STP Timișoara Forum: Stiri despre transportul in comun din Timisoara - STP Timișoara Forum

Salt la continut

Imagine postata
  • (141 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 77
  • 78
  • 79
  • 80
  • 81
  • Ultima »

Stiri despre transportul in comun din Timisoara

#1561 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 30188
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:RATT

Postat 13 decembrie 2013 - 11:51

S-a facut.
0

#1562 Useril este offline   Doppler 

• Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 10595
  • Inregistrat: 14 februarie 11

Postat 13 decembrie 2013 - 11:59

Atit timp cit acea adeverinta este doar PREZENTATA la chioscul Ratt nu vad de ce cineva nu ar primi pomana fara adeveverinta, pe baza de zimbet, o floare etc.
0

#1563 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 13 decembrie 2013 - 12:02

Prezentat inseamna ca o lasi acolo. :04: Vanzatoarea trebuie sa aiba o justificare pe baza careia a eliberat gratuitatea.
0

#1564 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 13 decembrie 2013 - 12:06

Vezi postareaFlorin.B RATT, la 11 decembrie 2013 - 22:59, a spus:

Mda. Tanara avea cine stie ce afectiune, dar de vina e soferul autobuzului. :ico4:

S-a deschis dosar penal si soferul va fi anchetat in acest caz. Probabil se va termina nasol pentru el. :(
1

#1565 Useril este offline   Gabi S 

• Membru activ
  • Grup: * Membri activi *
  • Postari: 269
  • Inregistrat: 19 februarie 11
  • Locatia:Timisoara,Timis
  • Interese:Autobuze,Muzica

Postat 13 decembrie 2013 - 15:19

Se poate da numarul autobuzului ? sau numele soferului? ca is curios . :( daca merita sau nu.. Chiar daca unii soferi sunt putini mai rai sunt si ei oameni si de ce sa intre in puscarie pentru o fata care sta in autobuz ca la birt.. Nu zic ca nici soferul nu e de vina dar fata nu se tinea de nimica? Chiar a lesinat asa pur si simplu? ! :|
0

#1566 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 13 decembrie 2013 - 15:55

Nu am alte date, dar nici nu e cazul sa incepem un proces aici. Vom vedea cine a fost de vina. Autobuzul era echipat cu camere si cei care ancheteaza au si aceste date la dispozitie.
0

#1567 Useril este offline   emilut 

• Membru Gold
  • Grup: Membru Gold
  • Postari: 2310
  • Inregistrat: 05 ianuarie 10
  • Locatia:Timişoara

Postat 14 decembrie 2013 - 16:47

Despre ce e vorba?
0

#1568 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 14 decembrie 2013 - 18:23

Despre fata care a cazut din autobuz cand acesta a plecat din statie. Vezi postarea aceasta si link-ul de acolo
0

#1569 Useril este offline   Bobby 

• Membru activ
  • Postari: 1199
  • Inregistrat: 14 iulie 09
  • Locatia:Timisoara

Postat 17 decembrie 2013 - 00:20

Gratis cu RATT: cati timisoreni ‘defavorizati’ au cerut abonamente gratuite, pana la mijlocul lunii ianuarie?

Sursa: Opinia Timisoarei.

Banuiesc ca someri care nu pot prezenta o adeverita de venit nu primesc nimic...

Mare lucru nu cred ca s-a rezolvat infara de reducere a baltistilor... cei ce au salar peste 2000 lei clar isi permit si masina si nu vor renunta prea repede la ea...

In schimb vad cozi pe la ghiseie, cozi la care vor sta cel mai probabil si cei ce vor sa-si inoieasca abonamentul conta cost.
0

#1570 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 17 decembrie 2013 - 00:58

Pai cine sa-si inoiasca abonamentul contra cost? Poate doar cei cu salarii brute de peste 2000 de lei. Oricum, avem un talent inascut de a inventa o coada la care sa-si piarda vremea romanu'. :(
1

#1571 Useril este offline   cseh_17 

• Moderator
  • Postari: 12614
  • Inregistrat: 18 martie 08
  • Locatia:Bergisch-Gladbach / Köln

Postat 17 decembrie 2013 - 11:04

La romani se formeaza coada cu 2 ocazii: sau se da ceva gratis, sau e bataie si se poate holba lumea... :Facepalm_emote_gif:
0

#1572 Useril este offline   Goldmember 

• Membru activ
  • Postari: 259
  • Inregistrat: 10 decembrie 09

Postat 17 decembrie 2013 - 16:49

Un nou director la RATT,pacat ca e acelasi,unicul,inegalabilul...

http://www.tion.ro/i...-singur/1365606
0

#1573 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 17 decembrie 2013 - 19:17

Imagine atasata: 20131217_134219.jpg

S-ar parea ca din 1 ianuarie vom avea o noua linie metropolitana, linia M43 cu urmatorul traseu: Timisoara, Sacalaz, Beregsau Mare, Beregsau Mic si retur.
4

#1574 Useril este offline   Andy 

• Moderator
  • Postari: 2521
  • Inregistrat: 29 iunie 10
  • Locatia:zona metropolitană
  • Interese:Timișoara și zona metropolitană

Postat 24 decembrie 2013 - 12:23

RATT are program prelungit in noaptea de Revelion

Citeaza

Dacă intenţionaţi să vă petreceţi Revelionul în centrul Timişoarei şi nu dispuneţi de o maşină, puteţi opta pentru mijloacele de transport în comun ale RATT. Având în vedere manifestările organizate în Piaţa Victoriei, mai multe tramvaie, autobuze şi troleibuze vor circula şi după miezul nopţii, mai exact până la ora 3.00, anunţă reprezentanţii primăriei.

Programul de circulaţie al mijloacelor de transport în comun va fi prelungit de Revelion, în noaptea de marţi spre miercuri. Astfel, vor circula până la ora 3.00 tramvaiele de pe liniile 2, 6 şi 8, troleibuzele de pe liniile 14, 15 şi 16, şi autobuzele de pe liniile 33 şi Expres 7, anunţă reprezentanţii Primăriei Timişoara.

În noaptea de Revelion sunt programate mai multe concerte şi va fi organizat un foc de artificii în Piaţa Victoriei. Manifestările sunt programate a se desfăşura până după miezul nopţii. În centrul oraşului vor cânta Phaser, Silviu Paşca, Kamelia şi George Hora, iar după ora 24.00, după artificii, vor întreţine atmosfera DJ Optick şi Adrian Eftimie.
tion.ro
0

#1575 Useril este offline   mile 

• Moderator
  • Postari: 10862
  • Inregistrat: 08 octombrie 08
  • Locatia:Regiunea Banat
  • Interese:Navigatia pe Bega, tramvaie si firobuze

Postat 24 decembrie 2013 - 17:33

Este o mare prostie acest program de revelion la RATT precum a fost si anul trecut si-n anii trecuti...
1

#1576 Useril este offline   cseh_17 

• Moderator

Postat 24 decembrie 2013 - 17:41

Pentru ca? :eusa_think:

Nu de alta, dar spre exemplu in Köln daca nu ar circula tramvaiele TOATA noapte, orasul ar fi MORT!
0

#1577 Useril este offline   mile 

• Moderator
  • Postari: 10862
  • Inregistrat: 08 octombrie 08
  • Locatia:Regiunea Banat
  • Interese:Navigatia pe Bega, tramvaie si firobuze

Postat 24 decembrie 2013 - 17:48

Calatorii din Koln cred ca sunt mai civilizati. Astia de aici sunt mai degraba beti si pusi pe distrus. Apoi suprafata (orasului) Koln-ului cred ca este mai mare decat a Timisoarei. Ma apuca greata cand vad vomituri in mtc-uri...Ai uitat de unde ai plecat?...Chiar ieri pe la orele 18 am vazut o vomitura in tramvaiul 9,...cred ca 3551 era...
0

#1578 Useril este offline   cseh_17 

• Moderator

Postat 25 decembrie 2013 - 02:50

Aha, deci chiar ma bucur ca ati adus vorba de acest aspect. Ca eu povestesc doar partile frumoase ale experientei mele e una, dar adevarul cu totul altul.

Dupa cum am mai zis-o, in weekend tramvaiele circula toata noaptea. Cum lumea e libera, e la distractie. Clar ca un astfel de fenomen atrage dupa sine si conseciintele aferente. Vreau sa va spun ca in 19 ani de RATT pot numara pe jumatate de mana, de cate ori am vazut voma in tramvai. Daca e sa o luam pe cealalta parte, o mana nu imi va ajunge sa numar cate am vazut LUNA aceasta la KVB. experientele neplacute apar noaptea, cand tineretul si lumea pusa pe distractie se intoarce catre casa.

Ce am vrut sa spun eu defapt cu toate astea este urmatorul: stim cu totii cat de vai-si-amar e la noi, insa nu trebuie sa tragem cearsaful negru peste fiecare situatie. Si sa nu uitam ca nici in DE nu bate soarele in alt unghi. Va garantez ca daca luam 1000 de tineri intr-un interval de 3 ore pe 1 ianuarie + 1 tramvai, va garantez ca cel de aici va fii mai jegos, mizerabil si imputit.

Insa stiti unde va fii diferenta, si acest lucru creeand si iluzia pe care o au multi? A 2-a zi tramvaiul din Köln va iesi imaculat pe traseu, si nimeni nici nu isi va imagina ce era acolo cu doar cateva ore inainte... Pe cand la noi...
0

#1579 Useril este offline   Gygyman6 

• Membru Gold
  • Grup: Membru Gold
  • Postari: 3163
  • Inregistrat: 07 ianuarie 09

Postat 25 decembrie 2013 - 14:39

Nu cred ca e vorba aici neaparat de mizerie, cat de faptul ca lumea nu mai are incredere in transportul public. Adica la ora 2-3 nu va mai folosii prea multa lume varianta asta in favoarea taxiurilor.
0

#1580 Useril este offline   Doppler 

• Moderator
  • Postari: 10595
  • Inregistrat: 14 februarie 11

Postat 26 decembrie 2013 - 19:41

Taxiul este prea ieftin fata de transportul in comun. Biletul pt 2 persoane face cit o calatorie cu taxiul (exagerez putin dar asta este ideea).

Citi platesc bilet in noaptea de revelion? Daca nu sint clienti platitori, de ce sa functioneze?
0

Arata acest topic

• (141 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 77
  • 78
  • 79
  • 80
  • 81
  • Ultima »

3 useri citesc topicul