STP Timișoara Forum: Pablo - STP Timișoara Forum

Salt la continut

Imagine postata
Pagina 1 din 1

Pablo Propun o pagină dedicată revistei presei expirate - PABLO să-i fie num

#1 Useril este offline   fleetwood 

• Membru autentic
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 98
  • Inregistrat: 04 iulie 19

Postat 07 februarie 2025 - 19:55

OK, mi-e drag Pablo, din când în când, adică rareori - adică doar atunci când își spune vreo părere pe subiect. Am făcut un print screen, ieri, îl postez, tot așa de înțepenit este și la ora asta... Dragă Pablo, nu-i concurs de prime time news pe aici, în plus dai și multe redundante și expirate. Ești super enervant, e forum de discuții, nu de vigilență în search pe net cu tag Timișoara. Take a break!

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: Pablo-r.jpg

Aceasta postare a fost editata de fleetwood: 07 februarie 2025 - 20:05

3

#2 Useril este offline   BogdanTm 

• Membru VIP
  • Grup: VIP
  • Postari: 2348
  • Inregistrat: 06 septembrie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Timisoara
  • Interese:trenurile, calatoriile,sahul

Postat 07 februarie 2025 - 21:47

Interesant ar fi daca este chiar real..sau un Robotel din tara lui Xi? Asa se castiga si audienta electorala mai nou...si mie mi da cu virgula "vigilenta" si prefer sa impartasesc pareri decat sa fiu inundat cu flux breaking news de parca ar fi un site de tranzactii bursiere unde fiecare secunda si fiecare stire poate aduce sau poate pierde averi...
0

#3 Userul este online   Janto A. 

• Membru activ
  • Grup: * Membri activi *
  • Postari: 571
  • Inregistrat: 24 iunie 18
  • Locatia:Timişoara

Postat 07 februarie 2025 - 23:05

Respect faptul ca incearca sa informeze lumea, dar, cateodata intru pe un topic si citesc acelasi lucru lecturat cu 10 minute inainte pe Tion sau opiniatimisoarei.

In plus, cand vad ca ultima postare dintr-o sectiune a fost a dumnealui, am impulsul de a nu deschide respectivul topic, stiind ca va fi doar o stire...

Aceasta postare a fost editata de Janto A.: 07 februarie 2025 - 23:06

1

#4 Useril este offline   Fantoma Tramvaiului 3 

• Membru activ
  • Grup: * Membri activi *
  • Postari: 1071
  • Inregistrat: 06 iulie 14
  • Locatia:Timișoara

Postat 08 februarie 2025 - 04:41

Subscriu, e foarte enervant sa vad aici in fiecare zi stirile cele mai random, in general de foarte mica importanta, postate doar de dragul de a fi postate, de multe ori si cu cateva zile intarziere. Totusi, aici e forum, exista atatea alte siteuri pentru stiri...
1

#5 Useril este offline   BogdanTm 

• Membru VIP
  • Grup: VIP
  • Postari: 2348
  • Inregistrat: 06 septembrie 08
  • Interese:trenurile, calatoriile,sahul

Postat 08 februarie 2025 - 09:49

Vezi postareaJanto A., la 07 februarie 2025 - 23:05, a spus:

Respect faptul ca incearca sa informeze lumea, dar, cateodata intru pe un topic si citesc acelasi lucru lecturat cu 10 minute inainte pe Tion sau opiniatimisoarei.

In plus, cand vad ca ultima postare dintr-o sectiune a fost a dumnealui, am impulsul de a nu deschide respectivul topic, stiind ca va fi doar o stire...

Exact asa procedez si eu. Cand vad ca din 12 topic noi 10 sunt stiri repostate nu mai am nici un chef sa le deschid si sa citesc...
0

#6 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 30087
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Locatia:RATT

Postat 08 februarie 2025 - 13:22

Va reamintesc ca puteti da "ignore" unui membru, astfel postarile lui nu vor mai fi in lista voastra de postari noi.
2

#7 Useril este offline   chapo 

• Membru autentic
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 122
  • Inregistrat: 14 ianuarie 23

Postat 08 februarie 2025 - 16:58

Nu e un robot. Am incercat sa ii explic ce inseamna TVA la o lucrare publica, am esuat
1

#8 Useril este offline   IlieB 

• Membru Senior*
  • Grup: Membri seniori
  • Postari: 792
  • Inregistrat: 06 iulie 15
  • Interese:Masini, Excursii, Istorie

Postat 08 februarie 2025 - 21:04

Sincer, nu vad ce alte persoane ar face ceva pe subforumuri, ca in afara de o mana (nu doua) abia mai scrie cineva.
1

#9 Useril este offline   MHN 

• Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 6087
  • Inregistrat: 29 noiembrie 09
  • Interese:Infrastructura & Investitii

Postat 10 februarie 2025 - 08:48

Ca-n orice domeniu, părerile sunt împărțite.
Și pe mine mă deranjează uneori multele postări, unele într-adevăr de mică importanță, însă alteori eu chiar fac revista presei de pe forum, datorită lui Pablo.
Fiindcă nu am timp să răsfoiesc website cu website, de multe ori intru pe forum și văd știri despre care altfel n-aș afla.

Confirm și eu că nu este vorba despre vreun robot/bot de-al lui Xi.
2

#10 Useril este offline   Doppler 

• Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 10572
  • Inregistrat: 14 februarie 11

Postat 10 februarie 2025 - 17:08

Nu m-am gandit la asta dar cand s-a facut referire ca ar fi un robot asa parea, pentru ca posta doar citatele.
Activitatea/munca lui este totusi utila, pentru ca nu mai posteaza asa des membri mai vechi.
Pe vremuri eu cautam in autorizatii de urbanism, de construire si anunturi de prin Renasterea ce umreaza sa fie construit dar nu mai am asa mult timp (rabdare) ca in tinerete.
3

#11 Useril este offline   dAImon 

• Membru activ
  • Grup: Membru Gold
  • Postari: 3889
  • Inregistrat: 25 martie 08

Postat 12 februarie 2025 - 16:23

De adăugat că dacă postările sunt relevante pentru topicul pe care au fost postate, chiar dacă doar se face revista presei, există o utilitate să zicem istorică.

Revenim peste 2 ani, sau 5 ani, sau chiar 10 ani, și putem urmări exact cum a decurs proiectul Cutare.

Eu unul chiar am avut ocazia să fac asta, acum niște ani, cînd am vrut să refac „traseul” proiectului de introducere a transportului în comun pe apă. Pur și simplu am vizitat forumul, am lecturat topicul dedicat, iar de-acolo am extras exact toate declarațiile de presă ale diverșilor edili & oficiali. Începînd cu proiectul de decolmatare (2008 parcă), pînă la introducerea vaporetto.

Aceasta postare a fost editata de dAImon: 12 februarie 2025 - 16:23

3

Arata acest topic

Pagina 1 din 1

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi