weg_mann4ratt, la 14 februarie 2012 - 23:15, a spus:
Si cum se explica "invizibilitatea" unui vagon? Daca te uiti pe ambele sensuri deduci ca ar fi unul singur si de fapt sunt 2 (doar unul din multele exemple: aseara dupa ora 20:30). Partea interesanta e ca dispecerul le vede pe amandoua (l-am auzit pe vatman cum l-a intrebat unde e celalalt si cum a repetat ce i s-a raspuns)
Si nu in ultimul rand ar prinde bine un buton care sa iti arate direct situatia pe sensul opus, fara sa mai dai "Back" si apoi sa intri pe al doilea sens (in frig poate fi o aventura pt cei ce dardaie)

O sa fac un update la baza de date din aplicatie si postez noua versiune.
Ideea cu butonul este buna, am notat-o.
weg_mann4ratt, la 14 februarie 2012 - 23:23, a spus:
Imi pare rau pentru asta, noaptea asta am luat si eu decizia sa dorm, joi dimineata nu vei mai avea probleme

weg_mann4ratt, la 15 februarie 2012 - 00:49, a spus:
Sa luam urmatorul scenariu:
- statia Ranetti: 10 min
- statia Brancoveanu >>
- statia Drubeta 2 min
- statia Salcamilor 4 min
- statia Martirilor 6 min
- statia Judetean 7 min
- statia Sudului 9 min
- statia AEM 10 min
Aici vezi clar ca sunt 2.
Dar se intampla urmatorul scenariu:
- statia Ranetti hh:mm
- statia Brancoveanu hh:mm
- statia Drubeta hh:mm
- statia Salcamilor >>
- statia Martirilor 2 min
- statia Judetean 3 min
- statia Sudului 5 min
- statia AEM 7 min
In al doilea scenariu, primul lipseste de pe "harta". Dar dispecerul il vede. Aici vorbim strict de pozitie curenta prin GPS, lucru care as considera sa fie normal sa fie input comun atat pt aplicatie cat si pt dispecer. Ma gandesc ca despre acest input vorbim cand se afiseaza in minute.
daca sunt 2 vagoane, aplicatia ar trebui sa arate asa (dupa exemplul tau)
- statia Ranetti: 10 min
- statia Brancoveanu >>
- statia Drubeta 2 min
- statia Salcamilor >>
- statia Martirilor 2 min
- statia Judetean 3 min
- statia Sudului 5 min
- statia AEM 7 min
motivul pentru care asta nu se intampla este putin ciudat si pentru mine, probabil o desincronizare intre pozitia vagonului si momentul in care s-a actualizat serverul, mai multe nu stiu....
dar cum am mai intalnit probleme similare, nu ar strica inca un buton cu "raporteaza o problema la situatia timpilor ACUM" ar fi probabil destul de util.