STP Timișoara Forum: Retelele de cablu si fibra optica din Timisoara - STP Timișoara Forum

Salt la continut

• (20 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Retelele de cablu si fibra optica din Timisoara + telefonie fixa si mobila

#221 Useril este offline   Doppler 

• Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 10595
  • Inregistrat: 14 februarie 11
  • Sexul:masculin

Postat 20 noiembrie 2014 - 14:37

Vezi postareaMHN, la 20 noiembrie 2014 - 14:22, a spus:

Am fost astazi in PoP (punct de prezenta) Digi de pe Calea Aradului cu intentia de a studia noile modele de smartphone Philips carora li se face reclama la Tv si online: nicio sansa!!!
In casieria asta predominau telefoane Allview si Lenovo. Mi s-a spus ca modelele Philips se pot obtine prin comanda in Digicare si ca nu pot sa le pipai inainte de a le lua. Eventual sa iau la rand PoP-urile din oras :)
Tipic.

La Vodafone de exemplu poti sa atingi un S. Note... fals, nefunctional. :rad_masa:

Un telefon ar trebui cumparat in primul rind dupa reviewuri.

Imi pare gresita orientarea Digi catre telefoane dual sim, din moment ce cu 5 euro (sau 4) poti sa ai convorbiri nelimitate. Nu mai vad ratiunea de a avea 2 telefoane mobile.

Astazi s-a facut portarea numarul meu de Vodafone in locul numarului de Digi (cind am facut abonamentul nelimitat inca mai eram blocat in contract cu Vodafone). Cererea de portare dureaza 2-3 minute, inclusvi conversatia cu agentul de vinzari si se opereaza in a 3-a zi.

Pont: cine doreste sa nu stea la coada ii recomand sa mearga la Iulius Mall dupa ora 21.
1

#222 Useril este offline   cseh_17 

• Moderator
  • Postari: 12614
  • Inregistrat: 18 martie 08
  • Locatia:Bergisch-Gladbach / Köln

Postat 20 noiembrie 2014 - 14:49

Dupa cum v-am spus deja, si MHN poate confirma, HU este deja inundata de telefoane de clasa III. Aparent cei de la Digi incearca aceeasi tehnica si pe piata din RO, desi la noi inca domina cele de clasa I si II.

Calitatea si fiabilitatea ar fi singurele mele contra-argumente.
1

#223 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 30184
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Locatia:RATT

Postat 20 noiembrie 2014 - 22:00

Vezi postareaMHN, la 20 noiembrie 2014 - 14:22, a spus:

...predominau telefoane Allview si Lenovo.

Pe un Lenovo dual-sim, am instalat chiar azi niste programe pentru o ruda. Se misca si arata destul de ok pentru 450 de lei cat a costat. Procesor dual core pe la 1200mHz parca, 1GB RAM, ecran de 4,3", baterie de 2000mA, etc. Singura chestie nasoala e GUI-ul modificat de ei, total aiurea si neconventional.
1

#224 Useril este offline   cseh_17 

• Moderator

Postat 21 noiembrie 2014 - 00:37

Singurul Lenovo pe care l-am butonat personal pana acuma este un K900. Persoana este din Rusia, si mi-a povestit ca la ei Lenovo, este foarte popular, un fel de Samsung pe la noi. Cu toate astea, telefonul nu m-a impresionat. Desi avea specificatii bunicele (Intel Atom dual-core de 2, 2GB RAM, GPU PowerVR, camera de 13 si FullHD, iar bateria de 2500mAh), PoverVR-ul mi se pare cam invechit pentru telefon, pozele erau bune, dar nu excelente, iar bateria de departe era cel mai mare -. Jumatate de zi, dupa 4 luni de utilizare. Telefonul a cedat acum 3 sap. complet.

Tin sa cred ca au potential (ca si Huawei spre exemplu), insa as recomanda sa se mai astepte sa adune putina experienta.

P.S. Ca tot spuneam de Huawei, tin sa cred ca modelul Ascend P7, poate fi un concurent excelent din clasa II pentru telefoane precum Galaxy S4, Lg G2 sau Sony Xperia Z si Z1.
1

#225 Useril este offline   Doppler 

• Moderator

Postat 28 noiembrie 2014 - 01:34

Citeaza

1584/27.11.2014
TELEKOM ROMANIA COMUNICATIONS S.A.

ZONA CETATE: intersectia str. G-ral Eremia Grigorescu cu str. Sergent C-tin Musat; intersectia str. Sergent C-tin Musat cu P-ta Marasti; intersectia str. Eugeniu de Savoia cu str. Marasesti; intersectia str. Eugeniu de Savoia cu str. Ungureanu; intersectia Enrico Carusso cu str. Carol Telbisz

Lucrari de tip c) –Retele edilitare – Interconectare canalizatie TELEKOM ROMANIA COMUNICATIONS S.A. si canalizatie NETCITY. Zona afectata de lucrari se va aduce la stadiul initial. Zona A.

ac primaria tm
1

#226 Useril este offline   Doppler 

• Moderator

Postat 29 noiembrie 2014 - 09:52

Oare au pus alte statii in locul celor care o sa fie desfiintate? Sa fie ingrijorati clientii Orange?

Citeaza

4068/27.11.2014ORANGE ROMANIA SA PRIN dr.ing.dipl. RACOVICEAN M.MIHAI reprezentantul firmei OTINEL SRL
ELECTRONICII nr.2
obţinerea AD - Lucrari de tip h) - Construcţii cu caracter provizoriu - Desfiintare "statie fixa telefonie mobila tip GSM pe terasa bloc si alimentare cu energie electrica" autorizata in baza AC 771/26.03.2007

4067/27.11.2014ORANGE ROMANIA SA PRIN DR. ING. DIPL RACOVICEAN M.MIHAI REPREZ.AL FIRMEI OTNIEL SRL
Intrarea Doinei nr.21
obţinerea AD - Lucrari de tip h) - Construcţii cu caracter provizoriu - Desfiinţare: " Statie radioreleu de radio comunicatii pentru telefonie mobila - instalare antena pe terasa imobilului "autorizata in baza AC 1063/27.09.1999

4066/27.11.2014S.C. ORANGE ROMANIA S.A. prin dr. ing. dipl. RACOVICEAN M.MIHAI reprezentant al firmei S.C.OTIN
Martir Dumitru Jugănaru (Albac) nr.4 bl.96/A
obţinerea AD - Lucrari de tip h) - Construcţii cu caracter provizoriu - Desfiinţare antene şi echipamente telefonie mobilă în sistem GSM de pe terasa blocului - autorizate în baza AC 2008/2001.

4065/27.11.2014ORANGE ROMANIA SA PRIN DR. ING. DIPL RACOVICEAN M. MIHAI REPREZENTANTUL FIRMEI OTINEL SRL
IULIU MANIU(fosta Resita) nr.2
obţinerea AD - Lucrari de tip h) - Construcţii cu caracter provizoriu - Desfiinţare: " Amplasare antena emisie telefonie mobila GSM, pe terasa blocului " autorizata in baza AC 1144/12.09.1997

4064/27.11.2014S.C. ORANGE ROMANIA S.A. prin dr. ing. dipl. RACOVICEAN M.MIHAI reprezentant al firmei S.C.OTIN
1 DECEMBRIE nr.90
obţinerea AD - Lucrari de tip h) - Construcţii cu caracter provizoriu - Desfiintare statie fixa telefonie mobila tip GSM de pe terasa bloc existent

4063/27.11.2014ORANGE ROMANIA SA PRIN DR. ING. DIPL RACOVICEAN M. MIHAI REPREZENTANTUL FIRMEI OTINEL SRL
Take IONESCU nr.43
obţinerea AD - Lucrari de tip h) - Construcţii cu caracter provizoriu - Desfiinţare: " Statie fixa mobilă în sistem GSM. Alimentare cu energie electrica " autorizata in baza AC 236/01.02.2007 de pe terasa blocului.

4062/27.11.2014ORANGE ROMANIA SA PRIN DR. ING. DIPL RACOVICEAN M.MIHAI REPREZ.AL FIRMEI OTINEL SRL
GRIGORE T POPA (FOSTA CAMPINA
obţinerea AD - Lucrari de tip h) - Construcţii cu caracter provizoriu - Desfiintare statie fixa telefonie mobila tip GSM de pe terasa bloc existent

4061/27.11.2014ORANGE ROMANIA SA PRIN DR. ING. DIPL RACOVICEAN M.MIHAI REPREZ.AL FIRMEI OTINEL SRL
ZUGRAV NEDELCU nr.9

cu primaria tm

Pina acum am vazut AC pentru constructia de BTS-uri, nu de desfiintare...
0

#227 Useril este offline   dorum 

• Membru autentic
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 41
  • Inregistrat: 10 decembrie 13
  • Locatia:Dumbravita

Postat 29 noiembrie 2014 - 10:03

Se desfiinteaza unele statii, in urma Sharing-ului cu Vodafone. Fiecare operator isi reduce astfel costurile de operare. Se va simtii o mica degradare a calitatii la ambii operatori, insa in timp se vor reoptimiza retelele...
2

#228 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 30184
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Locatia:RATT

Postat 29 noiembrie 2014 - 10:45

Noroc ca sistemul nostru merge (deocamdata) pe Cosmote, ca si asa avem probleme, darmite daca utilizam ca pe vremuri, Orange. :(
-1

#229 Useril este offline   Doppler 

• Moderator

Postat 29 noiembrie 2014 - 11:18

:up_arow: :up_arow: Orange colaboreaza cu Vodafone, Digi cu Vodafone, Telekom colaboreaza cu cineva?
0

#230 Useril este offline   cseh_17 

• Moderator

Postat 29 noiembrie 2014 - 15:08

Eu nu as baga mana in foc pentru afirmatia conform careia Orange colaboreaza cu Vodafone. :eusa_think:
0

#231 Useril este offline   MHN 

• Moderator
  • Postari: 6118
  • Inregistrat: 29 noiembrie 09
  • Locatia:Timisoara
  • Interese:Infrastructura & Investitii

Postat 29 noiembrie 2014 - 17:38

Eu il cred pe dorum! Prietenii stiu de ce... :)
3

#232 Useril este offline   FerraryTm 

• Membru Gold
  • Grup: Membru Gold
  • Postari: 1258
  • Inregistrat: 08 ianuarie 11
  • Interese:Formula 1
    Tramvaie
    Autobuze
    Troleibuze
    Poze
    Filme
    Jocurii
    Distractia

Postat 01 decembrie 2014 - 21:02

Vezi postareacseh_17, la 29 noiembrie 2014 - 15:08, a spus:

Eu nu as baga mana in foc pentru afirmatia conform careia Orange colaboreaza cu Vodafone. :eusa_think:

Toata lumea vrea sa aibe cheltuieli mici. profit mare ..... asa ca iti spun ca toti colaboreaza unul cu celalant, Upc-Orange. VDF - Orange, Cosmote-Digi, .... deci sunt toti dupa cheltuieli mici, PROFIT MARE. sa iesi in afara oraselor sa vezi cum cat PILONII Telecom ..... pe capete ... si cel care are cea mai buna acoperire ramane totii operatorii pe el.

Aceasta postare a fost editata de FerraryTm: 01 decembrie 2014 - 21:03

0

#233 Useril este offline   FerraryTm 

• Membru Gold
    Tramvaie
    Autobuze
    Troleibuze
    Poze
    Filme
    Jocurii
    Distractia

Postat 01 decembrie 2014 - 21:04

cseh_17
Am uitat sa iti zic ca daca bagi mana ai sa te arzi .....

0

#234 Useril este offline   MHN 

• Moderator
  • Postari: 6118
  • Inregistrat: 29 noiembrie 09
  • Interese:Infrastructura & Investitii

Postat 02 decembrie 2014 - 12:13

Eu am vrut sa spun doar ca dorum are informatii - direct - de la cineva din interior.
1

#235 Useril este offline   FerraryTm 

• Membru Gold
    Tramvaie
    Autobuze
    Troleibuze
    Poze
    Filme
    Jocurii
    Distractia

Postat 02 decembrie 2014 - 23:58

Vezi postareaMHN, la 02 decembrie 2014 - 12:13, a spus:

Eu am vrut sa spun doar ca dorum are informatii - direct - de la cineva din interior.

Si eu am fost in interiorul lor de de aceea stiu .... si voi sti deoarece lucrez in domeniul aceesta .... si atat timp cat lucrez voi avea informatii mai tot timpul.

P.S Acest lucru se desfasoara de cativa ani buni din pacate, dar nimeni nu a stiut, nu ca nu a stiu ... i din potriva nu a fost nimeni informat .... asa se practica la noi in tara, informatia nu circula.
0

#236 Useril este offline   Sorin 

• RATT Staff
  • PipPipPip
  • Grup: RATT Staff
  • Postari: 148
  • Inregistrat: 03 februarie 09
  • Locatia:Timişoara
  • Interese:Temporal Mechanics

Postat 03 decembrie 2014 - 12:22

Vezi postareaFerraryTm, la 02 decembrie 2014 - 23:58, a spus:

dar nimeni nu a stiut

Eu am observat mai de mult reducerea numărului de antene per site la Orange. Se întâmplă de ceva timp.
0

#237 Useril este offline   Doppler 

• Moderator

Postat 07 decembrie 2014 - 09:54

Acum m-am uitat la statia de pe blocul vecin si parca chiar au scazut numarul de antene. La lansarea 3G au dublat numarul de antene, acum le-au modernziat si parca sint mai putine. :eusa_think:

In schimb RDS se extinde si in oras. O sa ajunga Vodafone si Orange sa intre in roaming national prin reteaua Digi. :hooray:

Citeaza

4190/05.12.2014
BUN ANGELICA PENTRU RCS-RDS
CALEA BUZIASULUI nr.1 bl.A1/C sc.A
obţinerea AC - lucrări de tip h) - Construcţii cu caracter provizoriu - Amplasare staţie de telefonie (3G+LTE) pe terasa blocului pe durata contractului de inchiriere.

4189/05.12.2014
BUN ANGELICA pentru RCS-RDS SA
DAMBOVITA nr.98
obtinerea AC - Lucrari de tip h) - Constructii cu caracter provizoriu - Amplasare statie de telefonie mobila pe terasa imobilului pe durata contractului de inchiriere

4188/05.12.2014
BUN ANGELICA pentru RCS-RDS SA

P-TA VICTORIEI nr.7 sc.D+E
obţinerea AC - Lucrari de tip h) - Construcţii cu caracter provizoriu - Amplasare statie de telefonie mobila pe terasa imobilului(3G+LTE) pe terasa blocului pe durata contractului de inchiriere

4187/05.12.2014
BUN ANGELICA PTR. SC RCS-RDS SA
16 DECEMBRIE nr.47 bl.88
obţinerea AC - Lucrari de tip h) - Construcţii cu caracter provizoriu - Amplasare statie de telefonie mobila pe terasa imobilului(3G+LTE) pe terasa blocului pe durata contractului de inchiriere

4186/05.12.2014
BUN ANGELICA PENTRU RCS-RDS
B-DUL DAMBOVITA nr.51 bl.D43
obţinerea AC - lucrări de tip h) - Construcţii cu caracter provizoriu - Amplasare staţie de telefonie (3G+LTE) pe terasa blocului pe durata contractului de inchiriere.

4185/05.12.2014
BUN ANGELICA pentru RCS-RDS
Bv. General Ion Dragalina nr.42
obtinerea AC - Lucrari de tip h) - Constructii cu caracter provizoriu - Amplasare statie de telefonie mobila pe terasa blocului pe durata contractului de inchiriere

4184/05.12.2014
Calea Şagului nr.70

4183/05.12.2014

IONEL PERLEA (fosta Aleea CREATIEI) nr.10
obtinerea AC - Lucrari de tip h) - Constructii cu caracter provizoriu - Amplasare statie de telefonie mobila pe terasa blocului pe durata contractului de inchiriere

cu primaria tm

LTE? O sa ofere roaming 4G operatorilor care au licenta 4G?

Later Edit:

Citeaza

4155/05.12.2014
ORANGE ROMANIA SA prin dr. ing. dipl. RACOVICEAN M. MIHAI reprezentantul firmei OTINEL SRL
CALEA ARADULUI nr.32 bl.13-14
obţinerea AD - Lucrari de tip h) - Construcţii cu caracter provizoriu - Desfiintare " Statie fixa emisie receptie pentru telefonie mobila in sistem GSM pe terasa blocului- alimentare cu energie electrica" realizata pe baza AC 1162/07.05.2007

0

#238 Useril este offline   FerraryTm 

• Membru Gold
    Tramvaie
    Autobuze
    Troleibuze
    Poze
    Filme
    Jocurii
    Distractia

Postat 07 decembrie 2014 - 18:47

Vezi postareaSorin, la 03 decembrie 2014 - 12:22, a spus:

Eu am observat mai de mult reducerea numărului de antene per site la Orange. Se întâmplă de ceva timp.

Nu stiu daca aveti de unde sa stiti daca sunt antene GSM Vodafone sau Orange ... ma rog daca stai in blocul cutarica si sti ca e Orange acolo e clar ca sti ca e Orange.
Ce se intampla cu antelene de se reduc .... intr-adevar se reduc de ce ? Va spun eu de ce !!
Pentru ca mai nou se fabrica antene care pot sa mearga mai multe fregvente si atunci pe aceea antena poate sa fie 3-4 operatorii ..... Ex : Pe un bloc este VDF si ORO unul dintre ei renunta si trece pe echipamentele celuilant.
Pana acum fiecare operator care statea pe un site al altui operator trebuia sa vina cu antelele, cablurile, echipamentele etc lor.
Sper ca m-am facut destul de inteles.
-1

#239 Useril este offline   Chagall 

• Moderator
  • Postari: 10295
  • Sexul:nespecificat

Postat 07 decembrie 2014 - 23:06

E si o strategie de reducere a costurilor.
0

#240 Useril este offline   FerraryTm 

• Membru Gold
    Tramvaie
    Autobuze
    Troleibuze
    Poze
    Filme
    Jocurii
    Distractia

Postat 08 decembrie 2014 - 01:29

Vezi postareaChagall, la 07 decembrie 2014 - 23:06, a spus:

E si o strategie de reducere a costurilor.

Corect .... costuri mici .... preturi mici.
0

Arata acest topic

• (20 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou