Florin.B RATT, la 12 februarie 2025 - 19:53, a spus:
... la ora 17:00 este la 700, ajunge la 17:27 la aeroport. La ora 18:43 este la Bastion, la ora 19:05 este la Aeroport Schengen. As mai putea continua, dar nu are rost, timpii fiind cu foarte mici diferente aceasi.
Da, Forin cu toata dreptatea ta, transportul e un esec.
De altfel, nu vreau sa fiu rau, dar situatia din teren fata de cea de pe monitor nu stiu daca e la fel. Cand e ultima data cand ai folosit autobuzul la aeroport ca sa zici ceva concret?
Degeaba imi aduci justificari azi sau ieri, cand faptele in teren te surprind de la o zi la alta.
Cum zicea si IlieB cand ne frigem nu mai avem chef de incercari...
Ca sa fiu si mai concret, eu as avea nevoie de acest autobuz de 4-6 ori pe an. Daca nici in zilele alea nu pot sa ma conving ca merita....pai nu merita.
Ultima postare de anu trecut e tot a mea! Consider ca am dat sanse acestui autobuz...
Degeaba ne batem cu caramida in piept. Pe langa asta, sunt nenumarate zoboruri la ore "imposibile" ceea ce face autobuzul o cauza pierduta din start.
Ideea e ca nu e doar un sigur factor in ecuatie, ci cand ii adaugi pe toti(cum ar fi sa schimbi inca un mijloc de transport - sa imi zici cate persoane normale sunt dispuse sa navigheze 2+ ore pana ajung la aeroport, cu tot cu asteptat in statii si mers pe jos?) iti rezulta o catastrofa.
Aceasta postare a fost editata de michidutza: 12 februarie 2025 - 23:50