuarie 15

Postat 16 noiembrie 2022 - 15:57

Se pare ca cei de la CFR au de gand sa transforme stadionul CFR in parcare.
"Fritz a precizat că intenția Companiei Naționale CFR de a construi o parcare în locul stadionului de fotbal este cu atât mai stranie cu cât terenul nu aparține companiei feroviare"
http://www.radiotimi...tadioane-audio/

Dupa ce ca din martie 2020 nu s-au mai putut desfasura activitati sportive, pentru ca cuiva i-a venit ideea sclipitoare de a transforma stadionul in spital de campanie covid - alt loc nu puteau gasi, avem prea multe stadioane - acest stadion care a gazduit meciuri din 1913 din toate diviziile, toate grupele de varsta, chiar si meciuri de fotbal feminin, va ramane in istorie pentru ca asa doresc unii fara viziune pentru oras.
0

#316 Useril este offline   corco 

• Membru activ
  • Postari: 996
  • Inregistrat: 10 octombrie 16
  • Interese:desbateri pe forum si prietenii

Postat 16 noiembrie 2022 - 16:19

Hmmm, daca terenul nu apartine CFR pot sa promita si Luna de pe Cer ca e egal zu zero, indirect PMT ne transmit semnalul unui litigiu acolo , un posibil conflict pentru o schimbare de functiune.
Legal trebuie scos Stadionul din circuitul sportiv, de verificat juridic daca este posibil acest lucru, inainte sau dupa demolare, oare care e pozitia Primariei. Ma pune putin pe ganduri ca s-a ridicat subiectul , la Arad de ex sau trezit cu un moll, Kaufland chiar si Lidl construite peste vechile Stadioane.
O parcare propusa acolo indirect confirma ca terenul este vizat deja de investitori chiar pentru acest scop.

Aceasta postare a fost editata de corco: 16 noiembrie 2022 - 16:23

0

#317 Useril este offline   mile 

• Moderator

Postat 16 noiembrie 2022 - 17:35

Din schitele vazute acum doua trei luni, parcarea CFR-ului va fi dincoace de Nera pe locul catorva linii moarte de langa gard. Iar parcarea ii va deservi pe cei care vin la gara prin "terminalul" 2, adica prin "spate"...Deci nici o legatura cu stadionul CFR.
0

#318 Useril este offline   The Mechanic 

• Moderator
  • Postari: 1292
  • Inregistrat: 30 ianuarie 15

Postat 17 noiembrie 2022 - 10:29

:up_arow: ala e alt proiect de care spuneti
0

#319 Useril este offline   Elphax 

• Membru activ
  • Postari: 1452
  • Inregistrat: 18 aprilie 15

Postat 17 noiembrie 2022 - 14:02

in sfarsit o veste buna

"Primăria Municipiului Timișoara a înregistrat, joi, o victorie definitivă și irevocabilă la Înalta Curte de Casație și Justiție. Magistrații acestei instanțe au decis că terenul pe care se află parcarea din spatele magazinului Bega este al Municipiului Timișoara și aici se va ridica o parcare supraetajată cu o capacitate de câteva sute de locuri.[...]
În 2014, Consiliul Local Timișoara a atribuit terenul, prin concesiune directă Societății de Drumuri Municipale pentru 49 de ani. Municipalitatea a făcut și două licitații pentru găsirea unui investitor care să lucreze împreună cu SDM, fără succes. Un an mai târziu, în 2015, cei din primărie au aflat că terenul este proprietate privată și că aparține firmei SC Bega Turism SA, care l-a primit în aprilie 2014 de la Ministerul Economiei. Societatea fraților Cristescu avea un certificat de atestare a dreptului de proprietate, iar în decembrie 2014 a făcut și intabularea.[…]

Procesul la Înalta Curte de Casație și Justiție a început pe 21 decembrie 2020."

Tion : Linkul meu

3

#320 Useril este offline   michidutza 

• Membru activ
  • Postari: 1224
  • Inregistrat: 26 iunie 16

Postat 17 noiembrie 2022 - 14:08

Bun bun, dar cu banii incasati pe parcare ilegal in tot acest timp cum ramane? De ce a functionat parcarea?
0

Arata acest topic

• (20 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou