Pai, hai sa incerc sa raspund (e doar opinia mea desigur):
- tot ce misca si cum se misca pe liniile metropolitane (si nu numai) o stabileste SMTT probabil discutand sau luand in considerare si solicitarile primariilor, deci daca primarul comunei Sag va solicita ca M37 sau M38 sa aiba alte statii, probabil se va face asta, daca si amenajeaza respectivele statii/refugii.
- sincronizarea intre linii astfel incat sa ai legaturi perfecte/sincronizate intre liniile ce se intalnesc in noduri comune in oras, este imposibila din cate imi spun colegii de la planificare, poate doar daca o inteligenta artificiala (ca tot e la moda conceptul asta acum) s-ar ocupa de asta.
- am remarcat si eu soferi de autobuz care merg incet nejustificat incurcand circulatia, pleaca greu la semafor, merg cu rotile din stanga depasind linia de demarcatie dintre benzi (nu sunt obisnuiti cu gabaritul) si probabil asta ai observat si tu la troleibuze. As zice ca fenomenul se datoreaza migratiei personalului, adica sunt foarte multi soferi noi, stau o perioada si pleaca, vin altii noi si asa mai departe. Pana se familiarizeaza cu vehiculele dureaza, dupa care gasesc altceva (nu neaparat mai bine platit, dar cu program mai lejer (week end-uri libere, 2-3 curse pe zi de adus si dus muncitorii la o firma, etc)) si pleaca.