Computer de bord
Postat 26 iunie 2009 - 13:50
cred ca ar putea, daca ar folosi un wireless access point conectat prin usb.
Postat 26 iunie 2009 - 17:11
OBC-ul e deja conectat (prin mufa ethernet) la un router wireless prin intermediul caruia descarca datele catre acces-point-ul din depou. OBC-ul nu are mufe USB sau de retea accesibile vatmanului/soferului.
Teoretic, sigur ca se poate, dar practic nu va fi cazul. Ce am prezentat aici e doar pentru a demonstra posibilitatile aparatului (vor ma fi probabil teste si cu un program de navigatie )
Teoretic, sigur ca se poate, dar practic nu va fi cazul. Ce am prezentat aici e doar pentru a demonstra posibilitatile aparatului (vor ma fi probabil teste si cu un program de navigatie )
Postat 01 septembrie 2011 - 22:35
Astazi s-a intamplat ceva foarte ciudat. Am vazut 2 de 9 cu graficele din 31/08 in loc de 01/09... si cu indicatorul de intarziere/avans constant pe pozitia de "la grafic".
De aici trag concluzia ca nu vatmanii isi seteaza trenul din ziua curenta in momentul in care se logheaza.
De aici trag concluzia ca nu vatmanii isi seteaza trenul din ziua curenta in momentul in care se logheaza.
Postat 01 septembrie 2011 - 22:56
Este o problema in sistem .
Cred ca se face trecerea la alte SIM-uri ( inca ) si sistemele OBC au fost afectate .
De exemplu Linia 9 astazi - 3465 - Setat OBC pe TV9 dar graficul era pentru TV4 .
Linia 7 astazi - xxxx 0 Setat pe OBC TV7 dar graficul era pentru TV2 .
Cred ca se face trecerea la alte SIM-uri ( inca ) si sistemele OBC au fost afectate .
De exemplu Linia 9 astazi - 3465 - Setat OBC pe TV9 dar graficul era pentru TV4 .
Linia 7 astazi - xxxx 0 Setat pe OBC TV7 dar graficul era pentru TV2 .
Aceasta postare a fost editata de Raoul94: 01 septembrie 2011 - 22:56
Postat 01 septembrie 2011 - 23:06
Se trece la alt provider, deci se schimba toate SIM-urile din OBC-uri si panouri. Pana la terminarea operatiunii nu functioneaza nici dispecerizarea si nici panourile.
Postat 01 septembrie 2011 - 23:21
Florin.B RATT, la 01 septembrie 2011 - 23:06, a spus:
Se trece la alt provider, deci se schimba toate SIM-urile din OBC-uri si panouri. Pana la terminarea operatiunii nu functioneaza nici dispecerizarea si nici panourile.
Si cat s-a estimat ca va dura operatiunea (pana cand totul revine la normal) ?
Postat 01 septembrie 2011 - 23:28
Nu stiu exact. (probabil cateva zile) Pe langa schimbarea cartelelor mai au si cei de la Cosmote de lucru. Schimbarea cartelelor din panouri va dura ceva mai mult, neavandu-le pe toate in curte ca pe vehicule.