DanielT, la 06 iulie 2018 - 14:24, a spus:
Da, corect sunt prea pretentios, dar hai sa facem macar ca la Oradea, tot pretul cel mai mic
Si gata, nu mai cotinui ca n-are sens si suntem offtopic, daca tie iti plac noile pietonale din Timisoara si trotuarele din zona centrala, na, e placerea ta. Mie mi se par oribile.
Nu esti pretentios deloc. Dar din pacate viziunea acestui om este atat de ingusta, in opinia mea, incat trebuie scazute pretentiile dramatic. Nu doar la Oradea se paveaza cu dale de genul strazile centrale, ci si la Cluj. La noi bitum cu carul ca doar e "in forta", nicio atentie pentru un aspect unitar si demn de un oras cu "pretentii".
Sanctioneaza careva asta? Nu, poate cativa putini. In rest bifat la foc automat investitii pentru capital electoral.
Offtopic dar legat de asta: Chiar invidiez Oradenii ca au un primar care pur si simplu gandeste, din cate am vazut. Eficientizarea si informatizarea primariei, cu adevarat "in forta!" reabilitate cladirie istorice si obligat si la nivelarea cladirilor in linie cu celelalte...per total facut cu o viziune concreta, tot copiata dupa bune practici din alta parti, dar una e cand te inspiri de la Dubai pentru un oras ca Timisoara si alta cand te inspiri de la orase cu istoric asemanator la Oradea...