Aplicatie android pentru afisarea timpilor
Postat 24 ianuarie 2015 - 09:56
Pod Calea Sagului Pod Calea Sagului
dermatina Selgros
a mai patit cineva?
Postat 24 ianuarie 2015 - 19:10
Mersi oricum, si scuze!

Postat 24 ianuarie 2015 - 21:54
Fisiere atasate
-
TimisoaraPublicTransport.apk (468.69K)
Number of downloads: 189
Postat 24 ianuarie 2015 - 21:56
NU instalati o versiune anterioara! Nu contine ultimele modificari, + nu oferim suport, pentru DOWNGRADE!
Daca totusi nu puteti traii cu acel mic defect, e pe propria RASPUNDERE!
Postat 24 ianuarie 2015 - 22:10

Postat 24 ianuarie 2015 - 22:18
2. Cine si ce imi garanteaza ca nu ai uploadat un virus/spyware?

Postat 25 ianuarie 2015 - 13:18
cseh_17, la 24 ianuarie 2015 - 21:56, a spus:
NU instalati o versiune anterioara! Nu contine ultimele modificari, + nu oferim suport, pentru DOWNGRADE!
No problem pe mine nu ma incurca cu nimic si chiar pot trai cu aceasta mica eroare.... Clar nu voi face downgrade...am semnalat-o doar pentru a fi avuta in vedere la urmatorul update....cum ziceai si tu...e pe proprie raspundere..bifam doar in telefon ca instalam aplicatii din surse necunoscute..nu? Pana la urma asta face Apple sa fie asa stabil in aplicatii...totul trecand obligatoriu prin App Store..si androidul pe de o parte mai vulnerabil, pe de o parte mai creativ...pentru ca toata lumea se "joaca" cu acel cod. Dar cum ziceai tu..cine risca...si-o asuma.... off -topic oricum big brother e cu ochiul spre noi...instaland doar aplicatii autorizate avem siguranta ca suntem interceptati doar de organele abilitate...desigur din motive de "siguranta nationala".. off off topic...ce gandeste un arab cand ajunge in USA? mereu mi-am dorit sa ajung pe pamant american..dar chiar nu credeam ca voi fi la Guantanamo Bay....

Postat 25 ianuarie 2015 - 13:18
cseh_17, la 24 ianuarie 2015 - 21:56, a spus:
No problem pe mine nu ma incurca cu nimic si chiar pot trai cu aceasta mica eroare.... Clar nu voi face downgrade...am semnalat-o doar pentru a fi avuta in vedere la urmatorul update....cum ziceai si tu...e pe proprie raspundere..bifam doar in telefon ca instalam aplicatii din surse necunoscute..nu? Pana la urma asta face Apple sa fie asa stabil in aplicatii...totul trecand obligatoriu prin App Store..si androidul pe de o parte mai vulnerabil, pe de o parte mai creativ...pentru ca toata lumea se "joaca" cu acel cod. Dar cum ziceai tu..cine risca...si-o asuma.... off -topic oricum big brother e cu ochiul spre noi...instaland doar aplicatii autorizate avem siguranta ca suntem interceptati doar de organele abilitate...desigur din motive de "siguranta nationala".. off off topic...ce gandeste un arab cand ajunge in USA? mereu mi-am dorit sa ajung pe pamant american..dar chiar nu credeam ca voi fi la Guantanamo Bay....

Postat 12 februarie 2015 - 17:48
Macar pe calea asta sta sageata constant inainte de dambovita si arata un numar de minute.
Multumesc celui care a facut acest update.
Postat 16 februarie 2015 - 07:58

Tot ce trebuie urcat pe server este un xml (sau orice alt format va convine) care sa contina echivalentele, similar cu fisierul excel folosit de Mihai. Fiecare "nod" din xml poate sa contina 3 intrari - denumirea unei statii de pe ratt.ro/txt, denumirea ei "friendly", respectiv coordonatele GPS. Eventual se "sparge" fiecare linie in fisierul ei propriu. Aplicatia intreaba serverul o data pe zi daca s-a schimbat vreo linie, si astfel putem fi "la zi" cu traseele.
Postat 16 februarie 2015 - 11:34
Postat 16 februarie 2015 - 14:24
Postat 18 februarie 2015 - 09:32
Postat 18 februarie 2015 - 11:34
Mersi de sesizare, oricum!

Postat 18 februarie 2015 - 19:59
Florin.B RATT, la 09 ianuarie 2015 - 12:07, a spus:
Ma tot gandeam la chestia asta. Aplicatia n-ar putea sa aiba un mic buton de refresh in dreptul fiecarei statii. pe langa butonul actual de refresh? Spatiu (vizual vorbind) ar fi. E o risipa de resurse sa reincarci 7-20 de statii cand tie iti trebuie datele doar pentru statia curenta. Mai ales daca incerci sa vezi timpii mai multor linii pentru statia in care esti - e.g. te afli in Piata 700 si esti pe linia 2 cu statia 700 expandata. La fiecare refresh ca sa vezi ce linie vine prima, reincarci restul de 19 (!) statii ale liniei degeaba. Ma gandesc ca multi s-ar rezuma la a face refresh doar statiei curente.
In alta ordine de idei: o mica pagina de Help ar fi utila. De exemplu, ar putea sa contina explicatii cu privire la diferenta intre afisajul HH:MM si afisajul cu X minute, multa lume nu stie. Sau o informatie despre zonele de excludere de la capat. Ah, si poate un link catre acest topic, pentru aceia care doresc sa participe mai activ?
Postat 12 martie 2015 - 00:00
dAImon, la 18 februarie 2015 - 19:59, a spus:
In alta ordine de idei: o mica pagina de Help ar fi utila. De exemplu, ar putea sa contina explicatii cu privire la diferenta intre afisajul HH:MM si afisajul cu X minute, multa lume nu stie. Sau o informatie despre zonele de excludere de la capat. Ah, si poate un link catre acest topic, pentru aceia care doresc sa participe mai activ?
Am sa incerc ceva nou dupa updateul ce-l testam acuma. Ar trebui sa reduca semnificativ traficul pe mobile si sa creasca viteza de refresh.
Nu vreau sa adaug buton de refresh pentru fiecare statie pentru ca in spatiul respectiv vreau sa trec orele din tabele (http://www.ratt.ro/grafice_scoala.html / http://www.ratt.ro/download.html) pentru liniile care au asa ceva. Am scris un programel care "scaneaza" pdf-urile respective si scoate datele intr-un format mai utilizabil pentru programare.
Aceasta postare a fost editata de MihaiBalint: 12 martie 2015 - 00:05
Postat 02 iunie 2015 - 20:54
https://www.youtube....6E-Wj3SraXZCfI8
https://www.youtube....aXZCfI8&index=1
Postat 13 octombrie 2015 - 22:55
Aplicatia noastra a atins un milestone important! Am trecut de 50k de utilizatori unici, cu 43k de utilizatori activi, ceea ce este un numar impresionant pentru noi, numar de care ar trebuii sa fim extrem de mandri. (am sa revin putin mai tarziu asupra acestui aspect)
TOP modele de telefon:
-asa cum era de asteptat ALLVIEW a preluat conducerea
-top 10 este alcatuit strict din modele Samsung si ALLVIEW
#1 ALLVIEW
#2 Samsung Galaxy S3
#3 Samsung Galaxy S4
#4 Samsung Galaxy S4 mini
#5 Samsung Galaxy S2
TOP operatori:
-Vodafone conduce detasat cu o diferenta de 4k fata de clasata de pe locul 2, Orange.
-schimbare s-a produs pe locul 3, Cosmote (pe atunci) fiind depasita de Digi.
-surpriza o ofera insa Telekom, care dupa ce a preluat Cosmote, arata o crestere semnificativa, si se preconizeaza o rocada pe locurile 3 si 4.
Si acuma back la ce spuneam la inceput. De curiozitate am aruncat o privire si peste alicatiile importante din Köln si imprejurimi.
VRS (Verkehrsverbund Rhein-Sieg), asociatia de transport care cuprinde 2 orase mari (Köln si Bonn) si un numar de peste 3 millioane de locuitori, are la randul ei un app, care este pe piata de ceva ani buni deja, si am ramas surprins sa vad ca are 'doar' 100k de descarcari, si o medie de 3,9 raiting. Spun doar, pentru ca pentru un numar de 3millioane+ de potentiali calatori este un numar infim, in opinia mea.
'Concurenta' directa pentru Köln ar fi insasi aplicatia KVB care are un numar si mai socant de doar 50k descarcari, si un raiting de 3,4 la o polulatie de aprox. 1,2 millioane.
Ca sa va reamintesc, aplicatia noastra are 52k descarcari, si un rating mediu de 4,5. Aceste aspecte ne arata cat de mare este cerinta pe piata locala in comparatie cu vestul, si cat de subexplaotat este acest potentila imens.
Inca odata felicitari, si multumim!

Postat 14 octombrie 2015 - 15:46