Despre iluminatul stradal / public
Postat 28 mai 2019 - 22:46
Postat 29 mai 2019 - 11:00
In alte seri functiona iluminatul in locatia descrisa, eventual cu cate un bec ars pe alocuri...Aseara era bezna neagra...
Am impresia ca exista zone sau segmente de strazi care raman in bezna prin rotatie de parca cineva intentionat ar face acest lucru...
Am descris si in postarile anterioare aceste aspecte...
Voi urmari pana la sfarsitul saptamanii daca se schimba ceva in zona 700...
Postat 29 mai 2019 - 11:42
Postat 23 octombrie 2019 - 22:28
Probabil a aparut o avarie de la furtuna de mai devreme... ...
Postat 24 octombrie 2019 - 20:48
Postat 24 octombrie 2019 - 22:06
Scriam pe un alt topic in urma cu vreo doua saptamani ca la urcarea/coborarea pe/de pe autostrada la Giarmata este jale cu iluminatul nocturn...Daca la Timisoara il avem pe robu care vede totul in roz inclusiv si iluminatul stradal, se pare ca la autostrazi exista o clona a lui robu care nu-si face treba pentru care este pus in acea functie...
Pe de alta parte nu pot intelege cum de segmentele stradale aflate in discutie intr-o seara le functioneaza iluminatul si-n alta seara NU...
Pai la mine in casa/curte functioneaza in fiecare zi/noapte fara probleme iar cand rar apare o problema, se rapara si iarasi ani de zile totul functioneaza absolut normal...
In alta ordine de idei ii aud pe multi zicand ca romanii (ca natiune) sunt mari mesteri. Total fals! Foarte putine lucruri sunt facute de calitate si sunt functionale in timp!....
Postat 24 octombrie 2019 - 22:22
Postat 24 octombrie 2019 - 22:30
Ce s-a putut intampla aseara de-a fost bezna totala?...
Postat 22 ianuarie 2020 - 10:33
Postat 24 februarie 2020 - 18:30
Postat 05 martie 2020 - 06:10
Incepand de la strada George Georgescu (fosta Ecaterina Varga), care este o strada de lagatura intre Andreescu si Ardealul, si pana in bul Dambovita, toata aceasta arie este in bezna stradala...
In curtea STPT functioneaza iluminatul acesta fiind racordat in alta parte...
Scriu aceste lucruri aici nu ca repros la adresa STPT ci doar ca o informatie si un eventual repros la adresa primariei si al sau primar care si-au pierdut orice control asupra iluminatului stradal, respectiv al alimentarii cu energia electrica a acestuia, alimentare care se afla in "curtea" altora, la enel probabil...
Noroc ca stiu gropile din trotuare din cap in zona mea ca altfel imi rupeam picioarele sau imi spalam bine incaltarile pana la sosete... ...
Postat 27 iulie 2020 - 16:07
Skoda nr.13 (nu imi explic cum) a smuls pur si simplu 2 lampi stradale cu captatorul drept,becurile afectate fiind al doilea bec de la trecerea Aurel Popovici si penultimul bec tot de la aceeasi intersecție. Amandoua atarma acum intr-un singur fir.Cele 2 sunt paralele.
Aceasta postare a fost editata de MDC: 27 iulie 2020 - 16:08
Postat 29 noiembrie 2020 - 21:55
Postat 27 ianuarie 2021 - 20:46
Deci ori STPT nu are destula forta de munca pentru remedierea cat mai rapida a problemelor, ori asteapta sesizari pentru remediere si acolo unde nu sunt sesizari nu remediaza. Oricum o fi trebuie gasita o solutie (poate o sa se trezeasca primaria in a face contract cu o firma profi, din actualul contract cu stpt cat a mai ramas? 1 sau 2 ani?).
Si pun aici si 2 poze ce o sa-i placa lui @cseh:
Ce? Sa nu-mi zici ca in DE nu aveti pe aceasi strada un bec alb, altul galben, dispuse random...
Postat 27 ianuarie 2021 - 22:27
Postat 04 februarie 2021 - 20:58
dan.s, la 27 ianuarie 2021 - 20:46, a spus:
Deci ori STPT nu are destula forta de munca pentru remedierea cat mai rapida a problemelor, ori asteapta sesizari pentru remediere si acolo unde nu sunt sesizari nu remediaza. Oricum o fi trebuie gasita o solutie (poate o sa se trezeasca primaria in a face contract cu o firma profi, din actualul contract cu stpt cat a mai ramas? 1 sau 2 ani?).
Si pun aici si 2 poze ce o sa-i placa lui @cseh:
malight-27.ian.2021-001.jpg malight-27.ian.2021-002.jpg
Ce? Sa nu-mi zici ca in DE nu aveti pe aceasi strada un bec alb, altul galben, dispuse random...
Ah, legat de becuri arse si etc stam bine. Chiar si la partea de culori. Ceea ce ma scoate pe mine din sarite insa, sunt strazile neprincipale unde sunt atarnate neoane... Da neoanele alea obisnuite cum le stim cu totii, care isi lumineaza pentru sine.
Deci nu vezi nici pe dracu...
Postat 04 februarie 2021 - 23:27
Postat 05 februarie 2021 - 17:21