brioti, la 26 februarie 2023 - 04:05, a spus:
Si totusi unde vedeti voi dublu sens pe T Vladimirescu,ca altfel nu i vad rostul la pod?
Plus ca acolo este si un liceu!Probabil ca daca nu vor fi masini parcate da dar altfel va fi o investitie din punctul meu de vedere prea mare fara pa castiga prea mult in aerisirea zonei
S- a scris de cateva ori mai sus ca acele masini parcate trebuie eliminate pentru 4 benzi, sau cel putin o parte din ele. Ele sunt ale studentilor sau ale profesorilor. Cum au disparut masinile locatarilor din zona pietonala centrala, pot disparea si acestea. Chiar pe sub pod intre mal si strada Tudor Vladimirescu se poate amenaja parcarea pentru acesta masini dislocate cu participare de fonduri ale Medicinei...Primaria nu este obligata sa le asigure locuri de parcare.
Nu stiu de nici un liceu care sa fie acolo, stiu doar de
Medicina II (asa era denumita mai de mult).
Si nu s-a pus problema de aerisirea zonei ci de fluidizarea traficului in aceasta zona mai extinsa.
Apoi este o varianta de traversare a orasului pe relatia nord-sud care ar putea reduce traficul de la Bastion-Continental, conform mazgalelii de mai jos:
Dupa cum am mai spus, sigura lucrare majora de infrastructura din Timisoara in ultimii 34 de ani este Michelangelo (pasajul de la IM este lucrare privata si nu-l iau in calcul).
In rest avem schimbari de sine pe trasee existente, largiri de strazi existente, largiri de pasaje existente, largiri de poduri existente sau reparatii ale acestora, puse semafoare noi, date jos semafoare noi, puse cronometre la semafoare, date jos cronometre de la semafoare, puse semafoare mici (joase), date jos aceste semafoare mici si joase, etc.,...
Cand vor fi gata pasajul si podul de la Solventu, podul si pasarela de la ISHO, podul de la Bobalna sau pe unde l-or face, mai vreo doua trei pasarele peste Bega, radiala de vest, etc., atunci si abia atunci putem vorbi de niste schimbari substantiale in infrastructura orasului facute in ... 40-50 de ani de democratie.