Strada Musicescu (finalizat) - finantare de la bugetul local
Postat 03 iulie 2012 - 22:40
3 iulie 2012
S-a dat unda verde la lucrari pe strada Musicescu, una dintre cele mai lungi strazi din Timisoara. Reprezentantii Primariei au finalizat Proiectul Tehnic si au intocmit documentatia necesara pentru modernizarea strazii. Se trece acum la demararea procedurilor de achizitie publica a contractului de executie a lucrarilor. Atentie, insa! Se reabiliteaza doar tronsonul dintre strada Hebe si Calea Urseni.
Viceprimarul Sorin Grindeanu estimeaza ca lucrarile vor incepe in toamna, dupa ce se va depasi perioada licitatiilor publice. Va fi modernizat sectorul delimitat de strada Hebe si Calea Urseni.
“Sectoarele supuse amenajarii totalizeaza o lungime de 3.422 metri, astfel: intre Calea Urseni si strada Hebe – 3.207m, strada Musicescu 105-107-215m. Strada Musicescu este diferentiata pe sectoare de structura rutiera: tronsoane asfaltate, tronsoane cu piatra sparta si tronsoane din pamant si se incadreaza in categoria strazi de folosinta locala, cu banda de circulatie si viteza de proiectare de 25 km/h, pe tronsonul cuprins intre str. Ioachim Miloia si str. Hebe”, se arata intr-un document emis de Primaria Timisoara.
Potrivit reprezentantilor primariei, vor fi amenajate trotuarele de pe ambele parti ale strazii, piste de biciclisti, dar si dispozitive de scurgere a apelor pluviale. Lucrarile ar trebui finalizate in 2 ani si costa aproape 11,5 milioane de lei, fara TVA, adica putin peste 2,5 milioane de euro, bani care vor fi luati din bugetul local.
Sursa: Opinia Timisoarei
Postat 04 iulie 2012 - 14:47
Dupa cum stit Loganul nu se paote asemana deloc cu un bolid de F1, in ceea ce priveste garda la sol, insa va pot marturisi ca m-am simtit ca intr-unul...
La cate hopp-uri sunt, la anul putem aranja linistiti o SS de macadam al raliului Banatului
Postat 07 septembrie 2012 - 00:16
Citeaza
Viceprimarul Sorin Grindeanu a declarat ca in cursul acestei saptamani a avut loc deschiderea ofertelor depuse de firmele care doresc sa lucreze la reabilitarea acestei strazi si ca pasul urmator este licitatia electronica.
“Ieri (miercuri- n.r.) a avut loc deschiderea ofertelor, iar intr-o saptamana vom vedea cine se califica sau nu si va putea intra in faza a doua, licitatia electronica. Vrem sa intram cat mai repede cu lucrarile pe aceasta strada. Pe langa faptul ca e lunga, e si de pamant. Pe unele portiuni mai e asfalt, insa e atat de deteliorat incat e ca si cand nu ar fi. E una din prioritati“, a declarat Grindeanu.
Lucrarile ar trebui finalizate in 2 ani si costa aproape 11,5 milioane de lei, fara TVA, adica putin peste 2,5 milioane de euro, bani care vor fi luati din bugetul local.
opinia timisoarei
Postat 20 februarie 2013 - 17:20
20 februarie 2013
Atentie, soferi! Strada Musicescu, cea mai lunga din Timisoara, intra in reparatii de saptamana viitoare. Se va lucra de la intersectia cu strada Hebe pana la Calea Urseni.
Lucrarile vor fi demarate imediat dupa predarea de amplasament pentru deschiderea santierului, care va avea loc saptamana viitoare. Potrivit primarului Nicolae Robu, muncitorii Societatii de Drumuri Municipale se vor ocupa de reabilitarea strazii, cu 6,1 milioane de lei, bani luati din bugetul local.
Se vor amenaja trotuarele, bordurile, gurile de scurgere, rigolele, pistele de biciclete si parcarile laterale, acestea din urma doar pe anumite portiuni, pentru ca in unele zone strada este foarte ingusta.
“Saptamana viitoare facem predarea de amplasament pentru deschiderea santierului pe strada Musicescu. Cea mai lunga strada din oras este intr-un hal fara de hal, am fost acolo si am vazut situatia. Ea va intra in reabilitare, se va lucra pe tronsonul de la strada Hebe pana la Calea Urseni, aproximativ 4 kilometri. Executantul lucrarii este Societatea de Drumuri Municipale, iar valoarea contractului este de 6,1 milioane de lei, fara TVA”, a declarat primarul Nicolae Robu.
Atentie, soferi! Pe unele portiuni va fi restrictionata circulatia atat timp cat se va lucra. Lucrarile trebuie sa fie gata in 20 de luni de la semnarea contractului.
Sursa: Opinia Timisoarei
Postat 20 februarie 2013 - 19:57
Vazuta de sus zona e "fascinanta":
Tin minte ca acum citiva ani trebuia sa ajung la un service electrocasnice si am regretat ca nu aveam masina offroad. Am renuntat sa merg dinspre Hebe si am incercat si dinspre Calea Martirilor. Pina la urma am mers pe jos...
Aceasta postare a fost editata de Doppler: 20 februarie 2013 - 20:11
Postat 21 februarie 2013 - 20:41
Ar fi ceva de facut o comparatie.
Postat 21 februarie 2013 - 20:49
Postat 22 februarie 2013 - 09:30
Bine ca va incepe executia lucrarilor.
Postat 22 februarie 2013 - 12:13
Postat 15 mai 2013 - 12:16
Aceasta postare a fost editata de duck_dani: 15 mai 2013 - 12:16
Postat 15 mai 2013 - 16:13
Mai des n-are sens pentru ca lucrurile nu se vor misca intr-un ritm spectaculos...
Parerea mea!...
Postat 15 mai 2013 - 22:24
Multumim pentru disponibilitate, duck_dani.
Postat 16 mai 2013 - 07:01
Postat 16 mai 2013 - 07:53
Tare sunt curios cum vor rezolva problema in dreptul hotelului Arizona, acolo strada devine extrem de ingusta. Nu e loc nici de 2 benzi, nici de trotuar.