STP Timișoara Forum: Propuneri de noi parcari subterane si supraterane - STP Timișoara Forum

Salt la continut

• (20 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Propuneri de noi parcari subterane si supraterane

#121 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 30167
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:RATT

Postat 26 martie 2014 - 22:50

Pai, nu ei ar fi principalii ocupanti ai unui garaj suprateran in zona? :intrebare: Probabil ar beneficia de niste abonamente preferentiale. (si nici nu si-ar mai bate capul cu inchiderea si deschiderea usilor din tabla)
0

#122 Useril este offline   Raoul94 

• Membru Gold
  • Grup: Membru Gold
  • Postari: 2401
  • Inregistrat: 15 mai 10
  • Locatia:Timisoara

Postat 26 martie 2014 - 23:28

Florin, nu uita ca in garaj mai incap si cateva borcane cu muraturi si posibil un butoi cu varza, iar daca au si groapa, o intreaga magazie.
0

#123 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 26 martie 2014 - 23:36

Asta da. Cam aste era rolul celor demolate pana acum. :mad:
1

#124 Useril este offline   Pelbartus 

• Membru VIP
  • Grup: VIP
  • Postari: 733
  • Inregistrat: 29 aprilie 12

Postat 27 martie 2014 - 09:49

Nu cred ca e asa o mare problema accesul la aceasta viitoare parcare. Avem trei posibile intrari:
1. De pe Mihai Eminescu, in dreptul cladirii Politehnicii.
2. Din lateralul liceului Ungureanu.
3. In dreptul statiei ratt de pe Bratianu, desi se mai taie cativa pomi, dar macar zona va fi mai igienizata. In prezent parcul e foarte nefrecventabil. :(
2

#125 Useril este offline   mile 

• Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 10862
  • Inregistrat: 08 octombrie 08
  • Locatia:Regiunea Banat
  • Interese:Navigatia pe Bega, tramvaie si firobuze

Postat 05 mai 2014 - 21:12

Iata in timp ce noi si autoritatile noastre locale o tot sucim pe stanga si pe dreapta, despicam firul in 44, altii se misca si progreseaza...

La Oradea este inaugurata o parcare supraetajata cu trei etaje, 457 locuri de parcare si a costat aproape 4 milioane de euro...

La noi bla,bla,bla...

Digi24/Oradea
5

#126 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 05 mai 2014 - 22:43

Mie imi pare foarte mica, dar tot e mai mult decat nimic. -_-
1

#127 Useril este offline   mile 

• Moderator

Postat 06 mai 2014 - 17:47

Adica ii mica cladirea sau ...sunt putine locuri de parcare? In ce sens ii "mica"?...

Cladirea are trei etaje insa parcarea este pe cinci nivele, subsol (demisol), parter + 3 etaje si ceva terasa sus...practic 6 nivele...Iar ecologistii si nu numai se pot bucura pentru ca, cladirea va fi "imbracata" in verdeata,...cu iedera probabil.

Iata o solutie si pentru todoran13 vis-a-vis de parcarea din parculetul Bratianu din Timisoara...la care nu ma opun...
1

#128 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 06 mai 2014 - 20:32

Ca numar de locuri de parcare. Imi par putine.
0

#129 Useril este offline   mile 

• Moderator

Postat 06 mai 2014 - 22:10

Pai cam jumate din masinile parcate in "Cetate" la noi inainte de actualele santiere...Deci am avea nevoie de doua astfel de parcari, una la Cazarma U si cealalta in parculetul Bratianu...
2

#130 Useril este offline   todoran13 

• Membru activ
  • Grup: * Membri activi *
  • Postari: 207
  • Inregistrat: 28 martie 08

Postat 07 mai 2014 - 15:39

Vezi postareamile, la 06 mai 2014 - 17:47, a spus:

Iata o solutie si pentru todoran13 vis-a-vis de parcarea din parculetul Bratianu din Timisoara...la care nu ma opun...

Da, este o solutie "verde" care din pct meu de vedere se preteaza in locul garajelor, probabil s-ar incadra bine la marginea parcului.
1

#131 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 07 mai 2014 - 23:43

Vezi postareamile, la 06 mai 2014 - 22:10, a spus:

Pai cam jumate din masinile parcate in "Cetate" ...

Crezi ca doar 1000 de masini aveam parcate prin centru? :intrebare:
0

#132 Useril este offline   mile 

• Moderator

Postat 08 mai 2014 - 17:58

Da, cam pe acolo...vorbesc de stradutele din cartierul Cetate... :eusa_think:
0

#133 Useril este offline   MHN 

• Moderator
  • Postari: 6118
  • Inregistrat: 29 noiembrie 09
  • Interese:Infrastructura & Investitii

Postat 15 decembrie 2014 - 21:30

Primăria finanţează parcarea din spatele magazinului Bega

oradetimis.oradestiri.ro

Citeaza

Municipalitatea a căutat, luni bune, un investitor care să amenajeze o parcare supraetajată în spatele magazinului Bega, însă ofertelor celor interesaţi au întârziat să apară.
Şi cum în zonă e mare nevoie de locuri de parcare, primarul a decis ca administraţia locală să realizeze o parcare supraetajată acolo.

În spatele magazinului Bega vor fi create astfel în jur de 500 de locuri de parcare.
În luna mai, primarul Nicolae Robu spunea că ar fi trei firme interesate să amenajeze parcarea, care ar fi cumpărat caietul de sarcini. Nicio societate nu s-a prezentat însă la licitaţiile publice care au urmat.
Urmează ca municipalitatea să facă un studiu de fezabilitate pentru a afla la cât se ridică valoarea investiţiei.

Asteptam confirmari documentate si actiuni vizibile din partea primariei!
0

#134 Useril este offline   Doppler 

• Moderator
  • Postari: 10593
  • Inregistrat: 14 februarie 11

Postat 04 ianuarie 2015 - 12:36

Unde sint acele 4000 de locuri de parcare? Intre blocuri? Cite locuri de parcare s-au pierdut in zona centrala?

Citeaza

Primarul Timişoarei susţine că anul acesta va începe cel puţin construcţia unei parcări supraterane de 500 de locuri, în spatele magazinului Bega, iar municipalitatea intenţionează să realizeze alte două parcări subterane sub parcurile din stânga şi din dreapta bulevardului I.C. Brătianu, odată cu realizarea pasajului din Piaţa Victoriei.

“Până acum am realizat aproape 4.000 de locuri de parcare, de la începutul mandatului. Problema parcării este critică, nu o rezolvăm anul acesta sută la sută, dar parțial o rezolvăm. Cu certitudine vom realiza în 2015 parcarea supraterană din spatele magazinului Bega, care va avea aproximativ 500 de locuri. Dar nu va fi suficient. Vom da drumul și proiectului de închidere a Inelului I de trafic, care presupune transformarea pasajului actual din Piața Victoriei în pasaj auto. Vor începe săpăturile în 2015. Iar în continuarea lui vrem să realizăm o parcare subterană de vreo 700 de locuri, sub parcurile care sunt în stânga și în dreapta bulevardului I.C. Brătianu. Nu va fi afectată deloc vegetația, se va lucra în subteran și se va ajunge până înspre Banca Națională cu această parcare. Nu cred că vom finaliza anul acesta, dar categoric vom începe lucrările. Va fi șantier, dar nu va deranja foarte mult”, a explicat Nicolae Robu.

...

tion
0

#135 Useril este offline   MHN 

• Moderator

Postat 04 ianuarie 2015 - 13:43

Nu-s avocatul primarului, insa io-s de parere ca astea-s articole scoase din arhiva anului 2014, din lipsa de evenimente in aceasta perioada a anului.
Ma-ndoiesc ca primarul s-a intors din concediu chiar pe 1 Ianuarie si a inceput sa ne destainuie planurile sale pentru 2015.
Trebuie ca si jurnalistii sa-si ia cumva salariul in luna Ianuarie a anului.

In plus, cred ca ar fi bagat o imagine cu primarul explicandu-le cele prezentate in articol. Dar el s-ar putea sa fie inca in concediu.

PS: La fel ca si in cazul articolelor despre metrou.
1

#136 Useril este offline   cseh_17 

• Moderator
  • Postari: 12614
  • Inregistrat: 18 martie 08
  • Locatia:Bergisch-Gladbach / Köln

Postat 04 ianuarie 2015 - 14:04

Legat de stiurea cu metroul, culmea ca toata valva a plecat de la un site de stiri, NO FACE NO NAME NO NUMBER, si POC au preluat-o mai toti :Facepalm_emote_gif: Atat despre sursele credibile.

Cat despre locurile de parcare, in zona Soarelui s-au realizat... multe. Acuma 4000, nu o fii, dar 500 poate chiar mai mult sunt. :eusa_think:
3

#137 Useril este offline   cstm 

• Membru activ
  • Postari: 400
  • Inregistrat: 14 ianuarie 14

Postat 16 ianuarie 2015 - 23:58

Se pare ca s-a complicat foarte mult situatia cu parcarea din spatele Bega, terenul a devenit proprietate privata.

http://mobil.tion.ro.../detail/1495637

http://www.opiniatim...-ce/16/01/2015/

PS: MHN te rog, chiar insist, sa nu imi mai corectezi (sau atentionezi despre) greselile gramaticale. Imi pare rau ca nu am niste maini mici si finute cu care sa am o dexteritate mare in a butona literele telefonului si pana la urma nu toti ne-am nascut mari naratori, iubitori a gramatici, si nu sunt nici unicul de aici care face greseli (chiar presupun ca acele greseli nu au impedicat pe nimeni in a inteleaga ce am scris). Daca intr-adevar te deranjeaza sau e ceva personal atunci te rog ignora-mi postarile.

Aceasta postare a fost editata de cstm: 17 ianuarie 2015 - 15:00
Motiv editare: Corectare erori gramaticale

0

#138 Useril este offline   MHN 

• Moderator

Postat 17 ianuarie 2015 - 03:08

Cam nasoala situatia.
In stilul caracteristic, presimt ca proprietarii de la Bega vor tergiversa la nesfarsit o eventuala investitie in parcarea sub/supraterana.
0

#139 Useril este offline   cstm 

• Membru activ
  • Postari: 400
  • Inregistrat: 14 ianuarie 14

Postat 17 ianuarie 2015 - 16:25

In zona ramane realizarea parcari subterane, realizat prin proiectul Pasajului Victoriei, si posibila parcare supraetajata in Parcul IC Bratianu.

Deci inca cativa ani cu locuri de parcare insuficiente in zona centrala.
0

#140 Useril este offline   mile 

• Moderator

Postat 17 ianuarie 2015 - 19:32

Iata, colegul care sustinea ca vom avea prea multe locuri de parcare in perimetrul Parcului Civic, are motive de bucurie. Parcarea pomenita mai sus este sub un mare semn de intrebare (?), constructie care tocmai trebuia sa inceapa cat de curand, dupa spusele primarului...

Dar apare o alta problema in opinia mea. S-au facut studiile si proiectul fara ca primaria sa stie, respectiv sa nu stie, ca terenul in discutie este al altcuiva?...Acest aspect mi se pare inadmisibil...Cand pleci la un astfel de drum, intai faci o verificare sa vezi cine este proprietarul terenului!...
1

Arata acest topic

• (20 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou