Bianca_, la 12 aprilie 2013 - 21:44, a spus:
Adica RATT stie ca este platit din bani publici nu?! Ca noi platim bilete, abonamente etc pt a calatori cu mijloacele respective!Daca ar fi asa de simplu sa schimbi 2-3 mijloace de transport in comun , nu cred ca nu am face-o! Atat timp insa cat mijloacele de transport in comun nu sunt cat de cat sincronizate cum se intampla in Germania , Austira si alte tari civilizate, nu cred ca are rost sa discutam pe aceasta tema! Un astfel de raspuns de la un administrator al Forumului RATT este inadmisibil! Din cate stiu eu pana acum nu s-a suspendat absolut nici o linie de mijloc de transport in comun in timpul lucrarilor efectuate in cadrul orasului ci pur si simplu au fost deviate pt a acoperi zona respecitva! E8 putea foarte bine sa mearga din C. Sagului Pod pe traseul obisnuit pana la UVT si de acolo sa mearga pe traseul E7 pana la Posta Mare iar de acolo sa treaca pe strada dintre Parcul Poporului si Bega si sa ajunga pe Pestalozzi! Nu cred ca este cazul sa va ganditi doar la elevi si studenti , care au conform spuselor unui administrator RATT doar 5 min de mers pe jos de unde ii lasa Express 33 ci si la oamenii in varsta care doresc sa ajunga la Casa de Pensii!!! Iar daca exista obligativitatea de a o lua dreapta inainte de podul de la Parcul Copiilor , atunci sa mearga pe acelasi traseu ca si E7 si sa continue exact cum am mentionat mai sus! Solutii se gasesc cu siguranta , trebuie doar sa se caute si sa se vrea gasite!
Ca sa continui ideea, care au gratuit, si umplu de multe ori fara vre-un motiv anume MTC-urile taman la orele de varf. Nu va fi nici in acest caz mult mai diferit. Cat despre studenti, vor avea de parcurs o distanta de 5 minute, (si da cred ca afirmatia imi apartinea mie, nu domnului Florin), iar statia de la Politehnica a ramas aceeasi.
Si ca sa incerc si eu sa gasesc un posibil motiv pentru E33, voi aduce drept motivare urmatorul fapt. Tinand cont ca E33=50% E8, inseamna ca statiile si configurarea traseului in aceste 50% este absolut identica. Deci mie personal mi se justifica cumva E. Ca se numeste 33, este alta mancare de peste. 22 in schimb, seste o schimbare radicala, si nici decum restul de 50%.
A si inca ceva! Deci eu pun mana in foc ca daca E33, ramaneam E8 dar i se scurta traseul sub forma actuala, pe nimeni nu interesa ca e E, deoarece nu parea schimabre. Asa e romanul, cand apare ceva nou, si este scos din rutina zilnica, cauta nodul in papura. Cine nu recunoaste acest fapt, se minte singur!