STP Timișoara Forum: Retail - STP Timișoara Forum

Salt la continut

• (16 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Retail

#141 Useril este offline   Bogdan14 

• Membru activ
  • Grup: * Membri activi *
  • Postari: 282
  • Inregistrat: 16 august 09
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Timisoara

Postat 22 iunie 2013 - 11:00

In locul lui Billa se face?
Saracii, imi amintesc ca numai la inceputul lunii iara isi faceau reclama la noul concept de magazin. :ico3:
0

#142 Useril este offline   Doppler 

• Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 10598
  • Inregistrat: 14 februarie 11

Postat 22 iunie 2013 - 17:03

Se precizeaza cu citeva pagini in urma, Billa s-a impartit in 2, intr-o jumatate s-a restrins Billa, in jumatatea eliberata se deschide Penny, pt ca are acelasi proprietar. Aceasta solutie a mai fost folosita si in alte orase.
0

#143 Useril este offline   Doppler 

• Moderator

Postat 24 iunie 2013 - 14:05

Am crezut ca demonteaza totemul vechi de la Billa Circumvalatiunii dar il "renoveaza":

Imagine atasata: Billa - 2013.06.23 - 1.jpg Imagine atasata: Billa - 2013.06.23 - 2.jpg Imagine atasata: Billa - 2013.06.23 - 3.jpg
1

#144 Useril este offline   Chagall 

• Moderator
  • Postari: 10295
  • Inregistrat: 18 martie 08
  • Sexul:nespecificat

Postat 24 iunie 2013 - 16:38

Era ceva sa scrie Penny deasupra. :lol:
0

#145 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 30199
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Locatia:RATT

Postat 24 iunie 2013 - 17:01

Eu zic ca asa ar trebui. De ce sa ascunzi adevarul? :rad_masa:
0

#146 Useril este offline   Doppler 

• Moderator

Postat 24 iunie 2013 - 17:11

In afara de acest totem, care este pe coltul terenului, la interesectia Gh. Lazar - Circumvalatiunii, au turnat fundatia pt un nou totem, in dreptul intrarii in magazin (sa zicem in dreptul statiei RATT). Ma asteptam ca acolo sa mute acest totem si pe colt sa faca McDonalds-ul ala misterios.
0

#147 Useril este offline   Doppler 

• Moderator

Postat 25 iunie 2013 - 18:47

Poze de astazi:

Imagine atasata: Billa&Penny - 2013.06.25 - 01.jpg Imagine atasata: Billa&Penny - 2013.06.25 - 02.jpg Imagine atasata: Billa&Penny - 2013.06.25 - 03.jpg
Imagine atasata: Billa&Penny - 2013.06.25 - 04.jpg Imagine atasata: Billa&Penny - 2013.06.25 - 05.jpg Imagine atasata: Billa&Penny - 2013.06.25 - 06.jpg

Si reclama din posta:

Imagine atasata: Billa&Penny - 2013.06.25 - 07.jpg
0

#148 Useril este offline   Chagall 

• Moderator
  • Postari: 10295
  • Inregistrat: 18 martie 08
  • Sexul:nespecificat

Postat 25 iunie 2013 - 19:00

Si astfel Billa apune... incet, incet.
0

#149 Useril este offline   MHN 

• Moderator
  • Postari: 6124
  • Inregistrat: 29 noiembrie 09
  • Interese:Infrastructura & Investitii

Postat 29 iunie 2013 - 14:27

Update la harta:

Imagine atasata: Retail.TM.Map-June.2013.png
scurt.eu/RetailTM
0

#150 Useril este offline   Bogdan14 

• Membru activ
  • Grup: * Membri activi *
  • Postari: 282
  • Inregistrat: 16 august 09

Postat 30 iunie 2013 - 21:07

Nu cred ca am urmarit tot topicul... se face Brithouse in Freidorf?
Si daca stie cineva, e adevarat ca se construieste un Hornbach pe Bd. Liviu Rebreanu, aproape de intersectia cu Calea Martirilor? In zona asa circula vestea, ca va fi construit pe mai multe etaje.
0

#151 Useril este offline   mile 

• Moderator
  • Postari: 10862
  • Inregistrat: 08 octombrie 08
  • Locatia:Regiunea Banat
  • Interese:Navigatia pe Bega, tramvaie si firobuze

Postat 30 iunie 2013 - 21:33

Vezi postareaBogdan14, la 30 iunie 2013 - 21:07, a spus:

Si daca stie cineva, e adevarat ca se construieste un Hornbach pe Bd. Liviu Rebreanu, aproape de intersectia cu Calea Martirilor? In zona asa circula vestea, ca va fi construit pe mai multe etaje.

Da, patru in subteran si sase suprateran!
0

#152 Useril este offline   Doppler 

• Moderator

Postat 30 iunie 2013 - 23:02

:up_arow: :up_arow: Exista linga Kathrein un magazin din cadrul grupului Izometal dar cu gama restrinsa de produse. La situatia financiara a lui Cornu ma mir ca mai functioneaza si Brithouse-ul de pe Calea Buziasului, ma indoiesc de o extindere.

Hornbach il percep ca are politica magazinelor uriase si ma indoiesc sa deschida unul pe un spatiu mic, in mijlocul orasului.
0

#153 Useril este offline   MHN 

• Moderator

Postat 01 iulie 2013 - 06:04

Click pe link-ul de sub imaginea cu sinteza iar dupa ce se incarca harta de pe maps.google.ro dand click pe obiectivul care te intereseaza poti afla detalii.
De exemplu, despre Brithouse-ul de pe strada Cotrus, poti alfa ca s-a inchis.
N-am verificat personal daca asa este, ci am luat informatia de pe site-ul brithouse.ro
De fapt, de pe site-ul propriu aflam ca mai functioneaza doar o unitate in TM.

Confirm ceea ce a scris mile, mai sus.
Noi nu stim insa amplasamentul exact.
Daca afli ceva, te rugam sa revii.
0

#154 Useril este offline   Doppler 

• Moderator

Postat 04 iulie 2013 - 08:43

4 noi rulote Agil, oare cu mezeluri sau Pleskavita?

Citeaza

2131/03.07.2013 BORDEA IOSIF ALEXANDRU PENTRU SC AGIL SRL Cal. Buziaşului -Complex Comercial, str. Electronicii nr.4, 8, 10 obtinere A.C. - lucrari de tip h) - Constructii cu caracter provizoriu. Amplasare chioşc pe domeniul public.

2130/03.07.2013 BORDEA IOSIF ALEXANDRU pentru S.C. AGIL S.R.L. B-DUL SUDULUI obtinere A.C. - Lucrari de tip h) - Constructii cu caracter provizoriu. Amplasare chiosc pe domeniu public

2129/03.07.2013 BORDEA IOSIF ALEXANDRU pentru S.C. AGIL S.R.L. IOSIF BULBUCA colt cu Str. CALEA MARTIRILOR obtinere A.C. - Lucrari de tip h) - Constructii cu caracter provizoriu. Amplasare chiosc pe domeniu public

2128/03.07.2013 BORDEA IOSIF ALEXANDRU PENTRU SC AGIL SRL DALIEI obtinere A.C. - lucrari de tip h) - Constructii cu caracter provizoriu. Amplasare chioşc pe domeniul public.

CU primaria tm
0

#155 Useril este offline   MHN 

• Moderator

Postat 13 iulie 2013 - 10:19

Inevitabilul se produce:

Citeaza

​Grupul german Praktiker a cerut intrarea in faliment

Lantul german de magazine Praktiker a anuntat joi ca a depus cererea de intrare in faliment in fata unui tribunal din Hamburg (nord), oras unde se afla sediul sau, din cauza supra-indatorarii si a insolventei, scrie AFP.

[...]

sursa

Citeaza

Insolventa firmei Praktiker si fatalul 20% discount

"20% rabat la tot, in afara hranei de animale" sunau promotiile permanente ale retailerului de bricolaj Praktiker, in Germania. Prin reducerile masive de preturi, firma a incercat sa faca fata pe o piata tot mai concurentiala. Insa nu i-a reusit, dupa cum o arata cererea de intrare in insolventa, pe care Praktiker a depus-o joi la tribunal. Cursul actiunii pe bursa a cazut cu 70%, la 0,11 euro, iar 5.400 de angajati ai firmei sunt amenintati de somaj. Surpriza e insa doar a angajatilor. Jocurile erau mai demult facute, iar miercuri, 10 iulie, manageriatul firmei declara sec: „Conducerea Praktiker AG neaga prognoza de continuare pozitiva“.

[...]

sursa
0

#156 Useril este offline   mile 

• Moderator
  • Postari: 10862
  • Inregistrat: 08 octombrie 08
  • Locatia:Regiunea Banat
  • Interese:Navigatia pe Bega, tramvaie si firobuze

Postat 13 iulie 2013 - 11:39

Nu stiu cum mergea Praktiker-ul in Germania sau prin alte parti insa mereu m-am intrebat cum de functioneaza inca in Timisoara, mai ales unitatea din Calea Sagului unde mai merg din cand in cand...Este mai mereu pustiu de cumparatori.

Am impresia ca in continuare vom avea surprize, doar ca nu stiu cine urmeaza la rand...

Aceste hiper-magazine trebuie sa aiba un rulaj serios de marfa ca sa functioneze. Daca n-au rulaj atunci maresc preturile. Marind preturile, scade numarul clientilor si astfel se apropie de faliment, sau de reducerea numarului de unitati si de inchiderea definitiva a altora dintre ele...

Ne invartim intr-un cerc vicios din care se poate iesi doar prin cresterea veniturilor populatiei. Asta-i valabil pentru noi iar dincolo prin reducerea numarului unitatilor, si asta daca nu-i prea tarziu, daca nu s-a intrat in incapacitate de plata a furnizorilor...

Personal, eram incantat cand vedeam ca se deschid mereu unitati noi. Eram sigur ca lanturile de hiper-markete stiau ele ce stiau, respectiv ca urmeaza sa creasca veniturile si la noi, si de aceea se tot deschideau unitati noi. Cand colo au luat teapa si ei, si noi(eu), cu aceasta criza care ne-a lovit mai pe toti, poate indusa de altii mai mari si mai puternici...
0

#157 Useril este offline   MHN 

• Moderator

Postat 13 iulie 2013 - 11:50

In cazul unitatilor Praktiker de la noi din oras, explicatia (pentru care nu le merge) este simpla:
- preturi mai mari decat la concurenta (baumax, Brithouse, Dedeman si Hornbach)
- personal putin, prost pregatit si miserupist la problemele clientului
- chiar si cu reducerile de 25%, preturile de la Praktiker nu coborau la valoarea celor de la Dedeman si Hornbach
- lipsa de reactie a managementului Praktiker la conditiile oferite de concurenta

PS:
- unitatile Dedeman si Hornbach din TM chiar au vanzari mari, deci potential exista
- unitatea baumax este prost amplasata
0

#158 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 30199
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Locatia:RATT

Postat 13 iulie 2013 - 17:55

La Praktiker apelam doar cand aveam nevoie de ceva la o ora la care magazinele mai mici erau inchise si asta foarte rar. Alimente se vor vinde in Romania chiar si la preturi ca in Germania, omul cumparand fortat de imprejurari, dar suruburi si piulite nu. :04:
0

#159 Useril este offline   Doppler 

• Moderator

Postat 13 iulie 2013 - 18:35

Hornbach si Baumax au un avantaj fata de Praktiker si Dedeman: Drive In. Este foarte avantajos sa intri cu masina in magazin, sa incarci direct in masina sau remorca, sa platesti la iesire. Simplu si rapid.

Cum cumperi de la Praktiker 10 saci cu ciment? Impingi un carut cu 400 kg?
0

#160 Useril este offline   Doppler 

• Moderator

Postat 28 iulie 2013 - 12:12

Dispare inca un magazin "comunist":

Imagine atasata: Magazin Balcescu - 2013.07.28 - 1.jpg Imagine atasata: Magazin Balcescu - 2013.07.28 - 2.jpg Imagine atasata: Magazin Balcescu - 2013.07.28 - 3.jpg
2

Arata acest topic

• (16 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou