Zona FABRIC Reabilitarea cladirilor istorice din Timisoara
Postat 23 februarie 2009 - 17:48
Asta e chestia... sunt reabilitate doar 3 cladiri, mai sunt doar "n" cladiri

Postat 23 februarie 2009 - 19:07
Oameni buni, un pic de rabdare! Nu vom deveni "Praga" peste noapte, insa macar e un inceput! Situatia e ingreunata si de faptul ca in orasul vechi locuiesc multi batrani. Chiar daca ar putea primi sume fabuloase pentru locuintele respective, multi nu mai vor sa se mute. Suna cinic, insa va trebui sa asteptam sa se stinga din viata iar casele sa fie cumparate de catre investori cu bani.
Postat 23 februarie 2009 - 19:11
Pana se sting din viata
Nici chiar asa nu se poate...Si in plus sunt cladiri istorice, nu au voie sa stee in ele pana se darama, sunt obligati sa le repare.

Postat 29 decembrie 2009 - 00:15
Poate imi scapa mie ceva, dar aceasta cladire este cea din postul #2. Cladirea a fost renovata de mult.
Postat 29 decembrie 2009 - 00:19
Nici n-am zis c-a fost renovata recent.
Pozele sunt la o claritate mai buna, din mai multe unghiuri.

Pozele sunt la o claritate mai buna, din mai multe unghiuri.

Postat 29 decembrie 2009 - 00:33
Mda, numa ca tu ai scris "Inca o cladire reabilitata in zona Fabric." ca si cum ... ar fi o noua cladire renovata. In fine, mersi de poze
Postat 30 decembrie 2009 - 21:39
Casa in reabilitare in zona Fabric (aproape de Printul Turcesc)

Se poate observa ca in acest caz se lucreaza la o supraetajare, din pacate s-a optat pentru geam termopan, iar din stilul vechi nu cred ca va mai ramane mare lucru.
Ma gandesc oare cum au primit autorizare de la primarie pentru aceasta extindere.

Se poate observa ca in acest caz se lucreaza la o supraetajare, din pacate s-a optat pentru geam termopan, iar din stilul vechi nu cred ca va mai ramane mare lucru.

Ma gandesc oare cum au primit autorizare de la primarie pentru aceasta extindere.
Postat 31 decembrie 2009 - 14:03
Sa vad ce ?
Daca te referi la luminile din casa, iti spun ca acele se pot folosi si intr-o camera...
Deci de unde v-ati dat seama
Daca te referi la luminile din casa, iti spun ca acele se pot folosi si intr-o camera...
Deci de unde v-ati dat seama

Postat 31 decembrie 2009 - 18:38
Priveste luminile... Saracu om.. Sau are probleme cu vederea, sau sau nu stiu http://www.ratt.ro/f...tyle_emoticons/default/radmasa.gif
Si ce om in toate mintile isi pune la intrarea in casa, in acea zona o usa dinaceea...
Si ce om in toate mintile isi pune la intrarea in casa, in acea zona o usa dinaceea...
Postat 31 decembrie 2009 - 19:41
Mare chestie sa pui usa din aceea la o casa.Si cum am mai spus, luminile ca cele din casa am vazut la mai multe case...