STP Timișoara Forum: Noi hypermarketuri, supermarketuri, retaileri de mobila si bricolaj - STP Timișoara Forum

Salt la continut

• (170 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • 73
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Noi hypermarketuri, supermarketuri, retaileri de mobila si bricolaj Generalitati si discutii Evaluare topic: ***** 3 Voturi

Poll: Ce hypermarket / supermarket preferati? (252 membri au votat)

De unde preferati sa va faceti cumparaturile alimentare in Timisoara?

Nu puteti vedea rezultatele acestui sondaj, pana cand nu votati . Va rugam sa va logati si sa va exprimati votul dvs. pentru a vedea rezultatele acestui sondaj.

Ce retailer de bricolaj preferati?

Nu puteti vedea rezultatele acestui sondaj, pana cand nu votati . Va rugam sa va logati si sa va exprimati votul dvs. pentru a vedea rezultatele acestui sondaj.

Ce retailer de mobila preferati?

Voteaza Vizitatorii nu pot vota

#1401 Useril este offline   todoran13 

• Membru activ
  • Grup: * Membri activi *
  • Postari: 207
  • Inregistrat: 28 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Timisoara

Postat 25 martie 2014 - 14:49

Se intampla foarte des asta si as zice ca e greseala daca nu ar fi intotdeauna un pret mai mare la casa decat la raft. Si e valabil in principal la Auchan la sucuri si bere dar nu numai. Ce e si mai deranjant e atitudinea angajatilor de la Relatii Clienti care parca sunt scarbiti cand trebuie sa faca un retur. Ce sa mai zic de scuze... acestea lipsesc.
0

#1402 Useril este offline   Shhhh 

• Membru activ
  • Grup: * Membri activi *
  • Postari: 1022
  • Inregistrat: 10 mai 12

Postat 25 martie 2014 - 22:18

Pare-se ca vin vremuri grele pentru piata de bricolaj. Dupa vanzarea Praktiker si Bricostore, se pare ca alte doua lanturi se pregatesc de un exit de pe piata est-europeana.

Obi se pregăteşte să plece din România

Tablouri puse la bataie pentru a salva bauMax de insolventa
0

#1403 Useril este offline   MHN 

• Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 6123
  • Inregistrat: 29 noiembrie 09
  • Interese:Infrastructura & Investitii

Postat 26 martie 2014 - 06:48

Cei de la OBI nu au nicio unitate in vreunul din orasele mari (Cluj, Constanta, Craioava, Iasi sau TM).
Deci, fara vreo suparare, nu inteleg la ce se asteptau sa realizeze in Romania, avand un plan de expansiune ce a inceput cu unitati in Arad, Ploiesti sau Pitesti?!

Despre baumax, nu prea am ce sa spun, decat ca unitatea din sudul TM a fost pozitionata intr-un viitor parc comercial care, din cauza ca nu a fost realizat inca, reprezinta principala cauza a valorilor de trafic scazute.

Pana la urma, cea mai sanatoasa expansiune pentru un retailer de bricolaj strain este cea aplicata de catre Hornbach.
0

#1404 Useril este offline   aristotelro 

• Membru senior
  • Grup: Membri seniori
  • Postari: 388
  • Inregistrat: 15 noiembrie 11

Postat 26 martie 2014 - 12:16

:up_arow:

OBI au inceput cu stangul, e drept.
Iar Baumax, la Timisoara, ar fi putut finanta intrarea din sensul giratoriu si ar fi avut o alta pozitionare. Asa.. Eu de pilda evit Baumaxul tocmai pentru ca nu ma simt confortabil la iesire. E o improvizatie acolo.

Aceasta postare a fost editata de M-H-N: 26 martie 2014 - 12:41
Motiv editare: Nu este necesara citarea in mesajul imediat urmator.

2

#1405 Useril este offline   MHN 

• Moderator
  • Postari: 6123
  • Inregistrat: 29 noiembrie 09
  • Interese:Infrastructura & Investitii

Postat 26 martie 2014 - 12:43

Da, cred ca ai dreptate si cu accesul din sensul giratoriu, respectiv iesirea alambicata, acest aspect reprezentand, de asemenea, un motiv important.
0

#1406 Useril este offline   Wegmann 

• Membru Gold
  • Grup: Membru Gold
  • Postari: 2282
  • Inregistrat: 09 decembrie 08
  • Locatia:Erlangen/Nürnberg

Postat 26 martie 2014 - 15:01

In materie de bicolaj presupun ca se vor mai retrage si alte retele. A cam trecut mania constructiilor. Doar tre sa va uitati prin tara cate case neterminate exista. In paralel se vor retrage si bancile care au finantat toata prostia. E normal. Au credite neperformante su duiumul si firme care au disparut peste noapte.
0

#1407 Useril este offline   cseh_17 

• Moderator
  • Postari: 12614
  • Inregistrat: 18 martie 08
  • Locatia:Bergisch-Gladbach / Köln

Postat 27 martie 2014 - 00:53

E oficial! Ingerii Galbeni au fost interzisi in parcari la Timisoara. Ce le impune Nicolae Robu supermarketurilor!

Citeaza

TIMISOARA. Consilierii locali din Timisoara au interzis Ingerii Galbeni, dar si alte firme care ofera servicii de ridicari masini. Acestea nu vor mai avea voie sa incheie contracte cu marile magazine din oras, pentru a ridica sau bloca masinile din parcarile private, dupa ce municipalitatea a primit o serie de plangeri de la timisorenii care s-au trezit cu autoturismele ridicate din parcarile supermarketurilor din oras.

Opinia Timisoarei
2

#1408 Useril este offline   Doppler 

• Moderator
  • Postari: 10598
  • Inregistrat: 14 februarie 11

Postat 31 martie 2014 - 21:47

Amenda pt. HCL poate fi platita cu doar 2 masini ridicate:

Citeaza

Scandalul iscat de firma care ridica masini din parcarile supermarketurilor din Timisoara este departe de a se termina, desi Consiliul Local Timisoara a interzis societatilor comerciale sa blocheze sau sa ridice autoturisme din parcarile marilor magazine. Firma Ingerii Galbeni isi face plinul in continuare in parcarile supermarketurilor cu care a incheiat contracte. A patit-o si o timisoreanca ce si-a lasat vineri masina in parcarea unui supermarket din zona Circumvalatiunii. Cand sa mearga sa isi ia autoturismul, ia-l de unde nu-i! Unul dintre paznici i-a povestit ca seful de magazin a sunat la Ingerii Galbeni si i-a chemat sa ‘curete’ parcarea. Au ramas doar autoturismele angajatilor si ale clientilor. S-a dus imediat sa-si recupereze autoturismul de la depozitul firmei de tracari auto. Surprinza insa. Avea de plata peste 1.000 de lei si n-a putut sa-si preia masina decat dupa ce a semnat un act prin care se obliga sa nu-i dea in judecata pe cei de la Ingerii Galbeni.

...

“Toate centrele comerciale au obligatia sa deschida parcarile pentru clientii acestora sau sa controleze accesul acestora in bariere. In cazurile de mai sus, centrele comerciale au obligatia de a instiinta clientii cu privire la modalitatea de parcare, respectiv perioada de timp oferita pentru parcarea vehiculelor clientilor, precum si sanctiunile in caz de neconformare. Se interzice blocarea, ridicarea, transportul si depozitarea vehiculelor de alte unitati cu exceptia celor autorizate de Primaria Timisoara. Se interzice depozitarea vehiculelor ridicate in alte spatii decat cele aprobate de Primaria Timisoara. Nerespectarea prevederilor se sanctioneaza contraventional cu amenda de la 2.000 – 2.500 de lei”, se arata in proiectul de hotarare.

...

opinia timisoarei

Pe mine ma deranjeaza ca cei care parcheaza pe locurile rezervate persoanelor cu handicap nu sint amendati de nimeni. :censored:

real s-a inchis, astazi a (re)inceput rebranduirea. Pentru lucrari folosesc 3 nacele (sau mai multe, 2 trailere goale am intilnit pe Calea Aradului, a 3-a era in parcare si a descarcat nacela pina am fost in Hornbach). Interesanta optiune, sa utilizezi nacele cu motor diesel in spatiu inchis. :crazy:

Imagine atasata: Auchan Aradului - 2014.03.31 - 01.jpg Imagine atasata: Auchan Aradului - 2014.03.31 - 02.jpg Imagine atasata: Auchan Aradului - 2014.03.31 - 03.jpg Imagine atasata: Auchan Aradului - 2014.03.31 - 04.jpg
Imagine atasata: Auchan Aradului - 2014.03.31 - 05.jpg Imagine atasata: Auchan Aradului - 2014.03.31 - 06.jpg Imagine atasata: Auchan Aradului - 2014.03.31 - 07.jpg Imagine atasata: Auchan Aradului - 2014.03.31 - 08.jpg
Imagine atasata: Auchan Aradului - 2014.03.31 - 09.jpg Imagine atasata: Auchan Aradului - 2014.03.31 - 10.jpg
1

#1409 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 30192
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Locatia:RATT

Postat 31 martie 2014 - 23:01

Sper ca deschiderea acestui nou Auchan sa-l degajeze pe cel in C.Sagului... :04:

P.S. De maine avem reclama Auchan pe "G"-uri, dar nu la marfa ci la posturi disponibile. :)
0

#1410 Useril este offline   mile 

• Moderator
  • Postari: 10862
  • Inregistrat: 08 octombrie 08
  • Locatia:Regiunea Banat
  • Interese:Navigatia pe Bega, tramvaie si firobuze

Postat 01 aprilie 2014 - 08:47

Zilele trecute (24.03.2014) aveam treaba la Finante (unde trebuia sa platesc o taxa de timbru verde, 950 de lei pentru care am stat "la coada" de la ora 9:50 pana la 15:45, adica 6 ore) si am cautat un loc de parcare la Billa. Abia am gasit un singur loc disponibil dupa cateva ture. Daca eram clientul Billei, chiar ca ma enervam. Daca te uitai la clientii din magazin, vedeai ca numarul lor este relativ mic fata de numarul masinilor din parcare...Nu mi se pare corect mai ales daca vorbim de o parcare particulara.
Solutia dupa mine ar fi parcare cu plata (bariere), plata care ti se anuleaza daca ai sub doua ore si ai si un bon fiscal din magazin eliberat in perioada celor doua ore. Cred ca astfel parcatul abuziv ar fi descurajat...

Peste drum de Billa, in spatele DM existau la acea ora zeci, poate sute de locuri de parcare libere la tariful de 2 lei/ora...vrem mereu sa fim smecheri si sa obtinem totul in mod gratuit...
0

#1411 Useril este offline   Doppler 

• Moderator

Postat 01 aprilie 2014 - 09:04

La Kaufland Gh. Lazar este cel mai onest fata de clienti: intrare cu bariere, primesti un ticket si parcarea este gratuita parca 150 minute, timp suficient sa mergi si pina la Fintante.

Cei de la Billa au adoptat anul trecut un sistem manual de parcare, 2 agenti de paza iti dadeau un bon pe care era scris cu pixul ora de sosire, la iesire se verifica durata de parcare. Ca urmare cei de la Alcatel nu au mai parcat la Billa, parcarea era mai mult goala. S-a renuntat la acest sistem dupa vreo luna. De ce? Cine stie, poate ca parcarea plina este o tehnica de marketing, ca magazinul sa para cautat.
0

#1412 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 01 aprilie 2014 - 12:45

Vezi postareamile, la 01 aprilie 2014 - 08:47, a spus:

am stat "la coada" de la ora 9:50 pana la 15:45, adica 6 ore)

Deci ai fi avut de plata 12 lei (parcarea) ca sa platesti o taxa? :uimit: Asta e cam aiurea.

Vezi postareaDoppler, la 01 aprilie 2014 - 09:04, a spus:

poate ca parcarea plina este o tehnica de marketing, ca magazinul sa para cautat.

Pai, nu stiu la cine prinde tehnica asta... Eu daca vad parcarea super aglomerata, plec in alta parte. -_-
0

#1413 Useril este offline   Doppler 

• Moderator

Postat 01 aprilie 2014 - 13:57

Macar de ai putea rezolva online problemele astea la Anaf care iti iau o zi de stat la cozi. Zilele astea am fost fascinat ca am putut sa obtin informatii si (aproape) sa rezolv niste probleme cu Enel la telefon in loc sa merg la sediul lor, sa imi iau numar de ordine si sa astept ore.
0

#1414 Useril este offline   Doppler 

• Moderator

Postat 05 aprilie 2014 - 23:33

Auchan Calea Aradului.

Imagine atasata: Auchan Aradului - 2014.04.04 - 01.jpg Imagine atasata: Auchan Aradului - 2014.04.04 - 02.jpg Imagine atasata: Auchan Aradului - 2014.04.04 - 03.jpg
Imagine atasata: Auchan Aradului - 2014.04.05 - 01.jpg Imagine atasata: Auchan Aradului - 2014.04.05 - 02.jpg

Astazi am auzit o reclama la radio, parca mai sint 5 zile pina la deschidere.
3

#1415 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 05 aprilie 2014 - 23:36

Clar. Vor sa prinda febra cumparaturilor de Paste.
0

#1416 Useril este offline   Doppler 

• Moderator

Postat 05 aprilie 2014 - 23:45

Billa a ales cel mai "ieftin" sistem de control al accesului in parcare: diavolii galbeni. Chiar, nici nu imi dau seama de ce au furat porecla echipajelor ADAC, de ce ar fi inger cineva care cere bani pentru ajutorul acordat.

Imagine atasata: Billa - 2014.04.04 - 1.jpg Imagine atasata: Billa - 2014.04.04 - 2.jpg Imagine atasata: Billa - 2014.04.05 - 1.jpg

Dupa regulamentul lor, daca merg la Bancpost sa scot bani de pe card pentru a putea cumpara din Billa, incalc regulamentul. De asemenea sa zicem ca fac cumparaturi din Billa dar daca dupa aceea merg la farmacie, de asemenea incalc regulamentul. :censored:

Se pare ca sistemul a fost implementat vineri. Ma intreb citi clienti de la Alcatel o sa aiba luni...
0

#1417 Useril este offline   cseh_17 

• Moderator
  • Postari: 12614
  • Inregistrat: 18 martie 08
  • Locatia:Bergisch-Gladbach / Köln

Postat 05 aprilie 2014 - 23:57

Parca postasem un articol care interzicea aceste manevre... :Facepalm_emote_gif:
0

#1418 Useril este offline   Doppler 

• Moderator

Postat 06 aprilie 2014 - 00:21

Amenda e mai mica decit incaseaza de la 2 clienti. In plus amenda poate sa fie contestata si cit dureaza procesul nu sint sigur ca mai pot sa fie amendati pentru aceeasi fapta.
0

#1419 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 06 aprilie 2014 - 09:47

Ok. Oricum, nu inteleg cum poti sa iei o masura ilegala, afisand acest lucru pe un panou, fara a se lua masuri impotriva ta. Sa inteleg ca daca pun un anunt cu "Atentie! Se fura din buzunare!", pot opera linistit? Si daca cineva ma da in judecata, oricum platesc o amenda penala mai mica decat valoarea obiectelor furate , operand in continuare pana la proces. :Facepalm_emote_gif:
Daca s-a stabilit prin HCL ca nu se pot ridica masinile, eu zic ca se poate merge pana la a-i acuza pe "ingerasi" de furt auto, care, parca e mai grav decat "parcare abuziva si tulburare de posesie"

P.S. A nu se intelege ca imi sustin cauza. Nu sunt client Billa si nici nu am parcat acolo niciodata.
2

#1420 Useril este offline   Viktor 

• Moderator
  • Postari: 4686
  • Inregistrat: 25 martie 08
  • Locatia:Timişoara
  • Interese:Filme, poze, distractie, calatorii etc.Imi plac foarte mult tramvaiele Wegmann GT4.

Postat 06 aprilie 2014 - 11:29

In poza postata de tine Doppler, mai mult ca sigur intraga parcare Billa-Penny este "pazita" de "diavolii galbeni", dat fiind faptul ca ambele firme sunt partea a uneia si aceiasi companie.
Oricum ca idee, toate cele 3 Billa sunt "pazite" de ei, iar mai nou vad ca aproape toate Super/Hiper/Mini-market-urile apeleaza la ei.
0

Arata acest topic

• (170 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • 73
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou