Zoltan Cs, la 04 martie 2025 - 13:38, a spus:
Asta se bazeaza pe ceva sau e doar din burta?
E un calcul grosier, nu stiu ce planuri are constructorul exact.
In calcul am considerat:
- 10 km lungime traseu
- trei straturi de asfalt (baza, binder si uzura) + un strat de balast stabilizat care se asterne tot cu finisor
- o echipa de asfaltare cu doua finisoare mici sau cu un finisor mare
- circa 5 km de bretele in noduri rutiere, relocari de drumuri, alte detalii care trebuie si ele asfaltate
Numerele sunt aproximative, dar aproape de realitate. 10 km * 2 sensuri * 4 straturi așternute cu finisor (1 balast stabilizat + 3 asfalt) + 5 km relocari de drumuri, noduri rutiere si alte detalii = 85km de asternut.
Media realista pentru un santier mediu e undeva la 1km/zi, de unde ar rezulta grosier 85 de zile. Doar ca nu in orice zi se poate asterne, trebuie sa nu ploua, iar stratul peste care se asterne sa fie uscat, de aici tinand cont ca primavara poate fi destul de ploioasa pe a noi as zice ca in medie 1 din 3 zile nu este potrivita, ajungem astfel la 122 de zile. Mai adaugam sarbatori, cateva zile libere pentru oamenii aceia ca nu suntem roboti si deja trecem de 4 luni de zile.
N-am tinut cont in calcul de eventuale probleme la statia de asfalt, sau de faptul ca anumite zone din terasament s-ar putea sa nu fie prea repede gat apentru asfaltare, in special rampele. In acelasi timp se poate scurta timpul daca se aduc mai multe echipe care sa lucreze simultan.