DJ 691 - Largire la 4 benzi între nodul A1 și Dumbrăvița
Postat 23 ianuarie 2016 - 18:32
Se pare ca totusi drumul ce leaga timisoara de a1 prin Dumbravita va fi pana la urma largit.
Postat 23 ianuarie 2016 - 22:34
Postat 24 ianuarie 2016 - 11:12
Citeaza
A alocat deja un million de lei pentru exproprierea terenului necesar măririi drumului. În calea planurilor mărețe, stau stâlpii de troleibuz montaţi la Dumbrăvița în urmă cu 2 ani. Aceştia trebuie mutaţi, însă numai cu acordul Agenţiei de Dezvoltare Vest, pentru că sistemul de transport în comun a fost realizat pe bani europeni. Vestea că şoseaua de acces spre A1 ar urma să aibă patru benzi îi bucură pe şoferi pentru că traficul la orele de vârf în Dumbrăvița este infernal.
Digi24
Ma gandesc ca primarul chiar a vrut sa blocheze largirea strazii pentru a forta gasirea unei rute ocolitoare. Sunt curios ce va iesi.
Postat 24 ianuarie 2016 - 11:17

Un milion de lei e fix-pix, mutarea stalpilor implicand si mutarea cablurilor subterane, deci practic toata lucrarea de montare a liniei de contact trebuie refacuta de la zero, plus iluminatul stradal, etc.
Postat 24 ianuarie 2016 - 11:22
Amadeus, la 23 ianuarie 2016 - 18:32, a spus:
De vreo doua saptamani se discuta in primaria Dumbravita despre asta. Sunt ceva zvonuri ca s-ar face largirea asta, cu toate ca eu cred ca asta ii doar o alta petarda (...a cata oare?!) a lui Bojin inaintea alegerilor. Nu se poate sa se faca ceva pe drumul tau fara aprobarea ta! Eu nu cred asa ceva! De foarte multe ori au fost oameni din CJT la primaria Dumbravita si s-a discutat despre acest drum. Cum poate veni acest om sa spuna ca s-a facut fara stirea lui? Am fi de rasul lumii sa mutam ceva stalpii acum dupa ce s-a terminat lucrarea!
Postat 24 ianuarie 2016 - 17:52
Incearca mereu sa-i mai dea cate un bobarnac primarului Robu ori de cate ori are ocazia iar daca acestea nu exista, atunci incearca sa le creeze intr-o minte ravasita...
Este evident faptul ca drumul din Dumbravita este in curtea CJT iar CJT a dormit si cand s-a facut proiectul cu firobuzele, si cand s-a dat avizul, si atunci cand se plantau stalpii langa borduri...Deci mai mereu CJT-ul dormea...Iata ca acum cand circul este mare, s-a trezit bojin si in cine sa dea mai la indemana decat in primarul ROBU...Nici nu realizeaza bojin ca se face de rasul lumii...
Prin 2009-2010, in vremea lui Ostaficiuc, cand se pomenea de largirea drumului prin Dumbravita, toata lumea se astepta la 4 benzi. Cand colo teapa, s-au facut cu chinuit 3 benzi, adica banda din mijloc sa fie folosita pentru virari la stanga...Acela a fost momentul cand "largirea" a fost pecetluita prima data...
A doua pecetluire s-a petrecut cand au fost planatati stalpii pentru reteaua electrica pentru firobuze...
In aceste conditii imi vine imposibil sa mai cred ca strada principala din Dumbravita se va mai largi...
Si cum bojin n-a reusit in mandatul sau de 4 ani sa faca macar un obiectiv major de infrastructura pe care l-a lansat in campania electorala (nici macar vreo legatura ocolitoare catre AS), s-a trezit acum cu realizari ZERO si incearca sa caute si sa gaseasca vinovatii cand de fapt el insusi este vinovatul nr 1...
Iata o lista scurta a "proiectelor" lansate de bojin...
-o legatura noua intre Calea Aradului si AS
-centura de sud si etapa 2 de vest
-largirea drumului la 4 benzi catre aeroport
-spital (american) la Giroc
-complexul cjt la fostul comisariat
-repararea si punerea in functiune a ecluzelor la Sanmihai si Uivar
-construirea de cjt a 3 autogari moderne in zone diferite din oras, la iesiri...
Iata, nici macar un obiectiv realizat din aceasta lista scurta...
Postarea mea poate parea

Postat 24 ianuarie 2016 - 21:59
mile, la 24 ianuarie 2016 - 17:52, a spus:
Din pacate si eu l-am votat

mile, la 24 ianuarie 2016 - 17:52, a spus:
A doua pecetluire s-a petrecut cand au fost planatati stalpii pentru reteaua electrica pentru firobuze...
M-am uitat de mai multe ori la acest drum si cred ca ar fi loc de o largire la 4 benzi pana dupa Ferventia, cand drumul o face spre dreapta. Acum sunt 3 benzi, iar stalpii sunt pusi la 1m...1,5m de marginea drumului, deci inca vreo 2...3m. Daca se pun borduri exact langa stalpi, ca pe noul tronson largit, am putea avea 4 benzi pana dupa Ferventia. Si daca cei 330m largiti in Timisoara chiar au facut MINUNI in trafic, eu zic ca si acest kilometru si ceva, daca s-ar largi, ar ajuta traficul la fel de mult.
Aceasta postare a fost editata de marius2002: 24 ianuarie 2016 - 22:01
Postat 24 ianuarie 2016 - 22:26
Sent from my iPhone using Tapatalk
Postat 24 ianuarie 2016 - 23:25
Si mai adaug ceva nu stiu daca s-a zis. Am vazut intr-un articol ca Bojin da vina pe cei 24 de parlamentari care cica nu au facut nimic.
Sunt de acord ca parlamentarii de timis sunt slabi dar in alocarea de resurse ei chiar nu prea pot face nimic. Amendamentele la buget nu se mai voteaza pot insa depune interpelari si scrisori catre MT in cel mai bun caz.
Su nu imi spuna mie nimeni ca:
- parlamentarii din zona TarguJiu au facut sa se faca centura si stadion in vremea lui Ponta
- parlamentarii din zona Cluj au facut sa se faca centura, stadion sala polivalenta, etc pe vremea lui Boc.
Totul se decide politic presupun ca intr-un cerc de 10-20 oameni daca nu chiar mai putin. Adevarul ca nu avem pe nimeni in acel cerc.
Postat 25 ianuarie 2016 - 10:18
Zoltan Cs, la 24 ianuarie 2016 - 22:26, a spus:
S-a facut o proba, sa zic asa, intr-o sambata cu semaforul dat in functiune. Mi-a zis cineva ca a fost JALE! Coada era pana in centrul Dumbravitei. SAMBATA!! Dupa cateva ore s-a revenit la galben intermitent si traficul a revenit la normal. Si eu zic acelasi lucru, ca acel semafor va fi un mare rau cand va functiona. Dar ce facem cu cei ce vor circula pe inelul IV cand va fi gata? Iata o ecuatie greu de rezolvat...
Cat despre "probabila si discutata" largire si avand in vedere acel semafor care va trebui pus in functiune (cand va deveni functional inelul IV), eu cred ca vor fi de folos 4 benzi, cel putin pana in Ferventia. Sa vedem cine va fi in fruntea CJT-ului din vara, poate va face ceva...
Aceasta postare a fost editata de marius2002: 25 ianuarie 2016 - 10:19
Postat 25 ianuarie 2016 - 10:50
Aceasta postare a fost editata de sbogdan: 25 ianuarie 2016 - 10:51
Postat 25 ianuarie 2016 - 12:06
Postat 10 octombrie 2018 - 13:57
Anunt de participare nr. CN1004937
pentru acesare documentatie: http://sicap-prod.e-.../view/100017125
Termen de depunere a ofertelor: 14.11.2018 15:00
Aceasta postare a fost editata de Branko: 11 octombrie 2018 - 07:17
Postat 10 octombrie 2018 - 15:39
Branko, la 10 octombrie 2018 - 13:57, a spus:
Anunt de participare nr. CN1004937
pentru acesare documentatie: https://sicap-prod.e.../view/100017125
Termen de depunere a ofertelor: 14.11.2018 15:00
Fain, pacat ca nu pot accesa site-ul. Eu eram curios daca drumul cu 4 benzi va avea parapeti, stalpi de iluminat (ca de ex centura Aradului) sau va fi fi un simplu drum cu 4 benzi ca si drumul de la intrarea dinspre Arad
Postat 10 octombrie 2018 - 16:49
https://ufile.io/whcnu
ar trebui sa fie toate detaliile acolo. nu am gasit iluminat sau parapeti.
la Arad cred ca au iluminat doar pe autostrada, si pe centura in zonele locuite
Aceasta postare a fost editata de Elphax: 10 octombrie 2018 - 16:50