Da, la ultima poza ma refeream. Nu stiam ca bulgarii se ocupa in totalitate de pod, insa stiu ca noi am cam tras de timp in legatura cu construirea podului, motivul pricipal fiind iesirea capitalei noastre de pe traseul "clasic", iar bulgarii si-l doreau foarte mult pentru ca intra capitala lor, Sofia, pe noul traseu, lucru absolut benefic din punct de vedere economic pentru Sofia...aici era toata buba...
O situatie oarecum similara exista si in Serbia unde concurentele sunt Belgradul si Novi Sad-ul unde fiecare isi doreste sa treaca pe la ei viitoarea autostrada, respectiv drum expres...
In alta ordine de idei, spuneam doar ca la mine la lucru s-au introdus fara vreun rost tot felul de termeni din limba engleza, cand ii aveam si in limba romana ca doar n-am trait pana acum, noi ca popor in Africa. Aveam o industrie schioapa, stangace sau cum vrei sa-i spui, dar aveam ceva, acum avem zero barat...daca multinationalele isi aduna catrafusele, ramanem o tara medievala...ca nici agricultura nu mai avem...si pamantul agricol este cumparat de strangers...Daca renuntam si la acea minima mandrie nationala in limitele bunului simt, nimeni nu va da nici doi bani pe noi....
Iar de aici si pana la
intalnirea forumistilor si cu
targetul declarat mi se pare o distanta ....mare...mare....iar userii nevorbitori de limba romana vor citi... titlul in engleza si... se vor uita la poze

...
PS Un astfel de topic mi se pare binevenit, fara doar si poate....cu conditia sa nu ramanem doar cu atat...
PPS Poate te gandesti ca lucrez la RATT. Nicidecum. Nu ca nu mi-ar place....