STP Timișoara Forum: Linia 10 - STP Timișoara Forum

Salt la continut

• (5 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

Linia 10

#61 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 30201
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:RATT

Postat 20 februarie 2009 - 08:42

La banii disponibili in acest moment si la vechimea tramvaielor care circula prin oras cam asta e tot ce poate oferii RATT-ul.
Daca unii nu observa progresele facute (autobuze si troleibuze noi) si chiar le contesta (sistemul de ticketing si monitorizare a flotei) si le critica, asta e. :coolspeak:
0

#62 Useril este offline   alby 

• Membru autentic
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 41
  • Inregistrat: 22 octombrie 08
  • Locatia:Timisoara

Postat 20 februarie 2009 - 11:28

Pana la urma asai cu taxi dai mai multi bani si confortu in dacii e cam aiurea.

Aceasta postare a fost editata de alby: 20 februarie 2009 - 11:37

0

#63 Useril este offline   alecs 

• Membru Onorific
  • Grup: Membru onorific
  • Postari: 3145
  • Inregistrat: 20 martie 08
  • Locatia:timisoara
  • Interese:http://soferderomania.promotor.ro/carmen_m click plz

Postat 20 februarie 2009 - 13:06

@florin b...."vor fi din ce in ce mai putine",bineinteles ca vor fi tot mai putine daca le caseaza aiurea,nici bine nu au sosit wegmannurile ca s-au si apucat sa le caseze :coolspeak:
@alby:daca il iei dintr-o statie de taxi poti sa iei una mai buna nu neaparat dacie <_<
0

#64 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 20 februarie 2009 - 14:02

Nu se caseaza aiurea. Vor fi mai putine datorita accidentelor, uzurii, lipsei pieselor de schimb, etc. Cele dezmembrate devin automat "donatori de organe" pentru cele aflate in circulatie. :coolspeak:
0

#65 Useril este offline   lorand 

• Membru VIP*
  • Grup: VIP
  • Postari: 926
  • Inregistrat: 12 ianuarie 09

Postat 20 februarie 2009 - 19:06

O intrebare pentru Hansa se gasesc piese mai usor de tot raman in circulatie?? :coolspeak:
0

#66 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 20 februarie 2009 - 20:21

Probabil sunt mai fiabile. :mellow:
0

#67 Useril este offline   Anella 

• Membru autentic
  • PipPipPip
  • Postari: 87
  • Inregistrat: 12 februarie 09
  • Sexul:feminin
  • Interese:calatoriile, fotografia, desenul, muzica...

Postat 20 februarie 2009 - 22:59

Florin B.RATT Sa nu generalizam. Avem totusi troleibuze si autobuze echipate cu aer conditionat si incalzire corespunzatoare

EU CIRCUL CU TRAMVAIUL :mellow: Vad ca e tare greu de inteles... :coolspeak:
Daca atat se poate, de ce nu scoteti tramvaiele si bagati in locul lor, trolee si autobuze ??? :timeout: Acuma, eu sunt vinovata si trebuie sa-mi iau pumnul in falca, ptr. ca m-am gasit sa circul pe un traseu unde am doar varianta TRAMVAI ?
Ce-i asa de greu de gandit ?
SAU : ce au in plus oamenii care circula cu troleibuze, si nu merita si cei care circula cu tramvaiul ? O batem atata in cap, cu ASTA AVEM !
Mda...
0

#68 Useril este offline   caius 

• Membru senior**
  • Grup: Membri seniori
  • Postari: 825
  • Inregistrat: 23 mai 08
  • Locatia:Timişoara

Postat 20 februarie 2009 - 23:23

Anella, te-as ruga, daca poti, sa incerci sa postezi mai "normal". Adica nu mai pune 1000 de "?" si nu mai scrie asa de mare. Incearca sa fi mai calma...... :coolspeak: (chiar daca nemultumirile tale sunt intelese :mellow: ).
0

#69 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 21 februarie 2009 - 00:01

Anella, chiar crezi ca orasul isi permite sa cumpere deodata si autobuze si troleibuze dar si tramvaie noi? Sti ca pretul unui tramvai nou se ridica la 2-3 milioane de euro, pe cand un autobuz nou costa de 10 ori mai putin?

P.S. te rog si eu sa postezi normal. Se intelege starea ta de spirit din momentul postarii chiar si fara artificiile acelea din text (pe care acum le sterg, urmand sa dispara cu tot cu mesaj, daca mai e cazul :mellow: )
0

#70 Useril este offline   Anella 

• Membru autentic
  • PipPipPip

Postat 21 februarie 2009 - 00:13

* Caius - scrie undeva ca nu am voie sa folosesc multe (cate vreau) "?" ? Dar am sa incerc sa postez mai "normal" ( aici ar fi urmat un happy face zambitor ).
*Florin B RATT - daca (,) conditiile din tramvaie sunt de minima calitate- ca atat ne putem permite - de ce nu se reduce si costul calatoriei, iar ptr. troleibuze/autobuze sa fie un pret corespunzator conditiilor ? Ptr. Intercyti platesc un pret mai mare decat ptr. trenul personal - si culmea, mi se pare chiar corect !
In loc sa se monteze revolutionarul sistem-card, se puteau face niste investitii mai cu cap !

Dar cum ziceam, problema mea e ca trebuie in FIECARE dimineata sa suport gentile, coatele, si nu de putine ori pe cate un mos nesimtit care profita de inghesuiala si vine si incepe sa se mai si inghesuie in cate o femeie ( sincer am patit-o, si nu e deloc o placere ! )...

Nemultumirile mele sunt "intelese" ? HA HA !
0

#71 Useril este offline   Anella 

• Membru autentic
  • PipPipPip

Postat 21 februarie 2009 - 00:17

Vezi postareaFlorin.B RATT, la 21 Feb 2009, 00:01, a spus:

Anella, chiar crezi ca orasul isi permite sa cumpere deodata si autobuze si troleibuze dar si tramvaie noi? Sti ca pretul unui tramvai nou se ridica la 2-3 milioane de euro, pe cand un autobuz nou costa de 10 ori mai putin?

OK ! Si nu exista varianta achizitionarii de autobuze si tramvaie ? Scrie undeva ca se pot cumpara ori una ori alta ? Si daca nu e rentabil tramvaiul, de ce nu se scoate ?
0

#72 Useril este offline   alecs 

• Membru Onorific

Postat 21 februarie 2009 - 00:24

nu a spus nimeni niciunde ca nu este rentabil tramvaiul :mellow: ,se spunea doar ca nu sunt bani,milioane de euro sa se arunce pe tramvaie noi,care costa 3-3,5 milioane de euro :coolspeak:
0

#73 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 21 februarie 2009 - 00:27

Vezi postareaAnella, la 21 Feb 2009, 00:13, a spus:

* Caius - scrie undeva ca nu am voie sa folosesc multe (cate vreau) "?" ? Dar am sa incerc sa postez mai "normal" ( aici ar fi urmat un happy face zambitor ).

Nu scrie niciunde. E o dovada de respect pentru cei care citesc (nu citesc doar angajati RATT :mellow: )

*Florin B RATT - daca (,) conditiile din tramvaie sunt de minima calitate- ca atat ne putem permite - de ce nu se reduce si costul calatoriei, iar ptr. troleibuze/autobuze sa fie un pret corespunzator conditiilor ? Ptr. Intercyti platesc un pret mai mare decat ptr. trenul personal - si culmea, mi se pare chiar corect !
Pretul biletelor e chiar scazut. Sa nu uitam ca euro a crescut cu peste 25% fara ca RATT sa majoreze preturile

In loc sa se monteze revolutionarul sistem-card, se puteau face niste investitii mai cu cap !
Am mai explicat: vechile validatoare erau foarte uzate, nu se gasesc piese de schimb, iar numarul lor era deja foarte redus (s-ar fi redus numarul lor la unul per vehicul la un moment dat) Sistemul e mai complex, nu cuprinde doar validatoarele noi

0

#74 Useril este offline   Anella 

• Membru autentic
  • PipPipPip

Postat 21 februarie 2009 - 00:36

Alecs - tu ce intelegi prin : "Sti ca pretul unui tramvai nou se ridica la 2-3 milioane de euro, pe cand un autobuz nou costa de 10 ori mai putin?" ?
Eu, din chestia asta inteleg ca nu se merita sa dam bani multi pe un mijloc de transport - respectiv tramvai, ceea ce duce la inlocuirea acestor mijloace de transport, cu altele mai ieftine si mai eficiente - troleibuze/autobuze ( cu dotarile pe care le-a enumerat Florin B RATT ).

Hm ? Ce parere ai ?
0

#75 Useril este offline   alecs 

• Membru Onorific

Postat 21 februarie 2009 - 00:43

pai da,dar tu ai vrea toate o data,cu timpul probabil se vor lua si tramvaie noi,dar nu sunt bani acum :mellow:
0

#76 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 21 februarie 2009 - 00:43

@Anella
Te rog nu mai interpreta aiurea ce scriu eu!
Tramvaiul are meritele lui (capacitate de transport mare, poluare redusa, silentiozitate). Spuneam doar ca e mai greu de achizitionat datorita pretului ridicat. (chiar crezi ca dupa refacerea infrastructurii pentru tramvai se va renunta la acesta :mellow: )
Pentru sugestii privind achizitionarea vehiculelor noi te rog sa te adresezi primariei deoarece ei stabilesc ce se cumpara si tot ei organizeaza licitatia pentru achizitiile ce se fac.
0

#77 Useril este offline   Anella 

• Membru autentic
  • PipPipPip

Postat 21 februarie 2009 - 01:06

E clar ! Vorbesc in van !

Florin B RATT - ce am interpretat eu "aiurea" ?"Florin.B RATT Postat Astazi, 00:01
Anella, chiar crezi ca orasul isi permite sa cumpere deodata si autobuze si troleibuze dar si tramvaie noi? Sti ca pretul unui tramvai nou se ridica la 2-3 milioane de euro, pe cand un autobuz nou costa de 10 ori mai putin? "
. Daca prioritare/ eficiente sunt aceste mijloace de transport, inseamna ca astea trebuie sa le inlocuiasca pe cele neeficiente ! Ce nu e logic aici ?

Alecs - eu nu vreau toate odata ! Nimeni nu e absurd ! Dar de ce pentru unii muma iar pentru altii ciuma ? Eu vreau cate putin, pe rand, dar pentru toata lumea !

Noapte buna ! :rolleyes:
0

#78 Useril este offline   caius 

• Membru senior**
  • Grup: Membri seniori
  • Postari: 825
  • Inregistrat: 23 mai 08
  • Locatia:Timişoara

Postat 21 februarie 2009 - 09:13

@Anella

De exemplu, tu cum nu ai tramvai in zona, nici eu n-am nici o linie de firobuz in zona... :rolleyes: (si nici mie nu-mi convine prea mult, dar aste e -_-) Dar deja asta nu mai are nici o legatura cu linia 10..... :up: ;)

Aceasta postare a fost editata de caius: 21 februarie 2009 - 09:14

0

#79 Useril este offline   cseh_17 

• Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 12614
  • Inregistrat: 18 martie 08
  • Locatia:Bergisch-Gladbach / Köln

Postat 21 februarie 2009 - 10:45

Vezi postareaAnella, la 21 Feb 2009, 00:13, a spus:

Dar cum ziceam, problema mea e ca trebuie in FIECARE dimineata sa suport gentile, coatele, si nu de putine ori pe cate un mos nesimtit care profita de inghesuiala si vine si incepe sa se mai si inghesuie in cate o femeie ( sincer am patit-o, si nu e deloc o placere ! )...

Nemultumirile mele sunt "intelese" ? HA HA !

Deci astai-i marea problema? Esti alergica la batrani? Nu cred ca 'mosu' nu are altceva de lucru doar sa se inpinga in tine... :rolleyes: Sau?? Deci daca citim cu atentie ce ai scris tu, ne dam seama ca defapt TU ,vrei tramvaie mari, cu aer conditionat, fara mosi, si multe alte luxuri, fara card, fara sa astepti, fara sa suporti vreun deranjament pentru acest lucru. Daca iti dai seama ca toate astea cost ...e bine! Si apropo un salon nu vrei in tramvai?

Si daca tot zici ca dai prea multi bani pe tramvai... de ce naibii nu iei un taxi?? aaaa prea scump? Atunci multumestete cu ce ai ,si asteapta ca se vor rezolva taote!
0

#80 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 21 februarie 2009 - 11:06

Vezi postareaAnella, la 21 Feb 2009, 01:06, a spus:

E clar ! Vorbesc in van !

Florin B RATT - ce am interpretat eu "aiurea" ?"Florin.B RATT Postat Astazi, 00:01
Anella, chiar crezi ca orasul isi permite sa cumpere deodata si autobuze si troleibuze dar si tramvaie noi? Sti ca pretul unui tramvai nou se ridica la 2-3 milioane de euro, pe cand un autobuz nou costa de 10 ori mai putin? "
. Daca prioritare/ eficiente sunt aceste mijloace de transport, inseamna ca astea trebuie sa le inlocuiasca pe cele neeficiente ! Ce nu e logic aici ?

Alecs - eu nu vreau toate odata ! Nimeni nu e absurd ! Dar de ce pentru unii muma iar pentru altii ciuma ? Eu vreau cate putin, pe rand, dar pentru toata lumea !

Noapte buna ! :rolleyes:

E clar! Cine e Gica contra e greu de convins. Cum am spus: interpretezi aiurea. Nu am spus ca nu se vor lua sau ca nu vreau tramvaie noi, ti-am spus doar ca fiind deja luate autobuze si troleibuze nu se puteau lua in acel moment si tramvaie noi. Intr-o etapa ulterioara probabil vor urma si astea (cand vor fi bani). Spui ca de ce nu se ia putin si pe rand? Iti dai seama ca nimeni nu organizeaza si nimeni nu participa la o licitatie pentru 2 autobuze, un tramvai si un troleibuz (sa zicem).
Dar banuiesc ca incercam sa explicam (si eu si ceilalti) degeaba, tu fiind deja contra si nimeni nereusind sa-ti schimbe parerea (chiar cu argumente).

Tot ce scriu aici este parerea mea deci nu reprezinta vointa sau planurile de viitor ale regiei sau ale primariei
0

Arata acest topic

• (5 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

1 useri citesc topicul