STP Timișoara Forum: Sugestii site - STP Timișoara Forum

Salt la continut

Imagine postata
  • (34 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • Ultima »

Sugestii site - doar despre pagina web (nu si despre forum)

#541 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 30199
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:RATT

Postat 17 septembrie 2014 - 08:43

Vezi postareaRobert201, la 16 septembrie 2014 - 15:26, a spus:

Inteleg. Numai ca s-ar putea pune din nou valabilitatea acestui site de Orare.

Pagina e stearsa. Nu inteleg cum sa-i mai pun "valabilitatea" Pe noua pagina nu voi mai pune valabilitatea. Daca e grafic nou, scrie in documentul pdf data intrarii in vigoare.
0

#542 Useril este offline   NDY 

• Membru VIP*
  • Grup: VIP
  • Postari: 2439
  • Inregistrat: 07 iunie 09
  • Locatia:Timisoara

Postat 22 septembrie 2014 - 22:40

Nu stiu de ce luati schimbarea deasa a traseelor ca pe o scuza sa nu updatati acele aplicatii, insa asta ma face sa cred ca aplicatiile in care voi lucrati sunt apa de ploaie. Pentru ce mai au module de editat trasee daca nu sunt folosite din pricina faptului ca lucrul cu ele ia mult timp? Tocmai asta ar trebui sa fie scopul lor, sa usureze si sa scurteze munca utilizatorului...

Nu am cunostinte de cum sunt concepute, insa problema timpului se poate rezolva foarte usor: traseele sa fie schimbate prin rearanjarea/adaugarea/stergerea statiilor; un API extern rezolva simplu si elegant problema traseului intre 2 statii. Pentru orare poate fi extins parser-ul existent (ma gandesc ca macar atat are aplicatia) care sa "stie" sa citeasca un batch de orare uploadate pentru o anumita linie si sa salveze timpii pentru fiecare statie a traseului. Cu cele enumerate anterior, schimbarea unui traseu n-ar trebui sa dureze mai mult de 5 minute :)
0

#543 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 22 septembrie 2014 - 22:48

La ce aplicatii neactualizate te referi? Graficele sunt actualizate permanent, fiind pe site in ziua modificarii si asta fara vreo aplicatie. Noi discutam de cu totul altceva.
0

#544 Useril este offline   cseh_17 

• Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 12614
  • Inregistrat: 18 martie 08
  • Locatia:Bergisch-Gladbach / Köln

Postat 22 septembrie 2014 - 23:04

Vezi postareaNDY, la 22 septembrie 2014 - 22:40, a spus:

Nu stiu de ce luati schimbarea deasa a traseelor ca pe o scuza sa nu updatati acele aplicatii, insa asta ma face sa cred ca aplicatiile in care voi lucrati sunt apa de ploaie. Pentru ce mai au module de editat trasee daca nu sunt folosite din pricina faptului ca lucrul cu ele ia mult timp? Tocmai asta ar trebui sa fie scopul lor, sa usureze si sa scurteze munca utilizatorului...

Nu am cunostinte de cum sunt concepute, insa problema timpului se poate rezolva foarte usor: traseele sa fie schimbate prin rearanjarea/adaugarea/stergerea statiilor; un API extern rezolva simplu si elegant problema traseului intre 2 statii. Pentru orare poate fi extins parser-ul existent (ma gandesc ca macar atat are aplicatia) care sa "stie" sa citeasca un batch de orare uploadate pentru o anumita linie si sa salveze timpii pentru fiecare statie a traseului. Cu cele enumerate anterior, schimbarea unui traseu n-ar trebui sa dureze mai mult de 5 minute :)

Daca vorbesti de aplicatiile pentru telefon, iti reamintesc ca niciunul dintre noi, NU este platit in vre-un fel, si facem asta din pura pasiune, in timpul liber. Ia sa taxam cei 28.000+ utilizatori cu 1 euro pentru aplicatie....

Numarul o sa scada la sub 1000, insa vei avea actualizari la zi. Merita? NU!
0

#545 Useril este offline   NDY 

• Membru VIP*

Postat 23 septembrie 2014 - 00:25

Ma refeream chiar la aplicatiile de care se vorbea putin mai sus, nu la grafice.

cseh, n-ai inteles ideea; nu m-am luat de cei care actualizeaza informatiile. M-am luat de aplicatiile folosite pentru a actualiza informatiile, care daca ar fi fost concepute putin mai eficient si cu gandul la utilizator in primul rand, nu s-ar mai fi nascut situatii de genul "nu actualizez traseele pentru ca ia prea mult timp si nu are rost".
2

#546 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 23 septembrie 2014 - 10:09

Vezi postareaNDY, la 23 septembrie 2014 - 00:25, a spus:

Ma refeream chiar la aplicatiile de care se vorbea putin mai sus...

A, ok. Nu am inteles la ce aplicatii faceai referire, eu si Robert discutand de niste date de intrare in vigoare a graficelor.
0

#547 Useril este offline   NDY 

• Membru VIP*

Postat 24 septembrie 2014 - 21:42

Ma refeream la discutia ce o precede pe aceea, cea dintre dante si raoul. N-am vrut sa va induc in eroare :)
0

#548 Useril este offline   Andy 

• Moderator
  • Postari: 2521
  • Inregistrat: 29 iunie 10
  • Locatia:zona metropolitană
  • Interese:Timișoara și zona metropolitană

Postat 20 octombrie 2014 - 17:12

Îmi place widget-ul cu vremea.:coolspeak:
Se poate face un fundal cu Timişoara în locul celui cu aeroportul?
0

#549 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 20 octombrie 2014 - 17:15

Din pacate nu. Fundalul e la ei pe pagina si ai de ales din trei care sunt puse la dispozitie, dar unul cu un sat sau cu o plaja, nu ar fi mers, deci asta cu aeroportul e cel mai adecvat din cele trei.
0

#550 Useril este offline   cseh_17 

• Moderator
  • Postari: 12614
  • Inregistrat: 18 martie 08
  • Locatia:Bergisch-Gladbach / Köln

Postat 20 octombrie 2014 - 22:25

Chiar ca e fain widgetul! :suporter viola:

P.S. stiati ca in submeniul: situatia zilnica, nu exista nimic...
0

#551 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 20 octombrie 2014 - 23:03

Situatia zilnica nu mai exista in principalele sub-pagini si va fi eliminata si de acolo unde mai apare.
Si mie mi-a placut widgetul, mai ales ca si pe telefon primesc datele meteo tot de la yr.no. E printre putinele care implicau un script html (am incercat cateva java, dar nu mergeau si oricum nu aratau asa)
0

#552 Useril este offline   Raoul94 

• Membru Gold
  • Grup: Membru Gold
  • Postari: 2401
  • Inregistrat: 15 mai 10

Postat 30 noiembrie 2014 - 11:52

Pe pagina web, la Grafice/E3 sunt inversate sensurile in meniu (dau pe E3 Apicultorilor - Abator si imi apare pdf-ul de pe sensul invers). Florin, schimba link-urile intre ele te rog :hooray:

Aceasta postare a fost editata de Raoul94: 30 noiembrie 2014 - 11:52

0

#553 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 30 noiembrie 2014 - 13:24

Ai dreptate. Se rezolva imediat. Multumim! :beer2:
1

#554 Useril este offline   Raoul94 

• Membru Gold

Postat 07 decembrie 2014 - 22:47

Florin, exista cumva o pagina/link care poate fi accesata sa se vada comunicatele? Ceva gen RSS Feed, probabil stii de ce zic. Am o idee buna legat de asta si as vrea sa stiu cum o atac.
1

#555 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 07 decembrie 2014 - 23:56

Din pacate nu. :(
0

#556 Useril este offline   Raoul94 

• Membru Gold

Postat 08 decembrie 2014 - 19:42

Pacat, mai multa bataie de cap :) Am sa incerc niste work-arounduri si cand am o schita ceva am sa postez pe forum. Sper doar sa am timp curand.
0

#557 Useril este offline   dante 

• Membru Senior ***
  • Grup: Membri seniori
  • Postari: 626
  • Inregistrat: 25 martie 08
  • Sexul:nespecificat
  • Locatia:Timișoara

Postat 14 decembrie 2014 - 18:10

Un sistem manual dar simplu de notificări ar exista: ar putea fi găzduit un fișier http://www.ratt.ro/comunicate.atom care să fie modificat la fiecare actualizare de pe pagina principală.

Ar conține, de exemplu, ce-i în http://pastebin.com/raw.php?i=7BbUUXZQ
Un detaliu important: permite anunțarea în timp real a abonaților (aplicații mobile, mesagerie instant, etc.), imediat ce se modifică.
3

#558 Useril este offline   Raoul94 

• Membru Gold

Postat 14 decembrie 2014 - 23:01

Saptamana asta o sa lansez o aplicatie cu notificari push care sa arate ultimele modificari de trasee si etc. pentru utilizatorii Android, bazata pe API-ul: Google Cloud Messaging, legat de culegerea de date, momentan o vom face manual (eu si Kriszti) probabil daca prinde ideea (si nu ma indoiesc) vom putea discuta cu RATT-ul sa ne ajute un pic pe partea asta. (cum a zis dante spre exemplu). - ca si exemplu pozitiv avem sezRATT-ul unde am colaborat bine cu cei de la relatii cu publicul (sa stiti ca nu am uitat de asta).

Mai multe, curand - pe topic dedicat.
2

#559 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 15 decembrie 2014 - 21:09

Am incercat sa fac ceva, sa vedem cum functioneaza. Incercati acest link. (Opera il deschide fara probleme cu readerul intern si Firefox la fel)
Daca credeti ca e ok asa, plasez un link cu simbolul RSS/XML pe pagina web.
1

#560 Useril este offline   dante 

• Membru Senior ***
  • Grup: Membri seniori
  • Postari: 626
  • Inregistrat: 25 martie 08
  • Sexul:nespecificat
  • Locatia:Timișoara

Postat 15 decembrie 2014 - 22:54

Vezi postareaFlorin.B RATT a spus:

Am incercat sa fac ceva, sa vedem cum functioneaza. Incercati acest link.

E aproape perfect :) URL-ul trebuie cu http, și articolele trebuie să primească un ID, ca să se poate face distincția între ceva actualizat și ceva nou. (Content-Type ar putea fi application/rss+xml în loc de text/xml dar nu cred că se plânge niciun RSS reader.)

Pentru partea de real-time, ar trebui înregistrat feed-ul într-un hub Publish-Subscribe (Google îl are pe cel mai popular, https://pubsubhubbub.appspot.com/ sau alternativ superfeedr.com ca în exemplul meu), și doar apăsat un buton de notificare la fiecare actualizare.
2

Arata acest topic

• (34 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • Ultima »

1 useri citesc topicul