Extinderea Hotelului "Timisoara" reabilitarea cladirii vechi finalizata, cladirea noua in extindere
Postat 13 februarie 2009 - 00:19
În foarte scurt timp, una dintre clădirile emblematice ale oraşului, cea a Hotelului Timişoara va schimba complet configuraţia zonei centrale. "Am obţinut autorizaţia de construcţie pentru transformarea în motel a faţadei Hotelului Timişoara (partea dinspre Piaţa Operei). Se vor adăuga astfel încă 80 de camere de patru stele, iar Hotelul Timişoara va dispune de 230 de camere", a declarat pentru banateanul.ro omul de afaceri timişorean Emil Cristescu.
Pe locul unde în momentul de faţă este parcarea Hotelului Timişoara va fi ridicat un corp de clădire cu două nivele. La parter vor fi spaţii comerciale iar la mezanin şi etaj săli de conferinţe. În subsolul clădirii va fi amenajată o parcare subterană. "Până în momentul de faţă, în Hotelul Timişoara am investit 5 milioane de euro, alte şapte milioane fiind pregătite pentru lucrările de renovare", a spus Emil Cristescu. În paralel cu aceste lucrări, ultimul etaj al magazinului Bega va fi transformat în sală multifuncţională care va putea fi folosită la orice tip de evenimente.
banateanul.ro
Mai multe informatii gasiti si pe http://www.anualadearhitectura.ro/lucrari/...cte/proiecte/30
Postat 13 februarie 2009 - 10:09
Postat 13 februarie 2009 - 10:25
Postat 13 aprilie 2009 - 21:18
10 aprilie 2009
Bega Group amenajează la Timişoara primul hotel de cinci stele din oraş. Este vorba despre Hotel Timişoara, situat chiar în centrul istoric al oraşului. "Investiţia a fost deja demarată. Am terminat, de curând, renovarea faţadei, iar acum ne concentrăm pe lucrările de consolidare a clădirii şi amenajările interioare", a declarat, pentru www.banateanul.ro, omul de afaceri timişorean Marius Cristescu. Partea de clădire dinspre Piaţa Operei a fost deja renovată, la fel şi cele 80 de camere care vor face parte din primul hotel de cinci stele amenajat vreodată în Timişoara. "Partea dinspre centru cu cele 80 de camere le vom aduce la nivelul de cinci stele. Acum se lucrează la amenajările interioare, care vor fi, cu adevărat, de excepţie. Odată cu finalizarea proiectului, va fi schimbată şi recepţia hotelului, iar mobilierul ales se va încadra în categoria de lux. Camerele vor avea toate utilităţile necesare unui asemenea nivel şi vor fi bineînţeles şi apartamente prezidenţiale", a spus Marius Cristescu. În ceea ce priveşte parcarea hotelului, şi aceasta va suferi modificări majore. "Pe locul parcării vom construi o clădire care va dispune de parcări subterane, spaţii comerciale la parter şi săli de conferinţă la etaj şi mansardă. În momentul de faţă, depunem PUZ-ul pentru această lucrare şi, probabil, anul viitor începem investiţia. În 2009 vom încerca să obţinem toate aprobările necesare", a spus omul de afaceri timişorean.
Sursa: http://www.banateanul.ro/ultima-ora/bega-g...i-stele-4197186
Postat 14 aprilie 2009 - 18:16
Postat 21 decembrie 2009 - 13:38
Postat 21 decembrie 2009 - 20:54
Postat 21 decembrie 2009 - 22:23
Am ajuns astazi pana la acel panou, si era pus total altfel decat in poza de sus...initial am crezut ca nu se poate trece, asa ca am ocolit, si cand am ajuns inapoi in centru am vazut ca este o gaura mica intre panou si terasa...
Postat 28 decembrie 2009 - 10:30
Si cireasa de pe tort, ar veni un fel de camera prezidentiala, care duce tot... Ar fi fost pacat sa nu renoveze...
Postat 18 ianuarie 2010 - 19:33
Autor Lrk, forum SSC
Postat 23 ianuarie 2010 - 15:55
Postat 23 ianuarie 2010 - 20:06
Postat 23 ianuarie 2010 - 20:18