mile, la 05 aprilie 2012 - 18:14, a spus:
Iata ce spune actualul primar la 2 ani distanta conform articolului postat de Chagall preluat din adevarul.ro....
Chagall, la 15 martie 2014 - 17:46, a spus:

Bătaie de joc în zona istorică a Timişoarei. Primarul i-a trimis pe arhitecţi să înveţe cum se amenajează o piaţă la Sibiu şi Alba Iulia
Pavajul seamănă cu lucrarea din Parcul Rozelor, unde distanţele mari dintre pietrele cubice provoacă disconfort şi este impracticabil pe tocuri. Spaţiile goale sunt umplute cu pietriş, care vor face destul de dificil şi curăţirea pieţei. „Nu sunt mulţumit de acest pavaj. Am cerut arhitecţilor să găsească modalitatea prin care să facem toată zona istorică şi frumoasă dar şi funcţională. M-am exprimat cât se poate de concret. Este impardonabil să nu amenajăm această zonă astfel încât pe ea să ne putem plimba comod şi inclusiv doamnele şi domnişoarele. Aceste rosturi mari între pietre înseamnă un adevărat fiasco din punct de vedere funcţional. Am dat şi exemple. Am fost în asemenea locuri. Cu pantofi obişnuiţi m-au durut picioarele după o oră de plimbare. De altminteri piaţa era superbă. Nu vreau să spun localitatea. Dau exemplul Parcului Rozelor, unde este o uriaşă greşeală. Dacă eu aş fi fost primar nu aş fi permis-o. Trebuie să fie şi acordul celui care răspunde. Nimeni nu o să îşi exprime nemulţumirea faţă de arhitecţi dacă iese rău, toată răspunderea o partă primarul. Nu pot să acceăt soluţii care să conducă la nemulţumirea timişorenilor”, a declarat Nicolae Robu.
Sursa: Adevarul
Doppler, la 15 martie 2014 - 20:27, a spus:
Pavajul din Piata Unirii nu cred ca era potrivit pentru mers pe tocuri...
Vreau sa cred ca si din aceste motive se reabiliteaza Piata Unirii. Insa daca se pune din nou o alta piatra cubica, fie si cu rasina, se da cu biciul intr-un "rahat"....
In alta ordine de idei, era un moment si motiv bun pentru amenajarea unei parcari subterane in Piata Unirii...Dar poate peste alti 30-40....

PS Oricum, imi pare nespus de bine ca (si) primarul a observat aceste aspecte "marunte" (dupa unii) si vrea sa schimbe situatia existenta. Sper sa si reuseasca...