Investitii diverse De mica anvergura
Postat 29 mai 2014 - 23:55
Nu cred ca un AC clasic poate sa regleze temperatura aerului suflat, de aceea e si recomandat sa nu setezi o viteza mare a ventilatorului.
Uranus Plaza:

Nu se vad progrese la exterior dar lucreaza in interior, cel putin la instalatia electrica (informatie din interior). Termopanele parca nu erau data trecuta.
Uranus Plaza:
Nu se vad progrese la exterior dar lucreaza in interior, cel putin la instalatia electrica (informatie din interior). Termopanele parca nu erau data trecuta.
Postat 06 iunie 2014 - 18:40
Nu intra nimeni, ca era gard de caramida si fier forjat acolo.
Au facut-o ai nostri acum, cica pentru muzeu sau pentru oricine plateste.
Va avea si supraveghere video, camerele urmand a fi cuplate la monitoarele portarului nostru.
Va avea si supraveghere video, camerele urmand a fi cuplate la monitoarele portarului nostru.
Postat 07 iunie 2014 - 09:55
Imi place mult solutia aleasa la intrarea in parcare, cu acea insula...Probabil ca stalpul stradal incurca cumva construirea unei intrari clasice insa solutia aleasa (cu insula) mi se pare una foarte eleganta si placuta ochiului...Felicitari celui care a fost cu aceasta idee!...
Postat 19 iunie 2014 - 14:11
Nu prea inteleg ce o sa faca acest institut si mai ales de ce o sa fie al primariei:
cu primaria tm
Citeaza
2100/17.06.2014
MUNICIPIUL TIMISOARA PRIN DIRECTIA TEHNICA
TREBONIU LAUREAN nr.15
Obtinerea AC - Lucrari de tip B ) - Constructii pentru Institutii si Servicii - Construire " Institut de Cercetari in Sisteme Inteligente de Transport Timisoara "
TREBONIU LAUREAN nr.15
Obtinerea AC - Lucrari de tip B ) - Constructii pentru Institutii si Servicii - Construire " Institut de Cercetari in Sisteme Inteligente de Transport Timisoara "
cu primaria tm
Postat 21 iunie 2014 - 00:40
Nu-mi amintesc acum unde se discuta acum ceva timp ca se va construi Centrul de Management al traficului.
Dar poate ca nu este nicio legatura.
Postat 21 iunie 2014 - 08:39
M-H-N, la 21 iunie 2014 - 00:40, a spus:
Nu-mi amintesc acum unde se discuta acum ceva timp ca se va construi Centrul de Management al traficului.
Dar poate ca nu este nicio legatura.
Centrul de Management al traficului o sa fie pe Bd. Iuliu Maniu (Resita), cladirea a fost construita acum multi ani, in timpul mandatului lui Ciuhandu (penultimul).
Postat 22 iunie 2014 - 01:35
Citeaza
2100/17.06.2014
TREBONIU LAUREAN nr.15
TREBONIU LAUREAN nr.15
cu primaria tm
Str. Treboniu Laurian nr. 15:
Werk str. Grigore Alexandrescu:
Postat 22 iunie 2014 - 09:50
Atunci o fi altceva.
Multam pentru precizari. Si pentru imagini, evident
Multam pentru precizari. Si pentru imagini, evident
Postat 27 iunie 2014 - 11:41
Nu stiu daca au mai aparut info despre baietii astia. S-au miscat destul de repede se pare
E oficial: s-a lansat Nordic Residence. Cel mai nou ansamblu rezidential din Timisoara
Pe site-ul lor sunt mai multe detalii.
De curiozitate, nu pe acolo trebuia sa treaca acel 4 benzi de legatura cu autostrada care sa ocoleasca Dumbravita?
E oficial: s-a lansat Nordic Residence. Cel mai nou ansamblu rezidential din Timisoara
Pe site-ul lor sunt mai multe detalii.
De curiozitate, nu pe acolo trebuia sa treaca acel 4 benzi de legatura cu autostrada care sa ocoleasca Dumbravita?

Ajutor