Noua infatisare a forumului
Postat 21 aprilie 2008 - 19:19
Personal imi place mai mult si gasesc mai facila utilizarea forumului in varianta anterioara, cu PHPbb.
Postat 21 aprilie 2008 - 21:01

Postat 21 aprilie 2008 - 21:48

Postat 22 aprilie 2008 - 00:43
Claudiu, la Apr 21 2008, 20:19, a spus:
Cred ca rezultatele vor fi un pic eronate, fiindca multi valoreaza capabilitatile unui forum si dupa aparente (skin) + cei nostalgici, care nu vor un sistem nou, ca le mergea bine si pe ala vechi. Ar trebui un sondaj dupa ceva timp de uz.
Sincer sa fiu am o parere mixta. Ca aplicatie de forum, imi place phpBB 3 (am impresia ca, anterior IPB-ului, forumul folosea phpbb2 - care-i din 2001). phpBB3 e facil (pentru utilizatori si admini) si este open source (adica codul sursa este disponibil si modificabil), ceea ce te scapa de multe batai de cap (ca nu tre sa astepti dupa cineva sa implementeze o optiune, te bagi si o faci repede

Florin.B RATT, la Apr 21 2008, 22:01, a spus:
Pe aia automati ii poti bloca doar la inregistrare (printr-un CAPTCHA - imaginea aia cu numere/litere a carui continut trebuie introdus intr-un camp). Eventual poti sa te uiti de pe ce IP vin si sa iei alte masuri

Ciup: si pe ala vechi aveai 'View New Posts'

Postat 22 aprilie 2008 - 03:22
În primul rând felicitări că aţi trecut la IPB. Chiar dacă la un moment dat, ca administratori, o să vă iasă peri albi, eu unul ca utilizator m-am simţit cel mai bine pe software-ul ăsta. Maybe it's just me.
Then again, prima problemă care sare în ochi la mine, este lăţimea paginii. Am 1280*1024, şi fereastra se lăţeşte complet. Aici ar merge un fixed width, ca pe phpBB, cred că la 800 era, eventual la 1024 având în vedere că IPB e mai rotunjit şi are mai mult eye-candy. Dar lăţimea aia tre' să fie fixă.
Tema de culori deja s-a semnalat. Albastrul ăsta e default, probabil veţi găsi un skin căruia să îi faceţi oleacă de modding şi să arate "ca nou".
Ceva uşor de făcut, dar time-consuming : traducerea în româneşte. My controls, View New Posts, Log out, toate alea sună la fel de bine şi în limba noastră.
Am observat că nu s-a făcut chiar fără erori conversia, iar diacriticele au luat-o razna. Nu mai reţin dacă există un replacer system-wide pentru caractere, dar dacă este, folosiţi, please?

Dacă-mi mai amintesc, mai spun

Later edit:
http://www.ratt.ro/f...p?showtopic=150
Galbenul ăla atrage într-adevăr atenţia, dar e ilizibil dacă nu selectezi textul. Hint, boldează şi foloseşte vişiniu? Arată mai profi.
Plus problema cu tagurile de aici : http://www.ratt.ro/f...hp?showtopic=94
Postat 22 aprilie 2008 - 03:27
Malaxa, la Apr 22 2008, 01:43, a spus:
forumu' vechi are 2 luni?
nu cred că au apucat să apară nostalgici deja ...

Later later edit:
Eram sigur că opţiunea asta nu e activată --când cineva postează consecutiv într-un interval scurt, să se uneacă posturile automat. E undeva prin ACP opţiunea.
Optiunea a fost activata (intervalul este de 2 minute) ... webadmin
Postat 23 aprilie 2008 - 14:56
Aceasta postare a fost editata de Florin.B RATT: 23 aprilie 2008 - 15:32
Motiv editare: Ai PM cu explicatii cum se foloseste semnalizarea noilor mesaje