Calea Martirilor extinsa la 4 benzi (finalizat) constructor: superconstruct
Postat 28 aprilie 2017 - 19:24
Practic le-au facut celor de la case niste locuri de parcare lejere, pe care nu le aveau pana acum. Desigur, nu prea se pune problema parcarii in curte, fiind prea complicat. (nu generalizez, dar in mare cam asa e. Noi astia ce nu avem curte sau garaj, am vrea asa ceva ca sa ne lasam masinile, cei ce le au pe astea le e prea lene sa le mai bage in garaj sau in curte
)

Postat 06 iunie 2017 - 23:57
Pai, din ce vad par doua lampi cu LED pe acelasi stalp, una indreptata spre trotuar si una spre sosea. Sau te referi la stalpul extrem de inalt de langa acesta?
Postat 07 iunie 2017 - 19:07
Asta inalt nu prea stiu la ce va fi folosit, pentru o eventuala linie de contact fiind mult prea inalt.

Postat 23 iunie 2017 - 19:21
Revin cu intrebare, deoarece vad ca sunt 4 nu 1 singur. Si anume, acei stalpi mai masivi si inalti, ultima poza din primul set, prima poza din setul 2.
Are cineva vre-o idee?
Are cineva vre-o idee?
Postat 11 iulie 2017 - 12:53
Hmm, hai sa ridic o teorie:
What if, lucrarile aici, si cele la Versului nu sunt chiar intamplatoare. 15-le isi va continua traseul pe Martirilor, iar bucla de la Versului va fi desfintata.
What if, lucrarile aici, si cele la Versului nu sunt chiar intamplatoare. 15-le isi va continua traseul pe Martirilor, iar bucla de la Versului va fi desfintata.

Postat 11 iulie 2017 - 13:51
Despre prelungirea lui 15 am cam tot auzit de cand s-a inceput lucrarea, ca cica ar merge pana in Giroc, evident ca nu va merge, dar posibil sa mearga pana la BRW, pentru ca fac un sens giratoriu acolo in mijlocul strazii.
Aceasta postare a fost editata de Gygyman6: 11 iulie 2017 - 13:51