Probleme si sugestii forum - doar despre forum (nu si despre pagina web)
Postat 25 martie 2008 - 15:19
hai totuşi să încep >>
dacă se poate (adică sigur se poate), un hotspot pe sigla RATT din frame'ul de sus, care să trimită pe site. cred că peste tot e la fel, să poţi ajunge de pe forum pe site.
Postat 25 martie 2008 - 15:23
Postat 25 martie 2008 - 15:27
Postat 25 martie 2008 - 15:36
Postat 26 martie 2008 - 00:33
Florin.B RATT a spus:
Ideea este că această comunitate va creşte; numărul utilizatorilor de RATT este mărişor, şi probabil sunt şanse să se ajungă la ~100 useri. Adică, ar fi fain. Iar comunitatea creşte când portalul este cât mai accesibil şi oferă cât mai multe facilităţi. În ideea asta ziceam de linkuri ..
Ciup a spus:
Florin.B RATT a spus:
Postat 30 martie 2008 - 23:15
Postat 31 martie 2008 - 06:59
Dupa aceea e clar ca logo-ul va fi modificat.
Postat 03 aprilie 2008 - 09:11
Florin.B RATT a spus:
Dupa aceea e clar ca logo-ul va fi modificat.
Hopaaa!! S-a schimbat sigla forumului, a aparut un Skoda in mijloc. Mai un Wegmann alb-violet si-i perfect.
Postat 03 aprilie 2008 - 21:29
Postat 04 aprilie 2008 - 16:11
Postat 05 aprilie 2008 - 00:57
Florin.B RATT a spus:
În fond, oamenii se declară şi ei "prietenii mijloacelor de transport în comun". Înţeleg să nu plagiem de la ei, dar nici măcar să nu amintim că există o astfel de comunitate? Nu pricep, sincer :?
Postat 05 aprilie 2008 - 08:30
In mod normal ei ar trebui sa se roage de adminii de aici sa-si poata promova forumul.
Postat 05 aprilie 2008 - 09:03
Imi pare rau ca ai pierdut ce s-a scris pe aici (posturile au fost sterse), o sa mai explic o data pe scurt: am incercat sa promovez forumul nostru scriind pe scurt ce subiecte tratam in principal aici , in cadrul rubricii dedicate judetului Timis de pe Tram Club. Am fost acuzat ca as face reclama (de parca am vinde mai multe bilete sau abonamente ) si tot ce am scris a fost sters, plus am fost acuzat ca permit ca membrii nostri sa scrie chestii negative despre forumul Tram Club. Ca asemenea situatii sa nu mai apara, am luat hotararea de mai sus.
Postat 10 aprilie 2008 - 03:19
mică sugestie, ca strategie de branding, ar putea apărea şi un favicon micuţ? nu cred că-i chiar greu de făcut ..
plus, (dar asta e boala mea de când mă ştiu forumist) un feed rss? e mai uşor de urmărit ce s-a scris nou.
Postat 10 aprilie 2008 - 13:24
Postat 13 aprilie 2008 - 22:51
De exemplu, intri pe un topic pe care n-ai intrat demult, dai reply pe rând fiecăruia, iar softul face din toate astea un singur post, nu un cârnăcior lung
Sper că am fost destul de coerent ...
Later edit:
Mai am un request, legat de page title. În momentul de faţă, este generat folosind expresia fixă "Regia Autonoma de Transport Timisoara" în faţă, şi abia apoi titlul topicului sau pagina curentă.
N-ar fi mai bine să apară prima dată titlul paginii (topic title, modifică, etc), apoi expresia fixă? Eu unul dau câte o căutare după new posts, apoi deschid fiecare topic într-un tab nou de Mozilla. Aşa mi-ar apărea primele caractere din titlul topicului, pe lângă favicon (btw, thanks).
Zic şi eu ...
Postat 21 aprilie 2008 - 15:39
Postat 21 aprilie 2008 - 18:31
Pe langa faptul ca da constant in josul paginii mesajul:
"IPS Driver Error
There appears to be an error with the database.
You can try to refresh the page by clicking here "
, arata ca naiba si contine o gramada de ActiveX.
Personal nu ma intereseaza briz-brizurile si butonasele colorate, ci functionalitatea si continutul.
Asa ca, sugestia mea e sa reveniti la vechiul format.