mihaisimi, la 10 noiembrie 2017 - 16:55, a spus:
Oricum, problema nu e rezolvata. Sunt curios, la ce perioada e calculat traseul microbuzului 5? Pana la urma au fost inlocuite 3 tramvaie cu 1.5 microbuze? Normal era sa puna macar 2.
Mai am o mica curiozitate, legata de afirmatiile din articolul de mai jos, nu stiu daca putem presupune ca e cat de cat exact, poate imi raspunde cineva care se pricepe:
http://www.tion.ro/c...e-linii/1931762
Astea sunt premizele:
1. RATT are angajați 97 de vatmani si 81 de conducători de troleibuze
2. 30 de tramvaie au circulat în luna octombrie pe toate liniile, 31 de troleibuze
3. MTC urile nu sunt o problema, sunt destule pentru toti
Sa inteleg de aici ca:
1. Vatmanii (3,23 vatmani / tramvai iesit zilnic pe traseu) lucreaza mult mai putin decat colegii lor soferi de troleibuz (2,61 soferi / troleibuz iesit zilnic pe traseu)? Care e motivul acestei discrepante?
2. Daca vatmanii ar lucra la fel de mult ca si colegii lor de pe troleibuze am putea avea 37 de tramvaie zilnic pe traseu, sau cu 7 tramvaie in plus.
Nu de alta dar am citit mai sus ca nu doar starea liniei ci si lipsa vatmanilor a cauzat desfiintarea liniei 5.
Mi se pare de rasul lumii 4 autobuze pe 33 spre exemplu. Sau 3 tramvaie pe 8... Asta pe cand pe vremuri erau 14 cu 6