cosmote, la 30 Jan 2009, 02:56, a spus:
Nu e buna deloc ideea sa lasi calatorul sa astepte jumatate de ora dupa autobuz apoi inca cateva zeci de minute dupa tramvai ca sa ajunga din Freidorf la Gara mai ales ca s-a anuntat lucrari care vor dura cel putin un an. Si prin 2003-3004 s-a ma lucrat la linii dar nu a fost atata bataie de joc.
PRECIS se vor gasi iar destui destepti sa comenteze, eu nu am facut altceva decat sa spun acelora care nu stiu in ce hal se calatoreste pe linia 3 , linie defavorizata intotdeauna de RATT.
Sa fim sinceri! Nu fac pe nimeni om prost sau needucat! Dar nu stiu cine-i mai ca celalalt, ala care aduce acuzatii fara a se gandi, sau cel care isi exprima parerea si intreaba inainte de a jigni!
Domnul mile, sa stiti ca de o vreme pe linia 3 circula numai GT3 + catve Hansa(cel cu INTEGRA) mai des. Daca observam cu atentie aceste tramvaie , observam ca au ajuns intr-un hal de nedescris. Si ele circuland fregvent pe 3. Am fost de multe ori in aceea zona, si am vazut ce fel de fete urca de la liceau, si mai incolo.