STP Timișoara Forum: Aplicatie android pentru afisarea timpilor - STP Timișoara Forum

Salt la continut

Imagine postata
  • (46 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • Ultima »

Aplicatie android pentru afisarea timpilor

#401 Useril este offline   cseh_17 

• Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 12614
  • Inregistrat: 18 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Bergisch-Gladbach / Köln

Postat 30 octombrie 2012 - 22:17

Cele mai mari BUG-uri pe care le-am observat personal, si i-ai si spus de ele lui Mihai, sunt urmatoarele:

2. cand intri pe o linie, si inca nu sunt incarcate datele, update nu incape in spatiul alocat, deci e-ul sare in randul urmataor. Asta deoarece ii sunt alocate numai 5 spatii in loc de 6. La fel se intampla si la minutele peste 10 care au 6 caractere.

3. La tramvaie linia 9, TRAM 9b, b-ul este in plus. chiar daca apare asa in baza de date sau nu, acel b nu ar trebui sa apara

4. La linia de autobuze E8, am avut o mica problema la statii, oridinea era aiurea la una dintre sensuri. Problema este rezolvata in baza de date.

5. La linia 33b, din greseala mea aparea ca si capat de linie IVECO, desi nu este asa. Capatul este Metro. Am corectat!

6. La linia E1, am avut 2 statii in plus. L-am eliminat pe acelea, si am adaugat una lipsa. Daca vei primi vre-o erroare la compararea cu baza de data RATT, ignora-le!

El;e sunt deja corectate sau de mine, sau de il, in functie de categoria in care se incadreaza. :coolspeak:
0

#402 Useril este offline   bogdan99999 

• Membru activ
  • Grup: * Membri activi *
  • Postari: 283
  • Inregistrat: 28 octombrie 12
  • Locatia:Timisoara

Postat 31 octombrie 2012 - 13:33

Eu am 2 erori mari de anuntat:

1) E2 si-a modificat traseul. Acuma opreste si la "Dacia Service" si merge pana la "continental siemens" (statii care nu apar in aplicatie)

2) Bara din josul paginii care apare atunci cand intram pe pagina unui autobuz apare extrem de mica. Cele doua butoane, cel de "update" si cel care perminte vizualizarea traseelor comune aproape ca nu se vad deloc. Atasez o poza pentru a vedea cu exactitate despre ce vorbesc.

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: SC20121030-124150.png

0

#403 Useril este offline   cseh_17 

• Moderator

Postat 31 octombrie 2012 - 16:51

A II-a este doar la tine, eu nu am aceasta problema (LG Optimus L7). Cat despre E2, nu stiu ce sa zic. Daca Domnul Florin are datele necesare, eu le voi aduga, dar cum am inteles eu statiile nu sunt definitive si sunt doar facultative.

Oricum acesta este doar un minor relase, deoarece cel major a fost amanat, iar unele BUG-uri trbuiau cat mai rapid corectate.
0

#404 Userul este online   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 30202
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Locatia:RATT

Postat 31 octombrie 2012 - 17:30

E2 e cu titlu experimental. Sa vedem daca ramane asa cum e acum.
0

#405 Useril este offline   MihaiBalint 

• Membru VIP
  • Grup: VIP
  • Postari: 98
  • Inregistrat: 15 aprilie 11

Postat 01 noiembrie 2012 - 09:19

Cele de mai jos ar trebui sa fie remediate, mai apar cumva?

Vezi postareacseh_17, la 30 octombrie 2012 - 22:17, a spus:

Cele mai mari BUG-uri pe care le-am observat personal, si i-ai si spus de ele lui Mihai, sunt urmatoarele:

2. cand intri pe o linie, si inca nu sunt incarcate datele, update nu incape in spatiul alocat, deci e-ul sare in randul urmataor. Asta deoarece ii sunt alocate numai 5 spatii in loc de 6. La fel se intampla si la minutele peste 10 care au 6 caractere.

3. La tramvaie linia 9, TRAM 9b, b-ul este in plus. chiar daca apare asa in baza de date sau nu, acel b nu ar trebui sa apara

4. La linia de autobuze E8, am avut o mica problema la statii, oridinea era aiurea la una dintre sensuri. Problema este rezolvata in baza de date.

5. La linia 33b, din greseala mea aparea ca si capat de linie IVECO, desi nu este asa. Capatul este Metro. Am corectat!

6. La linia E1, am avut 2 statii in plus. L-am eliminat pe acelea, si am adaugat una lipsa. Daca vei primi vre-o erroare la compararea cu baza de data RATT, ignora-le!

El;e sunt deja corectate sau de mine, sau de il, in functie de categoria in care se incadreaza. :coolspeak:

0

#406 Useril este offline   cseh_17 

• Moderator

Postat 01 noiembrie 2012 - 12:31

Nu, nu! Doar le spuneam colegilor, ce era inainte de UPDATE. Acum totul e OK :coolspeak:
0

#407 Userul este online   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 01 noiembrie 2012 - 21:48

Ok. Mai aveti de adaugat si linia M44. :)
0

#408 Useril este offline   cseh_17 

• Moderator

Postat 01 noiembrie 2012 - 22:16

De linii ma ocup eu. Sa-mi trimiteti datele cand este ceva nou, si voi adauga. Stiti ce trebe nu? Line ID, toate statiile, si ID pentru fiecare.
0

#409 Userul este online   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 01 noiembrie 2012 - 22:29

Da. Maine sper sa le avem.
0

#410 Useril este offline   dante 

• Membru Senior ***
  • Grup: Membri seniori
  • Postari: 626
  • Inregistrat: 25 martie 08
  • Sexul:nespecificat
  • Locatia:Timișoara

Postat 01 noiembrie 2012 - 22:42

Legat de problema cu ecranul mic, presupun că nu-și revine dacă întorci telefonul…
Alte mici chestii la trasee:
- Și linia 7 ar trebui unificată, sensurile a și b sunt criptice, mai degrabă notate sens orar ↻ și trig. ↺
- pe 7 apar în ambele sensuri duplicat Drubeta (același ID); în plus cele 2 Josef Preyer ar trebui redenumite invers ca acum: Mangalia/Preyer și Crizantemelor/Preyer
- pe 5/6/8 persistă denumiri foarte vechi: Abator în loc de Deliblata (măcar ca nume scurt), Strada Gheorghe Doja / Parcul Carmen Sylva în loc de invers (sau mai degrabă Sylva/Doina)
Parcă avea cineva un script care compara cu denumirile din Docs cu cele de pe tpltm.ro ?
0

#411 Useril este offline   cseh_17 

• Moderator

Postat 02 noiembrie 2012 - 16:18

Ideea care era. Nu o sa complicam aplicatia cu detalii si nume de statii INUTILE. Ca degeaba stiu eu si tu si inca vreo 50 ca Doja e Carmne Sylva si ca Abtor e Delimblata (nici chiar eu nu stiam sa fiu sincer), deoarece utilizatorul va lua in mana aplicatia, ii va da un refresh, si cand va vedea ce nume stupide apar, va inchide imediat. Plus ca folosim datele asa cum apar ele chiar pe server.

Cat despre CW si CCW, tin sa cred ca treaba e relativa, si ar deruta pe multi. Adica e clar ca sensul A este CW si sensul B este CCW, insa cred ca daca ma pun in statia de la Balcescu, spre exemplu, ma pot deruta usor si pe mine.

Cat despre duplicarea statiilor Drubeta pe 7. Deoarece avem 2 linii 7 in aplicatie, fiecare are nevoie de un punt de plecare si unul de sosire, cum in cazul nostru acesta este comun, apare de 2 ori.

Astea de mai sus, sunt chestii de baza, care le-am mai discutat, le-am clarificat si stabilit cateva din ele, ca DA asa raman, inca de la primele versiuni, cu Mihai.
0

#412 Userul este online   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 05 noiembrie 2012 - 13:51

Daca si Mihai e de acord, putem pune o reclama a aplicatiei pe afisajele din "G"-uri.

Imagine atasata: reclama aplicatie pe TFT.jpg
0

#413 Useril este offline   bogdan99999 

• Membru activ

Postat 07 noiembrie 2012 - 12:09

Acest gen de reclama este binevenita. Probabil nu sunt foarte multi cei care stiu de aceasta aplicatie. Nu ar merge o oarecare reclama si in statii?
0

#414 Userul este online   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 07 noiembrie 2012 - 12:35

Asta ar fi mai dificil (ar trebui tiparite afise, lipite, protejate, etc. Oricum, am trimis deja catre cei de la garaj (am primit acordul lui Mihai) softul ce urmeaza a fi incarcat pe "G"-uri. Softul, desigur, contine si reclama de mai sus.
0

#415 Useril este offline   bogdan99999 

• Membru activ

Postat 08 noiembrie 2012 - 21:46

Ingrijirea statilor tine tot de RATT? Apropo, cam de cand se estimeaza ca o sa vedem noua reclama in G-uri?
0

#416 Userul este online   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 08 noiembrie 2012 - 21:52

Ingrijirea statiilor nu tine de RATT, sunt firme angajate de primarie pentru aceasta. Reclama e deja incarcata pe o parte din autobuzele ce erau in garaj, urmand ca restul sa fie programate de catre seful de garaj la iesire, maine dimineata. Teoretic, maine dimineata ar trebui sa fie deja pe toate G-urile. (impreuna cu o reclama pentru Poli si un extras din HCL privind consumul de seminte, alimente si bauturi in MTC-uri). Tot acum am incarcat si cateva din imaginile de arhiva colorate manual de mine, imagini deja postate aici pe forum.

Ca o noutate, stiu ca se lucreaza la niste panouri de afisare in troleibuze. (pentru afise clasice, pe hartie, nu ceva electronic)
0

#417 Useril este offline   cseh_17 

• Moderator

Postat 18 noiembrie 2012 - 19:59

Apropo de asta... Ce se mai aude de major update? :naughty1:
0

#418 Useril este offline   Andy Wegmann 

• Membru senior
  • Grup: Membri seniori
  • Postari: 723
  • Inregistrat: 04 mai 12
  • Interese:Tramvaie
    Muzica

Postat 24 noiembrie 2012 - 11:06

Imi cer scuze, dar nu am avut rabdare sa citesc tot, insa vreau si eu sa rezolv urmatoarea:

Am un LG- P936 si vreau si eu sa-mi instalez aplicatia asta pe telefon.
1) Cum se numeste?
2) De unde o pot descarca?
3) evtl. cum se instaleaza?

Multumesc anticipat pentru un raspuns. :happy:
0

#419 Userul este online   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 24 noiembrie 2012 - 11:36

Cauti pe Google Play (magazinul de aplicatii) aplicatia "Public Transport - Timisoara" si o instalezi (ai nevoie de un cont de gmail).

Sau o copiezi de aici si ii dai instalare de pe telefon.
0

#420 Useril este offline   cseh_17 

• Moderator

Postat 24 noiembrie 2012 - 11:57

Varianta a II-a, desigur daca ai debifat in prealabil in telefon, ca permiti instalarea aplicatiilor provenind din surse straine.
0

Arata acest topic

• (46 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • Ultima »

1 useri citesc topicul