Timisoara de altadata discutii diverse despre poze vechi cu cladirile istorice din oras
Postat 20 iulie 2014 - 22:02
Este vagon de serviciu nr. 4 tip B. Pana in 1963 a fost in serviciu de pasageri cu nr. 37, apoi transformat cum arata in poza. Dupa 1969 ii este inscriptionat si VS, adica va fi nr. VS 4. Este casat in 1980 si inlocuit de vagonul ITB Vo58 cu nr. VS 4, poza lui este mai sus de acelasi autor.
"Două vagoane vechi tip B nr. 36 şi 37 sunt totuşi excluse din programul modernizării vagoanelor cu caroserie din lemn, fiind transformate şi folosite ca Vagoane Serviciu, cu nr. 3 respectiv 4."
Nr. 3 (ex 36) este la fel: Linkul meu
"Două vagoane vechi tip B nr. 36 şi 37 sunt totuşi excluse din programul modernizării vagoanelor cu caroserie din lemn, fiind transformate şi folosite ca Vagoane Serviciu, cu nr. 3 respectiv 4."
Nr. 3 (ex 36) este la fel: Linkul meu
Postat 28 iulie 2014 - 18:59

Postat 29 iulie 2014 - 18:17
Aproximativ acelasi model (poate chiar identic) de intrare la toalete exista si la toaleta din Piata Unirii la acea vreme...
Postat 29 august 2014 - 09:26
Interesant mi se pare faptul ca la acea vreme Piata Sf. Gheorghe era un loc extrem de circulat, de animat, din cauza capetelor de linii care se aflau in piata. In momentul cand s-a decis creare unui parculet, locul a devenit mai mult neinteresant decat interesant, fiind doar un loc de tranzit pentru pietoni...
Poate ca acum cu noul proiect ce se deruleaza in piata, aceasta va deveni intr-o masura oarecare un loc in care lumea sa si "stationeze"...nu doar sa-l tranziteze...
Poate ca acum cu noul proiect ce se deruleaza in piata, aceasta va deveni intr-o masura oarecare un loc in care lumea sa si "stationeze"...nu doar sa-l tranziteze...
Postat 29 august 2014 - 10:17
Anthony74 am urcat poza cu "tramvaiul 3 in Piata Maria" pe pagina de facebook, sursa e pe ea. Si am primit urmatorul mesaj:
Se poate face ceva?
P.S. Multumim pentru poze.
Citeaza
Buna ziua,
Ati postat astazi o fotografie din Piata Maria. O aveti cumva si la rezolutie mai mare? Ar fi interesanta pentru ca se vad multe detalii (disparute) ale cladirilor de vis-a-vis de capela si ar putea fi utila la viitoare reabilitari (locuiesc in cladirea din dreapta fostului cazinou).
O zi buna.
Ati postat astazi o fotografie din Piata Maria. O aveti cumva si la rezolutie mai mare? Ar fi interesanta pentru ca se vad multe detalii (disparute) ale cladirilor de vis-a-vis de capela si ar putea fi utila la viitoare reabilitari (locuiesc in cladirea din dreapta fostului cazinou).
O zi buna.
Se poate face ceva?
P.S. Multumim pentru poze.
Aceasta postare a fost editata de Raoul94: 29 august 2014 - 10:18