Aceasta postare a fost editata de caius: 08 februarie 2009 - 20:09
Carduri ACCES in teste pentru membrii activi ai forumului
Postat 08 februarie 2009 - 19:42
Da, dar se vand doar ptr. abonamentele generale si doar ptr. cei care platesc pretul integral....
Postat 09 februarie 2009 - 15:31
Pai se gasesc la toate chioscurile dar avand in vedere ca nici o casierita nu a spus ceva despre carduri , sa inteleg ca la bonamentele facute la studenti nu se elibereaza ?
Postat 09 februarie 2009 - 19:30
Pe moment nu. In scurt timp vor fi doar carduri.
Postat 11 aprilie 2009 - 00:06
Apropo de validari -e ok daca postez aici nu? - am vazut multe cazuri cand soferul sau vatmanul nu a validat sau setat de pe computerul sau inceputul calatoriilor din punct de vedere al transportului normal adica darea posibilitatii calatorilor sa valideze si se creeaza o confuzie amuzanta , acuma rad dar am patit si eu .De exemplu: Pe validator apare masajul "Apropiati cardul de sofer" dar majoritatea , daca nu cumva toti inteleg sa apropie cardul de sofer , un indem foarte ciudat la prima citire , eu am ras la inceput deoarece am inteles gresit dar mi-am dat seama tarziu ca este vorba de "Apropiati cardul de sofer" mesaj adresat soferului ci nu calatorilor , dar o faza tare a fost zilele trecute intr-un tramvai ... un baiat si o fata au venit din capatul vagonului motor pana in fata la vatman sa valideze deoarece pot face pariu ca au inteles ca si mine si vazand ca primesc acelasi mesaj de eroare baiatul a incercat sa ia legatura cu vatmanul .
Postat 11 aprilie 2009 - 17:02
Nici nu era rau daca lua legatura cu vatmanul si ii spunea sa treaca validatoarele in modul comercial.
Postat 13 aprilie 2009 - 01:08
De multe ori am mai vazut sa afiseze "Apropiati cardul de sofer" sau "Acces/Retragere" sau altele deci in cazul asta nu se poate valida dar cauza nu stiu care e , probabil uita sa puna pe modul comercial.