STP Timișoara Forum: Aplicatie android pentru afisarea timpilor - STP Timișoara Forum

Salt la continut

Imagine postata
  • (46 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • Ultima »

Aplicatie android pentru afisarea timpilor

#761 Useril este offline   BogdanTm 

• Membru VIP
  • Grup: VIP
  • Postari: 2361
  • Inregistrat: 06 septembrie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Timisoara
  • Interese:trenurile, calatoriile,sahul

Postat 24 ianuarie 2015 - 09:56

La mine in aplicatie la linia E1 cele doua sensuri apar asa:
Pod Calea Sagului Pod Calea Sagului
dermatina Selgros

a mai patit cineva?
0

#762 Useril este offline   twist3r 

• Membru activ
  • Grup: * Membri activi *
  • Postari: 151
  • Inregistrat: 22 aprilie 13

Postat 24 ianuarie 2015 - 10:00

Si la mine la fel
0

#763 Useril este offline   cseh_17 

• Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 12614
  • Inregistrat: 18 martie 08
  • Locatia:Bergisch-Gladbach / Köln

Postat 24 ianuarie 2015 - 19:10

Mi-a semnalat deja cineva gresala! Este vina mea, din pacate nu putem corecta doar la urmatorul update.

Mersi oricum, si scuze! :Facepalm_emote_gif:
1

#764 Useril este offline   Andrei_73 

• Membru începător
  • Pip
  • Grup: Banati 2
  • Postari: 12
  • Inregistrat: 16 decembrie 14
  • Locatia:Temeswar

Postat 24 ianuarie 2015 - 21:54

Pana la urmatorul update poti sa-ti instalezi versiunea 3.5 a acestei aplicatii (are remediat traseul lui E1). Doar trebuie sa ti-o dezinstalezi pe cea pe care o ai acum, si vei putea sa o instalezi pe cea din linkul meu. Succes. Bafta. Sper sa functioneze metoda mea.

Fisiere atasate

0

#765 Useril este offline   cseh_17 

• Moderator

Postat 24 ianuarie 2015 - 21:56

Stai, stai stai!

NU instalati o versiune anterioara! Nu contine ultimele modificari, + nu oferim suport, pentru DOWNGRADE!

Daca totusi nu puteti traii cu acel mic defect, e pe propria RASPUNDERE!
0

#766 Useril este offline   Andrei_73 

• Membru începător
  • Pip
  • Grup: Banati 2
  • Postari: 12
  • Inregistrat: 16 decembrie 14
  • Locatia:Temeswar

Postat 24 ianuarie 2015 - 22:10

Bine, bine dar de ce nu avem voie sa instalam o versiune anterioara a aplicatiei daca ne trebuie doar pentru E1. Si ce vom pati daca vom instala versiunea anterioara a aplicatiei ? O sa vina politia la noi la usa :naughty1: ?
0

#767 Useril este offline   cseh_17 

• Moderator

Postat 24 ianuarie 2015 - 22:18

1. Am explicat mai sus de ce!
2. Cine si ce imi garanteaza ca nu ai uploadat un virus/spyware? :naughty1: Daca e asa, si cineva descarca, cine raspunde tu sau eu? :naughty1:
1

#768 Useril este offline   BogdanTm 

• Membru VIP

Postat 25 ianuarie 2015 - 13:18

Vezi postareacseh_17, la 24 ianuarie 2015 - 21:56, a spus:

Stai, stai stai!

NU instalati o versiune anterioara! Nu contine ultimele modificari, + nu oferim suport, pentru DOWNGRADE!

No problem pe mine nu ma incurca cu nimic si chiar pot trai cu aceasta mica eroare.... Clar nu voi face downgrade...am semnalat-o doar pentru a fi avuta in vedere la urmatorul update....cum ziceai si tu...e pe proprie raspundere..bifam doar in telefon ca instalam aplicatii din surse necunoscute..nu? Pana la urma asta face Apple sa fie asa stabil in aplicatii...totul trecand obligatoriu prin App Store..si androidul pe de o parte mai vulnerabil, pe de o parte mai creativ...pentru ca toata lumea se "joaca" cu acel cod. Dar cum ziceai tu..cine risca...si-o asuma.... off -topic oricum big brother e cu ochiul spre noi...instaland doar aplicatii autorizate avem siguranta ca suntem interceptati doar de organele abilitate...desigur din motive de "siguranta nationala".. off off topic...ce gandeste un arab cand ajunge in USA? mereu mi-am dorit sa ajung pe pamant american..dar chiar nu credeam ca voi fi la Guantanamo Bay.... :rad_masa:
0

#769 Useril este offline   BogdanTm 

• Membru VIP

Postat 25 ianuarie 2015 - 13:18

Vezi postareacseh_17, la 24 ianuarie 2015 - 21:56, a spus:

Stai, stai stai!

No problem pe mine nu ma incurca cu nimic si chiar pot trai cu aceasta mica eroare.... Clar nu voi face downgrade...am semnalat-o doar pentru a fi avuta in vedere la urmatorul update....cum ziceai si tu...e pe proprie raspundere..bifam doar in telefon ca instalam aplicatii din surse necunoscute..nu? Pana la urma asta face Apple sa fie asa stabil in aplicatii...totul trecand obligatoriu prin App Store..si androidul pe de o parte mai vulnerabil, pe de o parte mai creativ...pentru ca toata lumea se "joaca" cu acel cod. Dar cum ziceai tu..cine risca...si-o asuma.... off -topic oricum big brother e cu ochiul spre noi...instaland doar aplicatii autorizate avem siguranta ca suntem interceptati doar de organele abilitate...desigur din motive de "siguranta nationala".. off off topic...ce gandeste un arab cand ajunge in USA? mereu mi-am dorit sa ajung pe pamant american..dar chiar nu credeam ca voi fi la Guantanamo Bay.... :rad_masa:
0

#770 Useril este offline   weg_mann4ratt 

• Membru senior
  • Grup: Membri seniori
  • Postari: 850

Postat 12 februarie 2015 - 17:48

apreciez modificarea prin care s-au scos statiile prin care nu mai trece E7 intre liceul auto si dambovita.
Macar pe calea asta sta sageata constant inainte de dambovita si arata un numar de minute.

Multumesc celui care a facut acest update.
1

#771 Useril este offline   dAImon 

• Membru activ
  • Grup: Membru Gold
  • Postari: 3889
  • Inregistrat: 25 martie 08

Postat 16 februarie 2015 - 07:58

Ce-ar fi daca aplicatia si-ar lua lista de statii de pe serverul ratt ? Astfel n-ar mai trebui update-uri la fiecare schimbare de traseu, sau cand se introduc/scot linii (sau cand se gresesc denumiri, cum s-a intamplat la E1 :D).

Tot ce trebuie urcat pe server este un xml (sau orice alt format va convine) care sa contina echivalentele, similar cu fisierul excel folosit de Mihai. Fiecare "nod" din xml poate sa contina 3 intrari - denumirea unei statii de pe ratt.ro/txt, denumirea ei "friendly", respectiv coordonatele GPS. Eventual se "sparge" fiecare linie in fisierul ei propriu. Aplicatia intreaba serverul o data pe zi daca s-a schimbat vreo linie, si astfel putem fi "la zi" cu traseele.
0

#772 Useril este offline   cseh_17 

• Moderator

Postat 16 februarie 2015 - 11:34

Am mai discutat pe tema asta, cateva pagini mai in urma (in perioada in care nu ai fost prea activ) si tot ce am aflat este ca RATT nu este neaparat deschis la o astfel de solutie. Banuiesc ca e clar ca un API ar fi cel mai util...
0

#773 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 30167
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Locatia:RATT

Postat 16 februarie 2015 - 14:24

Serverul are in prezent cam 300.000 (nu e nicio greseala, trei sute de mii am scris) de accesari zilnic, si e deja cam la limita.
0

#774 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 30167
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Locatia:RATT

Postat 18 februarie 2015 - 09:32

O reclamatie de la o colega, care a observat ca pe E1 e gresit capatul pe sensul Selgros>Pod C. Sagului. Trebuie stearsa statia Pod C. Sagului care apare inainte de Selgros.
0

#775 Useril este offline   cseh_17 

• Moderator

Postat 18 februarie 2015 - 11:34

Stiu de greseala, a sesizat-o Bogdan, cu ceva mai sus, a fost greseala mea, am corectat-o deja, si cu urmatorul UPDATE, totul revine la normal!

Mersi de sesizare, oricum! :coolspeak:
0

#776 Useril este offline   dAImon 

• Membru activ
  • Grup: Membru Gold
  • Postari: 3889
  • Inregistrat: 25 martie 08

Postat 18 februarie 2015 - 19:59

Vezi postareaFlorin.B RATT, la 09 ianuarie 2015 - 12:07, a spus:

Fiecare timp, pentru fiecare statie, afisat pe ecran este o accesare a serverului.

Ma tot gandeam la chestia asta. Aplicatia n-ar putea sa aiba un mic buton de refresh in dreptul fiecarei statii. pe langa butonul actual de refresh? Spatiu (vizual vorbind) ar fi. E o risipa de resurse sa reincarci 7-20 de statii cand tie iti trebuie datele doar pentru statia curenta. Mai ales daca incerci sa vezi timpii mai multor linii pentru statia in care esti - e.g. te afli in Piata 700 si esti pe linia 2 cu statia 700 expandata. La fiecare refresh ca sa vezi ce linie vine prima, reincarci restul de 19 (!) statii ale liniei degeaba. Ma gandesc ca multi s-ar rezuma la a face refresh doar statiei curente.

In alta ordine de idei: o mica pagina de Help ar fi utila. De exemplu, ar putea sa contina explicatii cu privire la diferenta intre afisajul HH:MM si afisajul cu X minute, multa lume nu stie. Sau o informatie despre zonele de excludere de la capat. Ah, si poate un link catre acest topic, pentru aceia care doresc sa participe mai activ?
7

#777 Useril este offline   MihaiBalint 

• Membru VIP
  • Postari: 98
  • Inregistrat: 15 aprilie 11

Postat 12 martie 2015 - 00:00

Vezi postareadAImon, la 18 februarie 2015 - 19:59, a spus:

Ma tot gandeam la chestia asta. Aplicatia n-ar putea sa aiba un mic buton de refresh in dreptul fiecarei statii. pe langa butonul actual de refresh? Spatiu (vizual vorbind) ar fi. E o risipa de resurse sa reincarci 7-20 de statii cand tie iti trebuie datele doar pentru statia curenta. Mai ales daca incerci sa vezi timpii mai multor linii pentru statia in care esti - e.g. te afli in Piata 700 si esti pe linia 2 cu statia 700 expandata. La fiecare refresh ca sa vezi ce linie vine prima, reincarci restul de 19 (!) statii ale liniei degeaba. Ma gandesc ca multi s-ar rezuma la a face refresh doar statiei curente.

In alta ordine de idei: o mica pagina de Help ar fi utila. De exemplu, ar putea sa contina explicatii cu privire la diferenta intre afisajul HH:MM si afisajul cu X minute, multa lume nu stie. Sau o informatie despre zonele de excludere de la capat. Ah, si poate un link catre acest topic, pentru aceia care doresc sa participe mai activ?

Am sa incerc ceva nou dupa updateul ce-l testam acuma. Ar trebui sa reduca semnificativ traficul pe mobile si sa creasca viteza de refresh.

Nu vreau sa adaug buton de refresh pentru fiecare statie pentru ca in spatiul respectiv vreau sa trec orele din tabele (http://www.ratt.ro/grafice_scoala.html / http://www.ratt.ro/download.html) pentru liniile care au asa ceva. Am scris un programel care "scaneaza" pdf-urile respective si scoate datele intr-un format mai utilizabil pentru programare.

Aceasta postare a fost editata de MihaiBalint: 12 martie 2015 - 00:05

6

#778 Useril este offline   Norbi 

• Membru începător
  • Pip
  • Grup: Members
  • Postari: 10
  • Inregistrat: 02 iunie 15

Postat 02 iunie 2015 - 20:54

Exista o aplicatie care dupa rapoartele utilizatorilor arata in timp real unde este autobuzul daca intarzie etc dar trebui folosit de cat mai multi si desigur trebuie integrat si Timisoara in el.
https://www.youtube....6E-Wj3SraXZCfI8

https://www.youtube....aXZCfI8&index=1
0

#779 Useril este offline   cseh_17 

• Moderator

Postat 13 octombrie 2015 - 22:55

Ma uitam azi pe statistici, si am zis sa mai revin cu cateva date.

Aplicatia noastra a atins un milestone important! Am trecut de 50k de utilizatori unici, cu 43k de utilizatori activi, ceea ce este un numar impresionant pentru noi, numar de care ar trebuii sa fim extrem de mandri. (am sa revin putin mai tarziu asupra acestui aspect)

TOP modele de telefon:

-asa cum era de asteptat ALLVIEW a preluat conducerea
-top 10 este alcatuit strict din modele Samsung si ALLVIEW

#1 ALLVIEW
#2 Samsung Galaxy S3
#3 Samsung Galaxy S4
#4 Samsung Galaxy S4 mini
#5 Samsung Galaxy S2

TOP operatori:

-Vodafone conduce detasat cu o diferenta de 4k fata de clasata de pe locul 2, Orange.
-schimbare s-a produs pe locul 3, Cosmote (pe atunci) fiind depasita de Digi.
-surpriza o ofera insa Telekom, care dupa ce a preluat Cosmote, arata o crestere semnificativa, si se preconizeaza o rocada pe locurile 3 si 4.

Si acuma back la ce spuneam la inceput. De curiozitate am aruncat o privire si peste alicatiile importante din Köln si imprejurimi.
VRS (Verkehrsverbund Rhein-Sieg), asociatia de transport care cuprinde 2 orase mari (Köln si Bonn) si un numar de peste 3 millioane de locuitori, are la randul ei un app, care este pe piata de ceva ani buni deja, si am ramas surprins sa vad ca are 'doar' 100k de descarcari, si o medie de 3,9 raiting. Spun doar, pentru ca pentru un numar de 3millioane+ de potentiali calatori este un numar infim, in opinia mea.
'Concurenta' directa pentru Köln ar fi insasi aplicatia KVB care are un numar si mai socant de doar 50k descarcari, si un raiting de 3,4 la o polulatie de aprox. 1,2 millioane.

Ca sa va reamintesc, aplicatia noastra are 52k descarcari, si un rating mediu de 4,5. Aceste aspecte ne arata cat de mare este cerinta pe piata locala in comparatie cu vestul, si cat de subexplaotat este acest potentila imens.
Inca odata felicitari, si multumim! :coolspeak:
8

#780 Useril este offline   BogdanTm 

• Membru VIP

Postat 14 octombrie 2015 - 15:46

Pai e cumva logic...daca toate mtc urile vin "nemteste" si cu frecventa mare nu iti este asa utila o astfel de aplicatie decat daca esti turist ....la noi cand se schimba graficele dupa vacante scolare si se muta tramvaie pe linii infiintate de pe o zi pe alta....e extrem de utila.. Felicitari tuturor celor care au contribuit la crearea ei ! Asa cum cred ca am mai spus as fi dispus sa si platesc o astfel de aplicatie in cazul in care ar avea o versiune PRO... Efortul merita din plin rasplatit si la cat de des o folosesc ar fi o suma foarte bine cheltuita.
7

Arata acest topic

• (46 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • Ultima »

1 useri citesc topicul