STP Timișoara Forum: Retelele de cablu si fibra optica din Timisoara - STP Timișoara Forum

Salt la continut

• (20 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Retelele de cablu si fibra optica din Timisoara + telefonie fixa si mobila

#81 Useril este offline   FerraryTm 

• Membru Gold
  • Grup: Membru Gold
  • Postari: 1258
  • Inregistrat: 08 ianuarie 11
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Timisoara
  • Interese:Formula 1
    Tramvaie
    Autobuze
    Troleibuze
    Poze
    Filme
    Jocurii
    Distractia

Postat 02 decembrie 2012 - 20:01

Vezi postareaDoppler, la 02 decembrie 2012 - 19:59, a spus:

Ca sa fiu avocatul :devil: , la rds ai avantajul ca daca conexiunea de internet nu mai functioneaza, poti sa folosesti stickul 3g.

Da asa este intradevar ..... dar nici de stickul aceela nu e prea cine stie ce :) ... semnal cam lipsa :)
0

#82 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 30180
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Locatia:RATT

Postat 02 decembrie 2012 - 21:40

Vezi postareaVali, la 02 decembrie 2012 - 18:05, a spus:

Si net-ul e mai superior de la RDS, decat de la UPC.

Asta deja nu mai e ca pe vremuri. Internet la 100 mb/s e arhisuficient si chiar nu am nevoie de mai mult de atat nici daca vine RDS-ul sa-mi ofere 1 gb/s. -_-

Vezi postareaChagall, la 02 decembrie 2012 - 17:54, a spus:

Ca un avantaj la RDS fata de UPC, ar fi ca noi nu avem modem de la ei, in casa. :P
Toate echipamentele lor sunt in cutia din casa scarii, asa cum e si normal. ;)

Cei care au fibra (adevarata, nu pana in casa scarii) au echipamentul in casa exact ca la UPC, adica un media convertor (Huawei, de obicei) in care intra direct fibra optica si are iesiri TV, LAN, telefon.
0

#83 Useril este offline   cseh_17 

• Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 12614
  • Inregistrat: 18 martie 08
  • Locatia:Bergisch-Gladbach / Köln

Postat 03 decembrie 2012 - 16:42

Care in blocul de 10 etaje la parter, intr-o zona cu alte multe blocuri si betonarie, nu are semnal. La fel cum nu are nici mobilul :devil:

Si asta o stiu de la un verisor, zona Circumvalatiunii.
0

#84 Useril este offline   Doppler 

• Moderator
  • Postari: 10594
  • Inregistrat: 14 februarie 11

Postat 03 decembrie 2012 - 18:06

Ca sa fiu circotas, la Voda', Portocala sau Cosmo', daca ai noroc sa nu vorbeasca cei 1 milion de cartelari din fiecare retea si sa tina celula ocupata, se poate sa ai si la ei semnalul slab ca la gigi'.
0

#85 Useril este offline   Sorin 

• RATT Staff
  • PipPipPip
  • Grup: RATT Staff
  • Postari: 148
  • Inregistrat: 03 februarie 09
  • Locatia:Timişoara
  • Interese:Temporal Mechanics

Postat 04 decembrie 2012 - 12:14

Am întrebat de curiozitate cât m-ar costa rezilierea contractului de cablu (doar de cablu), întrucât eu am luat decodor digital şi mai apoi un pachet SPECIAL pentru Discovery Science. Nu am verificat contractul în detaliu, dar după calculele reprezentantului de vânzări RDS-RCS, aş avea de plătit 268 RON :rad_masa:
Da, într-adevăr BBC Entertainment e o glumă proastă, la început nu mi-a venit să cred, dar acum văd că asa e.
Alternativa pentru mine? TV Online! Se vede decent pe un monitor de 24.
Totuşi, sper să se facă un pachet suplimentar(cu se discută ca alternativă), pe care, suplimentar la pachetul suplimentar, probabil că îl voi plăti.
0

#86 Useril este offline   Doppler 

• Moderator
  • Postari: 10594
  • Inregistrat: 14 februarie 11

Postat 04 decembrie 2012 - 19:32

:up_arow: Eu am platit ieri rds-ul dar nu am verificat/intrebat de pachetul Science. Ai intrebat? Mai este incasat cu toate ca nu mai este transmis?
0

#87 Useril este offline   Sorin 

• RATT Staff
  • PipPipPip

Postat 04 decembrie 2012 - 21:01

Dar tu ce părere ai?
Bineînţeles că se iau banii, doar suntem în România!
Şi cum nu îl mai vedem? În loc de Science o dată, e History de 2 ori și s-au scos.
Numărul de canale e același. Nu contează precum în cazul Discovery Romania că BBC EnterS#it nu e cu același gen de programe...

Aceasta postare a fost editata de Sorin: 04 decembrie 2012 - 21:05

0

#88 Useril este offline   FerraryTm 

• Membru Gold
    Tramvaie
    Autobuze
    Troleibuze
    Poze
    Filme
    Jocurii
    Distractia

Postat 26 decembrie 2012 - 22:23

Se pare ca Vodafone-ul va face niste investi anul viitor in parcurile din Timisoara cu internet Wi-Fi care va fi pus la dispozitia municipalitati gratis.
Acest contract se pare ca a fost semna cu Primaria Timisoara.
0

#89 Useril este offline   cseh_17 

• Moderator

Postat 27 decembrie 2012 - 01:22

Ideea este geniala. Insa sper sa nu se inspire sub nici un fel de la nemti. Telekom.de (noua denumire a T-com) ofera aceeasi facilitate mai peste tot in oras.Cum? Simplu. Mai toate custile de telefon public sunt dotate cu router. Singura problema este ca facilitatea nu e gratis. Trebuie sa ai un cont la ei, care il poti avea ca abonat din serva sau sa iti faci unu si sa navighezi traffic nelimitat cu 3,99€ ora. Prostie!
0

#90 Useril este offline   FerraryTm 

• Membru Gold
    Tramvaie
    Autobuze
    Troleibuze
    Poze
    Filme
    Jocurii
    Distractia

Postat 27 decembrie 2012 - 02:08

Din cate am auzit este gratuita pentru cei care vor sta prin parcuri.
0

#91 Useril este offline   Chagall 

• Moderator
  • Postari: 10295
  • Sexul:nespecificat

Postat 27 decembrie 2012 - 07:58

RDS-ul are de mult timp implementat un astfel de sistem in diferite locatii ale Timisoarei. Ca sa te loghezi, ai nevoie doar de user si parola de la contul de loghare de acasa (un cont RDS oriunde din tara). Cam tarziu s-au trezit si cei de la Vodafone.

@Cseh_17
Pe mine ma cam enerveaza stilul nemtesc, cum e implementat wireless-ul pe la ei.
In locurile publice (aeroport, hoteluri etc) wireless-ul este gratuit primele 15 minute, dupa care platesti. La logare intai iti cere sa introduci un user si un numar de telefon valid, numar de telefon pe care iti trimite parola de logare aferenta. Daca depasesti cele 15 minute, te taxeaza conform tarifelor lor, iar plata iti va veni pe factura telefonica.
Ai naibii nemtii astia, nu dau nimic gratuit. :P

Probabil atat RDS, cat si Vodafone, dupa o perioada de gratuitati, in functie de cerere, vor implementa si ei un astfel de sistem cu plata.
0

#92 Useril este offline   cseh_17 

• Moderator

Postat 27 decembrie 2012 - 13:22

Si totusi. Nemtii iti ofera poibilitatea de alegere. Pe cand RDS... Esti cu ei bine nu, multam la revedere.
0

#93 Useril este offline   BogdanTm 

• Membru VIP
  • Grup: VIP
  • Postari: 2364
  • Inregistrat: 06 septembrie 08
  • Interese:trenurile, calatoriile,sahul

Postat 27 decembrie 2012 - 15:16

Romtelecom scoate canalele PRO din grila de programe

Posturile deținute de Pro TV nu vor mai putea fi vizionate pe rețeaua DTH deținută de Romtelecom începând cu data de 3 ianuarie, potrivit unui comunicat transmis de companie.

Romtelecom nu a acceptat conditiile de reînnoire cerute de Pro TV pentru contractul de retransmisie a canalelor de televiziune din portofoliul PRO TV S.A., scrie paginademedia.ro.

Pe parcursul negocierilor, care au început în septembrie, Romtelecom a refuzat să plătească pentru canalele PRO preţul solicitat de către PRO TV S.A.

“Succesul financiar al distribuitorilor de canale de televiziune, precum Romtelecom, se bazează în primul rând pe atractivitatea PRO TV şi a altor canale româneşti, care determină într-o proporţie covârşitoare decizia de abonare. PRO TV face în fiecare an investiţii masive în conţinut pentru a satisface aşteptările telespectatorilor. Este corect ca valoarea acestui conţinut, pentru care distribuitori precum Romtelecom obţin venituri din abonamente, să se reflecte în preţul pe care furnizorii acestor servicii îl vor plăti de acum înainte”, a declarat Anca Budinschi, Director General PRO TV S.A.

Alternative de recepţionare a canalelor PRO TV

PRO TV îşi informează telespectatorii asupra alternativelor de recepţionare a canalelor PRO TV, respectiv semnalele terestre pentru canalul PRO TV; toţi ceilalţi distribuitori de cablu şi satelit, precum şi voyo.ro.

Pachetul de canale PRO TV S.A. cuprinde Pro TV, Acasa TV, Pro Cinema, Acasa Gold, sport.ro, MTV, Pro TV Internaţional.

În ceea ce priveşte posibilităţile de recepţie terestră a programului PROTV, în comunicat se precizează că în cazul recepţiei terestre analogice se recepţionează în mai multe localităţi din ţară sau necesită instalarea unei antene de recepţie terestră de exterior sau interior, după caz.

În cazul recepţiei terestre de tip digital, ProTV şi Sport.ro se recepţionează în mod terestru digital în Bucureşti şi în împrejurimi pe canalul UHF 30, emisia este de tip HD, dar funcţionează şi pe televizoare SD. În acest caz poate fi necesară o antenă de recepţie terestră şi un receptor digital (set top box) compatibil DVB-T MPEG4, dacă televizorul nu este deja dotat cu tuner de recepţie terestra digitală, compatibil MPEG4.

UPDATE: Surse din interiorul Romtelecom au declarat că negocierile în această privintă nu s-au încheiat, deşi PRO TV S.A. susţine că decizia celor două părţi este finală.

sursa : capital.ro

Iata ca "exemplul" RDS e urmat si de alt operator major...in curand ajungem sa ne abonam in acelasi timp la toti trei operatorii ca sa mai putem vedea cate ceva....
0

#94 Useril este offline   cseh_17 

• Moderator

Postat 27 decembrie 2012 - 16:00

Hmmm, nu credeti ca asta ar fi si scopul? :eusa_think:

Oricum, ProMedia, detine ProTV, Sport.ro, ProFM... Ce mai au?

Astia cam sunt principalii. Sa nu uitam ca cele mai mari ratinguri (o fii adevarat sau nu) au fost inregistrate chiar de ei cu Romanii au talent, Dansez pentru tine, si ceva meciuri transmise, chiar finala Europa Leauge din Bucuresti. Deci Romtelecom nici pana acum nu statea prea bine...

Oricum pana acum UPC s-a dovedit cel mai fiabil. Si nu ne baga pe gat canalele lor prostesti si scot altele...
0

#95 Useril este offline   FerraryTm 

• Membru Gold
    Tramvaie
    Autobuze
    Troleibuze
    Poze
    Filme
    Jocurii
    Distractia

Postat 27 decembrie 2012 - 16:16

Daca tot vb de Vodafone si de RDS vreau sa va anunt ca eu astazi am fost sa fac un survey la RATT pentru fibra optica, Cred ca RATT-ul o sa renunte la RDS din cate imi dau eu seama, si acum vreo 2 ore am fost anuntat de catre sefii mei ca trebuie sa dau situatia Survey-ului chiar astazi, cica maine s-ar putea trage fibra optica la RATT, dar asta ramane de vazut daca va si functiona, mai repede cred ca va funciona dupa anul nou.

Aceasta postare a fost editata de FerraryTm: 27 decembrie 2012 - 16:17

0

#96 Useril este offline   cseh_17 

• Moderator

Postat 27 decembrie 2012 - 16:37

Sa inteleg si eu ceva. Vodafone ofera internet prin fibra optica doar la firme, sau si la PF?
0

#97 Useril este offline   FerraryTm 

• Membru Gold
    Tramvaie
    Autobuze
    Troleibuze
    Poze
    Filme
    Jocurii
    Distractia

Postat 27 decembrie 2012 - 17:31

Vezi postareacseh_17, la 27 decembrie 2012 - 16:37, a spus:

Sa inteleg si eu ceva. Vodafone ofera internet prin fibra optica doar la firme, sau si la PF?

Doar la firme deocamdata (nu cred ca iti permiti sa platesti 100 euro/luna nu stiu suma exacta dar e scump), dar ce am zis cu parcurile sunt MOCADISU :))

Aceasta postare a fost editata de FerraryTm: 27 decembrie 2012 - 17:32

0

#98 Useril este offline   Sorin 

• RATT Staff
  • PipPipPip

Postat 16 octombrie 2013 - 20:47

De la RDS...

Stimate abonat,

De-acum, poti comanda in contul tau de client Digi, noi servicii:
internet fix cu viteza de download de pana la 1 Gbps (1000 Mbps), cu 59 lei lunar, TVA inclus
smartcard pentru vizionarea programelor TV in format digital
router wi-fi in cadrul abonamentelor de internet fix: Fiberlink 1 (noul Fiberlink 50) si Fiberlink 2 (noul Fiberlink 100)

Oricum, de la TV m-au pierdut de client. Îmi doream prea mult Discovery. Și Digi la documentare de știință, sucks.
0

#99 Useril este offline   Raoul94 

• Membru Gold
  • Postari: 2401
  • Inregistrat: 15 mai 10

Postat 16 octombrie 2013 - 21:37

Deci sa inteleg ca avem si noi un fel de "Google Fiber"? :coolspeak:
Nu am cont online sau ceva la ei, dar sa inteleg ca primesc un router wi-fi gratis?

Aceasta postare a fost editata de Raoul94: 16 octombrie 2013 - 21:37

0

#100 Useril este offline   savagedanyro 

• Membru autentic
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 112
  • Inregistrat: 13 decembrie 11

Postat 16 octombrie 2013 - 21:40

Vezi postareaRaoul94, la 16 octombrie 2013 - 21:37, a spus:

Deci sa inteleg ca avem si noi un fel de "Google Fiber"? :coolspeak:
Nu am cont online sau ceva la ei, dar sa inteleg ca primesc un router wi-fi gratis?

in custodie. Eu am comandat deja.
Va spun cand sunt trecut pe giga.
Plus CI+ card, ceva ce imi doream de mult
0

Arata acest topic

• (20 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6