STP Timișoara Forum: Linia Expres 8 - STP Timișoara Forum

Salt la continut

Imagine postata
  • (33 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 31
  • 32
  • 33
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Linia Expres 8 Evaluare topic: -----

#641 Useril este offline   Fantoma Tramvaiului 3 

• Membru activ
  • Grup: * Membri activi *
  • Postari: 1082
  • Inregistrat: 06 iulie 14
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Timișoara

Postat 17 iunie 2023 - 23:56

Pot fi de acord cu asta ca explicatie, dar nu ca scuza. Sunt multi ani de cand nu mai intoarce acolo. Iar o oprire a unui autobuz nu e un monument istoric sa trebuiasca sa ramana intact. Daca traseul s-a modificat, se poate modifica si statia
0

#642 Useril este offline   fleetwood 

• Membru autentic
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 113
  • Inregistrat: 04 iulie 19

Postat 28 iulie 2024 - 11:20

De zile bune, cel puțin de vreo două săptămâni, văd pe Tranzy că bucla din Lunei e retezată - adică, tur-retur, E8 o ia pe scurtătură, pe str. Rudolf Walter spre/de la capăt de linie. What's up?!
0

#643 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 30135
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Locatia:RATT

Postat 28 iulie 2024 - 23:48

Citeaza

În perioada 12.07.2024 – 07.08.2024 se execută lucrări la magistrala de apă DN 1000, pe strada Câmpului, tronsonul cuprins între strada Căprioarei și strada Rudolf Walter.
În aceste condiții, traseul liniei Expres 8 va fi deviat după cum urmează:
Traseu tur: strada Tata Oancea - strada Albăstrelelor - strada Canal Bega -strada Rudolf Walter și revenire pe traseul normal.
Traseu retur: traseul normal până pe strada Rudolf Walter - strada Canal Bega - strada Martir Cornel Popescu (1918) - strada Nicolae Tincu Velea - strada Jokai Mor - strada Tata Oancea.
Stații suspendate (tur-retur) pe perioada lucrărilor: Căprioarei, Levănțica, Apateu, Azur, Plastique Form, Albăstrelelor (Drumul Boilor), Demetrescu.

0

#644 Useril este offline   fleetwood 

• Membru autentic
  • PipPipPip

Postat 06 decembrie 2024 - 13:55

Salut! În 22 noiembrie a fost postat un nou orar de circulație. Creatorii acestuia au nevoie, desigur, de feedback - poftim unul, negativ: cum draq să faci plecări de pe Șagului la 15.12 și apoi abia la 15.45, ore de vârf? Fiind direct interesat, văd că șoferii respectă programul. Pe la 15.40 sunt deja două busuri la capătul de linie respectiv, unul are timp liber vreo 20 de minute... Cred că trebuie o mică ajustare, poate e o eroare materială gen mistype. Poate că minutul e 35, nu 45 ?!

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: E8.jpg

0

#645 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 06 decembrie 2024 - 18:25

Am verificat planificarile si nu e nicio greseala pe tablele de statie. E o plecare la 15:12 si urmatoarea la 15:45. O problema poate fi si pauzele (obligatorii) ce trebuie efectuate, pauze pe care le-am insemnat cu un cerc pe planificare:

Imagine atasata: e8.jpg

As zice sa reclami catre SMTT, ei luand decizii in sensul modificarii acestor lucruri.
0

#646 Useril este offline   Alexandra Popescu 

• Membru începător
  • Pip
  • Postari: 1
  • Inregistrat: 09 martie 22

Postat 03 februarie 2025 - 10:34

În această dimineață, 03.02.2025, am găsit un rucsac uitat pe ultimul rând al expresului 8 cu nr. de înmatriculare TM-15-GNN. Rucsacul l-am predat predat șoferului.
3

#647 Useril este offline   fleetwood 

• Membru autentic
  • PipPipPip

Postat 11 februarie 2025 - 12:01

Vezi postareaFlorin.B RATT, la 06 decembrie 2024 - 18:25, a spus:

Am verificat planificarile si nu e nicio greseala pe tablele de statie. E o plecare la 15:12 si urmatoarea la 15:45. O problema poate fi si pauzele (obligatorii) ce trebuie efectuate, pauze pe care le-am insemnat cu un cerc pe planificare:

Atasament e8.jpg

As zice sa reclami catre SMTT, ei luand decizii in sensul modificarii acestor lucruri.

Nici nu mă gândesc să reclam, știu că aș fi fără audiență. Mă mir că șoferilor le place! Treaba cu pauzele nu stă în picioare, prima mașină ajunge pe Șagului înainte de 15.20 - și STĂĂĂĂ - cel puțin 30 de minute (pleacă la 15.59); a doua are noroc dacă ajunge fără întârziere, cum vine, cum pleacă la 15.45... Mare gaură... o fi vreo schemă, timp de vizită la Mall(?!) Să fim serioși, pe alte trasee n-am văzut aberații similare. 7, maxim 10 minute e timpul de odihnă reglementat. Probabil prin cutumă, nu știu ce contract colectiv de muncă există la RATT.
0

#648 Useril este offline   fleetwood 

• Membru autentic
  • PipPipPip

Postat 11 februarie 2025 - 12:25

Să nu uităm și de eșecul anunțului triumfalist:
https://www.tion.ro/...raseul-1941691/
Adică s-a păstrat traseul reconfigurat, autobuzele electrice nu mai circulă... Probabil din cauză de alveole la stația Iosif Vulcan (?!). Am avut norocul să ajung cu E8 galben în stație, de vreo 3 ori - intersecția a devenit paralizată.
0

#649 Useril este offline   fleetwood 

• Membru autentic
  • PipPipPip

Postat 23 martie 2025 - 14:20

Vezi postareafleetwood, la 11 februarie 2025 - 12:01, a spus:

Nici nu mă gândesc să reclam, știu că aș fi fără audiență. Mă mir că șoferilor le place! Treaba cu pauzele nu stă în picioare, prima mașină ajunge pe Șagului înainte de 15.20 - și STĂĂĂĂ - cel puțin 30 de minute (pleacă la 15.59); a doua are noroc dacă ajunge fără întârziere, cum vine, cum pleacă la 15.45... Mare gaură... o fi vreo schemă, timp de vizită la Mall(?!) Să fim serioși, pe alte trasee n-am văzut aberații similare. 7, maxim 10 minute e timpul de odihnă reglementat. Probabil prin cutumă, nu știu ce contract colectiv de muncă există la RATT.

Chiar e o tâmpenie persistentă... Strict pe acest timing, cu E8, la orele respective. Nici acum vreo autosesizare - de la dispecerat sau șoferi - ZERO neplăceri. Repet, eu nu depun nimic, prefer acest experiment - și am ales să circul cu E7, pe alt traseu (evident) - dar mi-e milă de cei pe care-i cunoșteam din vedere, înghesuiți acum în E8. By the way, de ce se mai cheamă EXPRES, dacă tot oprește în toate stațiile?!! La fel și cu E7 etc. Poate ar fi bun un nou nomenclator, noi definiții pentru MTC-urile EXPRES. By the way, deasemenea, am avut neplăcerea să circul câteva stații cu M27, de la Bastion la Modern - e de fapt ME27 - adică expresul de Ianova. :beer2:
Seară faină!
0

#650 Useril este offline   Fantoma Tramvaiului 3 

• Membru activ

Postat 24 martie 2025 - 00:22

Expres nu se refera la faptul ca nu opreste in toate statiile (desi la E1 e cam gaura intre gara si Gh Lazar), ci la faptul ca sunt linii diametrale, care strabat orasul dintr-o parte in cealalta, liniile cu cifre simple sunt radiale, circula doar de la un capat pana in zona (uneori doar relativ) centrala. Acum de ce se mai numesc E6 si E4 expres... Aici m-ai prins :)
0

#651 Useril este offline   Gygyman6 

• Membru Gold
  • Grup: Membru Gold
  • Postari: 3158
  • Inregistrat: 07 ianuarie 09
  • Locatia:Timisoara

Postat 24 martie 2025 - 00:50

Vezi postareaFantoma Tramvaiului 3, la 24 martie 2025 - 00:22, a spus:

Expres nu se refera la faptul ca nu opreste in toate statiile (desi la E1 e cam gaura intre gara si Gh Lazar), ci la faptul ca sunt linii diametrale, care strabat orasul dintr-o parte in cealalta, liniile cu cifre simple sunt radiale, circula doar de la un capat pana in zona (uneori doar relativ) centrala. Acum de ce se mai numesc E6 si E4 expres... Aici m-ai prins :)

E7 si E8 nu erau liniile 42 si 43 inainte? Din ce imi aduc aminte, transformarea asta in linii expres e tot ramasita din acele vremuri mai negre cand se faceau taieri de catre fostul director Goia. Biletul de expres era mai scump decat biletul normal in acele vremuri si transformarea unor linii urbane in "express" facea ca pretul unei calatorii sa se scumpeasca fara ca biletul normal sa fie mai scump efectiv. Desigur ca dupa un timp totul s-a cam omogenizat, nu prea mai exista vreo diferenta, iar liniile expres nu mai au nimic special inafara de nume, ele opriind in toate statiile de pe fiecare traseu.
1

#652 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 24 martie 2025 - 08:24

Da, liniile expres trebuiau sa aiba distanta mult mai mare intre statii. In prezent e doar o denumire.
0

#653 Useril este offline   IlieB 

• Membru Senior*
  • Grup: Membri seniori
  • Postari: 808
  • Inregistrat: 06 iulie 15
  • Interese:Masini, Excursii, Istorie

Postat 24 martie 2025 - 11:52

Vezi postareaGygyman6, la 24 martie 2025 - 00:50, a spus:

E7 si E8 nu erau liniile 42 si 43 inainte? Din ce imi aduc aminte, transformarea asta in linii expres e tot ramasita din acele vremuri mai negre cand se faceau taieri de catre fostul director Goia. Biletul de expres era mai scump decat biletul normal in acele vremuri si transformarea unor linii urbane in "express" facea ca pretul unei calatorii sa se scumpeasca fara ca biletul normal sa fie mai scump efectiv. Desigur ca dupa un timp totul s-a cam omogenizat, nu prea mai exista vreo diferenta, iar liniile expres nu mai au nimic special inafara de nume, ele opriind in toate statiile de pe fiecare traseu.

Asa este, dar din ce stiu, au fost lungite si traseele. Era parca o discutie mai demult aici ca daca depaseste un numar de km pe jumate de tur (deci doar de la un capat la altul), se transforma linia in Expres.
Acum biletul este acelasi ca pret, statiile sunt aceleasi. Si daca se va pune sa opreasca in doar cateva statii, iese cu scandal. Ca de ce nu opreste cand ma vede in statie.
0

#654 Useril este offline   Fantoma Tramvaiului 3 

• Membru activ

Postat 24 martie 2025 - 19:45

Au fost prelungite. 43 intorcea la Printul Turcesc, iar 42 in piata Petofi Sandor
0

#655 Useril este offline   Paul85 

• Membru Senior***
  • Grup: Membri seniori
  • Postari: 723
  • Inregistrat: 23 februarie 09

Postat 26 martie 2025 - 16:12

In varianta originala, au existat doar 3 linii expres (E1, E2, E3) - linii nou infiintate (prin 2000/2001, daca nu ma insel). Celelalte E-uri au avut numere normale in trecut (E4 = 26, ex E5 = 31 - actualmente 33b, E6 = 45, E7 = 42, E8 = 43). Dupa parerea mea, denumirea cu "E" nu ajuta la nimic. As fi in favoarea revenirii la numere normale, in rand cu celelalte linii urbane.
2

Arata acest topic

• (33 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 31
  • 32
  • 33
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

3 useri citesc topicul
0 membri, 3 vizitatori, 0 utilizatori anonimi