Cu ceva vreme in urma v-am spus ca lucrez la o aplicatie iOS asemanatoare cu cea Android pentru afisarea timpiilor de sosire. In mare am adus aplicatia la un nivel acceptabil pentru App Store si mi-am cumparat o licenta de iOS Developer care costa 100$. Aplicatia va avea ads din pacate pentru ca 100$ nu este totusi o suma mica in RO, insa vreau sa introduc pe viitor un sistem de in-App purchase pt. scoaterea ad-urilor, extensie care o voi oferi gratuit celor care contribuie activ pe acest forum.
Singura diferenta in versiunea finala va fi un tab de Info cu contributii si informatii (la selectarea limbii romane ca system language aplicatia e in romana, cand e engleza selectat aplicatia va fi pe engleza), la care doresc sa ii trec pe cei care au ajutat la aplicatia de Android - mai ales pentru faptul ca acuma sistemul txt merge impecabil.
In tab-ul de routes am folosit niste imagini de pe forum, insa nu stiu cui pot sa cer permisiunea. As fi recunoscator daca m-ar putea lamuri Florin B si accept sugestii in priviinta alegerii pozelor in cazul aprobarii.
Link de download: http://itunes.apple....d495511917?mt=8
Multumesc,
Alvin
Aceasta postare a fost editata de thedamn3d: 05 martie 2012 - 11:50